Moderator: Hudički
Anderson#8 je napisal:Ne kužim tega videa, pliss razloži![]()
![]()
Brne je napisal:Collisonu iz West Hama je umru oče v nesreči, ko se je peljal z motorjem na sinovo tekmo proti Tottenhamu.
Fluid je napisal:No... še vedno je lahko njihova sezona, konec koncev smo mi v sezoni 07/08 imel po treh krogih 2 točki, po 4. krogih pa 5 točk. Lani pa enako 5 točk po 4. krogih.... To je Liverpool presegel in še lahko preseže. Je pa seveda težje. Tekme pa nisem gledal, je pa Lucas mojstrsko zadel, nasprotnikom bi težko takega uvalil.
lord of maddnes je napisal:Nisem vedel kam napisati pa bom kr sm.
Zadnjič mi je na pamet padlo nekaj glede teh prenosov po tv. Pač tekme k mi gledamo po tv a je kamera prek katere mi spremljamo nogomet po tv usmerjena v "pravo" igro ali v tisti veliki zaslon na stadionu ki tudi kaže tekmo? Malo čudno vprašanje vem ampak me zanima ker če bi bila usmerjena v "živo" igro kako potem tako hitro pokažejo ponovljene posnetke iz različnih kotov. Pa ko kdaj pokaže gledalce pa pomahajo... pomahajo ker se vidijo na zaslonu...
Od tukaj torej ta čudna idejaČe mogoče kdo ve a mi pove če pa nisem napisal v primerno temo naj prosim tisti ki bo premaknil pove kam je premaknil.
Vrni se na Angleške zelenice 2009/10
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost