Moderator: Hudički

Dokaz da se v nogometu bori do konca, do zadnjega diha, pretečenega metra in samo zaradi tega ker imate veliko srce da se do konca borite si zaslužite polfinale.. Hrvati so mislili zdaj smo zmagali, pa jih je Alah zajebo... SRAMOTA je to da italijanski sodnik, ki mi je mati hrvatica, navija za turke( ki so hrvaški nasprotniki) celo tekmo in na koncu ne dovoli hrvatom zamenjave ob 2 prekinitvah, potem pa še podaljša podaljšek za 2 min.....in turki zadanejo
in to še ni use, potem pa sodnik zanalašč vrže kovanec tako da turki izbirajo stran pri penalih, in ti seveda izberejo stran pri svojih navijačih
in potem turki zmagajo
UPAM DA SEDAJ VESTE KAJ JE SRAMOTA.....upam da bodo mojo razlagko dodali u SSKJ

Fluid je napisal:SRAMOTA je to da italijanski sodnik, ki mi je mati hrvatica, navija za turke( ki so hrvaški nasprotniki) celo tekmo in na koncu ne dovoli hrvatom zamenjave ob 2 prekinitvah, potem pa še podaljša podaljšek za 2 min.....in turki zadanejo
in to še ni use, potem pa sodnik zanalašč vrže kovanec tako da turki izbirajo stran pri penalih, in ti seveda izberejo stran pri svojih navijačih
in potem turki zmagajo
UPAM DA SEDAJ VESTE KAJ JE SRAMOTA.....upam da bodo mojo razlagko dodali u SSKJ
Ta pa zmaga... je napisal nekdo na nekem drugem forumu![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost