EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

EPL, FA, CC v sezoni 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 30. marec 2008, 17:18:57

No dejte... vsak lahko napiše kar si misli. Če je pač tako videl, je tako videl. Svoboda izražanja je na tem forumu dovoljena. Jebiga, je eden redkih ki kaj ''več'' napiše po tekmi, vi ga greste pa skurcat, da mu še to veselje vzamete. Sej, a se ne da napisat, zakaj si Giggsa ocenil tako slabo itd.

p.s. tud meni se Giggs ni zdel nič posebnega. :twisted:
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. marec 2008, 18:11:30

Nikoli nisem dvomil v kvalitete Scholsa. Ampak vidi se da dviguje svojo formo. Proti Liveru je pokazal zakaj je on legenda Uniteda. Sedaj pa proti Villi enako. Prišel je na isti ali mogoče malo slabši nivo kot lani in to jaz vidim in cenim. Vendar ne more nekdo napisat da je bil Giggs vodja včeraj in da je bil pri vseh golih pa da je igral celo tekmo ko pa je igral 85 min. To ni res. Remmy je preveč dvigoval Giggsa. Jaz recimo Andersona dvigujem po moje povsem upravičeno glede na to da ima človek 19 let in igra kot da ima 25 let. Fantastične podaje, pregled nad igro izjemen. Poglejte kako gradi žogo. Reo-Coker na koncu. HALO 19 let ima!!! Pa je izgubil žogo, mu je odvzel kot da mu je ukradel bonbone. Pa še izsilil kot. Giggsa bom pohvalil ko bo res odigral kot je zmožen in vem da je to sposoben pa čeprav ima 34 let. Še vedno je on Ryan Giggs ena največjih legend Manchester Uniteda in vem da je to sposoben. Nani ne vem kje je odigral 5 poraznih tekem. Na zadnji je odigral tako kot bi moral Giggs vsaj 1x pa je Nani igral samo 15 min. Letos je Nani ne glede na vse slabe in dobre predstave dosti več naredil za United. Zadel je nekaj odločilnih in pomembnih golov, je 2-3 asistent. Par tekem je odigral fantastično. Pa škoda se je kregat vendar ne poveličevat nekatere igralce ker so ti pač najboljši. United je včeraj odigral izjemno partijo in zmagala je ekipa. Srčno upam da bo še Giggs pokazal letos kar zna ker to kaj je do zdaj pokazal ni bilo dosti... :cry:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 30. marec 2008, 18:21:11

Mja scanje po Giggsu iz tekme v tekmo, je tud men že nagravžno..

Še posebej če je neupravičeno. Včeraj je bla ena boljših letošnjih tekem Giggsa, lepo bi blo če bi na koncu sezone dvignu formo, ki je letos res precej nihala.

Glede na to da igra za nas 16 let je vseeno primerno, da se mu pokaže eno mero spoštovanja ane.

Drugače Giggsa rabimo iz več razlogov...eden izmed teh je tudi Nani. Nevem kolkokrat sem že prebral, kako mu svetuje na trening/tekmah, prenaša svoje izkušnje iz znanje. Vsi vemo kako zna Nani zbezljat in tuki se vpliv Giggsa nedvomno tudi kaže in se še bo. Poleg tega je tudi primerno, da Giggs težje tekme začenja pred Nanijem in da je Nani bolj joker s klopi, ko je tekma že nekako utečena al kako bi se izrazu. Začetne minute v takih tekmah so velikokrat zelo nervozne in bi me blo strah da bi Nani preprosto pregorel v svoji želji in bo hotu zmagat že po prvih 5ih minutah...


Anderson#8 ti Andersona bildaš preko vseh meja...vsi vidmo da ma velik potencial, samo to kar ti počneš je čisto pretiravanje.

Včasih mam občutek kot da bi navijal za igralce in ne za klub.
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Omč dne 30. marec 2008, 18:40:58

Anderson#8 je napisal:Nikoli nisem dvomil v kvalitete Scholsa. Ampak vidi se da dviguje svojo formo. Proti Liveru je pokazal zakaj je on legenda Uniteda. Sedaj pa proti Villi enako. Prišel je na isti ali mogoče malo slabši nivo kot lani in to jaz vidim in cenim. Vendar ne more nekdo napisat da je bil Giggs vodja včeraj in da je bil pri vseh golih pa da je igral celo tekmo ko pa je igral 85 min. To ni res. Remmy je preveč dvigoval Giggsa. Jaz recimo Andersona dvigujem po moje povsem upravičeno glede na to da ima človek 19 let in igra kot da ima 25 let. Fantastične podaje, pregled nad igro izjemen. Poglejte kako gradi žogo. Reo-Coker na koncu. HALO 19 let ima!!! Pa je izgubil žogo, mu je odvzel kot da mu je ukradel bonbone. Pa še izsilil kot. Giggsa bom pohvalil ko bo res odigral kot je zmožen in vem da je to sposoben pa čeprav ima 34 let. Še vedno je on Ryan Giggs ena največjih legend Manchester Uniteda in vem da je to sposoben. Nani ne vem kje je odigral 5 poraznih tekem. Na zadnji je odigral tako kot bi moral Giggs vsaj 1x pa je Nani igral samo 15 min. Letos je Nani ne glede na vse slabe in dobre predstave dosti več naredil za United. Zadel je nekaj odločilnih in pomembnih golov, je 2-3 asistent. Par tekem je odigral fantastično. Pa škoda se je kregat vendar ne poveličevat nekatere igralce ker so ti pač najboljši. United je včeraj odigral izjemno partijo in zmagala je ekipa. Srčno upam da bo še Giggs pokazal letos kar zna ker to kaj je do zdaj pokazal ni bilo dosti... :cry:


Ja as ti mal fuknen?
Viva Wayne Rooney
Uporabniški avatar
Omč
Ve vse... o alkoholu!
 
Prispevkov: 668
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:35:47
Kraj: Duplje

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. marec 2008, 18:44:06

Ti si pijan? :lol:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 30. marec 2008, 18:45:21

heh lol js sploh nimam nič proti Giggsu in je itq klasa igralec,če ne najboljši Unitedov, vendar me na TEJ TEKMI ni prepriču čist.
Drugač pa vsi k mislte da js igralce gledam in ne cele ekipe si pa oglejte moj avatar in vam bo vse povedu!Zame je učer zmagal UNITED, ne pa posamezniki!

D mi bote pa govorl d nimam pojma o fuzbalu se pa močno motte. Igram ga že 10 let in mnde mam kj pojma, se vam ne zdi.
No uglavnm pustmo to,k nikamor ne vodi.Vsak je mel svoje mišljenje o Giggsovi predstavi in vidm da tudi nism edini k ga ni presenetu.
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol
 
Prispevkov: 2133
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:41:08
Kraj: Mirna

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 30. marec 2008, 18:47:04

Ma SeekK Anderson, Nani in CR so zanj vesolci. Se vid kdaj je začel fuzbal gledat :D
Fluid jst sm popolnoma enako odgovoril mirniunitedu, kot je on odgovoril Remmyu. Kaj pizdi, če kdo njega komentira in potem še celo grozi :evil: Skregano z vsako normalno logiko :bedak:

Kar se Giggsa tiče - ali odigra slabo ali pa dobro, vsakič tle berem kako je zanič, kako je neviden, kako ni nič iz njega!!! Sramotno kako se ravna z legendo kluba, sploh pa glede na to, da je večina kritik neupravičenih. Nanija se tle poveličuje, kr je zabil mogoče 2 odločilna goal letos. Pizda Anderson#8 a več kolk jih je Giggs zabil do letos? Al zate štejejo samo naslovi in odločilni goli od lani, ko si ti očitno začel navijat za United???
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 30. marec 2008, 18:58:58

Khm, khm, tole pizdenje mi gre pa mal na jetra!! Alo mulci, Scholes, Giggs, Ferguson, delno še Ferdinand in pa seveda ata Neville, so za vas samo VI, JASNO!!! Tle nima kdo kaj da pljuva vsepovprek preko njih!!! Pa to kakor veter piha, jebemoboga no!! Par tekem nazaj je bil Alex na mestu za odstrel, potem je bil na vrsti Scholes, pa sedaj Giggs. HALO!! To so LEGENDE, brez njih "še" ni Uniteda. Te pobje imajo toliko izkušenj in pregaranih kilometrov, da se jim lahko razni Naniji, Andersoni, pa deloma tudi še Ronaldo klanjajo in jim pucajo kopačke!! Ko bosta predvsem Nani in Andreson 5 let zapored igrala na takem nivoju kot so igrali LEGENDE, potem se pa lahko začnete pizdit in rahlo pritoževat. Ne rečem, oba igrata zelo dobro za svoja leta, samo ko se bo to ponovilo vsaj par let zapored, potem bodo iz statusa "čistilca" kopačk napredovali in pomagače ;)

Hvala bogu da imamo tak podmladek, samo to še ne pomeni da so pa LEGENDE za popljuvati, če ne zabijejo vsake tekme gola in dajo 10 podaj in poberejo vse žoge in gre vsaka podaja v noge, MATR NO.

Nogomet in United je obstajal že mnogo pred Ronaldom in novim mladim valom. Zapomnite si to!

:twisted:
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. marec 2008, 19:09:11

Sedaj pa že pljuvamo a ne. Čez Giggsa. Seveda pljuvamo. Remmy napiše kot da je Giggs odigral najboljšo tekmo v življenju. On je bil on je vodja ekipe on on on. Pa dobro no. Pa kaj ste tako slepi al kaj. Lani je bil Giggs eden najboljših igralcev PL letos pa ni nič iz njega. To je pluvanje ewo. Nič ni letos pokazal. Za moje pojme nič. Dosti napačnih passov ima, koti so taki kot da jih ne vem kdo spušča prek. Lani je bil leto mlajši to pomeni da v tem ne more več ničesar? Jaz dobro vem da je on legenda vendar če se je lahko Scholes dvigno zakaj se on ne more? Pa če mislite stalno nabijat s tem kako je on legenda pa da se mu moremo klanjat pa kako naj Ronaldo njemu puca kopačke potem niste normalni. On je naredil velikooooo za United dobro to vem vendar še vedno se sprašujem zakaj ne more igrat kot lani. Letos ima skupaj mogoče 5 podaj vse skupaj 2 gola in to je vse. Igral je veliko tekem na katerih je bil velikokrat med najbolj neopaženimi in ni bilo nič iz njega. To je moje mnenje in letos nisem zamudil niti ene tekme in vem kaj sem gledal in dobro vem da Giggs ni na nivoju od lani in od njegovih izjemnih tekem. Pričakujem napad starejših članov tega foruma kajti oni so seveda videli da je letos bil on med boljšimi.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a lukac13 dne 30. marec 2008, 19:09:59

pa kje ste navijači "uniteda",djte si temo narest pa se tm pogovarjite pa kurcite cez une k jih nemarate, pa hvalte u nebo une k jih mate pac radi. lepo povem,če pa navijate za united zto k pac tuki igra zdj ronaldo pa si naredte pac CR7 forum,sj ni tzko.
sam ne se pa tuki predrkavat,p a kar se tiče tehle primerjav ne...tole Nani:Ryan...prosm vs no...a ste bolani usi skp al kaj vm je...Nani mi je res hud,OK ma kikse ma mojstrske poteze da je tut mene na pouno navdušu, mi deluje zlo zlo zlo uredu, ampak tle ni debate in je ne sme bit..Ryan je legenda Uniteda in tle nima nben za primerjave delt med tema dvema,nkol nkdar kdo je bolsi pa newm kaj...po resnic me prou zanima dejansko kok cajta bo Nani ostou na takm nivoju k Giggsy.
pa da nau kdo kej mislu...nism "fan" niti od enga niti od druzga ampak od Uniteda,ne pa tko k vi k cakate kdaj bo vš pobčk odigrou eno hudo tekmo da se boste loh tuki duval pa ga hvall k newm kaj.

get real

UNITED!UNITED!UNITED!

P.S.mam 19let pa VEM da je v Unitedu Giggs>Nani
It's about a dedication and a passion, whatever the score. LUHG
Uporabniški avatar
lukac13
Prebivalec Lepe žoge
 
Prispevkov: 1199
Pridružen: 29. november 2007, 9:34:39
Kraj: Domžale

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 30. marec 2008, 19:16:21

Anderson#8 sam tole bom rekel.
Glede na tvoj zadnji post, ko opisuješ samo igro lani in letos, vidim da je res kar sem prej napisal. Očitno spremljaš United samo dve leti.
Zame se tle debata konča.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 30. marec 2008, 19:32:42

Anderson8# ti pa si en manipulatorček. Kr lepo mi polagaš besede na jezik. Jest vem kva sm napisal, in za to trditvijo stojim. Ti pa odkar si pršu na ta forum pišeš take poste, da se, po pravici povedano, sprašujem, a je s tabo kej narobe. Anderson je naj naj, tvoj fucking spiritual leader zarad mene, on je tok dobr... (sej veš kašne maš). Poj je še Nani, k nih glih v tem rangu - ampak prov podobn patetične poste pišeš o njem - pa še Cristiano. Oni so super, najjači, talenti, šele 19 let, najbolši, brez nih bi Man United igral 3 ligo, Fergie je neumen, Anderson je bog, Nani polbog...bullshit!!
Kakšne stvari pišeš ob porazih (prosm ne ugovarjej preveč, k si bom vzeu čas in prlepu use stvari za nazaj) - zakaj zakaj Bog si mi to naredu, ja ti velikonočn zajc si kriv za poraz, porezov si bom žile, ...Da ne omen, da polivaš gnojnco po igralcih k jih sploh oment ne bi smeu!Po legendah, k so celo kariero dal Unitedu in to na nivoju, k ga nekateri ne bodo nikol dosegl.
Zato se mau umir, poglej, če je kakšen forum posvečen Cristianu, pa nared svojga za Andersona, pa serji po tistem 24 ur na dan. Odkr si pršu so ene pizdarije pa kreganja, prej smo vse lepo podebatiral, soočl različna mnenja brez fundementalističnih "latino muppet" izpadov.
Sej veš kako gre tisti chant: Muppets on the fence...

PS: Fluid a zdej ti je pa količina komad pomembna, a kva?? ;) :)
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija
 
Prispevkov: 2304
Pridružen: 27. september 2007, 10:29:51

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. marec 2008, 19:33:07

Samo malo. Kaj morem za 10 let nazaj govorit? Saj vsi dobro vemo kdo je Ryan Giggs. Navedel sem samo lansko odlično sezono in letošnjo slabo. Ti bi rad da ti za vsako sezono povem kako je na kaki tekmi odigral? Nisem računalnik veš. Statistiko pa imaš na premierleague.com in lahko pogledaš. Bom ti jo tudi sam navedel.
02/03 13 podaj in 8 golov
03/04 11 podaj in 7 golov
04/05 10 podaj in 6 golov
05/06 9 podaj in 2 gola!
06/07 9 podaj in 4 goli
07/08 5 podaj! in 2 gola

Gledano samo na PL. Je igral še odlično v pokalih in v LP.

To sem vzel iz zgoraj navedene ker oprosti nisem vedel kako je igral in kaj je naredil za United. Sploh ne vem zakaj si me pripravil do tega da naredim statistiko. Tako sem jezen da upam da ta statistika nekaj pove.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 30. marec 2008, 19:33:17

Slika
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 30. marec 2008, 19:38:26

Anderson#8 je napisal:Saj vsi dobro vemo kdo je Ryan Giggs.


Sam mal - tle si nardu slovnično napako. Najbrž si mislal napisat veste? :002:
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Omč dne 30. marec 2008, 20:02:15

Predn se to razvije v res veliko bedarijo...me zanima, če ma kdo torrent tekme? Bil sem namreč prikovan na Jeseniški postelji. Bi bil res hvaležen. Pa to kr delate otročaji je bogoskrunstvo!

Hvala
Viva Wayne Rooney
Uporabniški avatar
Omč
Ve vse... o alkoholu!
 
Prispevkov: 668
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:35:47
Kraj: Duplje

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a braul dne 30. marec 2008, 20:13:49

Ne bom komentiral ne igralcev ne Giggsa, ker nisem gledal tekme, žal. A moram napisati naslednje; nekaj je napisal že tudi Fluid. Vsakdo ima pravico napisati svoje mnenje, vsakdo ima pravico, da hvali, graja ali karkoli že; jasno pa je, da se da določene komentarje, ki so pač zame oz. za tiste prave navijače nekega kluba prehude. Se strinjam in tako mislim, da tudi ni prav pa četudi igrajo slabo. Predvsem se da vse izrazit na lepši način. npr. Ta in ta igralec je bil danes slab, je slabo podajal itd. a kaj bom pametoval, ker do danes še pač ni kaj zaleglo in se vse vedno in vedno znova ponavlja pa vedno ena in ista pričkanja med memberji, ki navijajo za isti klub - ŽALOSTNO. Sam spadam med malo starejše fane na tem forumu a tako kot ima vsak klub mlade igralce so tudi mlajši navijači dobrodošli in vsak pač ne more biti fan že 10let če je star komaj 15 recimo...in če kdo izmed takšnih napiše kaj narobe se ga popravi in pouči ne pa vedno znova zgraja. ;)

Sploh pa ne dvomim v to, da se večino userjev tukaj gor spozna na fuzbal eni pač malo več, drugi malo manj, ampak da pa koga, ki ga niti ne poznaš obsodiš da nima pojma je pa too much, ampak to se boste že sami pomenli!

PEACE!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. marec 2008, 20:43:05

Anderson8# ti pa si en manipulatorček. Kr lepo mi polagaš besede na jezik. Jest vem kva sm napisal, in za to trditvijo stojim. Ti pa odkar si pršu na ta forum pišeš take poste, da se, po pravici povedano, sprašujem, a je s tabo kej narobe. Anderson je naj naj, tvoj fucking spiritual leader zarad mene, on je tok dobr... (sej veš kašne maš). Poj je še Nani, k nih glih v tem rangu - ampak prov podobn patetične poste pišeš o njem - pa še Cristiano. Oni so super, najjači, talenti, šele 19 let, najbolši, brez nih bi Man United igral 3 ligo, Fergie je neumen, Anderson je bog, Nani polbog...bullshit!!
Kakšne stvari pišeš ob porazih (prosm ne ugovarjej preveč, k si bom vzeu čas in prlepu use stvari za nazaj) - zakaj zakaj Bog si mi to naredu, ja ti velikonočn zajc si kriv za poraz, porezov si bom žile, ...Da ne omen, da polivaš gnojnco po igralcih k jih sploh oment ne bi smeu!Po legendah, k so celo kariero dal Unitedu in to na nivoju, k ga nekateri ne bodo nikol dosegl.
Zato se mau umir, poglej, če je kakšen forum posvečen Cristianu, pa nared svojga za Andersona, pa serji po tistem 24 ur na dan. Odkr si pršu so ene pizdarije pa kreganja, prej smo vse lepo podebatiral, soočl različna mnenja brez fundementalističnih "latino muppet" izpadov.
Sej veš kako gre tisti chant: Muppets on the fence...


Ti se imaš kao za najpametnejšega tu? Misliš da če imaš kolko 50 let da si legenda tega foruma, pa da lahko užališ koga češ? Veliko jih je bolj pametnih od tebe ki imajo malo bolj pametne komentare kot ti. Zanimiva osebnost res. Namesto da bi bil v nek vzor nam mlajšim uporabnikom tega foruma pa nas kdaj pa kdaj pograjal in pa okaral. Pa nas žališ, pišeš take enim da če bi se videla bi ga sigurno z bazuko razstrelo. Dobro mogoče več let spremljaš United kot jaz in da si že doživel več kot jaz. Vendar jaz tudi če bi spremljal 1 leto United bi vedel več kot ti. Ti živiš na legendah in zgodovini. Saj je to ql da vendar čakaj malo. Legende je treba nadomestit in to z odličnimi talenti in z trdim delom. Tebi pa se kot da očitno malo jebe za to. Giggs, Scholes še najbrž misliš da je Cantona v klubu še vedno misliš da bodo lahko vodili 5 let United. Stopi na realna tla in se zamisli nad tvojim smešnim pisanjem. Ti si najbrž edini človek tu na forumu pa še kje drugje ki je vido da je bil včeraj najboljši in vodja ekipe. Potem pa sem jaz latino muppet pa kako pljuvam po legendah pa kako so mi vse legende gnoji. Tebi je očitno to da če neka legenda odigra dobro več kot to da če United zmaga po zaslugi mlajših in trenutno dosti boljših igralcev. Giggs bo vedno bil legenda in upam da bo še tudi treniral mlajše selekcije in mogoče tudi prvo ekipo. Vendar razumi da se njegov čas končuje in da za 2 leti več ne bo mogel pomagat Unitedu. Vsaki dan se naredi nov igralec ki komaj čaka na šanso in se bori z vsem srcem da bi se pokazal v najboljši luči. Meni je všeč Ronaldo, Rooney, Tevez, Anderson, Carrick, Nani, Vida, Evra.... Se zato slab navijač ker mi ni pri srcu Giggs in ker upravičeno napišem kaj slabega čez njega? To pomeni sedaj če je Giggs legenda da se lahko on vsede na igrišču na tla in gleda kako drugi igrajo? Mislim da ne. Giggs bo vedno najboljši igralec kaj ga je imel Wales in pa eden najboljših igralcev Uniteda. Vendar Giggs ne bo zmogel za 2 leti in zato je tu Nani in še kdo ki ga jaz tako poveličujem.

Ta debata je postala ena bedarija, ki priznam da sem jo sam začel in zato je mi je žal. Vendar noben me ne bo prepričal da je nekdo ki celo sezono igra pod pričakovanji odigral tako dobro da je bil vodja ekipe in eden boljših igralcev. Naredo sem napako da sem začel o Giggsu in upam da se s tem postom debata zaključi in začnemo debatirat o tekmi z Romo.

UNITED!
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 30. marec 2008, 20:51:27

Ok tle se enostavno moram oglasit, čeprav sem se dolgo zadrževal...

a) Giggs je včeraj odigral super tekmo, mogoče res ni bil MOM, bil pa je med 5 najboljšimi igralci na igrišču. Pa če ga že želite spljuvati, zaboga, dajte ga spljuvat tako kot se spluva legendo. Torej nič o tistem, da je prestar in da je izven forme že pol leta, ampak pač poveste da je premalo dodal igri ali kaj takega (isto kot bi rekli za Ronalda, če bi imel slabo tekmo).
Mogoče je Nani hitrejši, atraktivnejši in zato za površnega opazovalca prepričljivejši, ni pa nujno koristnejši. Ok, vsi se spomnimo tekme proti Arsenalu, vsi se spomnimo golov proti Tottenhamu in M'boru. Jaz se spomnim tudi 2 ali treh tekem, kjer je soliral na polno in zapravil nešteto žog. Pa kaj? Vsak ima slab dan, samo ne govorite kot da je treba Giggsa spokat v penzion, ker bodo (bomo) starejši navijači popizdili.
Manchester United ni Real ali Inter, ko spoka svoje ljubljence takoj, ko so odveč oz. ko pride kdo boljši.
b) Ko bomo naslednjič izgubili, pazite na svoje komentarje, ker se večina mularije tule ponavadi začne obnašat kot 5 letni gloryhunterčki. Prenesite poraz kot ljudje, ne pa da popljuvate celo ekipo s trenerjem vred. Pri vsaki zmagi je zraven en poraz.

c) Predlog: takoj ko kdorkoli omeni možnost, da bi Fergie moral odstopiti (ja, tudi take stvari se da prebrati tu), dobi takojšen ban za 21 let. Mogoče bo potem spoštoval dobo, ki jo je tale živa legenda preživela na klopi Uniteda.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: EPL 32. krog: Manchester United - Aston Villa 29.3. - 18.15

OdgovorNapisal/-a raven dne 30. marec 2008, 20:59:12

@. : Omč :.: http://www.mininova.org/tor/1281103
@Anderson8: Včer je vsak, ki je mel 5min časa, obračal Reo-Cokerja. Ni on OShit, da bi lohka kjerkol igral. Na sredin še, ampak na DR pa je no way.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2007/08

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 4 gostov

cron