Ostale nogometne lige

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Re: Ostale nogometne lige

OdgovorNapisal/-a braul dne 4. maj 2012, 21:58:46

GoUp je napisal:Hodgson pa novi selektor Anglije. Mešani občutki, po moje ne ravno primerna izbira. Čeprav je delal odlično v sredne rangiranih klubih in bi znal izbrati dober timski kader, če le ne bo preveč posegal po "odpisanih" zvezdnikih.

Se povsem strinjam. Sicer želim, da dokaže nasprotno a on je tip trenerja kot nalašč za ekipe Fulham, WBA,...Liverpool :D
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 7. maj 2012, 18:18:10

Juve je po dolgem času spet osvojil "scudetto". Povsem zasluženo. Če ostanejo neporaženi še proti Atalanti, bodo osvojili ligo brez poraza. To pa je neverjetno. Sploh za Serie A. Poleg tega pa so še v pokalnem finalu, kjer pa bi zmago privoščil Napoliju. To bi bil velik uspeh za "južnjake", ki bi njihove navijače pognal v delirij.

Pri Juventusu so me letos navdušili Marchisio, Vidal, Pirlo in v bistvu celotna obramba. Vidal se je izkazal z nekaj pomembnimi goli in predvsem enegično ter vsestransko igro. Njega bi takoj imel v Unitedu. Buffon je prejel zgolj 19 golov, a je imel pred seboj izjemno obrambo, ki ji je poveljeval borbeni Chiellini, a najbolj me je navdušil Barzagli. Dokaj neizstopajoč igralec, a nekajkrat je postregel z izjemnimi predstavami. Vesel pa sem predvsem za Del Piera. Meni osebno eden najljubših nogometašev. Ta lovorika je lep zaključek njegove kariere pri Juvetu. Upam, da bo še nastopal na velikem odru, ker gledati takšne nogometaše je največji užitek. Vsekakor pa je bil za "staro damo" velik plus trener. Conte je pripeljal dobre okrepitve, brez velikih denarjev in medijskega pompa. A za naslednjo sezono bo moral poseči predvsem po kakšnem "world class" napadalcu, saj za igranje na več frontah manjka Juvetu predvsem to. Kajti Juventus bo končno spet igral v Ligi prvakov. To pa je tekmovanje, ki je brez Juventusa precej osiromašeno.
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 7. maj 2012, 18:23:06

Za Vidala mi še zdaj ni jasno, zakaj se nismo mi kaj pozanimali poleti. Oškodnina ni bila visoka (ne vem če je bilo 15 milijonov €) in tip je klasa. To je dokazal pri Leverkusnu, na SP za Čile in letos še pri Juventusu.
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe

Kraj: Šempeter pri Gorici

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 11. maj 2012, 19:58:32

Od Milana se poslavljajo Nesta, Gattuso in Inzaghi. Slednji bo verjetno tudi končal kariero. Res so pravi mojstri nogometa ti trije mušketirji. Vsak za svoj igralni položaj.

Sploh mi je žal Neste. Eden najboljših, najelegantnejših branilcev odkar spremljam nogomet. On je prikazal branilsko igro kot nekaj več, kot umetnost!Na letošnjih dveh tekmah proti Barceloni ga je bilo prav veselje gledati. A tudi žalostno obenem. Težko je bilo namreč gledati takšnega mojstra, ki se bori s pomanjkanjem hitrosti in nedohajanjem nasprotnikom. Toda vse to je kompenziral z inteligentno postavitvijo po igrišču in imenitnim branjem igre. V enem napadu pa je podrl Messija, ki je v svojem slogu slalomiral proti golu. Nesta je takoj vedel kaj sledi. Na rumen karton se je odzval z obrazno mimiko, češ "kaj pa hočem, enostavno ne morem..." To je bilo tako smešno in žalostno obenem, videti velemojstra, ki se zaveda, da je njegov čas enostavno potekel. Potem mu je Messi ponudil roko in ga pobral s tal. In tu je Nesta izpadel zares kot velikan nogometne igre.

In Inzaghi ... Redkokateri nogometaš je bil bolj strasten in srčen na zelenici kot on. Vsak gol je proslavljal na enak način - kot da bi bil njegov prvi ali zadnji v karieri. Pa je lahko zadel v finalu Lige prvakov ali pa proti Bologni za 4:0. Popolni nogometni orgazem! Kako zelo strastno je dojemal nogomet, priča tudi njegova zadnja izjava:
Če igraš in zmaguješ brez emocij, je to povsem brez veze.
Legenda!
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 12. maj 2012, 1:08:11

Za Milan se drugo sezono začenja povsem nova era. Lani se je poslovil Pirlo (mislim, da se za to potezo lahko danes močno tolčejo po glavi), letos pa še Nesta, Gattuso, Pippo in Seedorf. Od stare garde verjetno ostaja le še Ambrosini kot kapetan ekipe. V obeh milanskih ekipah se tako letos obeta kar pester prestopni rok in bomo videli kako bojo kadrovali. Po mojem ima Juventus v primeru, da kupijo enega world-class napadalca še vedno prednost.
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe

Kraj: Šempeter pri Gorici

OdgovorNapisal/-a Matija dne 13. maj 2012, 21:28:34

Uff, kaj se dogaja z Milanom. Kakšna prenova ekipe. Lepo slovo navijačev od legend kluba. Sicer pa kakšno slovo enega največjih nogometašev. Super Pippo, po dolgem času je dobil priložnost in se poslovil z zadetkom. Zame eden največjih napadalcev, ki sem jih imel priložnost gledati.

Juve nepremagan celo sezono, Villarreal pa v drugo ligo! Izpad Villareala iz španske La Lige je pomenil, da se morata iz 2. lige posloviti Villareal B iz 3. lige pa Villareal C.
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 14. maj 2012, 18:29:24

V njihovih najboljših letih sem jih strastno sovražil, ampak fuzbal so pa znali špilat.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 20. maj 2012, 22:38:45

Svaka čast Montpellierju. Neverjeten uspeh, mizeren kapital in veliko srce igralcev je zmagalo. Itak pa so bili najboljši in imajo odlične igralce, ready for big clubs. Pa preberite si stavek ali dva o njihovem predsedniku Nicollinu. Faca od človeka :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a braul dne 21. maj 2012, 6:55:44

Anderson#8 je napisal:Svaka čast Montpellierju. Neverjeten uspeh, mizeren kapital in veliko srce igralcev je zmagalo. Itak pa so bili najboljši in imajo odlične igralce, ready for big clubs. Pa preberite si stavek ali dva o njihovem predsedniku Nicollinu. Faca od človeka :D

Točno! Samo, da ni spet zmagal bajni kapital. Tekma pa je bila včeraj tudi prekinjena zaradi naviječev Auxerra, saj se ekipa po 32 letih selijo v Ligue2, razumljivo, da so popenli.
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a MAjster951 dne 21. maj 2012, 12:48:55

Vsaj v Franciji niso zmagal arabci al kdo so pac ze :lol:
"Nani... ROONEY! It defies description. How about sensational? How about superb?" - Wayne Rooney's Overhead Kick vs Man City.
Uporabniški avatar
MAjster951
One of the 24th Evra's siblings

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 21. maj 2012, 17:04:05

Res vsa čast Montpellierju.

Napoli pa je osvojil italijanski pokal. Po dolgih letih spet lovorika za južnjake, ki vsaj malo zopet okušajo obdobje Maradone. Tako igralci kot navijači so bili v deliriju. Lepo je gledati Italijane kako s strastjo slavijo uspehe in svoje junake.

Del Piero pa se je poslovil od Juventusa.
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a JoKeR dne 26. maj 2012, 19:00:19

Sicer v Italiji mi je simpatičen Juventus ampak sem bolj Napoliju privoščil pokal.. Juve je dobil prvenstvo, Napoli pa pokal.. :D
Uporabniški avatar
JoKeR
Sir Bobby Charlton

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a zani dne 26. maj 2012, 19:55:50

Zanima me, če je kdo izmed vas gledal tekmo al pa vsaj highlitse tekme danska-brazilija...Zanima me predvsem kako je igral Lucas(Lucas Moura) oz. na keri poziciji... Podal naj bi tudi za 2 gola....
Uporabniški avatar
zani
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a strucka4 dne 7. junij 2012, 8:37:07

The former Sporting Gijon trainer, who was named Villarreal's new head coach on Wednesday, has passed away last night after suffering a heart attack

RIP
Uporabniški avatar
strucka4
Chief of Execution

Kraj: Nazarje

OdgovorNapisal/-a Matavz9 dne 6. avgust 2012, 6:10:55

RIP
Uporabniški avatar
Matavz9
Bend it like Becks

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 12. avgust 2012, 11:18:13

Evo ti PSG. V zadnji minuti so preko penala izvlekli le remi. Jim je pa Ibra naredil praktično vse. Škoda je takšnega mojstra za Ligue 1.

Začelo se je tudi nizozemsko prvenstvo. PSV izgubil, Matavž pa je dosegel zadetek.
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a Matix dne 28. avgust 2012, 9:47:24

Danes pa bo kar bo ..
Vijolčna je ljubezen večna, GREMO MARIBOR!!!

pa še en vpis iz nkmaribor foruma (ni moj):
Tako, večer pred jutrišnjo tekmo je tu. Srce je vroče, glava je vroča. Pred nami je še zadnja težka noč... noč, ki je marsikdo ne bo mirno prespal, noč, ko bojo rojile po glavi razne kombinacije za jutri, noč, ko bo imel še vsak svoje zadnje želje. In te želje, pa naj bojo jutri uslišane, ali neuslišane, nam danes ne more noben vzeti. Po mislih se vrtijo znamenite tekme naših junakov, podoživljajo grandiozne atmosfere iz našega hrama, želja vseh pa je verjetno ena sama: izločite jutri ta Dinamo!

Naj vam bo ta tekma, kot da vam je zadnja, letite po terenu, ko da so vam zrasla krila, grizite sveto travo, naj vam je ne bo žal, ne bodite reve, imejte junaško srce. Izgledajte, kot da ste glavni junaki filma "Braveheart!!!" Zapišite se v naša srca kot večni junaki našega svetega kluba! To možnost imate jutri. Za vse večne čase boste zapisani kot heroji iz male državice, ki so se junaško prebili v nogometni raj.

Nekaj ne pozabite: jutri bo z vami vaša VIJOLČNA VOJSKA! Vojska, ki je že ničkolikokrat odpihnila tudi večje nogometne ekipe iz našega hrama... vojska, ki jutri ne bo prestrašena, ampak pogumna, kot še nikoli. Z vami bodo vsi tisti nevidni, ter navadni ljudje, ki jim bolj kot za karkoli drugega bije srce za to vijolčno barvo. Vsi tisti bodo jutri tukaj... z vami... v tem težkem, a junaškem boju. Boju do zadnje kaplje! Tudi, če vam ne bo šlo, mi ne bomo obupali... borili se bomo do konca. Do zadnje minute. Pa čeprav marsikoga med temi življenje ni najbolj obdarilo, bo jutri vesel, kot še mogoče nikoli v življenju, ker se bo počutil, da je bil zraven pri nečem velikem... ponosno, s šalom okoli vratu pel pesmi v čast vam... našim junakom. In takih ne bo malo...

Pubeci... DO ZADNE KAPLE!!!

Uporabniški avatar
Matix
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 28. avgust 2012, 20:31:13

Bom stiskal pesti za slovence, ne bom pa nč žalosten tud če gre Dinamo naprej.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 28. avgust 2012, 20:37:47

Obreza sta pa skrajno smešno, če se milo izrazim :roll:

Sicer je pa Maribor zaenkrat razočaral, ker v prvem polčasu niso pokazali nič in Dinamo dokaj z lahkoto kontrolira igro.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 28. avgust 2012, 20:49:41

Obreza sta en velik lol. Res retardirano komentiranje.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport