vs.
Torek, 29.4. ob 20.45
Prizorišče: Old Trafford Manchester

Torej, prvič odpiram temo.. upam da uspešno!
najprej kar se spomnem je, da smo lani tud mel obdobje, ko so nas odpisal..najprej poraz proti Romi 2:1 v Rimu, nato še proti Portsmouthu, isto 2:1.. ampak smo se pobral, 7:1 (kdo, kdaj more vsak poznat!)! poleg tega smo mel že težave s poškodbami lani, letos mamo pa to prednost, da mamo res dolgo in kvalitetno klop!
no zdej pa na tekmo jutri.. kot prvo morem povedat, da smo tud letos v manjši krizi, ampak bom reku da ta kriza ne izvira iz slabe igre igralcev, ampak od slabe taktike SAF-a. To se je lepo pokazal prvih 10minut drugega polčasa proti Chelsea-ju, ko smo res sestavl neki lepe igre, lepih podaj, pa dobr, tud gol, čeprav po napaki njihovih igralcev. Ampak ta napaka je pršla zarad pritiska naših, takoj ko pa se je ta pritisk nehu (torej po doseženem golu), smo pa spet nehal stiskat, puščal preveč prostora in rezultat je jasen. Še težje bomo tolk placa pustil Barci, ker bi Messi z lahkoto prehitel hitrega Evraja. treba je res pritiskat skoz, to smo dobr vidl v soboto, kak jih je Deportivo. in lani proti Romi smo pokazal, da mi tud to znamo! zahtevam sam več želje (od SAF-a
Ronaldota smo kao spočil..sam v špici ga ne mislim gledat, pa bo use uredu! dodatn motiv bi mu znal bit neosvojitev dvojne krone za naj igralca, torej se bo trudo drugo dobit kot world player of the year.
Velik minus bi znalo biti neigranje Rooneya, ampak upam da bo stisno zobe! sicer pa magari 4-5-1 s Tevezom, sam željo po zmagi je treba met! Ostale postavitve in možnih postav nebom napovedoval, ker verjamem da nam bilokakšna postava lahko nekaj da! po domač povedan, ni igralca k bi reku da je zdle tak slab da ga nočem videt.
aja, brez Saha-ja bomo spet igral, pa sej to ne rabim ponavlat
Še Barca..jah Eto'o in Messi sta za mene "the one to watch".. težk jih bo ustavt, da ne rečem celo da mam filing da bo Barca zatresla.. ok, no problem, sam mi mormo dat 2 (s pravo igro znajo pridet goli!)
torej, upam da nism kej pozabu, pa da se igralci in ves stuff zbere in dajo vse od sebe, tako kot bomo mi ane?! (tist k reče O'Shit in ostale scene, bo blokiran)!
LP