Ni treba štet :)))

Ostale zadeve...Politika prepovedana

Moderator: Hudički

Re: Štetje

OdgovorNapisal/-a Red_Devil_01 dne 26. avgust 2007, 22:14:55

700

Sarkazem... :twisted: Aja? Da smo se zaradi tega dol pobrali? Te variante pa še nisem slišal... :lol: :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=S0hhagR2 ... re=related
Ryan Giggs Ryan Giggs, running down the wing
Ryan Giggs Ryan Giggs, crosses like The King
Beats one and two, beats three and four,
He will score, he will score, he will score.
Uporabniški avatar
Red_Devil_01
Ginger Prince

Kraj: Dolenjska

OdgovorNapisal/-a Taki dne 26. avgust 2007, 22:22:51

699

Johan:
Sicer pa zanimivo, da odhajate samo ManUtd fani, zakaj že..

Žiga:
Poglej na lestvico Premiereshipa pa ti bo takoj jasno
Uporabniški avatar
Taki
marsh qiddath snéck

OdgovorNapisal/-a mateya dne 26. avgust 2007, 22:30:59

698

da odhajamo zaradi tega, ker smo šele 10. je navadna bedarija. razlog je ta, da ste se nam zamerli, pa da mamo svoj forum, ki je 100x boljši od tega. razlog je tudi ta, da vedno brišete poste, ki vam grejo v nos. pa zarad mene mislite si kar hočete, dejstvo je da nas ne boste vidli več tuki. sicer vam je verjetno vseeno, pa naj vam kar bo.

pa mimogrede. nagrad od tekmovanja za naj podpis, ki se je končal že prej pol leta, še vedno nismo dobili.

LP

sm jim kar povedla kaj si mislim :mrgreen: bmk še za nogomanio....
Uporabniški avatar
mateya
Simply the Best

Kraj: Solkan

OdgovorNapisal/-a infinity dne 26. avgust 2007, 22:35:20

697

Js ne pisem več kaj na NM odkdar je postal tisti Golman moderator. Najbolj prizadetega možnega so najdli. Brezveze... :|
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 26. avgust 2007, 22:40:39

696

Umirite se že malo. Ste malo preveč navalili pomoje no. Sej se tud jst ne strinjam ravno z vsemi modi, pa popizdim ko grem gledat, če so mi kej pametnega repliciral, pa pol vsega skupej sploh ne najdem. Ni treba skoz omenjat tega foruma, ker se bo še več kekcov prijavilo, kot se jih je.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a mesicek7 dne 26. avgust 2007, 22:49:43

695

lol js se vedu nism za NMforum.Drgac sm biu neki casa na Slo-nogomet/sportna mreza forumu dokler nisem zvedu z tega.

Lp ;)
Slika
Uporabniški avatar
mesicek7
Simply the Best

Kraj: trbovlje

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 26. avgust 2007, 22:51:01

694
A športna mreža forum še obstaja? Nisem vedel. :)
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe

Kraj: Šempeter pri Gorici

OdgovorNapisal/-a martin7 dne 26. avgust 2007, 22:53:44

694

Ja povsem brezveze pišete tole " imamo svoj forum" in vse v povezavi s tem forumom, brezveze res, ker bo še slabše!

Johan pa se je še enkrat več pokazal, kakšna budala je! Govorim o cvetki glede stav, da tisto vidi en k se malo bolj resno ubada s stavami, ga ubije pomoje!
martin7
Sir Bobby Charlton

Kraj: Old Trafford

OdgovorNapisal/-a Manchester United dne 26. avgust 2007, 23:29:50

693

Glede na to da sem admin tako na NM in tu sem se enostavnoma moral uglasiti.Glede na to da zdaj vsi na veliko bojkotirate NM vam bom napisal tu.
Danes sem malo bral NM in ta forum in videl da vsi na veselo pljuvate po tistem forumu. Tudi meni ni najbolj všeč delo mojih modov in bom to v naslednjih razčistil vendar me pa pošteno moti vaše obnašanje. Dokler ni RedDevil napisal tega kar je napisal ste bli skoraj vsi čisto tiho in nič komentirali ali pa se pritožili nad forum na NM. Meni je vseeno če vsi bojtkotirate forum nogomania ni namenjena samo Man Utd-ju je namenjena še drugim klubom in liga,... Če vas je res to vse tako motilo kot pravite zakaj mi potem ni nobeden poslal ZS-ja ali pa to vsaj omenil. Sedaj pa ste se skoraj vsi nekaj upogumili ko je nekdo drug odprl to debato. Kar se tiče reddevila hvala za vse kar si naredil za nas ampak moreš vedeti da to nisi delal zaradi mene oz. zaradi drugih moderatorjev ampak si to delal za uporabnike na NM in če te oni niso pohvalili za to delo ni kriva za to Nogomania. Meni je res vseeno če nas (njih NM) bojkotirate to je pač vaša stvar. Jaz dobro vem da je forum v rahli krizi po tem ko so nekateri odšli ki so delali res dobro vendar se določene osebe na NM trudijo izboljšat forum. In sedaj s septembrom bom sam veliko več stvari prevzel v svoje roke in porihtal določene zadeve.

To je to kar sem želel povedati če ima kdo kakšno pripombo naj mi pove in bomo razčistli zadeve.
Manchester United
Site Admin

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 27. avgust 2007, 0:03:23

692

Jst sam sem začel manjšat število obiskov in tudi postov že pred kakim letom, ko se je naredu prvi Unitedov forum. Ko je forum posvečen eni zadevi, se lahko veliko bolj poglobljeno o zadevi komentira, poleg tega rata tud lepša skupnost. Nogomania je do ene točke ok, potem pa rata premajhna za kakšne poglobljene debate znotraj kluba, skupnost se pa sploh težko oblikuje.

Se mi pa nasplošno zdi da so Unitedovi navijači drugače postopoma kapljali na Unitedov forum...zdej ko je prišla nova domena in vse, je bil pa ta preskok še nekoliko večji.

Drugače pa en predlog zate - mogoče bi uvedli na NM sekcijo za novince? Nevem sicer kakšne imate omejitve na forumu glede tega...ker trenutno stanje bo težko izboljšat, če ti bodo stalno uletaval novi junci..

Am vsem našim uporabnikom bi pa reku, da ni treba kot razlog odhoda navajat, da mamo forum ki je 100krat boljši :| S tem namreč forum izpade precej čudno...nočemo take reklame, hvala :)
Zadnjič spremenil SeekK, dne 27. avgust 2007, 0:13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 27. avgust 2007, 0:07:40

691

nič
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Best dne 27. avgust 2007, 0:14:46

690

torej saga o nogomaniji gre proti koncu.mogoče res ni prav da ste šli vsi naenkrat....
If Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro kept his mouth shut and stayed on his feet, he would have been No 3. As things stand, on this list he's No 50.
Uporabniški avatar
Best
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 27. avgust 2007, 0:17:29

689

pa kva je sploh nogomaia jao vsi neki govorite kt da je eno cudeso sveta, kukr vem je en forum PA forumov je na miljažnt po svetu kva se sekirate :D
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 27. avgust 2007, 0:32:56

688

MARTIN-UNITED je napisal:691

nič

Mojster takim postom se v prihodnje izogibaj...

In tudi vsi ostali, če nimate nič za povedat, ne limat cifer brezveze.

Če vam je dolgčas, pa vedno obstaja rešitev - opis igralca za spletno stran.
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe

OdgovorNapisal/-a MARTIN-UNITED dne 27. avgust 2007, 0:46:34

687

pa bl je bla fora sm neki probavu size pa barvo pa če hoče na sredini pisat
a bi se dal to nekak odpravt da če dam presledk da mi ga ne skine, ker za psotavo morm pol ...pisat ;)
MARTIN-UNITED
Brat mu je isti

OdgovorNapisal/-a Taki dne 27. avgust 2007, 8:28:44

686
sej js tud nimam nc cez NM..... sam zdj zadn mesec al pa tri sam berem, ker mislim da s svojimi posti ne bom nc pripomogu h kvaliteti foruma.... pisem le ce vem nekaj kar ostali ne vedo in jim povem....
ajde :lol:
Uporabniški avatar
Taki
marsh qiddath snéck

OdgovorNapisal/-a ronaldo_girl dne 27. avgust 2007, 9:46:12

685 js tut nimam nč čez nm sam mi gre pa na žiuce k se cela gruča navijačeu drugih klubou sprau na enga učasih al pa začnejo ste vidl ker je man.utd na lestvici blablabla... :evil:
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
ronaldo_girl
Spammy girl

OdgovorNapisal/-a El Toro dne 27. avgust 2007, 10:03:01

684

Ko imaš 200 ali 3000 uporabnikov je velika razlika. Tu se debatira o enem klubu, krešejo se mnenja, a dosti bolj manj kot pa na NM. Sem sam mod tam (Will Smith), nikoli nisem še imel z nobenim probleme, vse smo rešili hitro...
So problemi pri nas in pri uporabikih, ne moreš se rešiti gloryhunterjev in bebcev, ki samo spamajo oz ti pišejo take da adijo..Smo brisali v smetišču stare teme, ki so bile offtopic, mislim da če bi jih kaj tu napisal, bi se smejali...
Po številu postov ste bili tretji najmočnejši klub, mogoče 4 po Realu,Barci in Interju...v vaši temi(nisem je redno spremljal) ni bilo velikih izgredov, kot pa se je to dogajalo v Realovi,kjer roko na srce, če ste jo kaj spremljali je bilo na dan po 5-10 novih strani, od tega mogoče 1 kvalitetna stran to je vse.
Čestitam vam za ta forum, res čestitke arhitektom za ta dosežek, upam da se vas zbere čimveč, da bo čimanj trenj in da bo barka mirno plavala.
Edino kar je problem je da MAN UNT ni na vrhu...ja jaz nevem kaj čakate :mrgreen:

Lp
Uporabniški avatar
El Toro
Djemba Djemba

Kraj: Prekmurje-Maribor

OdgovorNapisal/-a mateya dne 27. avgust 2007, 10:25:39

683

Pustmo NM na miru, nima veze ;)
Uporabniški avatar
mateya
Simply the Best

Kraj: Solkan

OdgovorNapisal/-a Red Devil™ dne 27. avgust 2007, 10:26:31

682

Man UTD Will...;)

Ne vem zakaj se mi zdi, da je zdaj nekaj krivde za odhod vragov z NM na meni...:D
Moj namen zagotovo ni bil tak, da se razumemo. Svoje sem že pojasnil. ;)

Zdej pa res dost o NM...
ONEUNITED
Uporabniški avatar
Red Devil™
In charge of Fletch's makeover

Kraj: Kranj

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Klepetalnica