Zj Calciotu se bo prdružu še B k ga je na novo preurediu A....ić

ne sam to je res, usak dan slišm od kšnga da se majo teli tamali sploh harlemaši pa mahelaši za ne vem kašne ultras navijače pa to sploh niso!!marsiker sploh ne hod na hokej razn k je Olimpija kao hodjo med ulcam pa kao išejo fajt! ampak to je tak folk an k narajma bilo kere navijače in k postane vroče se punavad razbežijo in poj folk klicarjo po fonih kao napadl me.. in tut tel tastarj so jih že skužili da delajo ene uvale.in na koncu bi najebal ultrasi uni bi pa tko izza čoška gledal čep pršlo do fajta

kar se tiče GD-jeu za moje pojma svaka čast skupini, majo hokej basket nogomet.. povsod se zberejo in lepo navijajo, matija ne morš pa na podlagi enga posta kr posploševt da so najmočnej bla bla.. dejstvo je da so dl cajta na sceni k jeseničani, lohk bi pa tut priznal da je pou folka na jesenicah u derbijih prot Olimpiji samih naduvanceu predvsem mlajše generacije..drgač pa ne narobe raumet mojga stavka, kdaj je biu hokej za bosance

upam da veste kva mislm an, če ne sm mislu predvsem glede navijanja

zberejo se cele jesenice sam prot Olimpiji, oz rivalskim navijaškim skupinam (tle pa poj nastopjo harlemaši, mahelaši čeprou se med sabo ne marajo).. ne vem osebno bi js lahko primerju sam Viole pa GD-je