Moderator: Hudički
Taki ^^ je napisal:Naj ostane, slabšga "managerja" skorda ne morjo met
Ra100 je napisal:Taki ^^ je napisal:Naj ostane, slabšga "managerja" skorda ne morjo met
Ma ok, ne uletavat s takimi. Mal rešpekta do nasprotnikov (ki so nas, čisto mimogrede, pregazil par tednov nazaj) vam ne bi škodilo.
Rafa je delno žrtev naraščajočega dolga pri Liverpoolu, zaradi katerega praktično nima denarja za prestope (in kar utegne v kratkem doleteti tudi nas), delno ga je zjebal Xabi s svojim prestopom, svoje so dodale še poškodbe Torresa in Gerrarda.. Je pa definitivno res, da bi s to ekipo še vedno moral pregazit tiste slabše ekipe, proti katerim trenutno tolčejo remije. Dečko je sicer zelo dober trener in sploh po lanski sezoni imam velik rešpekt do njega..
Vseeno bo po mojem tale današnji poraz proti Arsu v kratkem zapečatil njegovo usodo. Imajo obupen niz rezultatov in nič ne zgleda, da ga bodo prekinili. V takih primerih bo moral prevzeti odgovornost in odstopiti, ravno toliko, da pride nekaj svežega vetra, s katerim bi skavzi morda še lahko obrnili krivuljo navzgor.
Remmy je napisal:Na kratek rok nekaj spaca skupaj, na srednji in dolgi rok je pa fail. V ligi je trenutno vsaj deset (10) veliko sposobnejših managerjev od njega. Ne bom se spuščal v podrobnosti njegovih strelov v prazno (nakupi, rotacija, taktika ...), ampak res me je pa mal presenetl, da si s tako ven uletu.
Taki ^^ je napisal:Degen, Dossena, Lucas Leiva je tut recimo, Albert Riera se pri meni ni dokazal
Matija je napisal:Liverpool nadaljuje s svojimi predstavami. Tokrat izgubili proti Portsmouthu
Vrni se na Angleške zelenice 2009/10
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov