Liga prvakov 2008/09

Liga prvakov 2008/09 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: Liga prvakov 2008/09

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 20. marec 2009, 21:03:09

Mah, to, da je prva tekma doma, je komot lahko nam v korist, seveda če predpostavimo, da doma ne fašemo gola, če ga je itak potem jeba... Ne podcenjujem Porta, sam mal naprej lahko vseeno pogledaš na ""optimistični"" možen razplet...

Korak za korakom...

Mnenje glede ostalih parov:

Villareal : Arsenal; Hja, Arsenal se dviga v formi in bo še zelo nevaren. Villareal se bo poskušal maščevat za poraz v polfinalu, vendar Špancem dost šans ne pripisujem.
Livepool : Chelsea; Morda ekipi, ki sta najbolj v formi trenutno. Zelo bom srečen, ker bo ena šla ven, najbrž kar Chelesea, tud če bi bil zlo zadovoljen, da se Liverpoolu Londončani maščujejo za dva poraza letos
Barcelona : Bayern; Nemci majo šanse le, če odlično odšpilarjo v Munchnu, drugače so mrzli. Ste se mi smejali, ko sem dejal, da bo Barca zmagala +5... Ni blo lih +5, ma so jih kar povozili, podobno bo z Bayernom, če ne bodo odigali dobro doma...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a Gledališče sanj dne 21. marec 2009, 13:01:35

Sprememba ankete?

Sicer je pa Benitez dejal, da je United favorit za končno zmago.
Gledališče sanj
Djemba Djemba

OdgovorNapisal/-a markm dne 21. marec 2009, 14:17:16

No mislm, da si lepša žreba skor nebi mogl želet. Dobil smo Porto in upam, da se jim maščujemo za poraz na Old Traffordu še od takt ko jih je vodu Morinho. Edin jeba je, da bomo mel obe tekme tapru doma ampak tko pač je.
Uporabniški avatar
markm
Cantona's virtual brother

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 22. marec 2009, 20:16:19

Mja...kaj nej rečem...dost vas pravi sreča...je pa ni...u tem delu so vse ekipe premagljive! Je pa res lepo da je možno da bi dobil scousrepool u finalu! ;)
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 8. april 2009, 19:59:22

Še sreča da glede na trenutni položaj nismo fasal Barce ali pa Poola ponovno. Ne bi še enkrat prenesel štirih ali več golov v lastni mreži na OT!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Robierto dne 8. april 2009, 20:23:55

OMG kaj dela Barca z Bayernom.. Da bi mi dobli Barco v četrtfinalu bi jih enako žrli kot jih zdaj Bayern.. Prvi polfinalist je že znan po 40. minutah igre :)
Uporabniški avatar
Robierto
Treble winner

OdgovorNapisal/-a Taki dne 8. april 2009, 20:30:10

Barca bi ubila boga u nama.
Uporabniški avatar
Taki
marsh qiddath snéck

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 8. april 2009, 20:40:23

Morem priznati, da kljub temu, da sem popolnoma nor na United, je ta Barcelona naravnost fantastična. Ti passi, ti silovit pritisk, in učinkovitost je enostavna magična. Messi-Eto-Henry so izjemen trio, in mislim da so letos glavni kandidati za naslov Lige Prvakov.

Bayern pa dela sramoto Bundesligi, z svojo igro, ki je popolnoma anemična. Saj ql, da niso v formi, pa da jih je Wolfsburg peljal na petardiranje, vendar pa to ne gre nikamor. Četrkov Bild: Klinsmann niks mer trener Bayern :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a braul dne 8. april 2009, 20:45:50

Barca :o izvenzemeljsko!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Robierto dne 8. april 2009, 21:14:41

Chelsea pa kr 3:1 že vodi v Liverpoolu in če bo ostalo pri tem rezultatu je najverjetneje tudi ta dvoboj že odločen.. Branislav Ivanovič se je vtrgal danes :D :D
Uporabniški avatar
Robierto
Treble winner

OdgovorNapisal/-a warioth dne 8. april 2009, 22:08:53

Ma dobro da je Chelsea zmagal saj bo sedaj nekoliko padla morala Lpoolu (vsaj upam) :) Barca pa itaq razred zase letos...
Uporabniški avatar
warioth
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a benko57 dne 8. april 2009, 22:23:57

Ja, Barca itak razred zase...res, ta tekoča igra, podaje, prenos igre na drugo stran.....samo gledaš....
Je pa res, da je Bayern tako slab, edino Ribery je izven tega.....Ne morem gledati Luca Tonija, da bi mi imeli njega bi znorel!!!!! Najbrž v polčasu samo dvakrat se dotaknil žoge, nč llaufal, pač čisto anemičen...Ribery je šel lepo proti sredini, on pa stoji, namesto da bi se odprl....Drek od napadalca...ala Inzaghi..

Chelsea pa naredil velik korak...Je pa res tako, da so pač zadeli, Lpool ne....so pa res imeli Rusi več šans....
Ko takole premišljuješ, smo mi lahko srečni da smo izvlekli remi....Takole bi se lahko zgodilo nam, če bi imel Porto malo več v hlačah...mi imamo še šanse, verjamem v naše fante...medtem ko Jetrca so pa out...in upam da jim tole zbije moralo...ter se odlepimo v EPL... ;)
Uporabniški avatar
benko57
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 8. april 2009, 22:37:48

Danes sm prvič v lajfu navijal za ruse...in bravo...cganom so porezal krila tko da so spet na realnih tleh! Zdej naj se pa odločjo al bodo pustil LP al Barclays? Pa še uresničilo se bo verjetno tisto kar je reku SAF da bo porazenec tu direkten konkurent za premiership...SCOUSRES LET GO THE CL...BUT U WON'T WIN THE PREMIERSHIP EITHER! ;)
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 8. april 2009, 22:42:25

A res mislite, da lahko ena tekma vpliva na vse nadaljne? Mi (oz. velika večina) smo tudi mislili, da bo tekma z Villo vse skupaj spreobrnila, ampak temu ni bilo ravno tako. Jaz se še zdej ne morem odločit, kaj bi bilo bolje. Da Pool napreduje ali izpade. V primeru izpada se bodo popolnoma osredotočili na prvenstvo in bodo imeli svinjsko malo tekem. Mi imamo še FA cup in že tako ali tako natrpano sezono za seboj.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 8. april 2009, 22:47:59

Fluid je napisal:Jaz se še zdej ne morem odločit, kaj bi bilo bolje.

Bolje je da cigani zgubijo kjerkoli pač igrajo mi pa da ne razmišljamo o njih kje so koliko tekem imajo kdo nebo igral ampak se že končno osredotočimo na svojo igro! ;)
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 9. april 2009, 0:17:55

Fluid je napisal:A res mislite, da lahko ena tekma vpliva na vse nadaljne? Mi (oz. velika večina) smo tudi mislili, da bo tekma z Villo vse skupaj spreobrnila, ampak temu ni bilo ravno tako. Jaz se še zdej ne morem odločit, kaj bi bilo bolje. Da Pool napreduje ali izpade. V primeru izpada se bodo popolnoma osredotočili na prvenstvo in bodo imeli svinjsko malo tekem. Mi imamo še FA cup in že tako ali tako natrpano sezono za seboj.

Kakorkoli obrneš, vse je odvisno od nas. Liverpool in Chelsea sta pa čisto za sebe. V kolikor mi ne bomo kiksnili, Lpool in Chelsea ne bosta imela naslova. In mi še imamo pravico na kiks, torej na poraz. Do konca je 8 krogov za nas, za Liverpool in Chelsea pa 7. Tudi mi se bomo mogli slej ko prej dvignit, pa če ne proti Sunderlandu, pa enkrat sigurno. Kot sem že pisal, igra je, samo pač kriza rezultata.

Barcelona je v polfinalu, Chelsea tudi, res za mene je bil to danes šok poraz Liverpoola, vendar Chelsea ne bo izgubil na SB 0-3. V to sem 100%. Tako da en polfinalni par je že IMO. Drugi še je povsem odprt, in vse bomo morali storiti, da bo v polfinalu pisalo na prvem mestu: Manchester United.

TAKO DA GREMO FANTJE!!!!!!
Zadnjič spremenil Anderson#8, dne 9. april 2009, 13:26:59, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a lukac13 dne 9. april 2009, 0:25:49

Speechless...res lepo si to zaključu :cry:
It's about a dedication and a passion, whatever the score. LUHG
Uporabniški avatar
lukac13
Prebivalec Lepe žoge

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 9. april 2009, 7:54:20

Jaz sem šokiran... ne zaradi Barce, ker njihovo visoko zmago sem pričakoval, temveč pa zaradi Liverpoolovega poraza doma in to s 3:1. Sicer ne verjamem popolnoma, da je Liverpool zuni, ker to je Liga prvakov in nikoli ne veš, vendar je Chelsea zlo blizu. Hiddink in je naredu odlično delo...

Vseeno pa ta tekma ne bo, oziroma bo le v manjšem delu, vplivala na Liverpool, tako je moje mnenje... bomo videli...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a sLOVEnia FOR UNITED dne 9. april 2009, 11:29:45

pomoje se vsi tisti ki pravte da je lpool že 100% out se mogoče mmotite.če se ne motim so oni letos že dubli ćelski pri njih doma in pa tud nam so dal lekcijo na OT,po tekmi ko smo premagali Inter,tk da za mene osebno je v tej tekmi še vse odprto.....kar se tiče drugega para-tu je vse jasno.za mene je bilo že pred tekmo.pač bayern ni na nivoju,da bi lahko zmagau celo domače prvenstvo,kaj šele Barco.Pač meli so veliko srečo da so v osmini dubli Sporting,ki je biu deleč najslabši v tej fazi-kdor koli drug bi jih pelau scat.
Barca ja pa res s tako igro daleč največji favorit-TRENUTNO.oni majo neke vrste srečo,ker zadnje cajte njihovo prvenstvo ni ne vem kako super močno in se doma sprehajajo,medtem ko nas čaka še pekel.trenutno sem napisau zato,ker do polfinala je še 3 tedne,še dlje do morebitnega finala in v tem cajtu se lahko zgodi marsikaj.Če se njim poškoduje messi so na psu,prav tako etto in henry.poglejte naše igre in vidli boste kaj se lahko zgodi v vsega 3-4 tednih.
Če se obrnem še na nas:zdej v soboto se bo že vedlo kako pa kaj.A ve kdo kako je mogoče stanje pri Riotu?Upam da se čim prej vrne in da končno odigrata eno koristno tekmo odzadaj z Nemanjo in zelo močno si želim,da na tej tekmi ne fašemo gola in da zmagamo gladko npr.:2:0 ali 3:0.To bi blo fantastično,da fantje sami sebi dokažejo da še znajo igrat...Za spremembo upam da bo SAF probau z Nevillom namesto z O´Sheo,ker mam filing da ko je pršu not proti Portu niti ni bilo tako slabo...Največji problem trenutno pa je sredina.Scholes ne vem če je v 1.polčasu podau 2,3 točne podaje-neverjetno.Popolnoma se strinjam da nam svinjsko manjka Hargo in pa lanska forma CR-ja,Parka.Mislim da bi na povratni tekmi SAF morau probat s Tevezom že v prvi enajsterici z Rooneyem in pa sedaj v soboto tudi.Menim da Rooney ne pokaže največ ko je sam v napadu-on zna super nastavit žogo(2. gol),prav tako tudi Tevez..
V glavnem jaz verjamem v fantei n sem mnenja da nam lahko uspe,ker mislim da smo v drugem polčasu odigrali mnogo boljše in je biu viden nek napredek v igri,tako da brez nervoze in nepotrebnih napak v obrambi,ob mnogo boljši sredini in s takšnim pristopom kot proti Interju je možno napredovanje.
Uporabniški avatar
sLOVEnia FOR UNITED
General manager of OT

Kraj: Črnomelj

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 9. april 2009, 13:26:03

Fluid je napisal:A res mislite, da lahko ena tekma vpliva na vse nadaljne?

Poglej kaj se dogaja z Unitedom od poraza s Poolom. Neprepoznavni smo. To je psiha!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Evropsko dogajanje 2008/09