Moderator: Hudički

trelcek je napisal:tocno tako mi imamo lovoriko kaj pa imate vi??

matija je napisal:Izgubil 7-0 kot vi sigurno ne bomoTo je jasno. Čakej mal, glede tiste izgubljene zmage za zeleno mizo, pravila so pravila in treba jih je spoštovat. To ni neka slovenska liga, kjer so VSA pravila pisana VAM na roko. Če pa kaj vam ni všeč se pa hitro pravila malo spremenijo in je vse tiho. Pri nogometu bi ekipi tudi vzeli zmago, če bi imela prijavljenih 19 igralcev na tekmi. Pravila so jasna in se jih je potrebno držat. Glede poškodbe Westlunda. Zanima me ali bi se morala liga takrat prekinit do povratka Alexa nazaj, da bi vam bilo navijačem Olimpije prav in bi bili zadovoljni. Kdo pa je kriv za poškodbo Alexa? Vodstvo avstrijske lige, Jesenice?? Pač je imel smolo in tako je. To je že zdavnaj pozabljeno. Novca sezona se nadaljuje. Če bi.... bi Olimpija zmagala. Polno enih čejev. Lahko tudi jaz rečem, če bi Jesenicam stekla igra z igralcem več, bi zmagal lansko ligo EBEL.... Glede lanskega državnega prvenstva je pa tako. Vodstvo slovenske lige vam je šlo zelo na roko. Prestavili so vam tekme polfinala tako da ste lahko odigrali polfinale državnega prvenstva kot tudi ligo EBEL. Predlansko sezono, ko so bile le Jesenice v EBLU je vodstvo slovenkega prvenstva namenoma postavila iste termine za igranje domačega prvenstva kot lige EBEL tako da so morale Jesenice igrati z mlado ekipo in se zaradi tega niso uvrstile v finale državnega prvenstva. No pa še nekej glede časa za priprave za finale DPja lani, novi trener Bradley je do te tekme nanizal 7 zaporednih zmag(4lani + 3 letos) tako da je razlog v gladki zmagi lani v finalu tudi menjava trenerja, ki je preporodil ekipo.
LP
PS: edini igralec ki mu privoščim uspeh pri Olimpiji je mladi Nejc Berlisk- hodil na isto šolo kot jaz

MUFC je napisal: Pravila so pravila ja ampak samo Olimpiji je bila vzeta zmaga in podarjena Salzburgu, ostali klubi, ki so naredili to isto napako so bili pa kaznovani z denarno kaznijo tako, da nebi o tem.
matija je napisal:Pa govori se po medijih da igralce in trenerja pri Olimpije bolj kot treningi zanima popivanje in nočno življenje. Posebej priljubljen je Elikov Orto bar
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost