Moderator: Hudički
braul je napisal: ko rabiš v momentu nadomestit Fabregasa in tudi van Persia in zato oni ne morejo na vrh
To je bil pa point vsega, itak!GoUp je napisal: Na konc pa se itak ve kdo bo prvak.
Anderson#8 je napisal: Arsenal ni zmožen dokazati svoje kvalitete proti klubom, ki niso na ravni drugoligaša...
Fluid je napisal:Anderson#8 je napisal: Arsenal ni zmožen dokazati svoje kvalitete proti klubom, ki niso na ravni drugoligaša...
Bullshit...
ManRed je napisal:Moje mnenje je, da ima Arsenal več odličnih posameznikov kot mi trenutno. Je pa res, da je med njihovimi dobrimi in slabimi igralci velika razlika, medtem ko pri nas ni takoo očitna. Ferguson je napovedal dvoboj na koncu, en remi pa Arsenala še zdaleč ne odpisuje od boja za prvaka. Jaz jih ne bi podcenjeval, predvsem zato, ker na Emirate še moramo it.
Anderson#8 je napisal: Pol bi pa oni bili v boju za prvenstvo. Ph.![]()
A Club spokesman said: "Steven Gerrard and Fernando Torres both underwent scans earlier today after coming off in the FA Cup tie against Reading.
"Steven has a hamstring strain and will be out for a fortnight, while Fernando has torn a cartilage in his right knee. The injury will require surgery and he is expected to be sidelined for six weeks.
"Yossi Benayoun also suffered a fractured rib in the game and will be unavailable for between three and four weeks."
Vrni se na Angleške zelenice 2009/10
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov