Ja včeraj je Real dobil lepo lekcijo nogometa. Toliko o tem, kje se igra najboljši nogomet (mislim celino:)) Sicer je imel Lpool srečo s sodnikom, ki jim bi bil težko bolj naklonjen, vendar Real ni pokazal niti N od nogometa, tako da so jih Lpoolčani zasluženo sesuli in jih poslali domov objokane

Sprva sem še mislil, da bo tekma res nekaj posebnega, no po prvih 10 minutah, ko je igral le Lpool je bilo jasno, da nima Real s tako postavo kaj početi v četrfinalu LP. Obramba s Canavarom se je premikala kot pri nas v kaki drugi ligi, sredine niti opazil nisem, do napadalcev je pa žoga prišla zgolj slučajno. Srečo imajo, da jih niso fasali še bolj.
Lpool je pa nam pokazal, kako se mora odigrati na domačem terenu. Od prve minute nasprotnika zgrabiti za vrat in mu ne pustiti dihati do konca. Sicer Inter ni Real, samo vseeno.
Škoda za Juve, ki mi je od Italijanov še najbolj simpatična ekipa, vendar se je spet videla razlika v kvaliteti, tako da napreduje boljša ekipa..
O Bayernu in Sportingu ni kaj napisati, mogoče le to, da Byern še ne ve kaj ga čaka, če v nadaljevanju naleti na kakega Angleža
O zadnji tekmi, mi je bilo pak vseeno kdo gre naprej.
Najbolj me je nasmejal "strokovnjak" Švicko (od kje mu tako ime, a tolk smrdi al kaj

), ki je veselo povdarjal, da je Angleška liga trenutno OH in SPLOH, ko pa je prišel do para United:Inter, je gladko dal prednost Interju, s povdarkom da Ronaldo proti Ibri, daje prednost Ibri....?? Kje je pa ostalih 10??? Alo, pa Ronaldo letos res ni lanski Ronaldo, tako da ne vem kaj bluzi, Ibra pa tudi ni bog i batina... Okej, njegovo mnenje pač, itak je pa pristaš Lpoola, pa si nas ne želi v nadaljevanju in bi rad videl da bi danes izgubili, da bi bili potem v soboto v podrjenem položaju, kheh, optimist