EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

EPL, FA, CC v sezoni 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 1. januar 2008, 21:58:57

Se strinjam z Fluidom. Nani je pa res danes odigral zelo dobro in newen kaj je tako naredo vam da ga vsakič ko igra po grajate da ni skupaj spravo 3 podaje in kak je preveč simuliral. LUIS NANI je DRIBBLER razumete..... on ima tako tehniko da bo logično ko bo dobil žogo šel v dribling kajti v tem je najboljši in tu ni kaj za spremenit. Ne more on zaj igrat ko O Shea ko dobi žogo samo poda da mu je kdo ne spizdi. Al ok pač vaše mnenje pa čeprav se mogoče malo motite al boli me *****.

Bom sedaj rekel nekaj na komentar janssona23. To je neverjetno. Pička smotana WTF! pa ti veš da če letos mi ne bi imeli Ronalda bi se lahko glih jebali za obstanek v ligi. On nas rešuje iz tekme v tekmo in je vedno med MoM. Danes je res malo slabše odigral, tam me je razjezo 4 na 3 pa je šel streljat Nani pa je bil sam na levi. Newen kaj ti je Ronaldo naredo ampak zgleda si jezen ker je izjavil da bi rad šel v Španijo... Najbrž si zato rekel Spokaj se v Španijo.... Preden bo šel on v Španijo bodo mogli še ker fajn kreditov nabavt da bodo lahko odplačali Ronalda :D .

Anderson zakaj ocena 6 newen. Igral je dobro, enih par takih driblingov res uspešnih. Podaje kot vedno natančne, gradil se je vedno ko je imel žogo,v obrambi tudi kar dobro ampak da je bil tih pa se ne strinjam. Se je lepo danes videlo da če bi bili brez Andersona ne bi blo tak fajn danes. Končno Owen ni igral in ewo takoj smo igrali bolj napadalno in odprto. No ja prvi polčas al bilo je dosti boljše. Anderson in Carrick mislim da sta trenutno najboljša na sredini.

Carlos Tevez UPAM DA SE NI NIČ ZGODILO IN DA BOŠ IGRAL PROTI ASTON VILLI. KER JE SAHA V TAKI PIZDI DA UPAM DA GA BOMO ČIMPREJ PRODALI KER NAM NI OD NOBENE KORISTI.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a raven dne 1. januar 2008, 22:36:21

Anderson#8 je napisal:Spa ti veš da če letos mi ne bi imeli Ronalda bi se lahko glih jebali za obstanek v ligi. On nas rešuje iz tekme v tekmo

No vsaj nasmejan bom šel spat.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a lukac13 dne 1. januar 2008, 22:46:59

jebiga,nc posebnga dans.pac zmagal smo na nacin kokr ponavad zamguje l'pool pa čelski pa taki klubi,nismo jih nadigral, no mogoc na trenutke ampak nc posebnga,pac odigral lih tok kokr je treba da zmagamo.

kar se komentarjev tice sploh nam nc reku k se mi neda,prevec macka da bi se to kej pisu ,se mi pa zdi da tut tisti k ste pisal mate prevec macka ud uceri tko da bo bols kasn tabletk uzet pa pol kej napisat :)

drgac pa upam da se carlitos vrne as soon as possible,ceprou mislm da tut saha je sposobn sam ma eno blokado pac,nebomo pa zdej pisal newm kaj cez usazga k ma pac slb dan. Brez ronalda nebi bli lih u boju za obstank ampak on je pac ta k je "jezick" na tehtnci na marsikteri tekmi,pac igrauc k loh z eno potezo odloci tekmo,tko je. Nobody's perfect


lp

UNITED!UNITED!UNITED!
It's about a dedication and a passion, whatever the score. LUHG
Uporabniški avatar
lukac13
Prebivalec Lepe žoge
 
Prispevkov: 1199
Pridružen: 29. november 2007, 9:34:39
Kraj: Domžale

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 1. januar 2008, 23:05:40

najbolš da se tale tema zaklene pa bo mir :roll:
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti
 
Prispevkov: 1990
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:10:37
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a Treble Girl dne 1. januar 2008, 23:18:56

Senovcan je napisal:Sicer je biu danes Ronaldo na poziciji napadalca ane, in če se ne motim morjo bit napadalci malce sebični :D


No, če gledamo Teveza lahko tisti malce zamenjamo z zelo. :roll:
Brez zamere- vem, da nam je Tevez to sezono rešu kar nekaj tekem ampak z glavo skoz zid pa tut ni treba. Še sploh pri njegovih driblerskih sposobnostih... :|
“Happiness is not being afraid.”
Roy Keane
Uporabniški avatar
Treble Girl
Malcom Glazer's slave
 
Prispevkov: 79
Pridružen: 4. december 2007, 17:44:10

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 1. januar 2008, 23:22:26

Kaj je pa narobe s Tevezovimi driblerskimi sposobnostmi? :|

Mater vedno bolj čudne zadeve se dons tukile berejo...kaj je to? Učinek novega leta? :lol:
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 1. januar 2008, 23:34:02

mene bl motjo sahajeve driblerske sposobnosti :|
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti
 
Prispevkov: 1990
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:10:37
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a Brne dne 1. januar 2008, 23:40:30

Sam res kaj je narobe z Tevezovimi driblerskimi sposobnostmi, tip se odlično znajde z žogo na malem prostoru tko de..

Učinek novega leta ja..folk če mate mačka se pocajtite prvo pol pa tle gor pište..k eni kometarji so res smešni dans... :D brez zamere..
"And you say to yourself, thank god they hate us, because then we know we are the best" - Sir Alex Ferguson
Uporabniški avatar
Brne
Cantona's virtual brother
 
Prispevkov: 790
Pridružen: 16. avgust 2007, 13:10:53
Kraj: Čemšenik

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a marcelito_7 dne 1. januar 2008, 23:52:12

ne vem zakaj eni toplo vodo odkrivate. mogoče vas je zmedlo zadnjih 15,20 minut ko so plavi malo stisnili proti našim vratom, da bi zadeli.padla nam je koncentracija v zadnjih minutah tekme, pa tudi težke noge so imeli igralci po toliko odigranih tekmah v tako kratkem času, tako da se mi zdi da malo preveč šimfate igralce :P ob večji zbranosti bi lahko bla petarda, tak da...škoda. vsi so prispevali svoj delež; nani je odigral kar solidno srečanje, na trenutke so bili nasprotniki prav smešni, ko jih je metal iz igre :lol: anderson tako kot zmeraj-čvrst, neizprosen na sredini, ronaldo- škoda da ni zadel iz tiste priložnosti z glavo, v celoti dobro srečanje, vidič odličen, saha še ni v formi, upam da se dvigne do LP... ostali standardni.

upam da se čimprej vrne gary na desni bok, ker smo "tanki" tam.vse nevarne akcije nasprotnikov so danes šle po naši desni strani.
drugače pa je tekma za pozabit, važne so 3 pike.gremo dalje! :D :D
Uporabniški avatar
marcelito_7
One of the 24th Evra's siblings
 
Prispevkov: 103
Pridružen: 17. avgust 2007, 13:30:36
Kraj: Sir Matt Busby Way

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a jansson23 dne 1. januar 2008, 23:55:23

No sm vas pustil, da ste pokomentirali kar ste pač imeli za komentirat... Bom samo še dodal svoj odgovor na vse vaše kritike. Sam sem se šel, priznam, malo pomirit in nadihat svežega zraka, in verjetno prihajam z malo bolj treznimi mislimi nazaj. Ampak to še ne pomeni, da obžalujem vse napisano prej! Če bi sedaj pisal post, bi bil verjetno malo bolj v celofan zavit, ker očitno več kot večina ljudi na tem forumu itak ne vidi druge barve kot rdeča in na njej hudiča. Vse kar se pa tiče ostalih stvari ste pa tako zaslepljeni in sploh ne morete prenesti niti najmanjše kritike (pa čeprav ta je bila kruta in priznam sam da je bila) na "vaš" račun.

Najprej bi rad odgovoril na kritike "kakšen navijač je to".... Fantje, navijač kluba sem že vse od leta 98! Verjamem, da kar nekaj osebkov na tem forumu do nedavnega sploh še ni bila opredeljena za kateri klub bo navijala! Menim, da mi je doba 10ih let vedno bolj podrobnega spremljanja Uniteda dala veliko znanja o samemu klubu in načinu delovanja pod taktirko Sir Alexa! Za klub mi bije srce in tukaj ni nikakeršnega dvoma o tem! Da pa niste sposobni sprejeti stvari si pa sami mečete pesek v oči. Na sosednjem forumu, na katerem so udeleženi navijači (vam lahko zagotovim, da je velika večina udeležencev pravih znalcev nogometa) so zelo podobnega mnenja kot so bile moje misli... Govorim o navijačih Barcelone, Liverpoola, Celtica, Bayerna itd. da ne naševam vseh!

Zakaj omenjam Španijo in Ronaldinha?! V Španiji se igra nogomet za ki ne dovoljuje tolikšne mere "moške" borbe kot v Angliji naprimer. V Španiji se v vsakem kontaktu išče prekršek in tarna sodniku! V Angliji.... sami vemo kako se igra. Vam je to kaj znano? No tudi če vam ni si lahko samo ogledate kakšno tekmo in kmalu boste ugotovili, o čem govorim. Ronaldo vleče vleče žogo po igrišču. Nekje v sredini mu jo seveda odvzamejo. Sam prvo kar naredi je otožen pogled k sodniku. Ta ga seveda ne šlivi 5%... In kaj je najhuje tukaj? Fant nima nikakeršne želje pridobiti to žogo nazaj! In zaradi tega sem omenjal Španijo in tako naprej. V Španiji to pali, v Angliji pač ne!

Če ste resno vzeli, da naj se "spelje" na Iberski polotok?! To je bila vzpodbuda oziroma graja, kaj naj ne dela več oziroma katere segmente igre bi bilo vredno popraviti, da bi bil lahko še boljši kot trenutno Ronaldo je. Ni dvoma, da je nogometaš svetovnega kalibra ampak to še ne pomeni, da je brez napak in da nobena graja na njegov račun ni neupravičena. Da fant solira, ni potrebno biti ravno doktor znanosti. In da se v sami igri velikokrat zgodi, da naredu potezo do dve preveč tudi ni nobena znanost. Sedaj me boste napadli češ kolikokrat nas je pa rešil?! Nikoli in nikdar nisem zanikal, da nas je velikokrat vlekel iz dreka ampak z mojii izjavami sem hotel pripomoči, da bi bil sam kot igralec še boljši in da bi velikokrat 2x premisli, ali bi streljal ali je nekdo v njegovi okolici v boljši poziciji za strel. In njemu se to roko na srce zgodi veliko večkrat kot recimo Rooneyu, pa je pravtako top class!

Anderson#8 :D Vidiš z izjavo, da bi se borili za obstanek poveš vse, kako sprejeti kritiko na "svoj" račun!

Še enkrat ponavljam, mogoče sem bil preveč grob v prvem postu. Če bi pisal šeenkrat bi verjetno bilo vse v celofanu ampak samega dejstva pač ne prezrite!

PS: Verjetno sem pozabil odgovoriti na še kakšno vprašanje/kritiko zato si pridržujem vse pravice za morebitni manjko! 8-)

Pa za vse tiste, ki dvomijo v mojo pripadnost klubu....

ONEUNITED
Without drugs, without drugs...
Uporabniški avatar
jansson23
Dannyjeva zvezda
 
Prispevkov: 1099
Pridružen: 1. september 2007, 10:41:40
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a Omč dne 2. januar 2008, 0:45:00

Najbolj me je razocaral Nani. Enostavno ne morem verjet... kolko podaj tip zabeje..... pa dobro nebi reko da bi slo za neke dolge podaje... prenose.... podaje iz tezkih situacij... on zajebe take na easy podaje... ko da al premocno, prepocasi... ap v ne na pravo mesto. Nevem kaj mu spila.


Hvala...končno se en strinja z mano. Jest ob zadnjih predstavah Nanija in Sahaja pričakujem zamenjavo v zimskem prestopnem roku. Brez vsakih zamer, Nani je zame razočaranje poletnega prestopnega roka. hvala!

Pa radi se imejte!lp, Omč
Viva Wayne Rooney
Uporabniški avatar
Omč
Ve vse... o alkoholu!
 
Prispevkov: 668
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:35:47
Kraj: Duplje

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a bene dne 2. januar 2008, 0:55:14

Janson sej vsi vemo kaj si ti hoto z tem poveat.... samo je stvar v tem ni na mestu da napises igralcu ki nas je resil ze nevem kolkokrat, ki je verjetno trenutno najbolsi igralec na svetu..... picka ti smotana itd ..... Vsaka kritika je vedno razumljiva.... samo se jo da napisat v povsem normalnem nacinu, kar pa tvoj defitivno ni bil. Malo respecta pa je pred takim igralcev vseeno treba pokazat!
Uporabniški avatar
bene
One of the 24th Evra's siblings
 
Prispevkov: 140
Pridružen: 21. avgust 2007, 23:44:47

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 2. januar 2008, 1:55:40

Ok Omč!!!!! Saha naj gre ker je res zanič postal. AMPAK ej malo pazi kaj govoriš.... Nani pričakuješ zamenjavo???? HALLLLOOOO No da vidim koga bi pa ti pripeljal sem. Maloudo????????? ali mogoče velikega Ronaldinha?? mogoče lahko on kaj pripomore a neda? njegove izkušnje bodo prav prišle. Nani razočaranje prestopnega roka.hahahahahaha Ni pokazal veliko ampak to ne more bit res kaj si zaj izjavo. 21 letnik, eden največjih talentov na svetu ki smo ga kupili za 15 miljonov bi ga ti zamenjal po 4 mesecih?? Mislim da ti je novo leto malo stoplo v glavo. Čudno da nismo takrat prodali Ronalda ker po njegovi tekmi z Boltonom. Ker je zjebo nekaj šans ne???? To je bla sedaj najbolj bedna izjava kaj sem jih danes slišal še bolj od graje janssona23 ki je imel nekaj tudi prav ti pa bi Nanija zamenjal pa še niti ni skupaj prav odigral 15 tekem. Ojoj! :evil:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 2. januar 2008, 2:00:58

pa dejte se umirit no :D
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti
 
Prispevkov: 1990
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:10:37
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 2. januar 2008, 2:06:12

Slika
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 2. januar 2008, 2:19:30

:l0l: :l0l: :l0l: :l0l: hud smili
iz tega vsega lah povzamemo da nam na forumu se dolgo časa ne bo dolgčas :D ob porazih se ***** vse povprek ob zmagah še bolj :D


drgač pa resno mislm bi blo fajn da ste usi malo bolj objektivni pa mal bol fer do igralcev sej se usi trudjo pa tut ce kdo mal več posolira al pa dribla, učas je bolš žogo brnct direkt na gol kukr pa podat in zakomplicirat celo stvar
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti
 
Prispevkov: 1990
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:10:37
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 2. januar 2008, 10:48:50

Matic ti se s svojimi izjavami mal umiri. Na forumu se pogovarjamo o Man Unitedu, v SLO imamo svobodo govora, kar pomeni, da lahko vsak napiše kritiko na račun koga. Magari samega Besta.
Nauči se brzdati jezo in ne potem osebno napadati kritika, ki ti je stopil na žulj. Tk pa se spuščaš na nizek nivo pogovora in prideš vn s takimi
Anderson#8 je napisal:Pička smotana
in podobno. Že parkrat sm znoru, k sm bral tvoje poste, zdj sm pa šel preverit na predstavitve forumašev koliko si star in se samo nasmejal. To da si rojen po vojni pove vse.

O sami tekmi ne bom pa nč pisal, kr je itak brezveze karkol pisat, vam je pomembno sam da smo spet dobil tri pike, pa čeprov je bil rezultat samo 1:0!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 2. januar 2008, 12:20:58

GoUp je napisal:Tk pa se spuščaš na nizek nivo pogovora in prideš vn s takimi
Anderson#8 je napisal:Pička smotana
in podobno. Že parkrat sm znoru, k sm bral tvoje poste, zdj sm pa šel preverit na predstavitve forumašev koliko si star in se samo nasmejal. To da si rojen po vojni pove vse.


S tem ni obkladal kogarkoli, samo začudil se je nad izjavo...

GoUp je napisal:O sami tekmi ne bom pa nč pisal, kr je itak brezveze karkol pisat, vam je pomembno sam da smo spet dobil tri pike, pa čeprov je bil rezultat samo 1:0!


Če bi padel kakšen gol v tistem obdobju, ko Rio 5 minut ni šel na našo polovico, bi se vsi samo smejal...

Dejansko je folk totalno nerealen...po vsaki tekmi se koga prodaja, ni važno al je zmaga al poraz (glede na to da porazov ni veliko...). Brown, FLetcher, Nani, pa Oshea, takrat ko se je Rooney vračal po poškodbi je bil tud on totalno skurcan, Giggs bi pa mogu že ene trikrat zaključit kariero...Saha je bil pa po tekmi s Sunderlandom že pohvaljen, včeraj bi ga blo pa spet treba dat ubit, ko konja, da se nebi več matral.
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a mateya dne 2. januar 2008, 12:28:56

Slika

Nevem če je kdo omenil, če kdo ve, me pa zanima.. Zakaj duda? Je dobil otroka v kratkem al kaj? :D
Uporabniški avatar
mateya
Simply the Best
 
Prispevkov: 922
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:38:50
Kraj: Solkan

Re: EPL 21.krog; Manchester United:Birmingham City; 1.1. ob 4h

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 2. januar 2008, 12:32:17

SeekK kar se tiče nerelanosti se strinjam - sam za enga igralca ne :D

Kar se pa uporabnika Andersona#8 tiče pa nikakor. Tud jst sm bil z njegove strani že obkladan z zmerljivkami (jst sm napisal samo besedo smrkavc spizdi) - ta Pička smotana pa leti direkt na jassona23. Drgač mi je res vseeno, kaj kdo napiše, dokler je to njegovo mnenje sprejemljivo. On pa ne prenese če kdo pokritizira, kar je potrebno skritizirat, ne prenese, če komu ni všeč igralec, ki je zanj bog ... To je pač osnovno, da ti človeku dopustiš njegovo mnenje in način razmišljanja. On si gre enoumje - kar mu pa ne zamerim ob trenutni vladi :D

EIDT: aja, kar se tiče rezultata - a bi se ti smejal, če bi zadnjih 5 minut mi fasal gol? :mrgreen:
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2007/08

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost