Moderator: Hudički
Anderson#8 je napisal: Te 3 njihove velike zmage nad TOP 4, bi bile lahko povsem drugačne, če nebi recimo bil Liverpool polomljen, Manchester United ogoljufan ali pa Arsenal neučinkovit.
Anderson#8 je napisal: Dirka se šele začenja in po teh 14 krogih lahko vidimo kdo bo res pretendent. Chelsea in Manchester United. Noben drugi, nobena sreča več ne more pomagat Liverpoolu, ker so enostavno tako gnili, da jih lahko igrajo takšne tekme z Evertonom ja, vendar kako dolgo še... Arsenal pa vsekakor zna biti blizu ampak nikakor ne za naslov.
Ra100 je napisal:Anderson#8 je napisal: Dirka se šele začenja in po teh 14 krogih lahko vidimo kdo bo res pretendent. Chelsea in Manchester United. Noben drugi, nobena sreča več ne more pomagat Liverpoolu, ker so enostavno tako gnili, da jih lahko igrajo takšne tekme z Evertonom ja, vendar kako dolgo še... Arsenal pa vsekakor zna biti blizu ampak nikakor ne za naslov.
Ne štekam, od kdaj pa je prvih 14 krogov pokazalo pretendente za zmago? Lani je bil Chelsea ob tem času skupaj s Poojem 5 pik pred nami, čez 10 kol smo bili za 10 pik pred njimi (in 5 pred skavzi), pa so se stvari do konca še enkrat skoraj obrnile v našo škodo. Podobno predlani, ko je Arsenal haral, januarja ste ob enem ubogem porazu proti WH že jamrali, kako je vse izgubljeno, potem pa en slab niz po poškodbi Eduarda in naenkrat smo se mi znašli na vrhu z Rusi za vratom.
Zdaj mi pa lepo prosim reči, da se prvenstvo odloča v teh prvih kolih.. Še nikoli se ni in se nikoli ne bo. Ena poškodba, spor, slaba tekma lahko obrne stvari na glavo.
Anderson#8 je napisal:Da bi mi imeli tako konstatnega Rooneya, Berbatova kot imajo oni Drogbo, bi bilo drugače.
Anderson#8 je napisal:Ok, 14 krogov je skoraj polovica prvenstva že. Nekaj more pokazat in pokazalo je da bo Liverpool težko nadoknadil velikih 13 pik za Chelseajem.
Manred: BTW, tisti, ki računate na City: Lepo vas prosim, že toćka bi bil majhen čudež proti Londončanom.
Vrni se na Angleške zelenice 2009/10
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost