Union Olimpija & Evroliga

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a sLOVEnia FOR UNITED dne 6. november 2009, 13:50:52

Ja Leby seveda, in bajno bogata Olimpija si komot privošči ene 3 nove Bodiroge pa še dva LeBrona zraven....dej misli malo-kulk dnara tulk muzike.Al bi plo po tvojem bolše,da bi se spet zadolževali po dolgem in počez kot v časih Sagadina??Zdej klubu vsaj ne grozi bankrot...Pa še to.A se spomneš kakšno reprezentanco imamo mi zadnjih 5,6 let-če mene vprašaš so posamezniki že ves ta čas odlični in to ni bil primer samo letos na Poljskem ;) Zdej pa primerjaj letošnji rezultat(brez Udriha,Smodiša,Dragiča),pa rezultate iz prejšnjih let!Mislim da Zdovc kljub temu,da Olimpiji trenutno ne gre,ni slab coach.Samo treba mu je dat čas,da se vse poklopi.Proti Crveni Zvezdi je že blo dobro,proti Grkom je blo slabo(ni debate),Caja Laboral pa je pač bolša od vseh v tej skuini-jebiga.Samo treba je dat času čas in se bo pokazalo kako in kaj dalje,ne pa že takoj menjat vse kot po tekočem traku in se brezveze zaletavat v zid...
Uporabniški avatar
sLOVEnia FOR UNITED
General manager of OT
 
Prispevkov: 364
Pridružen: 9. februar 2009, 12:53:24
Kraj: Črnomelj

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a Leby dne 6. november 2009, 15:02:18

Še par ur nazaj je biu odličen naslov kar se tiče denarja v Unionu Olimpiji.Poglej Bečirovič igra za visok znesek v Olimpiji pa ne naredi ničesar!5 žog na tekmo zgubi strelsko povsem na psu+laufat ne more.Ekipo rotira z 8 igravco ostali gledajo ko tele v nova vrata tm in grejejo klopco.Zakva jih je poj prpelou??.2 igralca mn bi mel pa Bečiroviča nebi blo pa maš lahko 3 kvalitetne črnce.Kamot se da dobit 1 dobra strelca 1 dobrga playa in pa 1 dobrga obrambnga igralca za soliden keš in verjamem da bi jih Olimpija bila sposobna plačat. Kar se tiče Zvezde je tolk slaba letos da me rezultat ni presenetu sploh.Pozablaš na rezultate mogoče proti Zagrebu kjer smo gladko spušili,prot Bodučnosti smo se u zadnji četrtini rešl..Ne morš no,glede na to da je liga slaba ma Olimpija moštvo za med top 4 kokr sm reku.Amapk to je use..In na koncu Zdovc prav da rabjo še 2 ali 3 mesce da se use poklop :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ne glede na to kok je Sagadin pokradu gor dol itaq so to čenče ki jih mlajši "poznavalci" košarke naivno verjamete, je še zmer EDEN IN EDINI k je u Olimpiji naredu red!Ekipa je zmerej dobro obrambo igrala,ni meu velik tujcev-pod njegovim vodstvom je folk zelo rd hodu na tekme.
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet
 
Prispevkov: 675
Pridružen: 17. avgust 2007, 11:14:06

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a braul dne 6. november 2009, 22:24:31

Tudi sam s težkim srcem gledam vse to. Kje so stari dobri časi, ko smo sredi tedna trepetali in ko so padali predvsem doma velikani evropske košarke. Ekipe se gradijo in vsako leto v nekaj zadnjih je upanje, ob začetku sezone pa kar vse hitro zbledi, saj igra nikakor ne steče in ni rezultatov. Letos ob novici, da prihajajo Bečirovič, Slokar, Vidmar se je zdelo, da pa iz tega končno nekaj bo. Se spomnim še tekme, ko je Pao gostoval v LJ in je bil Sani neustavljiv in mnogokrat MVP kroga, dandanes pa kaže zelo slabe igre, skozi koš gre bore malo, je zelo nesiguren in žoge izgublja kot po tekočem traku. No, vsaj prizna to pred kamerami, da ve, da se od njega pričakuje več in da je preprosto slab. Kaj storiti? Težko je reči, je že en čas nekaj pošteno narobe, pa a je to denar s katerim so večni problemi ali enostavno ne najdejo igralcev, ki bi se tudi med sabo 'klapali' tako izven kot na terenu. Upajmo na boljše čase, samo kdaj bo to....
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a sLOVEnia FOR UNITED dne 6. november 2009, 23:20:00

Leby je napisal:Še par ur nazaj je biu odličen naslov kar se tiče denarja v Unionu Olimpiji.Poglej Bečirovič igra za visok znesek v Olimpiji pa ne naredi ničesar!5 žog na tekmo zgubi strelsko povsem na psu+laufat ne more.Ekipo rotira z 8 igravco ostali gledajo ko tele v nova vrata tm in grejejo klopco.Zakva jih je poj prpelou??.2 igralca mn bi mel pa Bečiroviča nebi blo pa maš lahko 3 kvalitetne črnce.Kamot se da dobit 1 dobra strelca 1 dobrga playa in pa 1 dobrga obrambnga igralca za soliden keš in verjamem da bi jih Olimpija bila sposobna plačat. Kar se tiče Zvezde je tolk slaba letos da me rezultat ni presenetu sploh.Pozablaš na rezultate mogoče proti Zagrebu kjer smo gladko spušili,prot Bodučnosti smo se u zadnji četrtini rešl..Ne morš no,glede na to da je liga slaba ma Olimpija moštvo za med top 4 kokr sm reku.Amapk to je use..In na koncu Zdovc prav da rabjo še 2 ali 3 mesce da se use poklop :lol: :lol: :lol: :lol: Pa ne glede na to kok je Sagadin pokradu gor dol itaq so to čenče ki jih mlajši "poznavalci" košarke naivno verjamete, je še zmer EDEN IN EDINI k je u Olimpiji naredu red!Ekipa je zmerej dobro obrambo igrala,ni meu velik tujcev-pod njegovim vodstvom je folk zelo rd hodu na tekme.


Lej na koncu si reku,da ti je blo prej všeč pod Sagadinom,ker ni bilo dost tujcev........ti bi pa letos,ko je končno več Slovencev v ekipi pripeljal 3 črnce.Če pa so črnci pa še vedno ni zagotovilo za dobre igre.Povej kulk jih je v zadnjih letih naredila res kaj velikega v Olimpiji?Pa mislim da nas en Bosanc ceneje pride kot pa nek črnc,ki misla da zna špilat basket,če je mel v študentski ligi prosjek 7pik na tekmo-brezveze.Sani bo že odšpilal letos tk da bo vse ql,počakajmo še Slokarja,Vidmarja,Ožbolta,Ilievskega,da se vse poklopi.....DEJMO JIM ČAS.Ne bit takoj živčen,pa zganjat štale....res je začetek je slab,upajmo in moramo verjet v boljši konec.Drgač bo kurac
Uporabniški avatar
sLOVEnia FOR UNITED
General manager of OT
 
Prispevkov: 364
Pridružen: 9. februar 2009, 12:53:24
Kraj: Črnomelj

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a Leby dne 7. november 2009, 10:15:32

Sagadin je znou nardit odlično ekipo z kšnim mladim domačim igravcem, z izkušenim igravcem in pa seveda prpelou je kvalitetne tujce.Če pogledaš realno kok odličnih igravceu je blo pod njegovo taktirko k so se prodal naprej u dobre evropske klube,v ligo NBA.Js res ne vem zakaj Zdovc tok zaupa Klobučarju k je daleč od kšnga talenta.Glede na to da ni tisti pravi play more žoge čes sredino pelat to nardi sicer težko ampak poj sledi slaba podaja.Poleg tega bi pa lahko prpelal Udriha k je šu u Hopse :? HALO? Pa še ena glede Zdovcove taktike,če je kdo opazu nimamo taktike ne za obrambo ne za napad.Za napad je edina osnovna blok na trojki in poj Walsh šutira.Js nim ne dam ma niti tedna več,usak dan so skp lohk bi se kj spomlni..ni da ni.U 1 mescu se da marsikej nardit.
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet
 
Prispevkov: 675
Pridružen: 17. avgust 2007, 11:14:06

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 7. november 2009, 10:18:56

Leby ne seri z Zmagom in Lorbkom. Spravla sta Olimpijo na kant in to se ni začelo govorit sedaj, ampak se je vedlo že preden je odšel. On ima zdaj neke izgovore, da je za to kriva država in mestna občina, je pa vse pesek v oči. Če bi bil taki hud znalac, ne bi menjaval klube po vrsti.
Isto kot dvojica Prašnikar, Jagodnik z NK MB.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a Leby dne 7. november 2009, 12:19:54

Lej to boš mogu uprašat prejšne uprave kaj so delal,ne pa neki valit krivde na trenerja (Sagadina).Pozablaš da je on k je bla Olimpija u krizi zaston pršu delat in jo je spravu na trdne temelje.Igravsko mislm,men vrjem da se on v posle take in drugačne ni vtikov!Pa še neki on je velik dobrga naredu za Olimpijo,majo dobr mnenje "starejši" navijači o njem je pa res da je tip šu stran če so ga blatili pa če je biu ni kriv ni dužan. Sicer pa usak ma svoje mnenje o tem,Sagadin je za Zdovca PROFESOR tko al drugače.Pršu u Zvezdo so dobr igral,Zadar zj dobr igra..Zdovc šu u Bosno ga kmau zjagal :lol:
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet
 
Prispevkov: 675
Pridružen: 17. avgust 2007, 11:14:06

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 7. november 2009, 17:20:27

Zmagec je teral igralce od katerih je dnar dobival če so igral. Dobival je keš od prestopov ... Glede na to, kolk igralcev so prodal v njunem času, bi morala Olimpija imet ogromen plus, je pa uprava takoj za njima razglasila kako velik minus so pridelali predhodniki (Lorbek, Zmago ...).
Če je tak profesor, zakaj hudirja je spustu Fučko, Raša, trajbal Nosova, ki je metal proste slabš ko moja babica ... Kaj je tvoj profesor nardu z repko?
Prinesel je uspeh z zlato generacijo Olimpije, to je res. Vendar bi ravno zaradi tega klub moral pozitivno poslovati, ne pa s takim minusom. In zato sta glavna krivca on in Lorbek. Zmago se je vedno vtikoval v vse posle - poglej samo kaj je bilo z Zvezdo in zakaj je moral pokat.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 8. november 2009, 12:20:18

Leby je napisal:Igravsko mislm,men vrjem da se on v posle take in drugačne ni vtikov!


Ti ne verjamem, ker o nasprotnem priča veliko virov, od bivših igralcev do uprave in običajnih insajderskih namigov. Njegovo jemanje procentov pri prestopih je tudi onemogočalo, da bi se dobiček pri prodaji igralcev investiral naprej v nove nakupe, tako pa je bila Olimpija ob njegovem odhodu med zadolženimi, čeprav je ves čas trgovala z dobičkom..

Sicer ti nihče ne more oporekati, da gre za vrhunskega trenerja, ampak ravno to grabljenje keša in diktatura v klubu je tisto, kar mu je onemogočilo angažma v resnih evropskih klubih.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a Robierto dne 12. november 2009, 23:14:28

Leby je napisal:U 1 mescu se da marsikej nardit.


Leby, glede na to da govoriš, da se v 1 mesecu da veliko naredit je presenetljivo, da se v tvojem celotnem življenju nisi uspel naučit pisat kot človek, ki ima vsaj 5 razredov osnovne šole. Se opravičujem za off topic, vendar takšni posti, ki jih ti pišeš, nimajo na forumu kaj iskati. Človek se mora res pošteno potruditi, da prebere tvoje poste. Malce sem šel brat tole temo in nisem mogel mimo tega.

Da pa še omenim nekaj gleda Olimpije. Trenutno me je tale ekipa res izjemno razočarala. Na začetku se je govorilo, da niso uigrani itd. Zdaj igrajo in trenirajo skupaj že lep čas in ne kažejo nikakršnega napredka. V obrambi so izjemno slabi in nepovezani. Ne vem kje je tukaj tisti Zdovc iz repke, ki je v veliko krajšem času uspel povezati igralce med seboj. Igralski kader je najboljši v zadnjih nekaj letih, vendar so rezultati res slabi.
Uporabniški avatar
Robierto
Treble winner
 
Prispevkov: 2665
Pridružen: 16. avgust 2007, 13:26:38

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a MUFC dne 26. november 2009, 17:49:03

Slabi so v Evroligi, drugje pa ne vem kje ti vidiš slabe rezultate. Sem bil včeraj na tekmi in pokazali so čisto drug obraz kot proti Marousiju ali pa Caji laboral. Grem jim pa na boljše postopoma, v NLB ligi so pa na 2. mestu zaenkrat, v soboto bo padel še Partizan in to sredi Beograda. :roll:
BORN TO BE UNITED
Uporabniški avatar
MUFC
Ginger Prince
 
Prispevkov: 497
Pridružen: 2. maj 2008, 8:23:31
Kraj: Ljubljana

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a pek dne 26. november 2009, 20:27:04

Končno ena tekma kjer je šlo vse tako kot bi moralo. Pa še to ni popolnoma res. Skrbi me, da je Ilievski po nekaj minutah igre, zahteval menjavo in se ni več vrnil na igrišče. Upam da ni prišlo do obnovitve poškodbe.
Drugače smo bili priča včeraj super predstavi celotne ekipe. Glavo nad ostalimi pa je bil včeraj Sani. Take predstave smo pravzaprav pričakovali že dalj časa in včerajšna predstava nas je prvič v celoti zadovoljila. Res košarka je včeraj zgledala otročje lahka.
Škoda da se nam je vse poklopilo potem, ko smo odigrali že skoraj vse domače tekme in bomo morali iskati zmage na tujem. Nismo še izgubili vseh možnosti za uvrstitev naprej in sedaj bi lahko z veliko sreče, znanja, borbenosti še upali preboj v naslednjo fazo tekmovanja. Mogoče pa se nam le poklopi. Zmaga je veter v jadra Zmajev in mogoče bo ta sapica zadosti da bodo Zmaji zopet bruhali ogenj v Evropi.

PS; Dragonsom pa čestitam za fenomenalno udeležbo in vzdušje!!!
"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you and you'll not even able to touch it if we lose. And for many of you that will be the closest you will ever get. Don't you dare come back in here without giving your all".
ALEX FERGUSON
Uporabniški avatar
pek
The real Keano
 
Prispevkov: 618
Pridružen: 3. februar 2008, 8:41:01

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a MUFC dne 27. november 2009, 10:19:14

Ja naslednji teden nas čaka gostujoča tekma v Tel Avivu proti Maccabiju. Sicer pa če se ne motim igramo še eno domačo tekmo proti CSKAju.
BORN TO BE UNITED
Uporabniški avatar
MUFC
Ginger Prince
 
Prispevkov: 497
Pridružen: 2. maj 2008, 8:23:31
Kraj: Ljubljana

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 3. december 2009, 22:46:06

Evo ko že mam ravno debato z Ra100 o sodnikih ... tole dons je bila čista kraja. Tekma kot da je bila igrana v Izraelu in ne sredi Ljubljane. Škoda da ni Jure še kacga šamarja prlepu sodniku.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a pek dne 3. december 2009, 23:57:38

Pa saj ne morem verjet, da se to dogaja. Že po nekaj minutah, ko so sodniki nekaj stvari prisodili nam v prid, je nekdo za menoj rekel da so sodniki zanič. In nisem prav dolgo čakal, da je že prvič počilo. 2 četrtina... Kraja, drugega nemorem rečt. Velikokrat smo bili že oškodovani, a tole danes... Tehnična Kikowskemu, izključitev Zdovca, za češnjico na vrhu pa še tehnična Bečiroviča. Da ne omenjamo nepiskanih prekršov nad našimi v napadu. Toda reči moram, da čestitam našim igralcem. Po tistih katasrofalnih nekaj minutah 2 četrtini, so se dobro pobrali in vrnili v boj. Nekaj težav je imel Ožbolt, ki je izgubil (pre)več žog, toda se je ujel in naprej dobro krmaril barko. Da pa danes ni šlo je "kriv" Sani. Ni in ni mu šlo. Razen uvodnih 5 točk, mu praktično nič ni šlo od rok, ampak že to da se mu ni strgalo in ni pretepel enega ali vseh treh sodnikov, je zame dosežek...
V zadnji četrtini smo prišli na zaostanek 9 točk z slabo igro v napadu. Če smo že prišli do meta, kaj šele neoviranega smo ga tako ali tako zgrešili (Ožbolt, Sani,...), da ne omenjam kolikokrat našim centrom uspe zgrešiti, celo neoviran, met pod košem. V napadu premalo tekanja, odkrivanja. Vsi so čakali en drugega in vsi po vrsti so grešili. Če pa že zadanemo pa se je vsaj 3x zgodilo, da je nasprotnik neoviran pretekel pol igrišča in neoviran zadel polaganje. Kot da bi igrali z kakšno mladinsko ekipo...
Po tem zaostanku, pa je sledil razpad sistema... To kar je nato počel Sani... Nevem, nemorem mu tega zamerit. Res ne. Vse kar se je dogajalo na tej tekmi... Takega sojenja ne privoščim nikomur.

Nerad se izgovarjam na sodnike, a tokrat se jim je nemogoče izogniti. Nepristranski gledalec bi se lahko nekaterim odločitvam glasno nasmejal, ker pa nisem nepristranski, se mi je strgalo kot že dolgo ne. Samim igralcem ne zamerim ničesar. V odločilnih trenutkov smo zgrešili nekaj metov, mogoče celo odločiln trenutek tekme pa nepiskana osebna napaka pri polaganju Slokarja. Po drugi strani pa so oni zadeli nekaj sicer pokritih metov, čemur je sledil razpad sistema. Rezultat ni dober, toda Olimpija je pokazala borbenost, srce. Će bodo igrali tako tudi v NLB, si lahko obetamo dobre rezultate vsaj tam.

PS: V prejšenem postu sem bil sarkastičen, dragonsov na tekmo sploh ni bilo. No ja nekaj jih je sicer bilo, toda razen nekaj (dejansko so bile dokaj smešne) izjav, od njih Olimpija ni imela ničesar. Dvorana je bila mrtva. Danes jih je bilo nekaj, čeprav upam da jih bo v prihodnjih letih več. Dajmo dragonsi manj pretepaštva, šovinizma, nacionalizma (tista slaba vrsta nacionalizma), nacizma (??) in več športnega navijanja. Od tega bomo imeli vsi več. Drugače danes na košarki prvič letos res dobro vzdušje.

OLIMPIJA!!
"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you and you'll not even able to touch it if we lose. And for many of you that will be the closest you will ever get. Don't you dare come back in here without giving your all".
ALEX FERGUSON
Uporabniški avatar
pek
The real Keano
 
Prispevkov: 618
Pridružen: 3. februar 2008, 8:41:01

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a braul dne 6. december 2009, 21:57:57

Olimpija ugnala vodilno Cibono! Lepo so se pobral po evro tekmi!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a Welsh Wizard dne 8. december 2009, 15:43:58

Upajmo, da bo še danes te Grke v podobnem stilu premagal.

Bom pa kar tu not dal še to - POVEZAVA

Po pogovorih med Košarkarsko zvezo Slovenije in Juretom Zdovcem se je namreč slednji odločil, da ne more več združevati dveh tako zahtevnih projektov kot sta Union Olimpija in članska reprezentanca. KZS se Juretu Zdovcu zahvaljuje za velik prispevek slovenski košarki, obenem pa zagotavlja, da bo nov selektor znan še letos.
Uporabniški avatar
Welsh Wizard
General manager of OT
 
Prispevkov: 305
Pridružen: 4. november 2008, 21:07:56

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a MUFC dne 10. december 2009, 13:05:46

Pogovori za novega selektorja so že stekli z Memijem Bečirovičem. Baje naj bi bil kandidat tudi Tomo Mohorič. Me prav zanima koga bodo postavili za selektorja.
BORN TO BE UNITED
Uporabniški avatar
MUFC
Ginger Prince
 
Prispevkov: 497
Pridružen: 2. maj 2008, 8:23:31
Kraj: Ljubljana

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 2. april 2010, 13:06:38

PARTIZAN NA FINAL FOUR V PARIZ! Kaksna tekma... Maccabi je se tretjic padel, ampak treba je predvsem pohvalit Grobare... tako vzdusje je blo... svaka cast


Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton
 
Prispevkov: 1314
Pridružen: 28. maj 2008, 21:09:41
Kraj: Radovljica

Re: Union Olimpija & Evroliga

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 26. april 2010, 12:43:38

Parzizan 0.6s pred koncem z metom iz svoje polovice prišel do naslova prvaka NLB lige!
Partizan 75:74 Cibona
OOO PARTIZANE!
Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton
 
Prispevkov: 1314
Pridružen: 28. maj 2008, 21:09:41
Kraj: Radovljica

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 3 gostov

cron