Tega pa sedaj res ne smemo izpustiti iz rok...
Moderator: Hudički
TSD je napisal:In nam ukradli 3(okej 1, ampak bi imelu tudi oni 2 manj).

GoUp je napisal:Scouserji se pobirajo, Villini smotanci pa znajo sam prot nam odšpilat ... Mogoče si pa Martin O'Neill že teren gladi v Poolu
braul je napisal:GoUp je napisal:Scouserji se pobirajo, Villini smotanci pa znajo sam prot nam odšpilat ... Mogoče si pa Martin O'Neill že teren gladi v Poolu
No, morem pripomniti, da sem ob ogledu vrhuncov razočaran, saj je bil Pool popolnoma v stilu letošnjih tekem (za en drek)...Villa je igrala, nizala šanse, a enostavno žoga noče v gol, potem pa ena nonšalantna podaja med branilcema v 93. min, vsi so zaspali in Torres zadane. Nezasluženo! Torej o kakšnem pobiranju js tu še nikakor ne bi govoro, so še daleč od tega in fino, da je tako! Menjava trenerja pa še vedno bolj kliče in kliče po spremembah...
Anderson#8 je napisal:braul je napisal:GoUp je napisal:Scouserji se pobirajo, Villini smotanci pa znajo sam prot nam odšpilat ... Mogoče si pa Martin O'Neill že teren gladi v Poolu
No, morem pripomniti, da sem ob ogledu vrhuncov razočaran, saj je bil Pool popolnoma v stilu letošnjih tekem (za en drek)...Villa je igrala, nizala šanse, a enostavno žoga noče v gol, potem pa ena nonšalantna podaja med branilcema v 93. min, vsi so zaspali in Torres zadane. Nezasluženo! Torej o kakšnem pobiranju js tu še nikakor ne bi govoro, so še daleč od tega in fino, da je tako! Menjava trenerja pa še vedno bolj kliče in kliče po spremembah...
Smešno je, da sploh ni bilo nonšalantne podaje. Agbonlahor je šel v tackle, pa žogo brcno slučajno do srečnega Torresa, ovi pa zadel takšen kot, ki ga zna pač on.
GoUp je napisal:Boli mene kako kdo igra - lahko super igraš pa zgubljaš, lahko pa zanič in zmaguješ.
Pool se pobira rezultatsko in zdaj si zatiskat oči pred tem je brezveze. Villa je tudi proti nam nizala priložnosti, mi smo pa bili zanič. Kakšen je bil rezultat?
In takšne zmage ti dvigajo samozavest, ki je bila pr scouserjih močno načeta.
Vrni se na Angleške zelenice 2009/10
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov