EPL 29. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

EPL, FA, CC v sezoni 2008/09 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a yoco dne 14. marec 2009, 17:19:24

Ja pa nav res kr za 3 tekme out za tak favl? Pa ke si to se vidu? :o :evil:
Uporabniški avatar
yoco
The real Keano
 
Prispevkov: 604
Pridružen: 26. april 2008, 20:01:51

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 14. marec 2009, 17:22:15

Direktn rdeč karton je tri tekme..razen če si Chelseajev igralec :D

Dobr, da nisem gledal tekme. +4 ostaja, z zmago nazaj na +7 tako da nekih hudih posledic zaenkrat še ni. Je pa res, da je Liverpool dobil krila in zdaj se bo pokazalo iz česa je Unitedova ekipa.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton
 
Prispevkov: 1132
Pridružen: 16. avgust 2007, 14:47:09

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 14. marec 2009, 17:31:04

Lepa brca v rit je bila tole danes. Zdaj bo vsaj konec tega nenormalnega hypanja. Najboljše moštvo vseh časov, ajde no... To so govori takrat, ko ima ekipa precej lovorik v žepu. Enkrat smo moral past iz neba. Če nismo proti Blackburnu, smo pa danes. In to hudo... Točke niti niso tak problem, bolj je problem, da jih sedaj zjebe psiha, da nehajo verjet vase. To se sicer ob Fergieju na klopi ne bi smelo zgoditi, ampak nikoli ne veš. Sedaj bo dosti težje zmagovati v Premier ligi, saj bodo ostali nasprotniki začeli verjet, da lahko kaj storijo proti nam.

Igral smo slabo, pomoje ne tolk slabo, kot kaže končni rezultat, ampak to niti ni pomembno sedaj. Dokaj brez idej v napadu, vsak je nekaj sam poskušal, igralci si niso med seboj pomagali. Ronaldo je naredil fuck all, hkrati pa se mu ni nihče odkrival. Ko je dobil na boku žogo, so ostali gledali in čakali, kaj bo storil. No storil ni nič, fuckin Flavio ga je ustavil kadar je to hotel. Rooney podobno preveč poskušal sam. Park in Tevez sta pomoje edina, ki nista pogorela na celi črti. Anderson nevem zakaj je bil v prvi postavi, bolj primeren bi bil Fletcher, ki je rojen za velike tekme. Ampak sedaj je seveda lahko biti pameten. Se je pa ponovila stara zgodba, po vodstvo smo nehali igrat in to se dostikrat ne obrestuje, sploh proti kakovostnemu tekmecu.

Obramba je bila razred zase, 4. goli na domačen terenu pa to samo potrjujejo. 4 napake - 4 goli. Nevem, če si je Liverpool priigral kaj več šans (razen potem tista od Starfisha čisto ob koncu). Plus to, da bo Vidić manjkal na treh tekmah sedaj. Hvala kurcu, da mamo Evansa. Ko je Liverpool prvič na tekmi prišel pred šestnajsterec, se je videlo, da obramba ni sigurna. To je to, če ti fuckin Dossena da gol (in kakšen), pol veš, da je nekaj narobe.

Sedaj se je treba zbrat, pošlihtat možgane na tisti stadij, ko v sezoni še nisi nič naredil. Dve Mickey Mouse lovoriki ne pomenita praktično nič. Odigrat vsako tekmo s polno paro, sploh pa se zbrati za naslednjo tekmo in zmagat proti Fulhamu, da se spet spravimo na zmagovito pot.

United! United! United!
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a markm dne 14. marec 2009, 17:43:22

Vsaki ekipi se zgodi,da ma enkat slab dan in, da zgubi. Ta dan je za ns na žalost pršu dons proti livrpolu. Obtožvt posameznika za poraz je totalna bedarija. Dons pač nismo delval, kot ekipa, obramba ni bla tista, ki jo poznamo skozi celo sezono in posledice tega je poraz. Tekmo sm gledov od druzga povčasa naprej tko, da 1. povčasa ne morem komentirat. V drugemu povčasu smo mel svoje šanse prtiskal smo na livrpool, sam na žalost nm ni ratal zadet. Prelomn trenutek je biv prekršek Vidića, in po 3 prejetmu golu je vsm vse dol padl. Zj upam, da se čim prej poberejo po tem porazu in da nadaljujemo z bolšimi igrami in prvenstvo prpelemo do konca.

UNITED!
Uporabniški avatar
markm
Cantona's virtual brother
 
Prispevkov: 769
Pridružen: 17. januar 2008, 23:09:19

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a lukac13 dne 14. marec 2009, 17:54:19

O igri in tekmi nima smisla govorit, ste že preveč napisal. Upam sam da je biu tole "wake up call" pred nadaljevanjem prvenstva pa, da nebo tale poraz pustu kakšnih posledic, razen Vide.

Kar se pa tiče par ljudi na tem forumu (pa dobr veste kteri ste), če mate namen ob usaki napaki, usaki slabi igri in ob usakmu porazu namen kritizirat, pljuvat in pizdit po igralcih (pardon izrazu) spizdite raj sami dol kr take poste brat ob pač slabemu dnevu je katastrofa in ne pelje nikamor. Pred nekimi Fulhami in njim podobnimi ste usi neki pesimisti pa govorite, da se bojite tekme- pred dejansko velikimi tekmami proti velkim ekipam pa pričakujete svašta. Razmislte predn napišete neumnosti ki ne sodijo na ta forum, pošiljat igralca ko naredi napako al pa ma slab dan u kurac..pff-ni normalno. Zadržte kej zase!

We'll keep the red flag flying high-cos Man United will never die...
It's about a dedication and a passion, whatever the score. LUHG
Uporabniški avatar
lukac13
Prebivalec Lepe žoge
 
Prispevkov: 1199
Pridružen: 29. november 2007, 9:34:39
Kraj: Domžale

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 14. marec 2009, 18:13:48

Derbija si žaaaaal danes nisem mogel ogledati, ker sem imel tekmo tudi sam. In tudi jaz sem s svojo ekipo izgubil z 1:4 :( Sam me pa bolj boli poraz Uniteda seveda......... Prijatelj mi je pošiljal sms-e ko sem se vozil v avtu domov in nisem mogel verjeti. 1:1, 1:2, 1:3, rdeč karton za Vidića in njegova napaka ter na koncu še 1:4. Sem mislil da bom kar umrl od bolečine in ponižanosti. Kaj bi bilo šele če bi gledal tekmo...
Postov nisem bral, samo na hitro, in moram rečt da je bilo nekaj takšnih za znoret. Vsaj po odzivih GoUpa :) Prvenstvo pa je še vedno v naših rokah, +4 in tekma manj, tako da za izgubljenimi točkami mi ni toliko mar. Boli me to da scouserji slavijo sredi OT s kar 1:4, te zmage ne bodo nikoli pozabili. In 2x so nas letos že nascali, upam da jim letos vrnemo že v LP. Res hud udarec...
Sam treba je iti naprej, ni konec sveta!!! Takšen dan pač pride, enkrat se je to moralo zgoditi, čeprav ravno proti scouserjem. Za formo ni treba skrbeti. Proti Interju smo pokazali kakšna ekipa smo, ekipa za velike dosežke. In mislim da igralce in celotno ekipo ta poraz ne bo vrgel iz tira. Nismo Arsenal, ki so lani začeli popuščati ravno po bolečem porazu z nami v FA Cupu z 4:0. Tako da mislim da ni razlogov za paniko.

UNITED!!!
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Robierto dne 14. marec 2009, 18:57:00

[
Zadnjič spremenil Robierto, dne 14. marec 2009, 19:17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Robierto
Treble winner
 
Prispevkov: 2665
Pridružen: 16. avgust 2007, 13:26:38

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 14. marec 2009, 19:00:33

No bom jst zdj pomirjeno mal pokomentiral.

Kot sem že rekel, igra je bila daleč od slabe. Na sredini smo jih izjemno stisnal, k čemur je močno pripomogel dvojec Tevez-Rooney, k ista vršila celo tekmo izjemen pritisk na vse kar leze in gre v Poolovi obrambi. Mislim da sem prvič videl celo Ronalda kako leta od igralca do igralca, izjemno vračanje v obrambo ... Sploh začetek drugega polčasa Pool ni mogel nič.
Tudi sredina ni bila tako slaba kot se mogoče zdi razbrat iz par postov. Anderson je v prvem delu obeh polčasov dobro stal na Gerrardu, škoda samo da ni mel tistega občutka za njegove dobre podaje v napadu. Carrick je odigral dobro v obrambi in napadu. Mislim da je odvzel največ žog nasprotniku. PArk je bil mravljica - vsepovsod ga je bilo polno, škoda je samo da ko pride na rob 16ke ne upa poknt ampak poskuša z nekimi podajami - vse so kočale pri nasprotniku.
Obramba - ta je edina ki je potrebna graje. Gole so zajebal trije od štirih - vsi vemo kateri, pa tudi Rio ni blestel. Torres je odigral izjemno in je oba centralca obračal z eno potezo. Ful me je bolelo ko sem videl kako si je na momente delal norce iz njuju. Tu bi moral SAF nardit podvajanje, pa na desno krilo dat Parka, da bi pomagal Johni ob Rieri in Arbeloi. Tko bi se lahko Rio in Vida posvetila samo Torresu in na momente Gerrardu, če je ušel Andersonu. Tko pa sta morala venomer čuvati na krila in sta s tem delala plav Torresu. Vida je res imel slab dan - prvi po zeloooo dolgem času. In zdj recmo na forumu smo prej brali o kretenskih in debilnih posredovanjih, zdaj pa že jamranje da ga ne bomo mel tri tekme! To tudi mene skrbi, kajti še vedno je naš najboljši člen v obrambi. Na koncu koncev pa tudi samo človek, ki lahko venomer naredi napako.

Evo čist na koncu bom povedal samo še moje mnenje o Tevezu. Res da je spet naredil izjemno kilometražo, podal za prvi gol - 11metrovko. Vendar me ne prepriča. Ob njemu se noben napadalec ne naigra - naj bo to Rooney, Berbatov ali Ronaldo (na koncu je igral v napadu). Tudi Ronaldo, ko je na krilu, dobi premalo uporabnih žog od njega. Na sredini venomer predolgo zadrži žogo in potem jo je praviloma izgubil. Pa je dostikrat bila opcija da se kaj na hitro odigra. Ajd tudi Rooney danes ni blestel, so pa vsaj žoge šle od njega - sploh ko je špilal na krilu. Ko smo lovili rezultat na začetku drugega polčasa je prihajal Tevez do šans, katerih na žalost ni izkoristil, na robu 16ke pa je žogo izgubljal. On odigra odlično, ko je sam v napadu in je target man. O sodelovanju s sonapadalcem pa po moje nima blage veze. Res pa je, da ob poškodbah Wazze in Berbe nimamo nekega napadalca na katerega bi se lahko zanesel, če ne bi bilo Teveza. Ne vem, z njim imam tako mešane občutke.

Drgač pa smo skoraj zmagal na izi, koksr sm napovedal ... zmanjkalo je samo nekaj športne sreče :lol:

EDIT:
Robierto najbrž lukač ni mislil kritizirati ampak pljuvati. Povej po resnici, če ti je popolnoma vseeno da prideš na forum in bereš o bolgarski kurbi, o srbskem debilu, kretenu, kurcu iz Argentine ... Danes ne vem, če je sploh bil kakšen igralec, ki ni dobil žaljivke v hrbet!
Pa ne leti vse na tebe - si preveč sumničav ;)
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a raven dne 14. marec 2009, 19:20:28

Fak, GoUp, tale zrak pa tebi ni dobro del. :S
Sredina dobra? Od kje tebi to? Niti ene pametne poteze niso naredil. Pool ni odigral odlično tekmo, le naše banalne napake so izkoristl. Potem ne vem, zakaj bi mogu dat Park k OSheii, da bi pomagal v obrambi. Riera in Reina sta bila z naskokom najslabša pri Poolu, nekje v rangu Vide.
Se pa strinjava v nečem. 20min smo celo dobro igral. Vendar pazi. V tem času je United pridelal reci in piši eno pol-šasno Teveza. Nič več ni bilo. To je to kar najbolj boli. Da kljub terenski premoči niso prišli do (standardnih) šans. Ponavadi jih je vsaj 4-5-6, danes pa nič. Kar je bilo takih strelov, da si zarvn celo pomislil, da lohka celo gol pade, je pa itak pridelal Reina.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 14. marec 2009, 19:34:50

Ja kaj je pa Pool nardu? Povej kako so goli padl? Edina akcija ki so jo skup namotal je bla Torres-Gerrard in potem penal. Pa še tle je Evra štartal kot tank počas.
Drgač pa njihova sredina ni naredila popolnoma NIČ! Razen če me lahko ti razsvetliš in poveš ktero njihovo hudo akcijo, ko so nadigral naše veziste? Ali pa kako so se nadigravali z našimi???
In zakaj je bila njihova sredina tako bedna? Ker so sami bedni al so jih naši ustavili?
Zakaj je pa bla beda v našem napadu? Če gre 70% žog na Teveza pa sem razložil zakaj. Drug problem je spet John. Podvajanje na Ronaldu se reši s prodornim bekom. John to pač ni. Zato spet Park na desno in mamo Evraja za Ronaldom, pa imamo dobitno kombinacijo. Sploh glede na njihovega RB. Carrick je odigral več kot solidno, problem je bil Anderson - pa ne po svoji krivdi. On je stal stalno ob Gerrardu.
Če bi hotel več kreativnosti, bi moral SAF potegniti ven enega napadalca in dat noter Giggsa na AMC. Ali pa Tevez-Berba menjava. Še enkrat - ob argentincu se ne naigra niti en napadalec. Zastopim da ne bi podajal Welbecku (kar mu na pokalnih itak ne), bi pa predvsem z Rooneyem in Ronaldom moral pokazati več kreativnosti.
Druga opcija zakaj Park na desno? Ja pizda ker John venomer plava in je Rio vedno stal za njegovim hrbtom da je reševal probleme. Če bi bil tm Park, bi se Rio lahko posvečal Torresu in Vidičevim napakam!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a raven dne 14. marec 2009, 19:48:13

Obe sredini sta bili pod nivojem. Nekje v rangu 2. slovenske lige, pa še to delam Slovencem krivico. Park je šel na desno in CR na levo v drugem polčasu. Kot rečeno, 20min je blo igre, a samo ena šansa. Pač tak dan, ni šlo nobenmu ama nič. Ampak, zakaj lih prot Poolu? Argh.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Gledališče sanj dne 14. marec 2009, 19:51:02

Ferguson je po tekmi dejal, da dva igralca nista pokazala tistega, kar pričakujejo od njiju. Me prav zanima, katera je mislil.
Gledališče sanj
Djemba Djemba
 
Prispevkov: 26
Pridružen: 14. marec 2009, 19:43:47

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 14. marec 2009, 19:59:00

Takole, po nekaj urnem premisleku, sem nekako strnil misli, pretuhtal tekmo še in še nekaj krat in si ohladil slabo voljo in razočaranje.

Danes res nisem pričakoval poraza, res je daPool ni v slabi formi, samo ob normalnem razpletu bi vseeno mogli zmagati.

Kje in kaj je torej šlo narobe?

Eden od dejavnikov je verjetno utrujenost. Pool je že izven FA pokala, tekmo LP so odigrali dan pred nami in se v miru pripravili na derbi. Naša ekipa sicer je rotirala, vendar so nosilci odigrali vse pomembnejše tekme, kar se je danes res poznalo v obliki počasnih nog in nezbranosti.

Drugi dejavnik je Torres. Kaj lahko naredi vrhunski napadalec smo jasno videli že v torek proti Realu in še sam sem podvomil, da bi lahko tako predstavo ponovil proti našima #gorostasoma# v obrambi. A vendar ju je obračal kot na ringelšpilu. Še preden smo dali mi gol iz penala je bil že v nevarni priložnosti, nato pa vsakič ko je prišel v stik žogo, je takoj naredil višek. Izgledalo je tako, kot bi imela naša celotna obramba na nogah privezanih dodatnih 20 kg.

Tretji dejavnik je pa verjetno tudi sreča, ki danes ni bila na naši strani. Kdaj sem nazadnje videl, da bi Pool izkoristil vsako ponujeno šanso na tekmi, se ne spominjam. Danes jim je šlo pa vse kot namazano.
Pod to nesrečo štejem tudi menjavo Fergija, ki je ravno toliko zmedel sredino, da je nato v naslednjem trenutku Vidič naredil prekršek in bil izključen, kar je podrlo vse načrte o tem kako bi izenačili. Verjamem da bi.

Sreča je le ta, da ta poraz ne odloča o ničemer dokončnem. Ok, ponos je kar močno ranjen, vendar so nas tudi lani Cityevci 2x napral, pa smo bili vseeno prvaki, tako, da vseeno ostajamo na vrhu lestvice. Trenutek je pravi, da si zbistrimo glave, se zberemo in gremo naprej samo močnejši.

Sam verjamem da se bo to tudi zgodilo!
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 14. marec 2009, 20:27:46

Heh, v sezoni 06-07 smo pa dvkrat spušil proti Arsenalu. Lani proti Cityju obakrat, letos proti Pooju, upajmo pa da bo na koncu sezone rezultat povsem enak, kot prejšni dve leti :mrgreen:

Slabši nismo bli, ob normalnih okoliščinah (torej standardno dobri obrambi) se vsaj 3 od teh štirih napak pomoje ne bi pripetile. Druga stvar je, da smo prejel zadetke ob zelo neugodnih trenutkih. Tud izključitev je prišla v najbolj bednem času, ampak nimaš kaj. Pred Torresovim golom smo ravno poskušali umirit tekmo in ko nam je to nekako uspelo, bum napaka Vidića in gol. Ok... Potem pa še tik pred polčasom favl Evraja. Prejeti tik pred polčasom je pa itak najbolj bedno... Drug polčas smo poskušal izenačit, pač ni šlo in Fergie je poslal nove igralce v igro in tako napovedal popolno ofenzivo. In kaj se zgodi. Vidić je izključen + Flavio zadane iz prostega strela. Tekma končana. Mal smole, jebiga. Važn da sta nam dala gola dva branilca, upam samo da se ne bodo teli goli O'Shea, Browna in Ferdinanda sedaj nekaj let vračali in nam ga bo dal na koncu še sam Mr.OwnGoal. :geek:

Kokr sm reku, par dni pavze. Igralci so pomoje izmučeni od tega tempa tekem na vsake 3 dni že skoraj celo sezono. Nato pa popolno osredotočenost na Fulham, ker tukaj si kaj drugega kot 3 točke enostavno ne gre privoščiti. Sej to igralci in Fergie vedo.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 14. marec 2009, 20:38:20

Do prvega gola Pooja je še delovala ekipa, nato pa se je izgubila tista sigurnost v zadnjo vrsto. Se mi zdi, da so potem v fazi branjenja vezisti stali preveč zadaj in preveč puščali oz. čakali Scouserje, ko so ti napadali. Tekma je prišla ob nepravem času (po težki tekmi z Interjem) in se mi je zdelo, da niso dovolj spočiti (kot je že bilo zgoraj rečeno- težke noge). Tudi v napadu ni šlo nič po načrtih, Ronaldo in Park sta bila vse prevečkrat brez podpore, pa tudi naveza Rooney-Tevez je delovala premalo konkretno. Slednje mislim v smislu, da sta si preveč podobna tipa igralca (oba sta support strikerja). Anderson je bila IMO zgrešena vmestitev v 1. ekipo, bolje bi bil na vezi Fletch, če sta že Scholes in Giggs igrala v sredo in nista bila nared za prvo postavo.

Jebiga, tekma je mimo, poraz boli ko sam hudič... Ampak roka Scouserjem, izkoristili so napake Uniteda, medtem ko smo bili mi premalo konkretni. Prvenstvo je še odprto, je pa tudi še vedno visoka prednost Uniteda na vrhu. Tekmo treba prespat, naredit pošteno analizo, potegnit ven pluse in se učiti na storjenih napakah. Rezultat bi moral biti za igralce vzpodbuda, da se še bolj potrudijo na naslednjih tekmah, saj se bomo le tako lahko veselili 18. naslova prvakov.


ONEUNITED
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 595
Pridružen: 22. maj 2008, 1:58:01

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a benko57 dne 14. marec 2009, 20:55:36

No, še jaz....

Po tekmi sem šel na rojstnodnevno zabavo stare mame, spil nekaj kozarčekv cvička ter zbistril glavo....bilo je lušno :lol:

Torej, DOBRODOŠEL poraz....res, čudno se sliši...ampak lani napriemr po porazu doma proti Cityu je bilo isto....potem smo se dviginili ter lepo pripeljali sezono do konca....

Naši igralci so prišli do spoznanja, da niso nepremagljivi....da je potrebno iti v vsako tekmo maksimalno....tudi Ferguson malo prej menjati....pa malo nas je sreča zapustila.....

Pustimo Scouserjem malo veselja.....imajo naslednjo tekmo doma proti Villi...oni bodo še grešili...tako da...mi imamo optimalno še vedno +7....To je bila lekcija....Edino mi je malo žal ko mi prijatelji " scouserji" na Facebooku pametujejo in so glasni... :bedak:

Ampak jaz se ne sekiram, zmagati zaostalo tekmo in smo na konju....koga imamo v naslednjem krogu?
Uporabniški avatar
benko57
Ginger Prince
 
Prispevkov: 498
Pridružen: 17. avgust 2007, 12:56:18

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 14. marec 2009, 21:19:52

Fulham, čez en teden 8-)
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 14. marec 2009, 22:39:17

No, saj se da tudi trezne poste pisat, vidite da se da :D

GoUp, tole o sredini se ne morem ravno strinjat.. Anderson je bil zmerno do pretežno beden, Carrick je parkrat kar osupnil z odličnimi podajami skavzom - ne bi se čudil, če je Fergie v tisti svoji izjavi namigoval na enega od njiju. Lani smo jih obakrat dobro omejili v vezi (mogoče ne bi bilo slabo enkrat spet udariti 4-5-1), tistih nekaj žog na Torresa in G-ja je bila mala malica za branilce, letos pa so nas ravno tu obakrat povozili. Prvič letos sem pogrešil Hargija - z njim bi tale tekma zgledala precej drugače.
Edina s pozitivno oceno danes Park in Rooney.. Prvi zaradi svoje standardno solidne predstave, drugi pa z nekaj dobrimi prodori in uporabnimi žogami. Mogoče še pogojno pozitivno Carlitos, čeprav razen tiste podaje ni več spravil skupaj kaj dosti.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a sLOVEnia FOR UNITED dne 14. marec 2009, 23:40:59

OK, jebi ga.ni najlepše ko popušiš(še grše proti Liverfoolu)ampak kot sem že gor prebral,bo mogoče ta poraz celo dobrodošel...zdej je en teden cajta,da se glave in noge spočijejo in naredi plan za naprej kako pa kaj.seveda pozicija še vedno sploh ni slaba kajti ob pričakovanih rezultatih imamo +7 in pomoje moramo zdej naredit spet eno koristno serijo kakšnih 10 zmag in je to to.Pa če se ne motim itak vse tekme proti težjim nasprotnikom igramo doma tak da bi moglo bit vse v redu.samo mirno...pa pomoje bo scouserji zgubljali pike proti klubom iz spodnjega dela in če bo šlo vse kot je šlo do sedaj se ve kako bo na koncu.
Uporabniški avatar
sLOVEnia FOR UNITED
General manager of OT
 
Prispevkov: 364
Pridružen: 9. februar 2009, 12:53:24
Kraj: Črnomelj

Re: EPL 28. krog; Manchester United : Liverpool; 14.3.09; 13:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 15. marec 2009, 0:07:43

sLOVEnia FOR UNITED je napisal:moramo zdej naredit spet eno koristno serijo kakšnih 10 zmag in je to to.



Hehe, to bi pomenilo, da do konca prvenstva zmagamo vse tekme :)

I'm in! :mrgreen:
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2008/09

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron