GoUp je napisal:17y 283d - Phil Foden will be the youngest English player to ever play in a Champions League knockout match, as well as the youngest to play in a Champions League knockout game for an English club. Future.
Titi Pep ti, ki ne daješ priložnost mladim igralcem.
Drgač bo pa res sramotno, če bo klub kot je United pod trenerjem kot je Jose, za enim kekcem Pocchetinom in kikiriki klubom Tottenham.
Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
GoUp je napisal:Itak trolam ljudje božji
GoUp je napisal:Večina se naslaja nad neuspehom Spursov in ima to za dokazovanje nesposobnosti Pocchetina. Moje mnenje je, da so trenutno v daleč boljši formi kot mi in nas bodo na lestvici prehiteli.
GoUp je napisal:No potem bi bil z lepo igro proti ekipi s katero izpademo zadovoljen
Po moje je Juve pred nami. Je pa res, da Muri zna turnirje obračat. Mogoče nam pa uspe nemogoče.
GoUp je napisal:No potem bi bil z lepo igro proti ekipi s katero izpademo zadovoljen
GoUp je napisal:Že dlje časa govorim da je to preživeto![]()
Anderson#8 je napisal:Kaj boš sploh napisal na to, ko pa kekci niti ne znate napisati Pochettino pravilno(jap tako se napiše pravilno).
Anderson#8 je napisal:Kako je lepo, ko veš da imaš respeK sopiscev na forumu. Ra100 je podobno manjkal v začetku februarja, nihče ni niti pisnil o tem.. Ko pa super električni Anderson zmanjka, pa se dnevno berejo teorije zarote in se raja sprašuje kje so njegovi odgovori..
Treba se je bilo malce odklopit od PCja, na retardirane, debilne in odfukane izjave kako smo v podobni situaciji kot Arsenal, kako je Tottenham čudovit klub in da bi si mnogi želeli takšnega mojstra na naši klopi kot je Pocchetino.. Kaj boš sploh napisal na to, ko pa kekci niti ne znate napisati Pochettino pravilno(jap tako se napiše pravilno).
Dnevi ki sledijo bodo fenomenalni, mogoče rezultatsko, mogoče pa zaradi foruma, ki se bo prekuril..
Vrni se na Evropsko dogajanje 2017/18
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost