Premier League 2009/10

EPL, FA, CC v sezoni 2009/10 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: Premier League 2009/10

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 29. november 2009, 21:10:55

Spet bo treba vse v svoje roke vzet, za vse bomo sami. Reveži smo. Ob takih tekmah ti šele rata žal, da tisto njihovo srečno, podarjeno zmago v Londonu proti nam, kjer smo jih nadigrali...

Everton igral, Livepool zmagal.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 29. november 2009, 22:04:25

Eh ta Chelsea. Dajte nam toliko sreče pa bomo videli kako bo. Kakšna dva gola so dosegli... :roll: :roll: :roll: . Enak način in oba v vratnico in gol. Ne vem no. Ampak še dobro da se ne sekiram, bodo se že oni zaminirali. Enostavno nimajo dovolj velik kader, da nas lahko kdo premaga. V to sem siguren in sedaj pride naš čas. December, Januar, Februar. Da jih zdaj vidim brez "čokoladkov"(šalim se :evil: ), pa da se jim kak glavni igralec poškoduje kot nam in pa Arsenalu.

Liverpool pa je tak zgodba zase. Ko ti Mascherano šajtravi zabije gol, pa bi žoga šla v mikrofon za golom potem veš kje stojiš. Reina pa pač slučajno tam bil. Bilyaletdinov, pa je očitno vse limite pokuril z goli proti nam.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 29. november 2009, 22:08:03

Chelsea je realno gledano največji favorit letos. Kako tut ne bi bil? Majo isto ekipo že neki cajta, igralci so dobro povezani in navsezadnje tut Anečloti ni tak fail kot sem/smo pričakovali. Tako da čeprav bo tisto afriško prvenstvo (js sm skor zihr da ne bojo zgubil nobene pike v tistem cajtu) jih bo težko ujeti. Seveda je prezgodaj govoriti o čemerkoli ampak trenutno jim res dobro kaže.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 30. november 2009, 11:21:36

Itak majo med Afriškim prvenstvom 4 piece of cake tekme. Wigan, Burnley pa take loleke... :mrgreen: Saj jih bomo sami premagal, oni bodo veliko stavili na LP, tam bodo potem kiksali :)
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 30. november 2009, 11:53:06

Pa ne mi reč da vas še pred decembrom grabi panika?
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. november 2009, 12:27:15

Mene grabi prav nič. Meni gredo na kurac mediji in ljudje ko berem komentarje. Waw, kakšna ekipa so, psihično, fizično izjemni in bla bla. Dajte no. 3 leta nam noben nič ne more, pa že zdaj zgleda kot da smo odpisani. Dirka se šele začenja in po teh 14 krogih lahko vidimo kdo bo res pretendent. Chelsea in Manchester United. Noben drugi, nobena sreča več ne more pomagat Liverpoolu, ker so enostavno tako gnili, da jih lahko igrajo takšne tekme z Evertonom ja, vendar kako dolgo še... Arsenal pa vsekakor zna biti blizu ampak nikakor ne za naslov.

Ta Chelsea je še kako ranljiv. Je dokazal to naš dvoboj, je dokazal to Wigan in predvsem Aston Villa. Te 3 njihove velike zmage nad TOP 4, bi bile lahko povsem drugačne, če nebi recimo bil Liverpool polomljen, Manchester United ogoljufan ali pa Arsenal neučinkovit. Vse se vrača vse se plača...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a r.keane dne 30. november 2009, 12:56:50

fizično so res izjemni. psihično pa pomoje tud. sploh ančeloti, jim je igro zelo izboljšal. veliko majn je napak in zelo se jim obrestuje ''italjanski'' način branjenja. res da smo šele bolj pri začetku, ampak že sedaj zaostajamo za 5 pik. sigurno bojo izgubili še nekaj tekem, mi tudi, ampak bistveno je, da jih izgubimo manj kot oni, predvsem pa da na old traffordu proti chelsei dobimo 3 točke!! ker če uno izgubimo, jih bo zelo težko ujeti. veliko bojo prispevale tudi poškodbe, tega se pa ne da napovedat. je pa res, da imamo širši kader in bi nas poškodbe manj prizadele. proti arseanlu zmagat 3:0 ni kar tako. pa čeprav so bli goli bolj neprepričljivi, so pa na emiratesu ohranili mrežo nedotaknjeno. chelsea pač je trenutno v izjemni formi. ampak jaz sem siguren da bo united prvi v PL!!!
Uporabniški avatar
r.keane
Chief of Execution

OdgovorNapisal/-a Scum4ever dne 30. november 2009, 16:42:42

Anderson#8 je napisal: Te 3 njihove velike zmage nad TOP 4, bi bile lahko povsem drugačne, če nebi recimo bil Liverpool polomljen, Manchester United ogoljufan ali pa Arsenal neučinkovit.

:lol: Če, če, če...take vrste izgovori so res kr neki
Uporabniški avatar
Scum4ever
Ni glasbenik, bobnar je!

Kraj: Lj

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 30. november 2009, 17:06:44

Anderson#8 je napisal: Dirka se šele začenja in po teh 14 krogih lahko vidimo kdo bo res pretendent. Chelsea in Manchester United. Noben drugi, nobena sreča več ne more pomagat Liverpoolu, ker so enostavno tako gnili, da jih lahko igrajo takšne tekme z Evertonom ja, vendar kako dolgo še... Arsenal pa vsekakor zna biti blizu ampak nikakor ne za naslov.

Ne štekam, od kdaj pa je prvih 14 krogov pokazalo pretendente za zmago? Lani je bil Chelsea ob tem času skupaj s Poojem 5 pik pred nami, čez 10 kol smo bili za 10 pik pred njimi (in 5 pred skavzi), pa so se stvari do konca še enkrat skoraj obrnile v našo škodo. Podobno predlani, ko je Arsenal haral, januarja ste ob enem ubogem porazu proti WH že jamrali, kako je vse izgubljeno, potem pa en slab niz po poškodbi Eduarda in naenkrat smo se mi znašli na vrhu z Rusi za vratom.

Zdaj mi pa lepo prosim reči, da se prvenstvo odloča v teh prvih kolih.. Še nikoli se ni in se nikoli ne bo. Ena poškodba, spor, slaba tekma lahko obrne stvari na glavo.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. november 2009, 17:31:17

Ra100 je napisal:
Anderson#8 je napisal: Dirka se šele začenja in po teh 14 krogih lahko vidimo kdo bo res pretendent. Chelsea in Manchester United. Noben drugi, nobena sreča več ne more pomagat Liverpoolu, ker so enostavno tako gnili, da jih lahko igrajo takšne tekme z Evertonom ja, vendar kako dolgo še... Arsenal pa vsekakor zna biti blizu ampak nikakor ne za naslov.

Ne štekam, od kdaj pa je prvih 14 krogov pokazalo pretendente za zmago? Lani je bil Chelsea ob tem času skupaj s Poojem 5 pik pred nami, čez 10 kol smo bili za 10 pik pred njimi (in 5 pred skavzi), pa so se stvari do konca še enkrat skoraj obrnile v našo škodo. Podobno predlani, ko je Arsenal haral, januarja ste ob enem ubogem porazu proti WH že jamrali, kako je vse izgubljeno, potem pa en slab niz po poškodbi Eduarda in naenkrat smo se mi znašli na vrhu z Rusi za vratom.

Zdaj mi pa lepo prosim reči, da se prvenstvo odloča v teh prvih kolih.. Še nikoli se ni in se nikoli ne bo. Ena poškodba, spor, slaba tekma lahko obrne stvari na glavo.

Ok, 14 krogov je skoraj polovica prvenstva že. Nekaj more pokazat in pokazalo je da bo Liverpool težko nadoknadil velikih 13 pik za Chelseajem. Nekaj vsekakor kaže in tudi te poškodbe bodo mnogim obrnile sezono. Arsenal je že fasal izostanek RVP-ja, Chelsea še bo občutil nemoč ko ni Drogbe, Liverpool pa itak celo sezono že brez Torresa in Gerrarda. Mi pa imamo vsak teden nove poškodbe, ampak k sreči mamo ogromen igralski kader, pri katerem lahko vsak vsakega menja.

Jaz ne pravim nič. Vedno sem govoril, prvak bo Manchester United. Mene ta kvazi dobra forma Chelseaja ne navdušuje. Ker niso pokazali nič bombastičnega. Da bi mi imeli tako konstatnega Rooneya, Berbatova kot imajo oni Drogbo, bi bilo drugače. Ampak da pa se najdejo znalci, pa rečejo kako je Chelsea fenomenalen in glavni favorit za naslov pa je too much. Kot da vodijo 15 pik pred prvim zasledovalcem. Teh 5 točk, lahko United do konca decembra obrne v svojih 5+, kar je malo verjetno a vseeno.

Bomo videli kako bo naprej, že naslednji krog zna biti zelo zanimiv, ko United in Chelsea gostujeta na dveh svinjskih gostovanjih. City in WH...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 30. november 2009, 17:47:18

Anderson#8 je napisal:Da bi mi imeli tako konstatnega Rooneya, Berbatova kot imajo oni Drogbo, bi bilo drugače.

United nikoli ne bo imel konstantnega Rooneya, ker Rooney žal ni tak tip igralca, da bi lahko čez sezono zabijal in zato si upam stavt, da ne bo nikoli najbolši strelec lige.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 1. december 2009, 1:30:51

Chelsea ne igra več tako dobro kot na začetku sezone. Vidi se da so premagljivi. Če jim pač ne zabiješ gola tako kot uni loleki Arse ki bi jih lahko zabili 5 navsezadnje tudi mi, jin ne moreš premagati to je logika. Če jim bolo stalno dihali za ovratnik se zna kmalu zgoditi da bosta mesti zamenjani.
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11
Cantona's virtual brother

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 1. december 2009, 11:49:19

Anderson#8 je napisal:Ok, 14 krogov je skoraj polovica prvenstva že. Nekaj more pokazat in pokazalo je da bo Liverpool težko nadoknadil velikih 13 pik za Chelseajem.

Poanta je v tem, da trenutna lestvica pokaže zgolj, kako so ekipe odigrale prvih 14 tekem, nič pa ne pove o tem, kako bodo odigrale naslednjih 24. To je to. Tako Arsenal kot Liverpool imata še več kot dovolj časa, da se vrneta v igro, tako kot imamo tudi mi s Chelseajem še možnost, da iz te igre izpademo.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a zelvak dne 1. december 2009, 22:20:02

Zdi se mi, da se bodo Scouserji do konca sezone še prebili v TOP4, kajti v spomladanskem delu bodo po mojem začeli proti drugim pridobivati. Je pa teh 14 krogov vseeno nek pokazatelj, ki jih ob kakšnih večjih okrepitvah (teh ni za pričakovati) ali velikemu skoku forme, ne uvršča med kandidate za naslov, čeprav imajo točkovno še vedno možnosti.
Uporabniški avatar
zelvak
One of the 24th Evra's siblings

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a R0k dne 5. december 2009, 20:28:30

Shitty - Čel$ki 2:1 :D Hvala Shitty :D
Uporabniški avatar
R0k
Passionate Wayne

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a braul dne 5. december 2009, 20:30:43

Kako je lepo priti domov iz fuzbala, že itak vesel zaradi zmage Unitede, potem pa vidim, da so pušnili še Rusi. Super dan!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 5. december 2009, 20:31:24

Manred: BTW, tisti, ki računate na City: Lepo vas prosim, že toćka bi bil majhen čudež proti Londončanom.

Hvala City, Hvala Carlitos in Hvala Given. ManRed vem da si pesimist, ampak IN YOUR FACE :lol: :lol:

Skysports: Tevez: Will still be a United hero
Zadnjič spremenil Anderson#8, dne 5. december 2009, 20:39:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 5. december 2009, 20:32:38

Kako lepo se je posuvati s pepelom, če za pepelom stoji Chelsea...

Zakon, zakon...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 5. december 2009, 20:34:03

Hvala Tevez :) Malo sem gledal drugi polcajt in je treba rečt, da Chelseaju tokrat ni steklo ama nič.. Ko celo Lampard ne more zadeti penala, potem veš da gre vse narobe.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 5. december 2009, 20:51:17

Je bila pa kar ostra, borbena tekma. Sila zanimiva. Shitty je po zaostanku takoj pritisnil in zasluženo prišel do izenačenja, nato pa v drugem polčasu tudi bil boljši nasprotnik, čeprav so bili tudi rusi na momente nevarni.

Zdaj smo na -2...

United !!!
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2009/10