Ostale nogometne lige

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Re: Ostale nogometne lige

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 27. april 2009, 11:52:34

Klinsmann ni več trener Bayerna, do konca sezone prevzema Jupp Heynckes... Jebeno končno, razprodaja ugleda kluba pač ni na mestu.
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne

OdgovorNapisal/-a Leby dne 29. april 2009, 11:00:20

Še nekej malga glede trenerjeu.. Usi hočjo nekej tega Bilića :? to sploh niso kvalitetni trenerji za moje pojme,poglejmo samo Klinsmanna..naredu "raztur" DOMA z reprezentanco Nemčije, u ligi pa zgublajo prot velik slabšim moštvom!odličnih trenerjeu na svetu je zelo malo,lep primer Hiddink.kamor kol pride so rezultati! drgač pa dobri trenerji ostajajo dolgo z klubi (Ferguson,..)
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 30. april 2009, 21:54:22

Klub, ki mi je še pri srcu v Evropi, Hamburger SV je danes premagal Werder v polfinalu pokalu UEFA. Gol za zmago 0-1, je zabil Piotr Trochowski :D

Upam da se uvrstijo v finale, ter zmagajo...

Potem pa seveda superpokal :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a manutd fan dne 1. maj 2009, 12:21:35

Men je Hamburg po letošnjih predstavah tut dost h srcu prirastu, predvsem pa njihova arena ki zares živi za klub in pa sijajno navijanje :) Upam da zmagajo UEFO :D
"Sprašujete me, če se bom upokojil? Verjetno se šalite, še posebno, če upoštevamo, da bi moral biti v tem primeru ves čas z ženo doma." A. Ferguson

Gangster55 - VZEMI ALI PUSTI ! - Športne stave, predlogi, ... FREE !
Uporabniški avatar
manutd fan
Ginger Prince

Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a MUFC dne 2. maj 2009, 7:50:12

Danes ob 20.00 pa El Classico v Madridu.
BORN TO BE UNITED
Uporabniški avatar
MUFC
Ginger Prince

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a warioth dne 2. maj 2009, 18:26:33

http://io.siol.net/

Tukaj imate siol stran kjer bo prenos saj imajo neko poskusno predvajanje vsebin in imaš gor šport tv 1 in šport tv 2 med drugim. Da neboste spet kakih kitajcev gledali :)
Uporabniški avatar
warioth
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 2. maj 2009, 18:47:36

HRT 2 definitivno.

Sicer pa mislim da bo danes Real zmagal ali pa remi, ali pa povsem drugače, popoln potop Real in zmaga Barce ter naslov Španije...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a warioth dne 2. maj 2009, 18:55:52

Dortmund pa še naprej zmaguje v drugem delu sezone. Upam, da se bodo uspeli uvrstiti v Uefa Cup. Drugače pa danes gladko navijam za Barcelono.
Uporabniški avatar
warioth
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 2. maj 2009, 18:59:49

Anderson#8 je napisal:HRT 2 definitivno.

Sicer pa mislim da bo danes Real zmagal ali pa remi, ali pa povsem drugače, popoln potop Real in zmaga Barce ter naslov Španije...

Jaz ne vem zakaj tako "častite" ta HRT in njihove komentatorje :roll: Ko je bla tekma United : Arsenal, sem malo preklopil na HRT in mi je prav zamoril prenos uni komentator. Povsem zdolgočasen glas, ki ne pritegne gledalcev. Obreza sta profesorja.

Sicer pa El Classico zdaj...
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 2. maj 2009, 19:01:49

Nepristranost, pa Obreza mam poln ku*** z svojimi izjavami, vidi se da človek ne more komentirat več kot 50 tekem v eni sezoni, to je neverjetno.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 2. maj 2009, 19:56:10

Men sta pa oba Obreza zelo dobra. Jebi ga, to ni lahko delo, in ti kdaj uidejo kakšne neumnosti, kot naprimer da je tale elklasiko tekma desetletja ... pa sej se vsak let dvakrat zgodi :D

Anyway, lep nogomet spremljamo. Messi najboljši igralec? Iz takšnih priložnosti bi Ronaldo vsaj dva zabil.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 2. maj 2009, 19:58:08

Polčas.

Real 1 : 3 Barcelona

Real je prišel do željenega hitrega vodstva, nato pa je fasal 3 gole. Smešna obramba v glavnem. Messi dokazuje, zakaj bo letos dobil ene par "tistih" nagrad. Ronaldo pa si govori: "Samo jaz jih lahko rešim...." :D
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 2. maj 2009, 20:01:44

Zanimivo srečanje, pa čeprav se vidi moč Barcelone, predvsem stran Messi-Henry, in pa seveda veza, kjer je Real povsem nemočen. Preko Robbena ne bo vse moglo it, in mislim da je treba osvežit levo stran.. Pa obramba Reala, Iker ne bo mogo več 10 strelov ukrotit, Cannavaro je tako prestar za tak nivo, Ramos tudi z napakami, Metzelder je nemec, Heinze pa ma srečo da Messi ne operira na desni tako veliko...

Petarda je možna iz strani Barce..
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 2. maj 2009, 20:28:46

Nič čudnega, da hoče Ronaldo v Španijo. Pizda, model bi na tako obrambo dajal po 50 golov na sezono.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 2. maj 2009, 20:31:23

Ra100 je napisal:Nič čudnega, da hoče Ronaldo v Španijo. Pizda, model bi na tako obrambo dajal po 50 golov na sezono.

Lep primer je Pique. Pri nas dober, tam doli odličen (ok, je napredoval pri Barci, ma vseeno).

Na koncu Real 2 : 6 Barca

Historična zmaga Barcelone, ki do sedaj še ni zadela 6x na Bernabeu. Tudi 100-i (!!!) gol Barce v prvenstvu. Se Chlesea kaj trese?
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a Matija dne 2. maj 2009, 20:56:27

Ra100 je napisal:Nič čudnega, da hoče Ronaldo v Španijo. Pizda, model bi na tako obrambo dajal po 50 golov na sezono.

Komentar leta!!! goodpost goodpost

United ima veliko boljšo obrambo tako od Reala in Barcelone, če igrajo zadaj Rafel-O'Shea-Chester-Fabio.

Tekma desetletja?? Nevem ali se zajebavajo teli novinarji in komentatorji.
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 2. maj 2009, 21:15:58

Če je Ramos najboljši RB na svetu, iz katerga planeta je potem John O`Shea.

Po kakih štirih letih sem gledal celo tekmo iz španske lige, pa vidm, da je še vse bolj v baletnem stilu - brez obrambe, vsak kontakt je prekršek, ...
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija

OdgovorNapisal/-a braul dne 2. maj 2009, 22:25:54

No predvsem zanimivo mi je bilo s stališča, ker sem si tekmo ogledal z Barca fanom.Meni je bil bolj lovski komentar na zadevo, da je Abidal najboljši RB...no za to se ima predvsem on sam...Ramos mi je sicer povsem ql igralec, vendar Messi ter Henry sta v takšni formi, da lahko obrneta kogarkoli, pač so to tudi izjemne sposobnosti igralcev.
Drugače pa me predvsem letos veseli, da so se določene angleške tekme odigrale podobno brez obramb oz. z veliko moči usmerjene v napad in smo dočakali tekme z visokimi rezultati, z kupico golov in napetosti, kljub temu, da si tekmo ogledaš z nevtralne strani. To se v španiji dogaja že nekaj časa in včasih je kakšna tekma prava popestritev večera. El clasico je pač samo poseben primer in tekma me zares še ni nikoli razočarala. Pač je to vse drugače in se sploh ne da primerjati z določeno tekmo in to sploh z angleško ligo, kjer se veliko več polaga na obrambo. Sploh pa, če pogledaš Real in Barco, kjer se tako ve, da že lep čas vse svoje denarce dajejo za čimbolj napadalno usmerjeno igro in temu primerne so tudi tekme teh dveh klubov. Za oko nevtralnega gledalca so pravi užitek, dokler pač ne začneš vleči določenih primerjav, a to se vsaj zame določene tekme pač ne tiče...Sicer pa bo Barca pokazala kako in kaj že v sredo. Upam, da se tudi v finalu srečamo z njimi in da prav z trdno obrambo premagamo njihov stroj za gole. Če se tole finale zares zgodi, se s kolegom skupaj udeleživa ceremonije v LŽ!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 3. maj 2009, 1:04:12

Ma dej ta Real Madrid je en debiln vrtc...sploh ni treba driblat njihove obrambe sej se kr sami ob sebe spotaknejo, trzneš pa se jih 5 u maline odpele, tud takole barco bi dost lahko premagal, jaka muda dt 6 golov takim invalidom!
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11
Cantona's virtual brother

OdgovorNapisal/-a warioth dne 3. maj 2009, 1:56:57

Res nič od nič od reala! Barca pa odlično predvsem v napadu... je pa res kot ste rekli, da proti angleškem klubu bi bilo čist drugače. Mislim, da bi jo boljše od reala odnesli celo pri WBA-ju. Sicer sem sam užival ob tekmi, saj navijam tudi za Barco (jebeš nekoga je treba izbrati tudi v španiji :) ). Všeč so mi, ker gojijo en zelo napadalen nogomet, ki mi je zelo gledljiv... Upam, da bodo zmagali proti Chealseju in da potem v finalu zmaga najboljši.... se pravi UNITED.
Uporabniški avatar
warioth
Welsh Wizard

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport