JoKeR je napisal:Kaj pa vi dejansko mislite, da bo kdo hodil te slovenske kekce gledat? Normalno, da raje greš pogledat velikane kot pa Maribor, ki ga lahko vidiš vsak vikend.. Velikani ne igrajo vsak vikend v Sloveniji.. Pa vseeno a je to Barcelona,Real Madrid,Liverpool,Arsenal,Juventus al pa Bayern.. Ze slovenske kekce ala Zavrč in podobno pa kar naj Viole hodijo gledat. Več vidim, ko brcamo fuzbal s sosedi za blokom..
Best je napisal:JoKeR je napisal:Kaj pa vi dejansko mislite, da bo kdo hodil te slovenske kekce gledat? Normalno, da raje greš pogledat velikane kot pa Maribor, ki ga lahko vidiš vsak vikend.. Velikani ne igrajo vsak vikend v Sloveniji.. Pa vseeno a je to Barcelona,Real Madrid,Liverpool,Arsenal,Juventus al pa Bayern.. Ze slovenske kekce ala Zavrč in podobno pa kar naj Viole hodijo gledat. Več vidim, ko brcamo fuzbal s sosedi za blokom..
Smiliš se mi!
Daj vsaj malo pomisli preden stisneš potrdi. Take bedarije raje zadrži zase.

Best je napisal:Še to, prijateljska tekma s Chelsejem je za mene eno veliko razočaranje, ker samo v slovenskem nogometu se lahko zgodi, da je lahko 3/4 tribun na strani gostujočega moštva. To pove nekaj o nas in o celi državi, o našem karakterju.
Ra100 je napisal:Best je napisal:Še to, prijateljska tekma s Chelsejem je za mene eno veliko razočaranje, ker samo v slovenskem nogometu se lahko zgodi, da je lahko 3/4 tribun na strani gostujočega moštva. To pove nekaj o nas in o celi državi, o našem karakterju.
Če že, potem pove veliko o tem, koliko je ljudem do (nogometne) Olimpije.
Z nekim die-hard navijaštvom ni nič narobe. Ampak kar Maribor dejansko loči od ostalih ekip v Sloveniji, niso Viole, temveč par tisoč drugih gledalcev, ki plača vstopnico in pride gledat tekmo. Saj imajo tudi Koper, Celje in Olimpija svoje navijaške skupine, a kaj, ko pride poleg njih na glavno tribuno mogoče 200 drugih ljudi. Zdaj pa ustvarjaj iz tega "pristno vzdušje" in klubski ponos.

Ra100 je napisal:Best je napisal:Še to, prijateljska tekma s Chelsejem je za mene eno veliko razočaranje, ker samo v slovenskem nogometu se lahko zgodi, da je lahko 3/4 tribun na strani gostujočega moštva. To pove nekaj o nas in o celi državi, o našem karakterju.
Če že, potem pove veliko o tem, koliko je ljudem do (nogometne) Olimpije.
Z nekim die-hard navijaštvom ni nič narobe. Ampak kar Maribor dejansko loči od ostalih ekip v Sloveniji, niso Viole, temveč par tisoč drugih gledalcev, ki plača vstopnico in pride gledat tekmo. Saj imajo tudi Koper, Celje in Olimpija svoje navijaške skupine, a kaj, ko pride poleg njih na glavno tribuno mogoče 200 drugih ljudi. Zdaj pa ustvarjaj iz tega "pristno vzdušje" in klubski ponos.
Best je napisal:Povprečna obiskanost je taka zaradi takih kot si ti. Ni čudno da so lige povsod bolje obiskane, kot pri nas, pa imajo slabše lige in slabše tekme kot jih imamo mi. Ne mi moramo svršavat na neke druge ekipe in gledat svojo ligo kot da je največje zlo na svetu. Hvala Bogu za Maribor, kjer ljudje vsaj malo bolj prepoznajo zadevo in je potem mogoče gradit temelje neki zdravi ekipi. Se mi pa smilijo Olimpije, Celje...itd. pri taki slovenceljski mentaliteti.
cel lajf že poslušam neke bedarije o slovenskem nogometu, o tem kako smo smučarji in nismo za nogomet, pol smo bli atleti en čas, pol zdej smo že košarkarji samo nogometaši to pa ne. Tko da dragi Joker imej pred sabo ta uspeh Maribora in si ga vtisni v spomin, mogoče ti bo pomagalo kaj razumeti.
In tudi če bo na tekmi proti Chelseju polno ljudi ki hodijo gledat ta angleški klub, pol zakaj bo tudi na obeh ostalih tekmah stadion poln? Ker bo folk hodil gledat Sporting?Zakaj je bil stadion poln proti Zrinjskemu, Maccabiju, Apoelu, Victoriji, Dinamu? V končni fazi zakaj je blo proti Olimpiji lani povprečno več kot 7000 ljudi na 4 tekme.
Še to, prijateljska tekma s Chelsejem je za mene eno veliko razočaranje, ker samo v slovenskem nogometu se lahko zgodi, da je lahko 3/4 tribun na strani gostujočega moštva. To pove nekaj o nas in o celi državi, o našem karakterju.
In ja dajal bom denar za to po tvoje kmečko ligo, ker je edina ki je moja liga. Nobena tuja ne bo morala nikoli bit moja. Se mi pa res smiliš, ker nikoli ne boš mogel dobit unega pristnega filinga bit na tribuni, dajta vse za klub, bit vsak vikend na tekmi, živet navijaštvo in ljubezen do kluba. In ja to se da celo v kmečki ligi, pred tv-jem pa ne uspe ane?

dandzo je napisal:Bravo biser, primerjava Slovenije 2010 in Bosne 2014, kjer je večina igralcev zaradi vojne zbežala iz Bosne in se igralsko formirala v drugih državah, je res zelo na mestu. Ampak itak vidim, da je nemogoče s tabo imeti argumentirano debato, zato bom nehal izgubljati čas in te pustil, da uživaš v svojih pravljicah in v Stožicah navijaš za Harta, Hendersona, Lallano in kompanijo.
GoUp je napisal:Ker jih je politika razdelila. Ce te ze od malih nog delijo na komuniste in domobrance, potem se bos delil tudi drugje. Slovencelji pac ... kmecki narod
Vrni se na Angleške zelenice 2014/15
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost