hahaha matija učash res take vržeš vn da ne vem ap sep glavu stovku a kva

no da dam najprej repliko ravenu k je reku da je biu 1/4 finale cilj.. no zgodba je sledeča, poznam navijače, hokejiste,pač imam srečo in kokr je blo rečen lansko leto je biu cilj usaj polfinale, zakaj, ker ko so 1 leto jeseničan igral u ligi EBEL so pač vidl da ni neka bav bav liga in da se da daleč pridt.Poleg tega vsevedni sin Dragojevića, Uroš je sam priznal da je bila ebel lansk let razočaranje.. kot velikemu navijaču Jesenic dam neki na to mnenje!ampak ok pustmo tole zle na miru, itaq je že preteklost to..
kar se tiče današnjega obiska v hali tivoli.. tut sam sm biu razočaran nad obiskom, ampak matija ne govori prehitro glede publike.Dvorane sicer niso vedno pouhne ampak je še zmer odlična atmosfera.Kot navijač Olimpije, če pogledam vašo dvorano in navijače.. da naute zj rekl da sam kurcam neki vsepovprek.. tut jesenice nimajo vedno pouhne dvorane kokr bi se za 1. uvrščeno moštvo lige ebel spodoblo. lansko leto ko je na stovčk pršu Posma in k smo začel nizat zmage je blo dvorana skot vedno nabita do konca in vzdušje je blo fenomenalno.to lahko pritrdi usak k je biu na tekmah, sploh proti koncu.. pa še neki da rečem kar se tiče vašega navijanja... po prenosih na šport tv 1 se lepo jasno in glasno sliši samo dretje JESENICE,JESENICE,JESENICE.Zakaj sem 3x napisu jesenice, ker se samo 3x mau bol naglas zaderete no u tretje je že zlo tih in potem konec.. če kar kol druzga navijate se sliš bore malo zj ne vem a to sam una gručica (max 20 folka-Ultrasi) navijajo al pa drugi ne znajo.. še neki kar bode v oči pri navijanju podmežaklo..kadar zaostajate, zelo zelo slabo spodbujate svoje hokejiste, pri olimpiji bi se o tem dal razglablat

pa še nekej kar mi tut velik pove, lansko sezono sm odšu u halo tivoli na finale državnega prvenstva z 5 navijači Jesenic.usoda je hotela da smo dobil karte ravno zravn Green Dragonsou

.. no po koncu tekme so mi usi v en glas rekl da tacga vzdušja ni na Jesenicah!