EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

EPL, FA, CC v sezoni 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a braul dne 6. april 2008, 15:36:06

Ja tole z obrambnimi igralci me spominja na lansko leto, ko je bilo enako.Vidi se kaj pomenita Rio in Vida skupaj v obrambi, prej nismo dobil gola nekaj čez 7 ur, danes pa kar 2. Drugače pa kaj reči o tekmi, bila je zelo dobra s polno priložnostmi in glede na to kakšno je bilo vreme sta obe ekipi odigrali atraktivno. V prvih pol ure smo vse nadzirali potem pa gol in Boro je dobil krila. Riley mi tako veliko kiksa na vsaki tekmi in tudi danes je bilo tako. V zaključku tekme bi lahko zmagal oboji, tako, da je pač na koncu remi pravičen, pošteno. Glede naših igralcev Ronaldo prvi polčas odlično, potem je malo potonil, Teveza ni blo dosti za videt, odlično ga je menjal Park, na sredini danes veliko bolj vidna in dobra igra Carricka kot Scholesa.Vse bolj se preveša k temu, da bo za naslov odločala tekma prot Chelsea-u.
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a Fred the Red dne 6. april 2008, 15:40:05

Zlo dobra tekma za pogledat z nevtralnga stališča, za ns sicer mal mn sam jst sm kr zadovoln s tem remijem(u 1.polčsu ns je sodnik zajebu k da nismo pršli do zmage).Sam obramba je bla pa dons kurac. :roll:


United,United!! :002:

Ps. :ve: ;)
Uporabniški avatar
Fred the Red
General manager of OT
 
Prispevkov: 315
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:53:00
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 6. april 2008, 15:47:11

Ista zgodba kot lani, poškodbe branilcev in to je to. Upam da je z Riom vse OK! Se vidi kolko pomenita z Vidićem. Oshea me je res razočaral. Sicer pa super tekma v nenormalnih pogojih. Bi lahko še izgubli, ali pa tudi zmagal. Sodnik nas je oškodoval, ma na naslednji tekmi se lahko vse obrne nam v prid. Še peklenskih 5 tekem nas čaka + Liga prvakov. Sicer je danes VDS odbranil nekaj vrhunskih obramb, Rooney je dosti pretekel, Park odlična zamenjava, Ronaldo v nadaljevanju popustil, Scholes in Carrick pa tud odlično.

GLORY,GLORY MAN UNITED!!!
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 6. april 2008, 15:50:03

Matr jebena tekma. Živcev zgubu za ene dve leti življenja!
Do ponesrečeno prejetega gola, smo tekmo popolnoma kontrolirali in sm si reku, da zdjle je treba še enga zabit, da uni ne dobijo poguma. In pizda pride tist kurčev gol. Zame kapitalna napaka Johna, ki je stal nekje ne sredi, ob tem da so oni mel žogo. Se vid da ni za centralnega branilca in je po krvi vezist. Še Carrick se je hitreje vračal nazaj kot pa John. Škoda da ni SAF takoj začel vsaj z Wesom na centralcu in Johnu na beku. Je pa Pique pol dokazal da se ga neupravičeno zapostavlja. Tk da če je SAF že hotu met Wesa na beku, bi dal vsaj pubeca na centralca.
No v drugi polčas smo krenal izjemno živčno, oni pa neobremenjeno. Kar letel so po igrišču. Vsepovsod jih je blo polno. Tekma me je zelo spominjala na ono z Derbyem. Kot da smo mel celo tekmo igralca manj. No do menjave Tevez-Park smo ga itak mel. Kr ko je Carlitos dobil žogo v nogo je ni podal z lepa. Sam ko je bil v popolnoma brezizhodnem položaju jo je podal do najbližnjega igralca. Tud SAF je to najbrž uvidel in ga menjal zarad tega. No vmes spet en posran gol z njihove strani. Wes uspešen in izbija, vendar po nesreči trof tistga kurčevga Aliadiera u glavo in potem žoga direkt do Fonzija in drugi gol. Majke mile sm bil jezn. Še sreča da je vsaj ena ratala in šla še v gol potem, da smo vsaj remi zvlekli in je še vedno vse odvisno od nas.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a cantona7 dne 6. april 2008, 15:51:42

BROWN & O'SHIT - sta bila OBUPNA
VDS & ALVES - MOM
OSTALI POVPREČje z izjemo parka, ki je poživil igro

:roll: :roll:
Uporabniški avatar
cantona7
Bend it like Becks
 
Prispevkov: 67
Pridružen: 18. november 2007, 18:09:35

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 6. april 2008, 15:59:24

Hahahahaha...sem vedu, da bo nekdo napisov, da je bil Giggs dons dobr. :)
Prve pol ure tekme je igrala le ena ekipa in Boro ni mel za burek. Ampak takrat smo pa naenkrat zlo padl. Ronaldo je prvi polčas res blestel, super prodori, pripravljal priložnosti, itd. Tud Carrick je bil posebej v prvem polčasu zlo dobr. Rooney in Giggs sta nekaj poskušala, a brez uspeha. Tud obrambna linija do 30. minute zlo dobr. Polom pa Tevez. Tolk slabo še ni nikol igral. Čeprav glede na vreme sem bol pričakoval težave Giggsa in Ronalda in haranje Teveza in Rooneyja. Ampak Tevez se mi je zdel brezvolen, izgublal je vsako žogo, brez žoge se skoraj ni gibal. Ne vem, mogoče je res preobremenjen, čeprav je dobu zdele en par tekem počitka.
Drug polčas nalet Bora, katastrofa v obrambi. Hargie je delč najbolši RB zdele v ekipi. Brown je mel po dolgem času svojo "brownovsko" tekmo (zajebal, če se je le dal), O`Shea čist isto. Ferdinand očitno poškodvan, Fergie pa ga je kr držal v ekipi (čeprav ga razumem)- mal bolj mora zaupat Piqueju. Po vstopu Parka spet bolša igra Uniteda, Rooney je bil bolši kot v prvem polčasu, Ronaldo se je zgubu, Giggs opešal in od njega ni blo nč. Sredinski par kar dobro celo tekmo...
Ampak ne mormo krvit naših, Boro je bil dons neverjetno dobr. Alves bo še velik golov zabil, obramba na čelu z Pogatetzem čist fanatična, Downing tud pokazov neki svojga talenta, vezisti so poborbal...tko da je remi čist pravičen.
Rooneyjev gol je zlo pomemben, saj kljub porazu v Londonu še vedno lahko osvojimo prvenstvo zarad bolše gol razlike. Tko da prav črna situacija spet ni.
Največji problem bi znala bit poškodba Ferdinanda. Če je res, gre res vse lahko v kurac. Ker obramba bo brez njega čist razštelena in bo težko zdržala prot Arsenalu, Rusom in tekmecom v LP. Ne me jebat, kakšna nesreča v zaklučku sezone.
Hja, pa še VDS. Bi znal bit MoM. Me prov skrbi, kaj bo, ko bo šel na Havaje pričke tolčt.
Zadnjič spremenil Remmy, dne 6. april 2008, 17:07:09, skupaj popravljeno 1 krat.
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija
 
Prispevkov: 2304
Pridružen: 27. september 2007, 10:29:51

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 6. april 2008, 16:01:00

Mah cantona7 morš mal pogledat še na vreme. V takim snežnem metežu, na mokrem igrišču ni lahko špilat. Po moje sta od naših razočarala samo John in Tevez. Pa še John bolj na račun SAFa kr ga je postavu na tako pozicijo.
S te tekme se da odnest dost dobrih stvari:
- boril so se ko levi, zabil izenačujoči gol in bili tudi blizu končnemu uspehu
- spet zadetek Rooneya, kar pomeni da se počasi vrača v svojo strelsko serijo!
- Ronaldo konstantno zabija in odlično gradi igro
- Owen se izjemno dokazuje na DR in bi po moje moral met prednost pred Wesom predvsem zarad dobre tehnike in odličnih predložkov
- Carrick in Paul odlična spet na sredini
- Pique pokazal da je potrebno nanj resno računat
- odličen Park! zadnje čase dokazuje da bi moral SAF mal nanj študirat in ga postavlat v prvo postavo
- najbrž so zdj tolk razpičkani, da bomo z Arsenalom in Blackburnom pometli!

Sicer je še nekaj negativnih - poškodba Ria, Evra bo najbrž na naslednji tekmi že počas skup padel od naporov. pa seveda prednost je malo skopnela.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 6. april 2008, 16:01:48

Kot sem govoril že pred tekmo, Boro je smotana ekipa do amena. Spuši proti vsakemu, ki ima 5 minut časa, ko pride na vrsto velika ekipa, igrajo kot da bi bili prvi na lestvici.

Tekma bi se na koncu lahko prevesila v obe smeri, tako da na koncu kar pravičen izid. Riley, ki mi je eden največjih sodniških kuharjev, spet v njegovem stilu mižal ene parkrat. A je bila tam roka, ko je ustrelil Ronaldo iz 18m nekje? Pomoje ja. Nad Evrajem čisti prekršek in takrat bi potem na drugi strani še kmalu dobili gol... Predvsem mi je žal tiste šanse, ko se je Rooney ulegel in ustrelil z glavo, potem pa Giggs do Scholsa nenatančno, kjer bi ga kamot dali... Vsaj Rooney se nekako prebuja, lepa poteza Parka.

Zdej se je spet Rio poškodoval, spet pomoje ista poškodba kot lani proti Borotu. Prav tisti Deja Vu je bil tole. Zdej bo spet kriza, spet nas načenjajo poškodbe ob koncu sezone, kar me še posebaj žre.

Mamo pa še vedno ''pole position''
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a cantona7 dne 6. april 2008, 16:05:13

Na tekmi proti romi bi bilo najbolje ce SAF postavi obrambo takole

EVRA- BROWN- PIQUE HARGI


Seveda ce bo Rio pripravljen pa bo malo drugace!


P.S. Hargi se mi zdi boljsi bocni kot Brown , hitrejsi, dober tackling , boljsa tehnika, PODAJE! Edina slabost je pomoje igra z glavo, ki pa ne igra bisvenega pomena na RB!
;)
Uporabniški avatar
cantona7
Bend it like Becks
 
Prispevkov: 67
Pridružen: 18. november 2007, 18:09:35

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 6. april 2008, 16:10:26

Fluid je napisal: A je bila tam roka, ko je ustrelil Ronaldo iz 18m nekje? Pomoje ja.


Ja pomojem je bla, samo je bil slab posnetek. Bolj me moti "offside" od Rooneya.
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a raven dne 6. april 2008, 16:10:26

Bruh tekma. Ne vem, kak jim znese igrat tok slabo. Sploh prvi polčas je bil za popizdit. Vsi neki čakajo, brezvoljni, totalno anemični. Fala kurcu za tole izenačenje na koncu, tako da so sedaj 3 pike fore in ne 2. Gol razlika je na naši strani, torej Chelsea more pridt na več točk kot United, da je prvak. Upam, da se Rio ni poškodoval, ker če ne je pizdarija svetovna.
O igralcih. OShit polom, Giggs polom, Brown odsoten itn z večino ostalih. Dobra samo VDS in Parkič.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 6. april 2008, 16:14:34

hargreaves naj kar ostane na desni in evra na levi
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti
 
Prispevkov: 1990
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:10:37
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a cantona7 dne 6. april 2008, 16:28:40

MARTIN-UNITED je napisal:hargreaves naj kar ostane na desni in evra na levi



MARTIN UNITED SJ SM MISLU TKOLE !!!!

EVRA- BROWN- PIQUE HARGI
---------------VDS------------- 8-)
Uporabniški avatar
cantona7
Bend it like Becks
 
Prispevkov: 67
Pridružen: 18. november 2007, 18:09:35

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 6. april 2008, 16:40:47

Upam da z Riom ni hujšega... :| :| Bi pa Hargi kar dobro pokrpal obrambo na RB. goutd
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a Zommbie dne 6. april 2008, 17:01:50

Wes je bil danes totalno za kurac, ne vem kaj tega človeka dava na CD če je meter pa pol vlki. rajše bi ga dal na desno stran pa piqueja na sredino že od začetka, ne pa tega kmeta ko ga že 2 leti videt ne morem, jebi ga, mi je pač anti. Drugače pa, ne vem kaj je bilo sodniku. ne vem če je sploh dosodil kak faul okoli 16-20m , čeprav jih je bilo kar nekaj. preklel sem ga v 3 pm, polek tega bi moral dosodit še penal, pa ne vem kje je oni stranski vido offside rooneya, če je bil skoraj pol metra pred njim en od middlesbrougha.
Uporabniški avatar
Zommbie
Cantona's virtual brother
 
Prispevkov: 728
Pridružen: 7. februar 2008, 17:48:44

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a zimi dne 6. april 2008, 17:10:47

nažalost sm ujel glih zadne 3 minute.. ŠKODA!
ampak prosu (!!) bi da nehate z žaljivkami O'Shit itd!! nebomo s5 o tem zakaj itd, just stop it!

skrbi me tole z Riotom, tak k ste rekl.. deja vu od lani! ampak zdj mamo še Pique-ja k bi znau pomagat! pa nasploh se mi zdi da mamo večjo širino (tud Owen na RB, počas Silvestre LB, Gary maybe?).. bomo že pregural, še kr smo 3 pike +, kar ste mnogi rekl da nebomo nikol (to ciljam na poraz proti City-u doma, k so/ste nas že odpisal nekteri).

ajde, da se poberemo tak k lani in zmagamo zdej!
Uporabniški avatar
zimi
mi ci
 
Prispevkov: 5777
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:46:39
Kraj: Celje

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 6. april 2008, 17:11:21

Do konca še 5 tekem.

MANCHESTER UNITED CHELSEA
ManUtd:Arsenal Che:Wigan
Blackburn:Manutd Everton:Che
Che:ManUtd Che:ManUtd
ManUtd:WestHam Newcastle:Che
Wigan:ManUtd Che:Bolton

Mi imamo še 3 gostovanja, oni 2. Mi še Arsenal in medsebojna tekma na Stamfordu. Bo težko, ma gremo do naslova!!!!!
UNITED
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a pek dne 6. april 2008, 18:22:51

mah zdej nevem kaj bo s tem arsenalom...če popuši v torek proti scouserjem, potem proti nam nimajo nič za zgubit in bojo šli na povno in brez pritiska. Tole bo tesno.

Glede danes. čudne razmere in zle slutne so se uresničle, mah jebat ga, treba je it naprej. Upam da jih ti 2 izgubljeni točki nista potrli ampak razpizdili in motiviral.

Gremo do naslova itq :D

United
"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you and you'll not even able to touch it if we lose. And for many of you that will be the closest you will ever get. Don't you dare come back in here without giving your all".
ALEX FERGUSON
Uporabniški avatar
pek
The real Keano
 
Prispevkov: 618
Pridružen: 3. februar 2008, 8:41:01

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 6. april 2008, 18:42:59

Jebeno, tako kot smo vsi vedeli da bo, ni kaj in še enkrat več se je Borotu odprlo ravno v nepravem trenutku za nas :roll:

Začetek naših je bil sanjski, spet zabije Ronaldo (upam da ni tudi on poškodovan, ko je nekaj šepal :| ), potem začnemo nadzirati igro sem si rekel, iz kontre zabijemo še nega in srečno. A jok brate, nam sudija skensla Ronsterja v napadu, potem je šlo pa samo še navzdol. Začeli smo tekmovati z Borotom, kdo bo hitrej izgubil žogo, dirjali iz protinapadov v obrambo in nazaj, sm dobil občutek kot da so pozabil kako se igra ob vodstvu 1:0, na drugih tekmah smo vidli bolj mirn United, ki je znal zadržati žogo in pripeljati vsaj polčas mirno do konca. Je pa res, kot ste že ugotovili da se OGROMNO pozna, če igra Rio ob Vidiču, ali ima zraven koga drugega. No potem še šok na začetku drugega polčasa (sicer smo imeli potem dovolj časa za izenačenje, ampak vseeno), in drugi gol Brazilca, mojstrovina sta bila oba, tle ni kaj. No potem pričakovana menjava Tevez ven in Park noter, čeprav komentatorju ni bilo lih jasno, se je Park spet izkazal in nam z Ronsterjem prinesel vseeno pomembno piko v boju za naslov. Na koncu so bile šanse za 3 gol na obeh straneh, mogoče celo bolj čiste na strani Borota. Kakorkoli se mi zdi, da je bilo tole eno težjih gostovanj v celem letu in vseeno pika ni slab rezultat glede na trenutno stanje (poškodbe). Namenoma nisem izpostavljal kako je kdo igral, ker bom napisal sedaj:

VDS: Kapo dol! Še enkrat več nas je rešil, in verjetno ob Riu in Vidi pred njim bi se čista mreža podaljšala še za 90 minut. Ocena 10.

RIO: Sam pač ni zmogel vsega, rešil je en gol (nekateri bodo videli roko), se drl na ostale in bil pravi steber obrambe. 8

O`Shea: Zgrešena tekma v celoti, plaval po igrišču pri obeh zadetkih, nasploh se ne znajde če igra od prve minute. 5

Brown: Prisilno igral nekaj časa na boku, potem na sredini, vse skupaj sta nato bolje opravila Owen in Pique. Pa še smolo je imel pri 2 zadetku. 6

Evra: Spet garal po levi strani, tudi v obrambi brez pripomb, v napadu mu je zmanjkalo oprijema, da bi poslal kak uporabnejši predložek. 7

Ronaldo: Kaj reči o Supermanu iz Portugalske, spet zabil, dokler je bilo igrišče še ok, se je šel ringelšpil z branilci Borota, potem vreme ni več dopuščalo njegovih vragolij, vseeno se je še vedno trudil in prispeval nekaj lepih podaj. 8

Scholes: Master na sredini, vsaj danes, čeprav že komaj čakam da mu ena "sede" na nogo in preluknja mrežo. 7

Carrick: Drugi čarovnik na sredini, ki je garal tako spredaj kot zadaj (tam še več), brez pripomb. 7

Giggs: Dokler ima stara lokomotiva dovolj goriva pridno sopiha gor in dol. Minus mu štejem lenobo v 16m prostoru, ko ni stekel za lepo podajo s Parkovih Prsi. 6

Tevez: Tudi neumorni Argentinec je pokazal da je ranljiv, očitno ne mara snega 8-) , to ni bil njegov dan. 6

Rooney: MOM, kar se mene tiče, spet je pretekel maraton in pol. Prav užitek ga je opazovati, kako s polnim šprintom pridrvi v našo obrambo, ukrade žogo nasprotniku in že v polnem šprintu dirja v protinapad. PRICELESS!!! Povrhu vsega se mu še strelska forma stopnjuje, tako da KEEP ON THE GOOD WORK. Rumeni je bil pa itak brez veze, če se mene vpraša, se ne morš ustavit na takem igrišču, polek tega pa ni štartal s podplatom.... 10

Gremo sedaj z mislimi na Romo, da jo pregazimo v Teatru sanj, pa upam da se do pol finala vrneta oba stebra obrambe.

Pa lep pozdrav!
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 33. krog: Middlesbrough - Manchester United; 6.4. @14.30

OdgovorNapisal/-a jansson23 dne 6. april 2008, 18:43:18

Jebiga fantje. Pa ja niste pričakovali, da bomo do konca prvenstva nanizali same zmage?! Tud to je mogl pridt. Remi je na koncu tekme če potegnemo črto dober in predvsem realen rezultat naše igre in pristopa k igri. Začudilo me je samo to, da smo šli z najmočnejšo postavo na teren in pokazali na trenutke tako slabo igro. Vseeno je pa dejstvo, da bolje zdej zgubit dve piki proti Borotu kot pa nasledn tedn proti Arsenalu ali kasnej proti Chelsea-u...

Okaral in to zelo bom pa Browna in O'Shea. Tole kar sta dons pokazala je blo manj kot nič. Prvi gol je bil Johnov. Nevem kaj je mislu s tem ko je čist počas tekel nazaj proti žogi. Gledal je žogo in tekel povsem v napačno smer leta žoge. Definitvno njegov gol. Tud da je Aliadiere dobil tako čist skok je zgolj pokazatelj tega, da je obramba zajebala. Drugi, ki je takoj za njim je pa Brown. Na desni smo mel prepih. Podobno kot John je vse preveč jemal z lahkoto in tudi tek v obrambo je bil pokazatelj tega. Zelo slabo je spremljal kje je žoga in potem vsaka podaja na njegov bok je bila za njega veliko presenečenje.

Za njima je bil pa "spet" na listi slabih Giggs. Jebiga fantje realno, če bi imel Fergie koga, ki bi ga dostojno zamenjal bi bil verjetno prvi zamenjan prav on. Tudi njega preseneti skoraj vsaka žoga in tudi vse preveč žog izgubi Valižan. Leta so mu prišla že preveč v rit... Škoda ker nismo imeli dostojne menjave na klopi ker bi znali dobiti nove moči tako na krilu kot tudi v napadu. Njegova hitrost je pač realno stanje njegovih let. To pa še ne pomeni, da ne da ekipi sploh Naniju veliko. Na treningih je bojde njegova "bitch" prav mali Portugalec! :D

Overall 3 pike še vseeno imamo in od 5ih tekem imamo na voljo še en kiks, ki se imenuje poraz. Vse imamo še v svojih rokah in izgubimo prvenstvo lahko samo mi. Bojim pa se, da se nam obetajo še težje tekmo kot je bil ata danes. Pa ne zaradi nasprotnikov ampak zaradi tega, ker nas bodo poškodbe ornk udarle po obrazu in spet bomo tam kjer smo bili lani. Brez celotne obrambe nam tudi trije Ronaldi ne bodo pomagali in tu vidim največjo nevarnost, da bi sami sebi izkopali jamo. V torek pričakujem glede na to da imamo ugoden rezultat in da Totti ne bo zaigral v obrambi Piqueja in Browna na centrih. Na desni Hargreaves, ki je za kolačka profesor vsaj zame (predložek, hitrost in borbenost). Na levi pa Evra, če je sploh še kaj ostalo od njega (vsi po vrsti ga koljejo in samo čakam trenutek, da ga bodo odnesli z nosili iz igraišča).

Upam, da smo odnesli kar se da veliko iz te tekme in da smo se naučili nekaj novih stvari. In ja, jutri je nov dan!

ONEUNITED
Without drugs, without drugs...
Uporabniški avatar
jansson23
Dannyjeva zvezda
 
Prispevkov: 1099
Pridružen: 1. september 2007, 10:41:40
Kraj: Ljubljana

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2007/08

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 4 gostov

cron