EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

EPL, FA, CC v sezoni 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a zimi dne 29. december 2007, 20:39:34

ma a se vam zdi da je bla postava tak napačno sestavljena?
PIG-težk rečem da je biu kriv za gol
Brown-Rio-Vidič-Evra.. hm, a ni to najbolša obramba lige? najbolš kar trenutn zmoremo? + tega, golov nismo dobl iz protinapada al pa česarkol, kjer bi sredina zajebala, ampak iz prekinitev! mislim da sta 2 z glavco padla (za tiste ki niso gledal).
Ronaldo-Fletcher-Owen-Giggs Ronaldo+Giggs, klasa sestavljeni krili (pustmo to da Gigsu ni šlo, tega SAF niti bog nista mogla dans vedit!), Owen je za mene deloval solidno, Fletcher je res da bil neopazn, sam problem je za mene drugje. Je pa tak k lani proti Romi (7:1?), ko sta slučajno Carrick pa Fletch igrala skup..in sta razturala! owen in fletch danes pač nista, se zgodi..
Tevez-Saha.. isto bomo gledal, če se (bohnedaj) Rooney poškoduje! nista uigrana, nismo mogl baš neki pričakovat..ampak tko je če maš 3 napadalce in edn zboli..
edino kar bi blo bolš je Anderson namest Fletcha v prvi, sam pred pol leta niti pomislal nismo da bo Anderson tolk igrau, in fergie ga je poskušo spočit, ker je bil zadnje tekme (10) edini, ki je konstantno igral na sredini..
skratka jz problem vidim od takrat naprej k je Tevez šow ven.. ker igra 4-5-1 nas nardi, za moje pojme, nenevarne in preveč puščamo nasprotniku igro..
Uporabniški avatar
zimi
mi ci
 
Prispevkov: 5777
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:46:39
Kraj: Celje

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 29. december 2007, 22:43:33

Tekme nisem gledal, ne morem komentirat...

Branje tegale topica me je pa resnično očaralo..
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 29. december 2007, 23:20:01

Fantje včasih je treba zadihat, če ste preveč razpizdeni tkole po tekmi! Pa mal premislit kaj napisat, mogoče še boljše da v takih primerih nič ne pišete!

Malo objektivnosti ne bi škodilo nekaterim, niso vsi drugi krivi za poraz. Pač smo bli slabi...
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a braul dne 29. december 2007, 23:44:20

UF tole danes je bilo pa naporno brat, en ima hujše besede kot drug...tekme nisem gledal sem bil zdoma, zato je tudi komentirat ne morem. Domov sem prišel ravno takrat, da sem bral na forumu o zapravljeni 11m nato sem prebral kako smo dobili gol in žal nato zagledam na livescore tudi 2. gol v naši mreži....
Danes pač več kot očitno ni bil naš dan, bil pa je to dan ostalih ekip s katerimi se bojujemo na lestvici, ŽAL...

Ja glede 'pizdenja' in neprimernega obnašanja se totalno strinjam s Fluidom in še s kom; jeza po tekmi potrebuje umiritev, sam sem odšel in izprašil jezo na rekreaciji in na nasprotnikovim golom in vratarjem :lol: pa raje pridite potem čez par ur na forum in lepo napišiti kako je bilo, verjamem da bodo besede bolj primerne. Jasno pač napišeš, da so naši igrali zelo slabo, namesto, da je bilo vse skupi za en k...in podobno. Nekje pač morajo obstajati meje obnašanja in zrelosti, saj se s tem kvari kvaliteta foruma!

Man.City je napisal:67.minuta zastreljana enajstica hahaha
...bubbles...


Hja res odlično mnenje glede tekme, očaran sem nad njim...
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 30. december 2007, 0:25:07

a je tok tezko napisat igral smo slabo zgubl smo ampak nasledn tedn jih bomo pa sesul in prsli na vrh :) ;)
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti
 
Prispevkov: 1990
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:10:37
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 30. december 2007, 9:35:01

Veseli me, da Ferguson ni iskal krivde pri sodnikih tako kot proti Boltonu, ampak je preprosto priznal, da je bil United pač slabši.
Tekme ni odločila ena napaka v obrambi ali tisti zgrešen penal. Odločila je igra na sredini, kjer nas je WH dobesedno požrl, zato sta bila tista 2 gola samo vprašanje časa. Ne vem, kako lahko kritizirate obrambo, ki je bila na udaru 85 minut tekme - PIG, Brown in Evra so storili vse kot je treba, Ferdinand in Vidič sta po miljontem izbijanju končno spustila dve visoki žogi, po katerih je padel gol... Razočaranja so bila kvečjemu v napadu. Giggsy je izgubljal žoge, Saha in Tevez brez učinka, Fletcher in OH sta bila preveč defenzivno usmerjena in neuigrana, Ronaldo vsega tudi ne more sčarati.
Ne jokajte otroci, bo maščevanje na OT toliko slajše 8-)
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a raven dne 30. december 2007, 10:00:20

Ahaha, Green govori, da je on zasluzen za to, da je CR falil penal. Pustil naj bi mu ful prostora na svoji levi, vendar je vedel, da bo pol CR strelu u desno, zato je pol tud CR falil. Aahahah.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a anza dne 30. december 2007, 10:43:47

Govorit da je obramba bla slaba je tak tak. Če ni sredine (kot ste pisali sam nisem uspel pogledati tekme) je logično ne glede na to kdo igra v obrambi da bo enkrat popustila ker pod pritiskom ne moreš odigrat vseh 90min brez napake. Napake so bile in bojo sestavni del nogometa.

Glede napak u napadu je pa tko kot napadalec lahko narediš veliko več napak kot obrambni igralec pa se ne bo toliko poznalo kot kiks v obrambi, ker kiks v obrambi je že skor pol gola.
Tako da vso krivdo na obrambo prenest ni smiselno in niti logično saj gola nismo dobili po napaki med samo akcijo ampak iz kota kjer je pa sama loterija.

Drugače pa tut slabe tekme prihajajo sploh u tem tempu ki ga drži premier league.

Nasledno tekmo bo že bolš tako igra kot rezultat.

Go United we stand for you
goutd goutd
Uporabniški avatar
anza
Malcom Glazer's slave
 
Prispevkov: 97
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:21:56

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a jansson23 dne 30. december 2007, 10:49:20

No ohlajeni glavi in mislimi se tudi sam oglašam. Definitivno bom napisal veliko bolj v "celofan" zavit post kot bi ga sicer včeraj, ker so mi dvignil pritisk v nebo! Še preden bom pa karkol napisal bi pa prosil vse tiste, ki vidijo samo United pred ssabo (sami dobro veste na koga to leti in na koga ne) na malo več objektivnosti, ker to vse pripomore k posledično slabši kvaliteti foruma in višji "spam" stopnji!

Bom prešel kar k bistvu, ker itak ni nič za ovinkarit! Zajebal je včeraj on in samo on -> Fergie! Nevem kaj mu je dogajal a s tako postavo se enostavno (govorim za letos) ne da igrati na gostovanjih, ko ti za vratom diha 40k glasnih, da ne rečem fanatičnih navijačev!

Vse se je začel in končal na sredini. Nismo imeli ne kreativnosti, ker Fletcher tega definitivno ni zmožen (lani je sicer kazal znake prebujenja a letošnje neigranje mu je povsem odrezalo tla pod nogami) da o trdnosti, ki bi jo po imenih morali imeti sploh ne sanjam. Včeraj bi morala oba lomit po sredini in vsaj ne pustiti njihovo sprehajanje v napad. Naj nas po krilih prebijajo samo, če smo mi pač pustili sredino "prazno" ja valda niso neumni in bodo po sredini gradili napad, saj je veliko lažje in tudi več jih lahko naenkrat prodira po sredini. Nevem zakaj je počival Andersona ker to kar sta včeraj pokazala o kreativnosti in trdnosti je bilo katastrofalno. Da o izgubljenih žogah na sredini, ki jih je bilo malo morje sploh ne govorim. Nekaj časa sploh nismo uspeli preiti na njihovo polovico.... In včeraj se je lepo pokazala slabost Hargreavesa, saj je dokazal, da če nima ob ssebi nekoga, ki zna nekaj z žogo naredit (mogoče naredit kakšen korak več, potegnit v napad, podat kakšen dolg pass ali pa stopit na žogo ko je to potrebno) je povsem izgubljen!

Krila so bila včeraj niti ne tako slaba. Morte pač razumet, da je Giggs moral večino tekme pomagati sredini, in ker vsi vemo, da to pomeni njegov "samomor" (podobna zgodba je, ko mora igrati on v napadu) je bila temu primerna tudi igra. Tudi Ronaldo ni bil tako slab. Sploh kriviti ga za poraz je najbolj primitivna stvar, kar jo lahko navijač rdečega dresa stori! Ste pozabili, koliko tekem nas je SAm vlekel za ssabo in koliko "nezgrešenih" 11-metrovk nam je podaril sam (s tem mislim da jo je tako priboril, kot tudi izvršil) ?! Rad bi vtišal vse tiste, ki ste mnenja, da je bil to začetek našega poraza. Da ne bo slučajno kej res. Ste pozabili menjavo Carlitosa? Tam se je začela kapitulacija....

O napadu pa lahko rečem samo slabo slabo.... Sploh Saha. To kar je včeraj pokazal je pod vsako kritiko. Poškodba gor ali dol ampak toliko malo borbe je pa nemogoče sploh videt od človeka, ki nosi sveti dres. Vse kar je delal je to da je skakal in še nisem naštel 3 skoke da jih je dobil navkljub svoji višini in ko je dobil žogo v pol proti napadu se je nekje na 35 metrih ustavil. WTF, kaj ti ni jasno?! Pravac proti golu in naj se pokažejo tvoje kvalitete ne pa da se vlečeš po igrišču kot megla! Ste opazili, kako nanj vpljiva ne imeti napadalca na klopi, ki ga lahko zamenja.... Naj Fergie poštima mal tole, ker tako enostavno ne gre več naprej. Če ste vi zadovoljni z danima dvema goloma proti "usranemu" Sunderlandu potem pač živite v rožicah ampak treba je bit realen in pokritizirat tisto, kar je kritike vredno! Pa ne izgovarjajte se mi na poškodbo ker od tega je minilo že kar neki časa in tud glava bi lahko bila počasi "fit". Enostavno temu se mora narediti konec, ker ttako nesigurnega in nekonstantnega napadalca imeti v ekipi kot rezervo za vstop v igro v težkih trenutkih in tekmah je useless! Tevez se je sicer trudil ampak vse prevečkrat je poizkušal sam in na silo nekaj. Je pa dosti pomagal v obrambi to je pa treba poudarit.

Obramba bi jo pa pohvalil (do 76. minute). Celo tekmo, še enkrat ponavljam celo tekmo so lepo čistili pred svojim golom. Non stop so nas drezali nekaj in bili nevarni za naš gol. Lepo so jih "pohandlal" in so bili vredni vse hvale iz moje strani. Ampak potem dobiti dva gola na postavljeno obrambo?! To je me je pa še kako zbodlo! Tolažim se s tem, da se nam to ne dogaja praktično nikoli in da je bil to izkoriščem bonus za naslednjih 10 tekem. Druge razlage enostavno ne vidim, ker to našim res ni podobno. Rio in Vida sta "zatajila" a kaj hočemo... Vseeno sem mnenja, da imamo najboljšo obrambno vrsto na vsetu trenutno in za tem stojim še danes!

Kuszczak pohvalno! Pri obeh golih nisi imel moči posredovati in lepo si rešil prej dva gola tako da včeraj verjetno še najboljši mož na igrišču pri nas... Izbijanje mi še dviguje pritisk pri njemu a včeraj to ni imelo nikakeršega vpljiva na rezultat in igro...

Fergie... O ti stari maček ti. Kdaj se boš pa tu ti naučil to, kar nekateri vedo že več kot 5 let pa tud nevem no...

Najprej te moram skurcat, ker to kar si poslal na igrišče je bilo porazno. Najbolj m ije pa smešno, da je pogrešak, ki si ga neredu samo na enem igralcu, in poglej kakšen je lahko proti učinek. Anderson -> Fletcher to je vse kar ti mam za očitati v tej postavitvi. Že prej sem napisal, v čem sta si oba igralca različna in kaj smo izgubili/pridobili z enim in drugim. Druga še večja napaka je pa bil amenjava Tevez -> Anderson. S tem smo izgubili tla pod nogami, ker nismo bili več nevarni za njihov gol (beri prej Saha...) in v Sredini so se začeli gužvat med ssabo vsi sredinci... Na živce mi gre to, da Fergie pošilja Andersona v igro, ko od njega pričakuje da bo lahko on spreobrnil jeziček na tehtnici. Tako je bilo proti Boltonu in tako je bilo včeraj. Res je, da nismo izgubljali včeraj, kot smo to proti Boltonu ampak cilj je bil enak. Dodati več sigurnosti v sredini in narediti kakšen dober pass v napad.

Sprašujem se tudi, koliko je vpljivalo na samo igro to, da Škota ni bilo na klopi ob igrišču... A to je že druga zgodba, ki pa je ne bom komentiral...

PS: Ferguson je pa vsaj tolk pošten, da je priznal, da so nas "zguzuli" včeraj in da so bili boljši od nas in to zasluženo! Naj bo to dodaten motiv za naše in naj jih to še dodatno podžge, da bodo v prihodnje spet prišli na vrh EPL!

Vedno in povsod.... UNITED, UNITED, UNITED

EDIT: Pozabil sem dodati, kako smo bili mi "spočiti" pred tekmo oni pa ne.... To vse pove o včerajšnjem rezultatu...
Zadnjič spremenil jansson23, dne 30. december 2007, 10:55:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Without drugs, without drugs...
Uporabniški avatar
jansson23
Dannyjeva zvezda
 
Prispevkov: 1099
Pridružen: 1. september 2007, 10:41:40
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 30. december 2007, 10:54:28

Omč ne boli me kurac ampak js sam povem kar je res.poglej mal še komentarje drugih in na uradni strani.WH je bil pač bolši pa kaj čš.Obramba je pa res nardila svoje in pač ne morš v takem tempu skos igrat.Sredina bi jih mogla bolj pogosto zaustavit pa kak faul na sredini že nardit da se obramba postavi in malo odpočije.se mi zdi pa da je Rooney res manjkal v napadu in to zelo.on pa Tevez bi mogoče pa še kako dobro akcijo sčarala.

Ajmo pobje pozabm zj na to tekmo,kar je blo je blo pa gremo lpo na Birmingham ki ga mamo v Torek.tam pa ma da jih razsipamo da bo mal pozitive na forumu :D :devil47:
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol
 
Prispevkov: 2133
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:41:08
Kraj: Mirna

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 30. december 2007, 11:16:12

Kolko se vse obrne v parih dneh a? Nekateri so nas že imeli za prvake, pa smo meli samo točko prednosti...ajaj,

Se kar strinjam z jansson23 -om. Res je, da je bila menjava Tevez - Anderson napačna, vendar je bil kjučni trenutek vseeno, zgrešena enajstmetrovka. Pač tudi Ronaldo lahko greši, škoda le, da na tej tekmi. Fletcher je meni deloval kar dobro, vsaj v prvem polčasu, v drugem so se vsi kar izgubili. Sploh nismo mogli pridet do žoge, neverjetno. Še enkrat pa bi okraral Sahaja, ki ga je strah igralcev nasprotne ekipe, strah žoge, strah poškodbe. Klasa, sam kaj, ko zdaj ni fit v glavi ali vsaj na tej tekmi. Vsi so bli slabi, ni pa noben izstopal, morda Kuščak - ta v pozitivnem smislu. Glave gor, gremo naprej...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe
 
Prispevkov: 3017
Pridružen: 19. avgust 2007, 18:38:18

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a MAN_UTD#8 dne 30. december 2007, 13:26:59

pac smo zgubl.ampak glave gor sezona je se dovga tut arsenal bo zgublov pike.zj ns caka tekma z birminghamom in upam da dobijo eno petardo pa da dokazemo usm da ns en poraz ne more unict!!!
UNITED UNITED UNITED UNITED
MAN_UTD8 aka mark_m
Uporabniški avatar
MAN_UTD#8
One of the 24th Evra's siblings
 
Prispevkov: 156
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:10:43
Kraj: Old Trafford

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a jansson23 dne 30. december 2007, 13:47:20

Še enkrat sem si podrobno pogledal posnetek tekme in analiziral oba domača gola...

Prvega je zajebal izključno Fletcher. Pokrival je Ferdinanda, ki je za pol glave višji od njega... potem je Brown želel nekaj popraviti a zaman!

Drugi gol je bil napaka praktično celotne obrambe. Upson sploh NI bil pokrit! potem pa spet Brown želi popravljati a veseda zaman.

Fergie se že pizdi nad pristopom in da bodo spremembe v bodoče. Zaradi samega pristopa k tekmi in zaradi samovšečnosti igralcev, ki ne igrajo več za nogomet ampak zase. Pravilno!
Without drugs, without drugs...
Uporabniški avatar
jansson23
Dannyjeva zvezda
 
Prispevkov: 1099
Pridružen: 1. september 2007, 10:41:40
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 30. december 2007, 16:00:58

se strinjam s tabo jansson taktika je bla totaln podn
ne razumm zakaj smo igral z dvema DMjema (fletcher se je skos nazaj drzu)
najbolj sfaljen pa je blo da sta bla na levem krilu tevez in pol kasnej se ronaldo na desnem pa samo brown, giggs pa na sredini kot AM pa ne mors tko igrat no :x
probelm s sahajom je bil v tem da ni mel nobenmu za podat zmeri je bil sam u napadu ker je tevez nazaj rinu pol u drugem polcajtu ga pa itak ni blo k ga je zamenu anderson


pa ne razumm zakaj tok eksperimentiramo s postavami ce nam 442 zmeri najbolj odgovarja :roll:
pa fajn bi blo da bi kaksnega novga napadalca kupl ker ce se nam rooney poskoduje smo u ***** :?
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti
 
Prispevkov: 1990
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:10:37
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 30. december 2007, 17:26:36

Heh, težko je kaj pomodrovat po takem porazu.... Hvala bogu je prišel še dokaj kmalu, ko ni še tako odločilen (upam). Za vse ki ste po zmagi proti Sunderlandu videli United na vrhu lestvice na koncu pa je tole trd padec na realna tla in točno to na kar sem se nanašal v prejšnjem postu. Ko izgubimo enega kvalitetnega igrača smo v riti.

Hammerji so nas dobesedno povozili že v samem začetku tekme. Po čudežu smo dosegli gol (edina dobra poteza Giggsa in Ronalda na tekmi), kajti ves ritem igre so nam vsiljevali oni. Sredina je bila obup, nič od nič, zakaj je Alex čakal z Andersonom tako dolgo mi ni jasno, pa tiščanje Giggsa notri tudi ni imelo smisla ve samo on.. Odlično delo je opravil le Kuszcak, ki nas je rešil še večje sramote v obliki 2 rešenih 100% šans, da o tisti iz čistega začetka tekme sploh ne štejem. Ja včeraj smo bili zreli za kake 3-4 gole in le čudežu se imamo zahvaliti da to tega ni prišlo. Se je pa treba zamislit nad obrambo, da dobimo 2 enaka gola na enak način, CCC, Rio, Vida tole je bilo pa negativno, vendar dovolj jasno in zgodnje opozorilo, da le nista najjača carja v PL in da bo treba še kar mal zelja pojest da bosta poštudirala vse finte in fore.

Nekako je bila cela ekipa včeraj odsotna, kot da se jim ne ljubi igrat in komaj čakajo na konec tekme. Napad, ki ga ni bilo (ne vem če je kdo od dvojice Tevez-Saha sploh streljal na gol), malo se je začelo dogajati s prihodom Andersona, vendar žal prepozno, so bili Hammerji oreveč napičeni po dosojeni enajstmetrovki da bi jih lahko še ustavili.

Ok penal je Ronaldo pač zgrešil, se zgodi, tle nimamo kaj zamerit, nas je že prevečkrat rešil, čeprav sem sam upal da bo izvajal Saha (zame boljši izvajalec).

Zdaj je čas za analizo, čas da se fantje majčkeno odpočijejo, pozdravijo in poližejo rane, ter si razjasnijo ali hočejo biti prvaki, ali bomo to prepustili Arsenalu in Čelzi (ki je mimogrede spet srečno prišla do zmage - offside). Arsenal je zame precej presenetljivo razbil Everton in to s totalno levo postavo, tako da boj se šele začenja in hočem da smo do konca vanj vmešani tudi mi!
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a bene dne 31. december 2007, 0:27:20

Jansson23.....KAPA DOL....ce bi sam pisal analizo bi jo oceno povsem enako kot ti(samo meni se ne da nekih dolgih postov pisat :D ). Se strinjam da je zgubla sredina... brez sredina pa ekipa ne more fukcionirati. Mislim da brez pravega vzroka Anderson sedi na klopi?! Fergie, Fergie.....

Edino kaj bi dodalm ob tvojem kritiziranju Sahaja..... vem da je igral slabo tekmo.... ampak ce smo iskreni je tudi Tevez igral dalec pod nivojem. Se vedno se mi zdi, kot da se ne razume popolnoma nase ige. Kot da zavira igra.... nekaj vlece sam sebi zogo.... nevem nevem...

Karkkoli... ju3 je nov dan... zaj pa po neko petardo.
Uporabniški avatar
bene
One of the 24th Evra's siblings
 
Prispevkov: 140
Pridružen: 21. avgust 2007, 23:44:47

Re: EPL 20.krog; West Ham United:Manchester United; 29.12. ~ 16h

OdgovorNapisal/-a tinchyyka_7 dne 31. december 2007, 21:58:10

tekme sicer nisem gledala ampak po posnetkih sodeč bi rekla da bi man. united lahko igral veliko bolje
prvi smo dosegli gol,tako da bi lahko bili zaradi tega še bolj motivirani,ampak res ne vem kako s na koncu lahko izgubili
ronaldo je zgrešil enajstmetrovko,pač(tut to se učasih zgodi)
anderson bi lahko prišel prej v igro,saha in tevez bi lahko bolj napadala,ampak tudi take tekme se zgodijo
lahko pa rečem da bo naslednji krog bolj uspešen
& srečno novo leto 2008,velik sreče,veselja,zdravja etc...
tinchyyka_7
Heinze's pussy
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 31. december 2007, 21:49:28

Prejšnji

Vrni se na Angleške zelenice 2007/08

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov