EPL 31.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

EPL, FA, CC v sezoni 2008/09 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 5. april 2009, 19:15:38

raven je napisal:Fak, kam je United padu. :mehkoblato: Cela ekipa ni sposobna naredit ene pametne akcije, zato se ti še zdi cela Slovenska repka uber kreatvina. Vsi 3je goli doseženi iz čisto nič. Prvi Nani bil samo neki zravn, drug CR falil žogo, pa je bil gol, Machedov pa poskus iz obupa. Pa sej ti more bit vse jasno, ko vidš prvo minuto tekme in na right backu OSheoo, na centru pa Nevilla, ki pokriva Carewa. Model je celo glavo viši, kje boš ti od tu pričakoval kej dobrga. Lohka smo še veseli, da ni Villa dala kerga več. Sredine itak ni, napada pa sploh. Noben ne zna nardit čisto nič, razen ene izjeme-Giggsa. Ata je star 35 let, pa z lahkoto preigra dva-tri igralce, drži žogo, ko je to treba in podaja direkt na nogo. Žalostno je to, da je na takmu atu vse. In potem za češnjo na torti ti gresta ne samo tekmo, ampak celo prvenstvo reševat dva mladiča, ki sta pičko vidla al iz revije, al pa iz porniča. Zdej ne vem, al je to pač samo nesreča, da ni drugega, ki bi lahko igral, al pa kruta realnost. Me je vse skupaj dobro spominjalo na lansko tekmo z Cityem doma, ko je šel Campbell igrat. Najprej 17.letnik dobi pol ure, na koncu pa še 18.letnik. Komedija zmešnjav.
All in all, tok krompirja že dolgo ni United mel. Pa ne mi, da so si zaskužil zmago, ker to bi mogl z zakonom prepovedat dobit 3 pike, če je tvoja igra enaka driski.



A ti to resno??? Če potem ne vem kaj si gledal?? Pa se postavi na Villino stran, kaj so pa pokazali? Da li so dva zadetka, zaradi naše pomankljive obrambe, nato pa so se od 65 minute povlekli v obrambo in igrali bunker, ki se ga ne bi branil niti Juve v najboljših letih ;) Poglej statistiko, kdo je imel več strelov, več kotov, več priložnosti pa potem modruj. Da se ekipa kakršna je bila danes na igrišču vrne po 2:1 je potrebno veliko hrabrosti, borbe, predvsem pa želje. In ta je danes prišla v obliki Machede, od vstopa naprej je razigraval napad, kjer je spet zatajil Tevez. Na sredini sta vajeti držala v rokah Carrick in Giggs, medtem ko o obrambi nebi, pač O Shea ni za RB, tako kot Neville ni za CB.

Ampak, še enkrat povdarjam, naši so danes imeli JAJCA in ŽELJO, ki je lastna le velikim klubom in to da so zmagali ni sreča, amapak povsem zaslužen razplet vsega kar se je dogajalo na igrišču, še posebej zadnje pol ure!
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a raven dne 5. april 2009, 19:20:42

Fluid je napisal:Evra je bil soliden.

Uff, tole je pogumna izjava. Ja, bil je soliden glede na ostale igralce in na svoje prejšne igre. Vendar njegove igre niso pol kurca več vredne. Decembra je bilo še dobro, od takrat zelo slabo. Poškodba, potem kazen in spet poškodba. Lih vse mu je šlo narobe. Ni več isti, hitorsti nima več, v napadu pa tud ni nič od njega.

@Giggsy: Ne mi sedaj z statistiko. Že milijonkrat rečeno, da se na statse ni dobro obešat. Valda, da so mel več strelov, kotov in posešna. In ne, niso imeli jajc, drugega kot napad jim ni ostalo.

Ah, kako je lepo, ko te vsi kurcajo. :)
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a strucka4 dne 5. april 2009, 19:29:53

Macheda mi zgleda tk ko Rooney, zato ker se giblje po celem igrišču tk ko Rooney.
Mal ma problemou z kontrolo žoge.

Glede tekem pa brez komentarjev.
1 uro po tekmi še kr nism mogu verjet da smo zmagal. :D
Drgač pa GO UNITED GO do 18 zvezdice :D.
Uporabniški avatar
strucka4
Chief of Execution
 
Prispevkov: 217
Pridružen: 7. januar 2009, 13:39:35
Kraj: Nazarje

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 5. april 2009, 19:45:26

Macheda upam da bo igral v LP proti portu... morda zaceti z Rooneyem in Tevezom in potev v 60 minuti menjava Tevez/macheda ali Tevez/Welbeck, ki je tudi igral kar solidno tistih nekaj minut kolikor mu jih je namenil SAF!

Glede tekme... Anderson po tistem preobratu leta 1999 nic vec ne dvomim v preobrate kar se tice uniteda, Vedmo vem oz. upam na preobrat! tako da sva si tu dokaj podobna :D
Raven ti pa pejd spat ok?
Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton
 
Prispevkov: 1314
Pridružen: 28. maj 2008, 21:09:41
Kraj: Radovljica

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 5. april 2009, 19:54:42

Ma, Raven ima v določenih stvareh prav, vsaj če mene vprašate... Čim v obrambi ni Vidića in Ria, ta postane na cajte tako nesigurna, da je kar joj. Premalo odločnosti, ko se gre na žogo in premalo jajc na trenutke. V vezi se pa v prvi vrsti manjka playmaker oz. igralec z zadnjo podajo. Vse preveč žog je zbrcano stran, je pa res tudi, da je napad letos precej anemičen. Hvala klincu za odrešitev v utelešenju Machede, ki nadaljuje tradicijo visokih & močnih italijanskih napadalcev (Vieri, Toni, Iaquinta). Danes je tistih par minut odigral dobro, hodil je po žogo, jo prenašal v napad, se odkrival... Ob bledem Tevezu in lenem Berbatovu je kar fajn imet kak back-up.
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 595
Pridružen: 22. maj 2008, 1:58:01

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a TSD dne 5. april 2009, 19:58:33

Kid_A je napisal:Ma, Raven ima v določenih stvareh prav, vsaj če mene vprašate... Čim v obrambi ni Vidića in Ria, ta postane na cajte tako nesigurna, da je kar joj. Premalo odločnosti, ko se gre na žogo in premalo jajc na trenutke. V vezi se pa v prvi vrsti manjka playmaker oz. igralec z zadnjo podajo. Vse preveč žog je zbrcano stran, je pa res tudi, da je napad letos precej anemičen. Hvala klincu za odrešitev v utelešenju Machede, ki nadaljuje tradicijo visokih & močnih italijanskih napadalcev (Vieri, Toni, Iaquinta). Danes je tistih par minut odigral dobro, hodil je po žogo, jo prenašal v napad, se odkrival... Ob bledem Tevezu in lenem Berbatovu je kar fajn imet kak back-up.



Ja dobr to si zdej tko reku kt da je normalno da nam dva taka mankata :D Če Pudlom uzamš Gerrarda in Torresa jih bo tut Boro vozu :mrgreen:
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!
 
Prispevkov: 1219
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:15:52

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 5. april 2009, 20:01:33

Mah BULL, ko smo zmagovali kot po tekočem traku ni blo nobenih jamranj, zdaj pa jok in stok! Jebentiš, ne vem od kje pričakujete, da bodo štirje komadi zbrani skupaj po sili odigrali na istem nivoju kot odigra prva obramba?? ŠE dobro, da je bilo tako. Pa to da na sredini en manjka z zadnjo podajo, ja saj Carrick je pa res zanič, pa Giggs čist Suxa, samo ne vem kako, da sta oba že večkrat odločila tekmo, ali s podajo ali z golom?? Ojej no, bog ne daj da bi danes izgubili, saj bi bil forum spljuvan do amena, pa pol bi se jih takoj k Lpoolu prepisalo....... :roll:
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 5. april 2009, 20:20:41

When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 5. april 2009, 20:24:38

Današnja tekma je bla pa celih 90 min. ko dan pa noč,.... Na trenutke dobr pol pa kar tema,nakonc se je pa spet lučka pržgala in je priblisk ratu....tko kot sm reku,ko smo dali gol smo se ustavili in to že dostikrat. Nwm ka jih trga. Prebudili pa so se ravno za mišji kurac pravi čas ane. Po 80 min. ko je dal Ronaldo gol za 2:2 se je pa vidla taprava igra! Villo so raztegnili lepo,odigrali po tleh in se je tkoj poznalo. Sicer če sem iskren tudi sam nisem pričakoval zmage ko je blo 2:1 ampak ko je dal Ronaldo gol sem vedu da se bodo dvignili in zablesteli! Ko j prišel Macheda not sem si mislu da se SAF že počas norca dela, ampak je zadel jackpot čisti! Veselje Machede pa itq priceless 8-) Ampak obramba je bla pa čisti obup dans. Preprosto se nso mogl kosat z Villinimi napadalci pa vezisti ker so prehitri. Sicer nakonc so meli neke pribliske v obrambi ampak to je blo pa tudi to.
Tole jim je mogl vlit samozavesti in je super popotnica za LP tekmo proti Portu. Macheda nas je rešu iz dreka,ampak ne mislm da bo še kaj dosti šans dobu ker mamo že Teveza na klopi. Mogoč ga pa zato noče SAF kupit Teveza ker vidi prihodnost v Machedi :D Malo za šalo ane. Sicer pa to on sam najbol ve!
BRING ON PORTO!!!
UNITED!!!! BELIEVE!!!
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol
 
Prispevkov: 2133
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:41:08
Kraj: Mirna

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 5. april 2009, 20:33:19

We shall not be moved!!!

Zmaga je, če je bila pa zasluženo priigrana pa ne vem. Sodnik je Villi piskal 2x prepovedana položaja, ki ju sploh ni bilo in bi se mislim da Young in Agbonlahor sama znašla pred danes zelo zanesljivim Van der Sarjem. Tako da že tu bi bila lahko čista zmaga Ville. Imeli so pa še nekaj zelo zrelih priložnosti, do 65. minute ko so se povlekli v bunker in čakali na kontre, kjer so bili spet nevarni. Danes nismo bili pravi. Obramba me je demantirala. Pred tekmo sem menil, da se bo obramba držala dobro, pa me je razočarala. Sicer ni bilo tako katastrofalno, a vseeno. Ronaldo danes zelo dober, je bil pa glavni krivec za drugi gol Ville. Nani se ni nekam naigral, Fletcher je bil fantastičen. In nato nastopi Tevez. Danes je spet veliko pretekel, se boril a več kot to ni naredil. Na koncu je 2x napačno podal v kontri, sploh se ni znašel v priložnosti za gol. Welbeck je naprimer potreboval zelo malo časa, da si je sam(!) napravil šanso, a mu je na žalost Friedel odlično ubranil. Macheda. Odločila je njegova najstniška predrznost in želja po dokazovanju. Je navdušil, sam to še ne pomeni da bo sedaj naš pomemben člen. Je pa talent, ki mu bo upam SAF namenil še priložnosti in ne bo končal tako kot Eagles, Simpson... Tevez me danes ni prepričal. In ob Welbecku, Machedi in Campbellu se nimamo bati za napad. Je pa še čas da se dokaže tudi Tevez, a samo do konca sezone. Če se ga proda, upam da se bo eden izmed zgoraj omenjenih mladcev (če ne celo kar vsi trije) znašli v računaih SAF-a.

Neprepričljiva igra, nekaj je bilo seveda tudi pozitivnih stvari, predvsem odziv na zaostanek, a do konca sezone bodo pomembne predvsem točke če hočemo 18 zvezdico. Tekma je bila pa ena izmed lepših sezone.

UNITED!!!!
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 5. april 2009, 20:38:48



Ronaldo pa kar na vrhu strelcev. Skor ne morem verjet. Čeprav ima za njegove standarde bolj povprečno sezone, je še vedno pri nas nenadomestljiv. Čeprav ga ni, da gol. Danes dva.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a benko57 dne 5. april 2009, 20:48:10

No, še jaz....

Imam umirjeno glavo, po koncu tekme sem odšel laufat in prelaufal 10 km....ter tako zbistril glavo...

Torej zmaga, vredna več kot 3 točke...dobili smo samozavest, ohranili prednost in pokazali da tudi s slabšo predstavo lahko zmagamo...
Pri vodstvu Ville sem bil kar v strahu, kajti oni so se še kar sprehajali in so imeli dosti prostora...obramba res ni bila nekaj in z malo več jajci bi lahko Villa povedla komot 3:1....

Vendar jaz sem verjel...še bolj pa, ko je šel Nani ven....res poškodba gor dol, tip bi do zdaj moral nekaj pokazati...Sem izgubil upanje vanj...
Tevez se je trudil, hodil po žoge, manjkala pa je zadnja podaja...potem pa jokica ;)...na celi tekmi nič od njega, razen prvi gol...potem pa res odličen gol, z LEVICO!
Za posladek pa Macheda....classy...Pa skoraj pozabil na Giggsa....res vzor, pri svojih letih preigrava, zadrži žogo, podaja...
Torej zmaga, ohranili prvo mesto, sedaj na Porto....
Je pa še potrebno omeniti, da je Lpool zasluženo zmagal, čeprav so dali gol v podaljšku...imeli so leeeepe priložnosti...
Uporabniški avatar
benko57
Ginger Prince
 
Prispevkov: 498
Pridružen: 17. avgust 2007, 12:56:18

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a DvDa dne 5. april 2009, 20:57:20

Robierto je napisal:Edino pametno danes, da je dal Nanija ven in enga mladca noter.. Če ne druga bo vsaj malo izkušenj dobil, ker danes bomo spet popušili..

Heh zaj po tekmi mi je ta izjava full smesna:) Mja kolega reko da ce da ta mladec gol se z avtom v steno zabije...Walda se ni.
DvDa
Ginger Prince
 
Prispevkov: 411
Pridružen: 17. avgust 2007, 16:40:06

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 5. april 2009, 21:12:23

In še vedno po zadetku, Machede...

Anderson kljub 70 nastopom ni dal gola... :D :D

Kak je to bedno... :evil: :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a braul dne 5. april 2009, 21:19:17

Hvala ponovno za zanimivo branje :D Najprej bom začel z norim veseljem in krikom, ki sem ga spustil ob golu Machede, tako da so vsi daleč naokoli vedeli za kaj se gre! Če pogledamo igro od prve do zadnje minute pa valda, da je skrb vzbujajoča. Tri pike so tu kar smo nujno rabli v tej jebeni situaciji, ko ostali na lestvici pritiskajo. A mene je žal že od prve minute bolela glava. Obramba je pač bla takšna zaradi poškodb in kartonov a vseeno mi je takoj O'Shea bil boljši, ko se je prestavil na centralca. Če ne drugega, vsaj skok igra je pri njemu nekaj čisto drugega kot pri Nevillu, ki lahko igra to pozicijo za treningu ali carlingu ne pa na tako važni tekmi. Opozarjal sem na oba napadalca Ville in glej ga hudiča, oba sta zadela!!!Evans kar dobro, a se pač pozna če je ob njem nekdo višjega kova ala Vida,Rio. Ne bom se spravljal na Nanija, ker pač imam o njem mnenje že nekaj časa ustvarjeno in ga ne bom več pogreval.Tudi ostali na sredini so vse prej kot blesteli. Ronaldu pač ne moremo oporekati že zaradi dveh golov, čeprav je spet preveč hotel na silo s temi prekrški in je kar poležaval. Tevez se bori nimam kaj reči, a je totalno izven forme, to tako že vemo lep čas.Prav je, da so potem prišli mladci tole reševat in jim je uspelo, kar je super in samo še en razlog več, da začnemo razmišljati več v tej smeri, kot pa za velike denarce kupovati neizbrušene bisere. Škoda, da tiste šanse ni izkoristil še Welbeck in potem bi blo to še veliko bolj na udaru. Gremo dalje, že v torek nas čaka nova tekma!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 5. april 2009, 21:20:06

http://www.soccerclips.net/en/videos/ma ... la-macheda

Mislim ok, jaz sem se skoraj ubil ob proslavljanju, ampak tole je tudi ok :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 5. april 2009, 21:32:06

js sm se najbol ustrašu Evansa ki je tam pred kamero se kar iznenada prikazu pa zakriču :D :lol:

EDIT:
Pa tam ko je mel intervju =D Kot zraven Ronalda je bil tudi tukaj ata Gary =D Ampak tokrat mu ni blo treba besed prevajat in ponavljati :D Ampak se prov vidi da še ni mel intervjuja =P Saj bo Macheda ;)
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol
 
Prispevkov: 2133
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:41:08
Kraj: Mirna

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 5. april 2009, 21:59:18

WE SHALL NOT BE MOVED!!!!!

Eo še moj komentar...prelomna tekma, lahko bi se zgodil karkol, ta tekma pa mislim da nas je psihološko spet postavila nazaj na stare tire kašn način da prekineš niz porazov, po tej tekmi upam trdit da smo prvaki! Glede igre bi težko karkol reku! Mankalo je "pol" ekipe je neko opravičilo ampak bi tisti ki so dobili priložnost vseeno to bolje izkoristiti...branit se na domačem terenu dober del tekme..? AV si je zaslužla piko srečen sem da smo jim jo uzel. Upam da se igra močno popravi do LP ker Porto nima kaj izgubit in bo napadel tako kot danes villa!

plusi:
Fletch-spet ga je blo povsod v vezi veliko, odborbal tekmo tako kot zna!
Evra
Ronaldo-lepo da ni spet podajal v situacijah ko lahko strelja
Macheda-thumbs up
Giggs-mogoče mal nesigurn danes ampak je ogromno prelaufu
minusi:
Nani-rad mam britanske igralce...mogoče je čas za Downinga, McGeadyja...

Ostali so igrali v intervalih...Carrick, Evans, JOS toplohladno, Captain rab še kšno tekmo da pride nazaj drugač solidno, VDS mot me edino drugi gol, Tevez prelaufu je ogromn sam ni učinka ali nevarnosti za gol!
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11
Cantona's virtual brother
 
Prispevkov: 704
Pridružen: 14. januar 2009, 0:28:38

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a DarkManX™ dne 5. april 2009, 22:09:52

Videlo se je, da Neville več ne more 90 minut parirati Youngu in Gabbyju, zato sem vedno bil živčen, ko je kdo od njiju dveh tekel z žogo proti Garyju. Vsekakor to ni bila ravno blesteča predstava, tudi Villina točka ne bi bil nezaslužena, vendar na koncu nam je vendarle na srečo uspelo pobrati vse tri. Upam, da nam je ta gol v zadnjih trenutkih res zdah vlil tisti nov zagon in da bo že v torek proti Portu na sceni tisti dobri, stari United.

Aja, še to ... ko je Kiko Macheda poljubil kamero ... Fuck off, Steven Gerrard! :twisted:
Uporabniški avatar
DarkManX™
Chief of Execution
 
Prispevkov: 275
Pridružen: 17. avgust 2007, 10:01:07
Kraj: Maribor

Re: EPL 30.krog Manchester United:Aston Villa, 5.4.09 ob 17:00

OdgovorNapisal/-a martin7 dne 5. april 2009, 23:06:32

machedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa mogu sm jbg :D
martin7
Sir Bobby Charlton
 
Prispevkov: 1291
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:39:01
Kraj: Old Trafford

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2008/09

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost