CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

EPL, FA, CC v sezoni 2009/10 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 19. januar 2010, 23:12:12

Bravo Manchester United. Super tekma in zaslužili smo si zmago. Pač je Dean hotel drugače. Ni bilo ne penala, ne kvazi kot iz katerega je dal City gol. Imeli smo prazne gole in ogromne šanse, vendar je Given znova dokazal, da je res izjemen vratar. Rooney je res odigral izjemno in škoda da ni zabil. Tudi veza ni bila slaba in so dobro igrali. Obramba pa tako no. Rafael je naredil napako, pač je še neizkušen ampak mu je to dobra vaja za naprej. Brown in Evans moreta čimprej narazen. 3 napadalci Cityja sami pred Van der Sarjom pri golu. Evra pa super tekma, ampak ni držal obljube da bo Teveza ustavil...

Da vam še razjasnim glede pravil Carling Cupa. Ta gol dosežen gosteh pride v poštev, če mi zmagamo 1-0 in potem do konca podaljškov zdržimo, takrat se ta gol šteje "dvojno". Vsaki drug rezutat, ki ne bo pozitiven pelje City valda naprej.

Kar se tiče Teveza. To pravilo, da bivši igralec zabije svojemu nekdanjemu klubu bi morali napisati. Prva poteza je bila nesramna do navijačev, druga gesta pa je bila direktno za SAF-a. Kakorkoli, znova je zabil dva gola in občutek da je prav on zabil, je grozen...

Če bomo prikazali takšno igro na OT, nimajo kaj praskat. Daj bog da se kakšen Rio ali Vida prikažeta pa City nima šans. Rooney more imeti Dioufa ali Owena zraven. Owen bi bil odločilen ker fantastično odpira prostor, Diouf pa je super skakalec za kote(ki smo jih danes imeli več kot 15 in je le Diouf streljal direktno po podaji Giggsa) in druge podaje...

Še prej pa must win tekma z Hullom!
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a raven dne 19. januar 2010, 23:16:11

Mnja no, drugi polčas je bil polomija. Ko mejhni otroci so prišli vn, čist brez kontrole. Sam čakal so, da City zabije. Ajd, uni kekci niso bli kej bolši. Lohka bi celo reku, da je dons zmagala manj slabša ekipa. Res škoda, pa tako dobro je vse kazalo. Do gola Giggsa vse pod kontrolo, potem je City prevzel pobudo, ampak niti enga problema za United. Vedno so bili mirni, počasi gradili igro in potem tisti kurčev penal. Drugi polčas pa živa katastrofa. Tam po 10min al vsaj 20min bi SAF mogu ukrent kej. Sredina je propadla, Valencia ni dobiv tistih svojih standardnih žog, da bi kaj naredil na svoji strani. Na levi je Giggs v sredino vleklo, Evra pa ne more igrat miljon pozicij. Sej je stroj, ampak večopravilnosti pa nima še upgradeane. IMO bi tam Carricka, ki je bil spet slab, vzel vn, notr pa dal Parka. Giggsa bi s tem preselil na sredino, skupaj z Andersonom, Flecth pa zadaj za njim. Park bi tule pasov ko ata na mamo. Pač maš 5 sredincev, to ni panike. No, vsaj drugi polčas Rooney ni bil sam spredaj. Veliko bolj je prišel do izraza in mel takoj nekaj več šans. Če sem v prvem polčasu dal pluse obrambi je v drugem čist popustila. Banalna napaka pri 2. golu. Oba, Evans in Brown sta šla proti De Jongu, al ker je že nekaj frcnil proti golu. Tam pa Tevez čisto sam. Pa še en njihov zadaj tudi. WTF? Ne more se ti to zgodit. Bi sprejel, če bi blo to 1x na 50 tekm, ne pa da gledaš take poteze večkrat na tekmo.

Torej 20min perfektne igre, kronane z golom, potem 25min strpne igre z smešnim penalom, potem 30min ogabe z novim golom in 15min napada, kjer gola ni bilo.

Dean je pa itak svoja zgodba. Nočem reči, da je krivec za poraz, ker res sovražim, da se vedno sudjo obtoži in ne svojih igralcev, ali pa da so bili nasprotniki res toliko boljši. Vendar Dean je danes sodil kr neki. Men je ok, če se gre eno moško igro in pušča, da je tekma res agresivna. Tudi če gre v drugo skrajnost. Ne pa, da menja kriterije skozi celo tekmo. Pa kurčevo gledanje skozi prste. Boli me kurac, če je pokal. Nima Tevez it na igralca in ga še s kopačko v kolen zadet. Dobi opozorilo. Bellamy krši vse naokoli, ne dobi nič. Rafael pa kr rmenga. Če to ni očitna dvoličnost, sm jest Paja Patak. Zgleda je bil pod vplivom vse te Tevez gonje in podobnega sranja.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a infinity dne 19. januar 2010, 23:22:00

Te tekme s Cityem postajajo vse bolj napete. Pa čeprav smo zgubili proti velikim rivalom, pa nisem toliko razočaran kot sem bil po nekaterih prejšnih tekmah. Dobili so bitko, vojne vsekakor še ne.

Na tekmi so za izpostavit 3 reči:

1) naša obramba je živa žalost. Še kako se pozna da ni konkretnega lideja v obrambi, z Rio-om ob strani si Evans/Brown ni bi upala privošit takšnih predstav. Kot vedno edina svetla točka ostaja Evra, ki pač je edini iz "originalne" obrambne postavitve. Žal mi je Rafaela in tistega prekrška, Dean je odsodil rahlo preostro. Je pa to tipična napaka Rafaela, podobne je v dresu Uniteda že storil. Veliko bo se kot kaže še moral naučiti. Je pa tut Bellamy kurba in pol, in njega pokrivat tut ni malenkost. Razumem pa da je Rafael bil vržen v igro, ker Neville bi bil občutno prepočasen v igri 1 na 1. Še kako se pozna manjko O'Shea, oziroma Browna na svojem (tam ko je v bistvu kazal najboljše predstave) mestu.

2) City nam je dal pravo lekcijo kak se izvajajo koti. Vsak je bil nevaren. Naši pa živa žalost. Pa da iz niti enga kota ne naredimo priložnosti je obup. Naj te vsaj neko akcijo uigrajo, pa bo ka bo. Vsekakor bi karkoli drugega bilo precej boljš. Nasploh je skok velik problem te ekipe. In v napadu, kot v obrambi. Pa ne vem če Brown/Evans dobita sploh kak konkreten skok. Ostalih igralcev pa v igri z glavo sploh ni. Najboljši še ravno Rooney, ki s svojo višino sploh nima kaj za delat v skokih.

3) Sojenje pa od kurca. Pa niti se ne bi pizdil toliko čez penal, tam sem mnenja da smo zasrali v prvi vrsti že sami. Ampak dosojeni prekrški za City po čistem izbijanju (to se letos v vseh tekmah vse prepogosto dogaja - zgolj spomnimo se dosojenega prekrška na tekmi s Chelsea, ko so le ti dosegli gol) , nedosojeni prekrški za United. Tudi da Bellamy pride skozi brez kartona je lahko zgolj v kakšni reklami za Mastercard. Ne vem zakaj noben prekršek nad Fletcherom ni dosojen.

Škoda pa je, da smo konkretno zaigrali šele po 2 prejetem golu. Začetek v drugi polčas je bil vse premedel, konkretno bi morali prevzeti vajeti. Potem pa smo zaigrali izvrstno, v prvi vrsti gre izpostavit Rooneya, ki je blestel kot že dolgo ne.

Bi pa tekma lahko šla v katerokoli smer. United je s toliko priložnosti bil, da je škoda da smo zadeli zgolj enkrat. Rooney se je parkrat znašel ena na ena z Givenom, ampak sreča danes pač ni bila na naši strani.

Zanimivo pa je, da dolgo časa že nisem videl da bi na angleških zelenicah prižgali bakle. Navijaška podpora z naše strani je bila odlična, na Old Traffordu bo verjetno prava norišnica.
Uporabniški avatar
infinity
Sir Matt Busby
 
Prispevkov: 9214
Pridružen: 16. avgust 2007, 19:35:02

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a DarkManX™ dne 19. januar 2010, 23:22:35

1. Strinjam se s z vsem, kar je napisal Fluid.
2. Sir Alex, na povratni tekmi (pa tudi na ostalih tekmah) prosim prosim prosim 2 napadalca, torej Rooney + nekdo ... danes smo videli, kako je po vstopu Owena Wayne še dvignil svojo igro.
3. Ja, oba njihova gola sta padla iz neobstoječega penala in neobstoječega kota. Jeba. Life goes on.
Uporabniški avatar
DarkManX™
Chief of Execution
 
Prispevkov: 275
Pridružen: 17. avgust 2007, 10:01:07
Kraj: Maribor

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a pinkobalinko dne 19. januar 2010, 23:22:51

@raven, danes je zmagala konkretno slabša ekipa. Ob pomoči še slabšega sodnika. Se pač zgodi. Saj je tudi United že kdaj zmagal, ko je bil slabši od nasprotnika ali pa s sodniško pomočjo. Je pa res, da so se v takih primerih debate vlekle še tedne in tedne, tokrat se pač ne bodo.
No, če tole danes pomeni, da bo imel United žegen na prvenstveni tekmi sem takoj za.

Se pa tudi jaz strinjam, da izvajanje kotov v zadnjem času hudo peša.
pinkobalinko
Chief of Execution
 
Prispevkov: 216
Pridružen: 28. september 2008, 7:17:46

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 19. januar 2010, 23:45:53

"Last time we lost 2-1 away in a cup knock-out round we won the home leg 7-1 against Roma in 2007. Let's hope for the same next week!"


Prosim! :lol:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 20. januar 2010, 0:20:29

pinkobalinko je napisal:
Se pa tudi jaz strinjam, da izvajanje kotov v zadnjem času hudo peša.


Ma tako zelo slabo, da bi morali stalno igrati skrajšane kote in poskušat z neko akcijo. Tako vsaj ne bi za brezeveze zapravili žoge in omogočili protinapada ekipi (hint: Burnley je ravno po dveh naših kotih prišel v idealne situacije za gol, ki bi jih mnogokatera druga ekipa kaznovala). Sploh pa sedaj, ko ni Vidića, ki je praktično edini, ki lahko doseže zadetek z glavo... pa še on je zadnje čase daleč od žog, kar je verjetno tudi posledica slabo izvedenega kota.

Rooney je bil dons res odličen to točke, ko je bilo treba pospraviti žogo v gol. Sicer so bile situacije dokaj težke, a vseeno bi lahko kakšno spravu čez golovo črto. No sicer je treba rečt, da je Given parkrat izjemno posredoval. Če bi kronal tekmo z zadetkom ali celo dvema, bi bila to verjetno celo njegova najboljša predstava letos.


p.s. da raven pojamra nad sodniki, SAF pa ne... tud to je nekaj :mrgreen:
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 20. januar 2010, 8:38:23

Kakšen fenomenalen povratek, kakšna borba, do zadnje kaplje krvi ... aja tu se ne menmo o rokometu :D

Mah tekma tko tko. Res ne vem, kaj dela ata Giggs v ekipi. Nč ne more laufat, pa še gol da tak blesav in iz take izi situacije, kjer bi še moj pradedi dal lepši gol. Lako bi vsaj s petko probal, če ne že da bi si žogo vzdignu in jo z glavo usekal.
Da ne govorim o ostali ekipi. Totalno brezidejna, neki stojijo na igrišč in čakajo da Anderson in Rafael kj nardita. Ta dva in Tevez sta bila edina svetla točka naših.
Anderson je odigral fantastično, njegove podaje v prazen prostor so bile briljantne, vendar so njegovi soigralci zajebali, ker niso mogli slediti njegovemu dinamičnemu fuzbalu in so te podaje romale v nasprotnikove noge. In samo Givnu se lahko zahvalijo da je ubranil 10 njegovih strelov iz razdalje.
Rafael je tudi briljiral in dokazal kako huda igračina je. V obrambnih nalogah je tolk samozavesten in dober, da lahko Brown in Evans oba gresta v napad in mu ni treba kriti hrbta. Tudi Valencii se ni potrebno vračati, kar močno okrepi igro v napadu. Njegove podaje iz razdalje imajo nos, sam kaj kurc ko je Wazza tolk smotan da ne zabije oziroma ne doseže takih žog.
Tevez je pa tolk prelaufal ko cela naša ekipa. Zabil je tudi večkrat kot cela naša ekipa. Najboljši igralce na planetu trenutno!

Pa še resno: obrambna linija brez Evraja obupna, sredina brezidejna, en samcat napadalc v naši igri nima kej delat. Če že tko igramo, rabmo dve izjemno ofenzivni krili, tko pa ... Vse kar rabmo letos poleti je en izjemen winger na levi.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 20. januar 2010, 10:01:57

GoUp je napisal:Vse kar rabmo letos poleti je en izjemen winger na levi.


Nani.

Kar se tiče tekme, bi se lahko celo izmazal z zmago, če ga ne bi spet srali v obrambi. Vedno nam nekako rata servirat par dobrih žog na noge nasprotnih napadalcev v ugodnih pozicijah ali pa prav debilno zamutit pri kakšni podaji. Škoda, ampak sej mamo še povratno.

Mimogrede, Rafael je homoseksualec. Ne mislim nič slabega, ampak to postaja več kot očitno - nasprotnike rad boža po rokah, jih vleče za rokav kot kakšen zaljubljen najstnik, v vsak dvoboj gre ves mehak.. Glede na to, da se pri enojajčnih dvojčkih take stvari kar pogosto dogajajo (http://www.springerlink.com/content/t558517182302847/), je sklep jasen.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a r.keane dne 20. januar 2010, 10:12:17

ata Giggs je letos en najboljših v ekipi. In nevem zakaj je čudno da igra. In vsaka mu čast da je gol zabil, ker ta gol je zelo pomemben. če bi si pa žogo dvignil in jo z glavo not pahnil, bi pa po veliki verjetnosti rumenga fasu, ker to se smatra kot žaljenje nasprotnika. Pa tud Giggs ni tak karakter, da bi se zajebavu!!
Se strinjam, da je Anderson včeraj zelo dobro odigral. Tud veliko žog je prestregel. Mogoče bi kdaj moral malo bolj pogledati preden podaja, če sploh kdo teče. je pa res da Rooney sam v napadu nemore dobit vseh globinskih žog. Rafael bo pa moral še malo izkušenj pridobit. Res da je bil za hitrega Bellamyja boljša izbira kot Neville, ampak je imel resne probleme z njim. Pa saj je itak Evra edini dober v obrambi trenutno. In če je Giggs dal tako lahek gol, nevem kaj se je pa Tevez tako izkazal. En gol je dal s penala, drugega je pa pahnil s podobne razdalje kot Giggs, ob totalni odpovedi naše obrambe. laufal je pa itak kot budalo, ker je hotel pokazati SAFu kakšno napako je naredil, ko ga je odjebal in malo je hotel razjezit bivše navijače. Kar se meni zdi totalno otročje in najboljši nogometaši na svetu se ne obnašajo tako.
Uporabniški avatar
r.keane
Chief of Execution
 
Prispevkov: 211
Pridružen: 22. september 2009, 14:50:35

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 20. januar 2010, 10:16:24

Mah Anderson je za mene slabo odigral, mogoče celo še slabše od dokaj slabega Carricka. Nima te konsistentnosti v svoji igri, kar opozarjam že skozi. Če je prejšno tekmo po vstopu v igro odigral dobro, je včeraj odigral bolj slabo.


r.keane je napisal:... ker je hotel pokazati SAFu kakšno napako je naredil, ko ga je odjebal in malo je hotel razjezit bivše navijače.


Tevez se je sam odjebal. No pa niti nočem načet spet te teme, samo tko, pač povem.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a R0k dne 20. januar 2010, 10:31:11

r. keane, tak mimogrede, GoUpov post je bil en velik sarkazem :) .
Uporabniški avatar
R0k
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 541
Pridružen: 15. januar 2009, 15:56:47
Kraj: Maribor

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 20. januar 2010, 10:46:18

GoUp je napisal:Kakšen fenomenalen povratek, kakšna borba, do zadnje kaplje krvi ... aja tu se ne menmo o rokometu :D

Mah tekma tko tko. Res ne vem, kaj dela ata Giggs v ekipi. Nč ne more laufat, pa še gol da tak blesav in iz take izi situacije, kjer bi še moj pradedi dal lepši gol. Lako bi vsaj s petko probal, če ne že da bi si žogo vzdignu in jo z glavo usekal.
Da ne govorim o ostali ekipi. Totalno brezidejna, neki stojijo na igrišč in čakajo da Anderson in Rafael kj nardita. Ta dva in Tevez sta bila edina svetla točka naših.
Anderson je odigral fantastično, njegove podaje v prazen prostor so bile briljantne, vendar so njegovi soigralci zajebali, ker niso mogli slediti njegovemu dinamičnemu fuzbalu in so te podaje romale v nasprotnikove noge. In samo Givnu se lahko zahvalijo da je ubranil 10 njegovih strelov iz razdalje.
Rafael je tudi briljiral in dokazal kako huda igračina je. V obrambnih nalogah je tolk samozavesten in dober, da lahko Brown in Evans oba gresta v napad in mu ni treba kriti hrbta. Tudi Valencii se ni potrebno vračati, kar močno okrepi igro v napadu. Njegove podaje iz razdalje imajo nos, sam kaj kurc ko je Wazza tolk smotan da ne zabije oziroma ne doseže takih žog.
Tevez je pa tolk prelaufal ko cela naša ekipa. Zabil je tudi večkrat kot cela naša ekipa. Najboljši igralce na planetu trenutno!

Pa še resno: obrambna linija brez Evraja obupna, sredina brezidejna, en samcat napadalc v naši igri nima kej delat. Če že tko igramo, rabmo dve izjemno ofenzivni krili, tko pa ... Vse kar rabmo letos poleti je en izjemen winger na levi.


Ti bi moral dobiti medaljo za svoje dosežke veš. Da si vzameš čas, da začneš neko mini vojno znova proti meni, res svaka ti čast. Sicer ne vem kaj si hotel s tem postom proti meni ampak vredu.

Potem pa se čudimo, zakaj se ne debatira nič na tem forumu. Samo to glupost zgoraj prebere in se že začne kregarija. Recimo r.keane je lepo nasedel a ne? Je mislo da si res to napisal, ampak še dobro si to napisal Goup, ker drugače bi se še jaz skregal.

Samo upam, da ne bo potem kdo rekel, da jaz bedarije pišem in začnem vsesplošni fight. Samo ko nobenen ne upa reči očetu Goupu, češ da ga le-ta ne bo potem zatrl, ko bo nekdo podal svoje mnenje... :roll:

Slika

Neville :), pa gesta z "kao govorjenjem" je bila namenjena Nevillu, ki je par dni izjavil kako United ne rabi Teveza...
Zadnjič spremenil Anderson#8, dne 20. januar 2010, 11:05:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a TSD dne 20. januar 2010, 11:04:13

Anderson#8 je napisal:Neville :), pa to za govorjenje po medijih, je bilo namenjeno Nevillu in ne navijačev, kot je napisal TSD...



wat?
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!
 
Prispevkov: 1219
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:15:52

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 20. januar 2010, 11:06:59

Da, opazil sem da je Zoombie to napisal. Pardon. Ampak kakorkoli, ni bilo za navijače namenjeno ampak direktno Nevillu, ki je pred tekmo govoril, kako Tevez ni bil vreden 25M...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a TSD dne 20. januar 2010, 11:16:17

To je rekel tudi SAF, njemu ni blo namenjeno(+tisto, ko se Tevez prime za ušesa in obrne proti klopi)? Po tekmi bi tudi jst reku, da nism tko mislu, ker bi mi blo še za živet par let no.
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!
 
Prispevkov: 1219
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:15:52

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 20. januar 2010, 11:26:32

Prvi gol je bil za Nevilla, drugi pa za SAF-a. To je baje tudi rekel da bo naredil, direktno pred SAF-om to z ušesi, kot je lani proti Cityju, ko je zabil gol. Proti navijačem pa ni nič uperil, kot je rekel Zoombie. In potem pride do tega, da se ga mrzi, ker je po medijih pljuval United. Haha, včerajšnji intervju poglejte, če zna 10 besed na English, potem sem jaz papež....
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 20. januar 2010, 11:27:43

Anderson#8 je napisal:Da, opazil sem da je Zoombie to napisal. Pardon. Ampak kakorkoli, ni bilo za navijače namenjeno ampak direktno Nevillu, ki je pred tekmo govoril, kako Tevez ni bil vreden 25M...


... in tudi po tej tekmi bi težko rekel, da je toliko vreden. Dati gol iz (rahlo sumljivega?) penala in iz dveh čistih zicerjev po napakah obrambe poriniti še enega bi verjetno zmogel tudi Novakovič. Edina razlika je, da slednji ne bi izvajal patetičnih poskusov pokrivanja Van der Sarja in potem obnemogel po eni uri igre.

Naslovnice si je prigrabil, izvedel je par svojih grimas, kaj dosti več pa ne. Pa dovolj o tem, če bosta na naslednji tekmi zaigrala (vsaj priblžno fit) Rio ali Vidič, potem grem stavit da nam ne pajsnejo niti enega gola.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 20. januar 2010, 11:35:03

Ja zabil je gol, in to je najbolj pomembno. In zabil ga je nam, kar vsekakor ni lahko. Pa penal VDS-ju zadet ni mačji kašelj. Gol z glavo pa še itak bolj potrdi da je klasa igralec. 175cm, pa zabija gole z glavo. Ne bi rad omenjal koga mamo mi, pa nima pojma zabit žoge z glavo... :? Naslovnice je dobil, in veliko maščevanje Fergusonu tudi.

Za drugo tekmo City nima šans. Saj sem rekel že včeraj. Da bi se vsaj eden vrnil od glavnih branilcev smo mi zmagali, ampak z Evansom in Brownom igrati takšne tekme je polomija. Slednji je 5x boljši RB kot CB, pa čeprav bi lahko rekel da je kot CB še vedno izmed boljših v PL. Za Evansa pa ne vem. On rabi nekega liderja pri sebi, ker drugače je nekako preveč free-role. Čudno res. Če bo Vida nazaj, City ne bo mogel toliko prdati, pa mi bomo ob kotih bolj nevarni kot pa včeraj :roll:...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: CC 1/2final, Man City vs. Man United, 19.1.10 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 20. januar 2010, 11:44:53

Zdaj še samo čakam, da rečeš da je bil Anderson včeraj MoM ali pa vsaj prilično dober in Rafael najboljši igralec v obrambi ai pa boljši od Evansa in Wesa, pa bo isto, kot bi moj post kopiral in samo potrdil, ne pa se nekaj zgražal.
Šele zdaj vidm da morš res met nekaj veze s fuzbalom, ker tvoji posti so na ravni Cimetovih intervjujev.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2009/10

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 5 gostov