FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

EPL, FA, CC v sezoni 2009/10 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 3. januar 2010, 20:01:11

Loooool, r.keane. Ti pa si dober ja, ti se nisi pomiril od tekme, pa si vedno pisal "bosansko angleščino"...

Zdaj smo prišli iz slabe tekme na primerjavo Gibson-Anderson. To pa res ne mislim, obravnavat. Če je Anderson za kurac igralec, potem Gibson nebi smel niti igrati nogometa.

Kar se tiče Goupa, kako on brani United. A ti pa nikoli ne daš besede za svojo falango? Torej tistih Angležev itd... Pol pa znova pridemo na debata Latino vs VB. Ti si pač videl, da sem jaz napisal, zakaj je šel Anderson ven in ne Gibson, pa si takoj zagrabil kost. Potem pa pride ven debata, ki res več nima smisla, da potem dobivam kako nekomu ni všeč Anderson, pa mu je vzornik Roy Keane, ki je igralec, ki isto bil neverjetno trd v obrambi in borben. Pol pa več ne vem zakaj se tu gre.

Jaz bi rajši razmišljal v smeri o novih nakupih ;) :D . Mogoče se sliši smešno, vendar bi mogoče rabili nekaj kar bi pojačalo že tako veliko konkurenco. Že ManRed je velikokrat povedal, da nas vedno nekaj ustavi, pa kdaj bo tisti niz ki je bil prejšna leta. Mogoče še pride da, vendar preveč dolgo pa tudi ne smemo več tako igrati. Zmagaš 2, izgubiš, zmagaš 2, izgubiš... Tako nam ne bo šlo. Za mnoge druge pomeni poraz pač sestavni del športa, za United pa je kot je pravilo mnoga leta nazaj, uničujoč. Ali izpademo nesrečno iz pokala, proti realno 3x slabšim ekipam, ali izgubimo potencialno vodstvo na boxing day ali pa pademo v niz, ki traja nekaj tekem, in potem se kljub slabi igri začenjajo zmage in ne preveč spektakularna igra... Ne vem kdaj bo to in mogoče bi kak nakup na bilokaterem položaju to spremenil. Verjetno pretiravam, ker januarja je res težko kaj ulovit ampak z takšno igro in z letošnjo nesrečo glede poškodb, ne bomo mogli osvojit ne PL, ne CL... SAF pa govori kljub poškodbam da ne rabi nič...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 3. januar 2010, 20:35:34

GoUp je napisal:Pa naj bo po tvoje, bom pobrisal svoje poste in se potuhnu za nedoločen čas, ker se mi ne da več brant Uniteda.


Ne me narobe razumet, če imaš veselje do takih debat, potem si kar privošči in se ne oziraj na ostale.. Moj point je v tem, da tak tip debate, kakršnega imata vidva z Andersonom8, ne pripelje do nobenih novih ugotovitev ali spoznanj, ampak se sprevrže v ponavljanje enega in istega. Fora je v tem, ker dejansko ne soočata mnenj, ampak samo poveličujeta lastne ljubčke in napadata tiste iz "nasprotnega" tabora. On omeni nekaj slabega o Berbatovu, ti napadeš Teveza, on brani Teveza, ti braniš Berbatova, potem gresta na druge latinote itd.

Ampak kot rečeno, če vama je to v zabavo, potem si kar privoščita :)
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 3. januar 2010, 20:51:16

Zgubljati noče nihče, to je zdaj vsem jasno. Forum zaživi ob porazih, ker pač ti niso del Uniteda (vsaj ne tako pogosto kot sedaj). :)

Štos je v tem, ker smo izgubili in tudi izpadli. OK najbrž kak hud, nepremagljiv nasprotnik (Barca). Niti ne, temveč neki tretje ligaš, ki sicer vodi v ligi, vendar nič kar se ne bi dalo premagat oz. pregazit (!!). Fora je tudi v tem, ker je najbrž SAF oz. tisti ki je igralce "pripravil", pozabil spomniti neke mlajše igralce, da je Leeds velik rival in jih ni za podcenjevat. Za Leeds je bilo to finale in morda ena najbolj pomembnih tekem sezone. Za nas pa očitno ne. Meni je FA pokal pomemben, kura, meni je vsaka kanta pomembna, pa je našim igralcem 100% še bolj.

Zgubili smo z drugo ekipo, to ni nič sramotnega, kajne? Kriza bi verjetno bila, če bi izgubili s prvo postavo, na srečo (oz. na žalost) do tega ni prišlo. Po drugi strani pa se lohk vprašamo po vrednosti te druge ekipe, ki kar naenkrat ni sposobna premagati TRETJE ligaša. Še lani je podobna enajsterica nogometašev osvojila Carling Cup in prišla do polfinala FA pokala. Aja, najbrž že veste, da United do danes še ni izpadel proti nižje ligašu v tako zgodnjem delu.

Še dobro boste rekli, bomo meli enostavnejši urnik. Pa pizdarija! To so profesionalci, ti lahko odigrajo tako pogosto kot zahteva naš urnik! Saj mamo kvalitetne menjave, a ne? Dobro, ta tekma jih bo vsaj streznila in služila kot brca v rit ( :roll: ). Naši imajo letos tako plave riti, da najbrž zaradi tega slabo igrajo...

Nakupi? A... Lani je podobna ekipa mela super rezultate, letos pač (še) ne. Nekaj teh tekem gre pač na SAF-ovo dušo. Eni pač mislite, da je nezmotljiv, sam zadnje čase je storil nekaj felerjev. Tle NE mislim prodaje Teveza. Anderson in Gibson NE moreta igrati hkrati, Welbeck NIMA KAJ iskati na krilu ipd.

Itak pa... vedno igramo bolje spomladi... 8-) ( :!: )
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe
 
Prispevkov: 3017
Pridružen: 19. avgust 2007, 18:38:18

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a r.keane dne 3. januar 2010, 20:57:27

Keane bo moj večni idol, to si prav povedal. Ampak ga nisem nikoli imel namena omenjat, ker imamo že tako zelo absurdne debate s Tevezom in CRjem, da bi šli pa še bolj v preteklost, bi bilo še zelo huje. Samo to bom še rekel, da Anderson ne bo nikoli niti za polovico tako dober kot je bil Keane!! pa une njegove kitke po glavi, smešen je.
No od zej naprej se bom bolj trudil za pravopis, če je res tako pomemben
Uporabniški avatar
r.keane
Chief of Execution
 
Prispevkov: 211
Pridružen: 22. september 2009, 14:50:35

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 3. januar 2010, 22:01:37

Pa smo se smejali Realu, ko je izgubil proti Alcorconu - tretjeligaš :) Žoga je okrogla... Pa še ženskega spola. Tako je Primož Gliha rekel :D

LP
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a lord of maddnes dne 3. januar 2010, 22:46:41

Še zmeraj se lahko smejemo Realu, ker je izgubil s 4-0 ;)
Someone asked me the other day, what time do City kick off?
About every ten minutes I replied.
Uporabniški avatar
lord of maddnes
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 516
Pridružen: 13. marec 2009, 15:40:31
Kraj: Ljubljana

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 4. januar 2010, 8:02:01

Res mi niso jasna ta nihanja v igri Uniteda, zlasti v napadu. Že večkrat to sezono smo bili priča, da United ni mogel prbiti nasprotnikove obrambe, streli od daleč pa so bolj ali manj protiletalski- bolj nevarni avionom, kot pa golu... Zadnjič raztur s petardo proti Wigančkom, proti večnemu tekmecu pa povsem impotenten napad. Tole nekonsistentnost bo potrebno popraviti, saj nas ravno teizgubljene pike proti slabšim nasprotnikom znajo stati naslova. Škoda za slovo v FA pokalu, kateri mi je zelo pomemben.


V napadu bo potrebno storiti še mnogo, problematična je pa tudi sredina oz. "dobava" žog napadalcem. O sredini Gibson-Anderson je bilo napisano že mnogo in ne bi izgubljal nadaljnih besed... Obenem se pa strinjam z ManRedom- zaskrbljujoče je, da je včasih druga ekipa Uniteda odpraviila nižjeligaše v pokalih, zdaj pa igrajo slabo proti le-tem.
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 595
Pridružen: 22. maj 2008, 1:58:01

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Best dne 4. januar 2010, 10:42:18

Za mene , niti ne tako presentljiv izid.Sem kar pričakoval nekaj podobnega, podcenjevanje nasprotnika in na drugi strani borbenost Leedsa....Za mene pravi derbi, klanje na igrišču, brutalni favli na trenutke, manjši pretep, čustva na tribunah in pesmi...hudo...škoda naše slabe igre ampak Leeds si je zaslužu it naprej...
King_Cantona_7 je napisal:In še nekaj glede navijaštva. Ne strinjam se s tistimi, ki govorite da nimamo nič skupnega z Leedsem in da ne bi smeli jemati ta derbi tako kot tisti v Manchestru. Potemtakem nimamo nič tudi z Liverpoolom, Arsenalom, Boltnom, Hullom in ostalimi. In kaj lahko izvlečemo iz tega? Da sploh ne bi "smeli" navijati za Manchester United, ampak za svoj lokalni klub. Osebno sem se zelo veselil tega srečanja danes, ker so mi bili derbiji z Leedsom vselej epski in zanimivi. In ker dam dosti na tradicijo, se vživim v takšno tekmo. Če navijaš za Manchester United, bi ti morala nekaj pomemniti tekma proti Leedsu. Vsaj tako jaz mislim. Res pa je da ljudje v Angliji to vse skupaj drugače doživljajo.

+1 34 years and counting!
If Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro kept his mouth shut and stayed on his feet, he would have been No 3. As things stand, on this list he's No 50.
Uporabniški avatar
Best
Welsh Wizard
 
Prispevkov: 874
Pridružen: 24. avgust 2007, 8:40:57

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Leby dne 4. januar 2010, 12:36:18

Derbi je derbi,vsi igravci so rdeči pod kožo tko da... Nj jim bo pa že enkt jasno da s takim kadrom ne bomo mogl parirat ostalim klubom za lovorike.
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet
 
Prispevkov: 675
Pridružen: 17. avgust 2007, 11:14:06

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 4. januar 2010, 14:18:26

Se mi zdi, da je z derbiji takole:

Če imaš domače igralce, ki so že kot froci doživljali te derbije in vsa čustva okrog njih, potem le-ti razumejo rivalstvo in kaj ta tekma pomeni kluboma. Tuji igralci pa verjetno niti ne vedo, da je to sploh derbi. Leeds in United se nista srečala v medsebojnih tekmah že 6 let in samo Giggs, Scholes in Gary imajo pravi občutek, kaj pomeni igrati proti Leedsu. OK, tu je še Rio, bivši igralec scumovcev...
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 595
Pridružen: 22. maj 2008, 1:58:01

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Leby dne 4. januar 2010, 15:09:30

Derbi gor dol tle usi igralci naj bi bli profesionalci uno žogo brcajo 5 ur na dan in poj jih en 3. ligaš sprau na kolena.Dobr sj ne rečem se zgodi, samo taki klubi kokr so Manchester,Real niti pomislt nep smel da tkole izgubijo v pokalu kot je FA. Tale Obertan ne vem kako se je znašu pr nm res ne vem.Očitno Fergie vabi samo še "odpisane" igralce :D Na žalost rečte kar hočete samo par igralcev si ne zasluži nost dresa Manchestra in upam da jih čimprej zjagajo pa prpelejo kvalitetne zamenjave :!:
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet
 
Prispevkov: 675
Pridružen: 17. avgust 2007, 11:14:06

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 4. januar 2010, 17:16:53

Meni se pa Obertan prav dopade. Tip ima dribling, obvlada žogo, je hiter, močen, visok- skratka, zdi se mi zelo dober nakup. Kredit pa pri meni izgublja Berbatov, Anderson je že na meji, Nanija sem pa že bolj ali manj odpisal...
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 595
Pridružen: 22. maj 2008, 1:58:01

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 4. januar 2010, 17:55:36

Kid_A je napisal:Meni se pa Obertan prav dopade. Tip ima dribling, obvlada žogo, je hiter, močen, visok- skratka, zdi se mi zelo dober nakup. Kredit pa pri meni izgublja Berbatov, Anderson je že na meji, Nanija sem pa že bolj ali manj odpisal...


A sta dva Obertana v klubu? Precej se mora fant ojačat, vsaj kakih deset kilc mora gor dat. Se pa strinjam, da ima potencial za velike stvari.
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija
 
Prispevkov: 2304
Pridružen: 27. september 2007, 10:29:51

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 4. januar 2010, 18:41:07

Kot ga ima Nani.
Oba še morta dobiti konstantno priložnost, preden se kogarkoli odpika.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a gregx dne 4. januar 2010, 18:54:57

Bom kar tukaj vprašal: Kdaj je predivdeno, da se Nani vrne?
"Can United score... they always score"
Uporabniški avatar
gregx
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5800
Pridružen: 24. avgust 2008, 19:10:51

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 4. januar 2010, 19:58:14

V Sporting se predvidoma vrne do konca meseca, prav gotovo pa enkrat junija.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: FA 3.krog, Manchester United:Leeds, 3.1.2010 ob 14:00

OdgovorNapisal/-a pek dne 4. januar 2010, 20:32:35

Ra100 je napisal:V Sporting se predvidoma vrne do konca meseca, prav gotovo pa enkrat junija.


:D Win

haha that made my day =)

Nevem take stvari se dogajajo. Prejšna leta so prot nižjeligašem izpadal rusi, Liverpool. Letos je bilo to očitno usojeno nam.
Me pa nekoliko skrbita 2 stvari. Prva stvar je da se ne znamo pobrati če nasprotnik zadane prvi in preide v branjenje. To je zelo zaskrbljujoče. Druga stvar pa je število zaušnic, ki smo jih letos prejeli. Kdaj se bomo zbral in priboril serijo zmag. Upam da je bila ta zaušnica zadnja. Saj bi bil res že skrajni čas za zviševanje forme.
"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you and you'll not even able to touch it if we lose. And for many of you that will be the closest you will ever get. Don't you dare come back in here without giving your all".
ALEX FERGUSON
Uporabniški avatar
pek
The real Keano
 
Prispevkov: 618
Pridružen: 3. februar 2008, 8:41:01

Prejšnji

Vrni se na Angleške zelenice 2009/10

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 4 gostov

cron