Hokej - liga EBEL 2008/2009

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Za koga navijate?

Olimpija
20
38%
Jesenice
25
47%
Nevtralen
8
15%

Skupaj glasovi : 53

Re: Hokej - liga EBEL 2008/2009

OdgovorNapisal/-a MUFC dne 13. december 2008, 10:17:56

Dobr no včeri smo lepo zgubli 5:0 sam mene zanima neki drugega. Zakaj nismo dobili nobene dobrodošlice?? Kot član GD lahko rečem, da nism vidu večjih pičk kot so jeseničani. Navadne pičkice. Fantje sam ne pozabt d je 2:2 v zmagah. :mrgreen: Poleg tega nas čaka še DP.
BORN TO BE UNITED
Uporabniški avatar
MUFC
Ginger Prince

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 13. december 2008, 13:03:48

hmm... kaksno dobrodoslico si pa pricakovol? Da bi vm ploskal...? dej zresn se no... Vi ste nm rivali in kot bivsi clan UJ lahko recem da so GD pičke... vi pa ne pozabt da je mal manjkal da bi vs v tivoliju sesul (4:3), na jesenicah ste pa pusil na celi crti... (8:2, 5:0), tko da...pa morm rect lepa gol razlika... JESENICE 18:11 olimpija... samo psst...
Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a Taki dne 13. december 2008, 13:19:06

mal manjkal.... ampak je manjkal!!!
Uporabniški avatar
Taki
marsh qiddath snéck

OdgovorNapisal/-a Leby dne 13. december 2008, 13:26:35

LOL tis tut en smeh an.. kdo še glede na gol razliko??dj mi to povej?mislm da greš na tak nivo pa res ne vem an.na koncu se gleda zmage letos je 2:2 drgač mamo pa 4 več k vi tko da tišina! kar se tiče navijačeu, in kot bivši član UJ bi lahko vedu da ste največ pičke an..po forumih provocirate bla bla in se mente za kraje kjer bi se dobil za klofat a poj pičkice zbežite..ne vem če se spomnš k so se "vaši" tamali zmenil da se boste dobil u Radovljici, na koncu pršlo 30 GD-jeu in jeseničani so se razbežal...poj enkt ste se zmenil vs je blo 50 a gd-jeu 30...kašne so to fore?da nauš slučajn reku da se kj zmišlujem, dokaj dobr poznam situacije ker mam pouhn frendou med navijači jesenic in pa na jesenicah nasploh.pa še nekej zlo velik folka se pritožuje nad ultrasi da so pičkice gor pa dol, večinoma so pa itaq sami tamali naduvanci kar dost pove..
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a raven dne 13. december 2008, 13:31:02

Modela, umirta se mal. Bo treba malce benat, al kaj? Sej dobr, da je malce prcanja, ampak, da se gre na osebni nivo, pa ni lih ok. Če pa že hočta to, pa imaz ZSje.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

Kraj: Radolca

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 13. december 2008, 14:01:44

No no leby da ne bomo se mal o calcio klubu komentiral... vs je blo 30+ ns je blo pa okol 15 pa kdo je bezou nakonc... Aja pa v radovljic... ful ste pogumni da se spravte na 15-19 letnike... sem bil zravn... aja ker ljubljancan je mogu do dohtarja jet zarad pocene arkade v Radovljic?? o tem kdo so picke res nebi no... da ne bos TI reku da si kej zmislujem... sem BIL vmesan v dost teh situacij... ;)

ajde dost je zdj pa mir... se bo Raven razjezu )
Slika
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Leby dne 13. december 2008, 20:39:48

Dobr res mau pretiravamo :D sam strinjal se namo nkol an hehehehe:D drgač pa trelcek kako te klicejo drgač a si kr trelcek?pac zanima me an k si reku das biu u calciotu an.. ke ne zahaja glih usak an hehehe :lol: sj veš kva mislm an :D pa brez zamere ker se vračam na to temo.. glede 15-19 letnikou.. oni so se duval po forumih an in če so bli tok pametni da so šli je nihou problem.tastarej so takt rekl baje da če se oni duvajo naj pa grejo pa pokažejo kok jih je u hlačah ker tastarj niso zagužval in zato niso šli zravn
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 13. december 2008, 20:46:42

klicejo me trelc, po priimku... nisem rekel da sem bil v calciotu sem pa videl zanimive posnetke, ko je nekdo snemol ´pretep´pred klubom, drugace pa sem bil zraven samo v radovljic, ne pa v calciotu... sem bil na vlaku iz gradca...
Slika
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Leby dne 13. december 2008, 20:50:46

Aja sm mislu das bl moje sorte... :D drgač pa sj vemo mi k smo iz teh konceu kašn folk je u calciotu :lol: pomečejo pou jesenic poj pa enih dragonsou navjo :lol:
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 13. december 2008, 20:55:30

ja to mas pa prov... ti bi mogu vidt kva so eni vse povedal ko so bli pjani... edn je baje naredu atentat na JFK... pa en bo s fenam stopil severni tecaj, ker sovrAZI BOZICKA... PA SE BI LAHKO NASTEVAL...
Slika
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Leby dne 13. december 2008, 21:54:30

Hahahahahahahahaahha dobr tm droge nkol ne manka :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a MUFC dne 14. december 2008, 10:59:59

trelcek je napisal:hmm... kaksno dobrodoslico si pa pricakovol? Da bi vm ploskal...? dej zresn se no... Vi ste nm rivali in kot bivsi clan UJ lahko recem da so GD pičke... vi pa ne pozabt da je mal manjkal da bi vs v tivoliju sesul (4:3), na jesenicah ste pa pusil na celi crti... (8:2, 5:0), tko da...pa morm rect lepa gol razlika... JESENICE 18:11 olimpija... samo psst...

Ja npr. tako kot ste vi dobil na zadnji tekmi v LJ? :lol: Gostovanje na Đesenice je blo totalno ludilo, posebi v spominu mi je ostal pa par junakov na sosednji tribuni, ki so bli glasni le dokler niso naši probali priti na tribuno potem so se pa skrivali za robokopi kot otročki za mamicami in pa seveda 4 junaki na poti proti postaji, katere je pregnal naš član star 16 let, njih je bilo pa 4. Tipo se je zapodil vanje, sam ga je ustavil policaj, ki je šel pregnat potem tudi tiste 4 junake, ki so pogumni ko je ograja in policija. :lol: Večjih pičk kot so "Ultras" Đesenice še nisem vidu.
BORN TO BE UNITED
Uporabniški avatar
MUFC
Ginger Prince

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 14. december 2008, 11:28:26

Ni mi jasno kako lahko nekatere tipcke primerjas z UJ, medtem ko to oni niso... Ce tko gledano mene so u LJ napadl 3 zabarji, na koncu so bezali... GD= picke! to je seveda samo primerjava... tisti junaki so pa na sediscu in jso navadni glorihanterji...
Slika
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Matija dne 14. december 2008, 11:30:13

Mislm kakšne debate. Morm rečt da ste Dragonsi res hudi. Nobena navijaška skupina vam ne seže do kolen. Nobeni navijači ne morjo narest takega vzdušja kot vi, vi preglasite, pa tudi če vas je samo 10, cel stadion oz. celo halo. Vi lahko pretepete vse, tudi če vas je 10, lahko pretepete na tisoče folka. Res svaka vam čast. A se vam lahko prdružm, da bom še jst tko hud postau?? :peace :appl: :appl:

V petk dost bedn hokej :D Za dober hokej potrebuješ 2 dobri ekipi, ne le eno :lol: :lol: Take lepe predstave pa že dolgo ne. Kako lepo je pogledat na semafor in na njem piše 5-0 :D :D In kakšna lekcija hokeja!

Trelcek in Leby: Calcio ja :D :D
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a pek dne 14. december 2008, 11:31:18

Ma dajta mer. To pretepanje kar naj bi počeli Ultrasi, sploh ne sodi v šport. Pripadnost lahko kažeš na veliko boljših načinov.
"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you and you'll not even able to touch it if we lose. And for many of you that will be the closest you will ever get. Don't you dare come back in here without giving your all".
ALEX FERGUSON
Uporabniški avatar
pek
The real Keano

OdgovorNapisal/-a Leby dne 14. december 2008, 12:55:42

Zj Calciotu se bo prdružu še B k ga je na novo preurediu A....ić :lol: :lol: ne sam to je res, usak dan slišm od kšnga da se majo teli tamali sploh harlemaši pa mahelaši za ne vem kašne ultras navijače pa to sploh niso!!marsiker sploh ne hod na hokej razn k je Olimpija kao hodjo med ulcam pa kao išejo fajt! ampak to je tak folk an k narajma bilo kere navijače in k postane vroče se punavad razbežijo in poj folk klicarjo po fonih kao napadl me.. in tut tel tastarj so jih že skužili da delajo ene uvale.in na koncu bi najebal ultrasi uni bi pa tko izza čoška gledal čep pršlo do fajta :| kar se tiče GD-jeu za moje pojma svaka čast skupini, majo hokej basket nogomet.. povsod se zberejo in lepo navijajo, matija ne morš pa na podlagi enga posta kr posploševt da so najmočnej bla bla.. dejstvo je da so dl cajta na sceni k jeseničani, lohk bi pa tut priznal da je pou folka na jesenicah u derbijih prot Olimpiji samih naduvanceu predvsem mlajše generacije..drgač pa ne narobe raumet mojga stavka, kdaj je biu hokej za bosance :lol: upam da veste kva mislm an, če ne sm mislu predvsem glede navijanja :D zberejo se cele jesenice sam prot Olimpiji, oz rivalskim navijaškim skupinam (tle pa poj nastopjo harlemaši, mahelaši čeprou se med sabo ne marajo).. ne vem osebno bi js lahko primerju sam Viole pa GD-je ;)
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 14. december 2008, 19:31:06

Glej dejstvo je tudi da Olimpije v hokeju brez jesenic nebi bilo, prav tako obratno... in tisti mali naduvanci NISO clani UJ... sej tud v tivoliju so taki ljudje pa v dvorani tabor, v avstriji... tko je takih je ves (pre)vec... Trenutno najboljse 3 slovenske navijaske skupine:
1.) VIOLE MARIBOR
2.) Green Dragons LJ
3.) Ultras jesenice

pol so pa se florjani, ki gredo na tekme samo ob vecjih tekmah... ne smemo pozabit na najboljse odbojkarske navijace INDIJANCI bled. (ja sem clan ;) )

http://ach-volley.si/index.php?page=gal ... group_id=2
jest mam zastavo :D :D :D
Slika
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a Leby dne 14. december 2008, 21:30:01

Moje Celjske Grofe si še pozabu :D drgač pa moštvi sta ubedi zabeležili zmago.po radiju sm pa že poslušu dragojevića kako je bluziu da boste zmagal za ns :lol:
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 14. december 2008, 21:41:21

Končno tud popoln slovenski večer! Zmagi sta potrebovali obe ekipi, Olimpija tudi Jeseniško.

Bo pa tole zanimivo pogledat: http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day= ... bkuzelx9my
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 16. december 2008, 22:27:59

Posrečen dokumentarec! :) Si je ogledal kdo?
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport