EPL vročica

EPL, FA, CC v sezoni 2009/10 - Arhiv

Moderator: Hudički

Kdo je večji konkurent Unitedu v boju za naslov?

Arsenal
32
52%
Chelsea
30
48%
 
Skupaj glasovi : 62

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Matija dne 24. marec 2010, 12:18:15

Dodana anketa
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter
 
Prispevkov: 6270
Pridružen: 16. avgust 2007, 19:34:31

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 24. marec 2010, 14:04:21

Glasoval za Arse.

Ra100 ja očitno mi Barca ne leži na duši in je sploh ne vidim kot močne ekipe, temveč samo njene slabosti :D V bistvu so v mojem rangu sovražnosti Poola in Citya, al pa celo Maribora :twisted:
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Metatron dne 24. marec 2010, 14:22:48

hehe, tudi meni so zadnja leta v rangu Poopa, Milana in Maribora :D. Samo se jih zaradi tega kvečjemu toliko bolj bojim, kot pa da bi jih podcenjeval.
There are 10 million, million, million, million, million, million, million, million, million particles in the universe that we can observe, your momma took the ugly ones and put them into one nerd!
Uporabniški avatar
Metatron
Sir Bobby Charlton
 
Prispevkov: 1160
Pridružen: 9. november 2008, 19:05:21

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Marxs dne 24. marec 2010, 16:12:15

Moj glas je šu Arsenalu. Čeprov smo ga prješne sezone proti koncu sezone ponvad že odpisal iz borbe, ga letos ne mormo. Chelsi zgubla na formi, prot n jim mormo še igrt.
LOWE UNITED HATE GLAZER!!!
Uporabniški avatar
Marxs
General manager of OT
 
Prispevkov: 388
Pridružen: 17. januar 2010, 19:37:49
Kraj: Radovljica

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 24. marec 2010, 21:06:15

Glasoval za Arse...so pod manjšim pritiskom kot mi ali rusi, saj so na nek način svoje že izpolnili - nimajo šampionske ekipe in nikol niso bili prav v boju za končno zmago + na papirju imajo nekoliko lažje nasprotnike, res pa je da jim manjka nekaj rutine im mirnosti da pripeljejo PL do konca v svoj prid. Chelsea bo dokončno out če jih premagamo na OT.
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11
Cantona's virtual brother
 
Prispevkov: 704
Pridružen: 14. januar 2009, 0:28:38

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 25. marec 2010, 10:42:51

Eno najbolj smrdljivih glasovanj v zgodovini foruma. Obe ekipi mi smrdita do groba, ampak bom rekel Chelsea. Prvič, ker Arsenal nima izkušenj in ne dovolj veliko kvalitete da osvojijo naslov. Pred nekaj tedni je bila to znanstvena fantastika, ampak so imeli srečo da sta prišla dva kroga v katerih je Everton skino United in Chelsea, pa še po enkrat so remizirali. Kam spadajo so jim pokazali po 2x Chelsea in United. Za mene so 3 ekipa Anglije, zato ker pač ne delajo napak(velikih) protim malim ekipam. Kar se tiče kadra, je vse odvisno od Cesca. Človek je letos izjemen in je tudi boljši od Rooneya. Trditev se zdi čudna, vendar Cesc dobesedno vsako akcijo ki prinese gol, začne. Izvaja vse kote, proste in penale in je njihov kapetan. Statistika njegova govori vse. 15 golov in 13 podaj v PL. Samo če se kdo spomni Tottenhama in Aston Ville na Emiratih... Ostali igralci v Arsenalu pa za moje pojme nimajo pol toliko znanja kot Cesc in mu lahko le sledijo bežno...

Kar se tiče Chelseaja, verjamite jih sovražim najbolj na svetu. Klub brez zgodovine, igralcev in nazadnje denarja je dobil helikopterski obisk Abramoviča in od takrat so kao TOP 4... Bla bla.. Čez celo sezono sem moral poslušati, kako so oh in sploh kako igrajo neverjetno in da so vsekakor glavni favoriti za naslov. Kako bo Ancelotti prinašal kruh in med, Drogba pa bo zabijal gole. Lepo je šlo vse ja, še pred kratkim so imeli vse pod kontrolo... Potem pa se je začelo. TerryGate, Cashley bum bum pow, poškodbe in slabi izidi... To je prineslo izpad iz LP, ki pa Abramoviču in Carlu pomeni dosti več kot PL. In to jih je udarilo po gobcu, sedaj pa so še izgubili prvo mesto, ko imajo vsi odigrane tekme. Srčno upam da se jih izloči iz igre na OT in da jim znova United pokaže, da jim ni mesto biti prvak lige...

Kakorkoli še vedno mislim da imajo mnogo več kvalitete kot Arsenal. Drogba je itak predober, Lampard in še potem razni Maloudeki pa tudi Anelki se kdaj pa kdaj userje kakšen gol...

No pa še glede Uniteda. Če bomo letos prvaki(v kar trdno verjamem), potem jim svaka čast. Ta sezona je bila zares grozna. Toliko podcenjevanja, žaljivk in slabih besed še nisem slišal o Unitedu. Toliko nesreče z poškodbami in vsemi drugimi bedarijami je bilo, da si zaslužijo biti prvaki. Noben nas ni imel za resnega kandidata, češ da ne bo Ronalda in da manjka Tevez. Res je, da bi z njima, če gledamo kako igrata bili prvaki že danes, ampak ok. Letos se je utrgalo Rooneyu in sedaj smo znova Rooney United. Je pa zanimivo, da se mi zdi da nas še vedno noben ne jemlje resno. Kot da nismo najboljša ekipa zadnjih dveh let na svetu in trikratni prvaki Anglije. To pač nič ne pomeni. Al ok.

Razpored je nekdo rekel, da ima Chelsea najtežji... Najtežjega ima United brez debate. Liverpool, Chelsea, City, Tottenham, Stoke, Blackburn, Bolton, Sunderland. Od tega 4 izjemno jebena gostovanja pri malih ekipah in Cityju, kar smatram daleč najtežje. Bomo videli kako bo, vendar upam na najbolje.. :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a R0k dne 25. marec 2010, 11:10:13

Glasoval sem za Arsenal, predvsem zarad tega, ker imajo najlažji razpored in letos proti "lažjim" ekipam ne kiksajo preveč. Pa če že United na koncu nebi bil prvak ,raje vidim da je to Arsenal kot pa Čelski. Ampak o tem tak nima smisla govorit, ker bo United itak prvak :).

Drugače pa se strinjam z večino Andersonovega posta. Podcenjevanje Uniteda je letos bilo tako izrazito, da je to prav neverjetno. Redno prebiram slovenske forume naših rivalov in mi gre na kozlanje ko vidim kakšne bedarije se pišejo. V tem prednjačijo seveda čelskijevci, ki so nas, med drugimi bedarijami, odpisali že po 1. krogu :lol: in napovedovali razne petarde v naši mreži na prvi medsebojni tekmi. Poleg tega pa je non-stop bilo prisotno govorjenje kak je čelski neverjeten, nepremagljiv... kako igrajo odlično ipd. Upoštevajoč vse to, je še toliko večji užitek jih gledat kako se ubadajo s slabo igro in poškodbami v zadnjih tednih. Da bi jih zanesljivo premagali na OT je trenutno moja prva želja, da se jim pokaže (kot je Anderson napisal) da ne spadajo na prvo mesto.
Uporabniški avatar
R0k
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 541
Pridružen: 15. januar 2009, 15:56:47
Kraj: Maribor

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 25. marec 2010, 11:46:48

Anderson#8 je napisal:Kam spadajo so jim pokazali po 2x Chelsea in United. Za mene so 3 ekipa Anglije, zato ker pač ne delajo napak(velikih) protim malim ekipam.


Hm pa sej na tak način smo mi osvojili naslov lansko sezono...štejejo pike, zmaga je 3, pa ni važno proti komu. Torej če bo Arsenal na koncu prvak, bo zasluženo.


Anderson#8 je napisal:Res je, da bi z njima, če gledamo kako igrata bili prvaki že danes, ampak ok.


Eh zakaj dobre zapise uničuješ s takšnimi brezveznimi vložki. Lansko leto sta bla, pa nismo lige dobil za 20 pik ravno. Če bi bla tukaj itak nebi blo prostora za vse in to dobro veš.

O podcenjevanju bi blo pa zanimivo prebrat zapise tudi na našem forumu od letošnjega poletja. Sam da ne bo zdej folk šel množično editirat svojih postov :D
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 25. marec 2010, 12:11:48

Njiju dva sem omenil, zato saj sta razlog, zakaj nas vsi podcenjujejo letos. Če bi sedaj bila recimo v klubu, bi mi bili oh in sploh, in glede na gole, ki jih dosegata bi sigurno bili prvaki. Ampak ker sta odšla(in sedaj jih vedno manj pogrešam), pa nas imajo na nivoju nekega vaškega kluba. Saj to našim igralcem prija še kako, ker jih majo vsi za underrated boyse, ki ne znajo brez Rooneya. So dokazali da znajo tudi to proti Wolvesom...

Hm pa sej na tak način smo mi osvojili naslov lansko sezono...štejejo pike, zmaga je 3, pa ni važno proti komu. Torej če bo Arsenal na koncu prvak, bo zasluženo.


Ja vem, da smo tako osvojili sezono, vendar se mi po eni strani zdi zelo nepošteno, da osvojijo naslov, ko pa so izgubili proti dvem direktnim tekmecom. Mi smo lani izgubili samo z Liverpoolom, pa še to 2x na tako pederski način, da se še zdaj čudim(njihove dve zadnje tekme na OT, 5 strelov v okvir in 5 golov... :roll: ).. Arsenal pa je zares trdo izgubil z Chelseajem in Unitedom dvakrat. 4 porazi iz tega samo.

Prijatelju sem teden dni nazaj, iskreno rekel. Če bomo mi prvaki, potem je to verjetno naša največja zmaga v Premier League v celotni zgodovini Uniteda. Letos je liga tako izenačena, vsi se borijo za neko tekmovanje ali izpad, imamo recimo izrazite strelce pa dolgo nič, ni serijskih zmagovalcev in vsega drugega kar spada poleg. Kdo je na koncu prvak, je vedno zaslužen zmagovalec, ampak najbolj si pa zasluži to United, pa če sem jaz njihov navijač ali ne. Poškodbe 365 dni zapored, podcenjevanje in izguba TOP igralcev sveta. Kljub vsemu so še vedno prvi in zato bi bilo prav idilično da oni prejmejo pokal v roke.

Trobim že tu, pa na drugih forumih, SAF in igralci točno vedo kako treba tempirat formo in kako se obnašat v teh situacijah. So slabi dnevi itak, so težave z igralci, vendar na koncu vedno Unitedu uspe. Imamo najtežje tekme in zagotovo Unitedovim navijačem ne bo lahko. Poleg dejstva da imamo še Chelsea doma, lahko še enkrat remiziramo glede na Arsenal. Samo za slednje že sedaj napovedujem, da v naslednjih 3 krogih(B`ham, Wolves, Tottenham) ne bodo osvojili več kot 6 točk pa še to je vprašanje...

Veliko pa bo odvisno tudi, kako bo zabijal Drogba :D . Saj veste, ko Rugoba zabije, mu Rooney vrne 2x :mrgreen:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 25. marec 2010, 12:25:46

Jst morm rečt da precej noro uživam v tej sezoni. Če osvojimo še naslov bo to ena sezon, ki jih bom ohranu v najlepšem spominu. Veliko razlogov si naštel, pač odpisani totalno, črpali smo od znotraj in kažemo zakaj smo že leta tu kjer smo.
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Best dne 25. marec 2010, 20:48:47

Anderson#8 je napisal:.. Kar se tiče Chelseaja, verjamite jih sovražim najbolj na svetu. Klub brez zgodovine.....

Tu se ne morem lih strinjat s tabo.Chelsea gotovo ni klub brez zgodovine, gotovo!

Drugače pa sm glasoval za Chelsea.Imajo medsebojno tekmo z nami na kateri lahko rešijo vprašanje prvaka, če bi recimo ne bilo kiksov.Arsenal je sicer precej neobremenjen, pa vendar mislim da ne bodo zdržali...
If Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro kept his mouth shut and stayed on his feet, he would have been No 3. As things stand, on this list he's No 50.
Uporabniški avatar
Best
Welsh Wizard
 
Prispevkov: 874
Pridružen: 24. avgust 2007, 8:40:57

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a TSD dne 25. marec 2010, 21:19:16

Čeprov sem dau glas Arsenalu, se tle strinajm z best-om. Vsi tekmo z Rusi doma štejemo kot prednost, je pa dejstvo, da če tam zgubimo(kar ni nemogoče), smo dokaj out. Tko da imajo imo Rusi priložnost, da še igrajo z nami, ne mi prednost, da jih imamo doma.
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!
 
Prispevkov: 1219
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:15:52

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 26. marec 2010, 7:06:46

Zame precej nenavaden pogled...z vsako ekipo moraš odigrat dve tekmi, glede na to da se lahko na tekmi s Chelsea odloča tudi o prvenstvu, je vsekakor prednost da je ta tekma doma. Tudi če kiksnemo še kakšno vmes, lahko potem na tej tekmi popravljamo, če jasno ne bo Arsenal že letel mimo.
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a TSD dne 26. marec 2010, 12:34:11

Ja sej valda je res, da če bomo lovili zaostanek, je velik plus, da je ta tekma doma ampak...do te tekme je le še bolton ta vikend in če zmagamo, smo mi v točkovni prednosti...tko da lahko z zajebom na tej tekmi veliko izgubimo. Bi blo pa nadvse lepo, če bi nam ratal naslednji 2 tekmi zmagat+1 kiks Arsenala, da imamo "game in hand" na oba...ampak ne prehitevajmo dogodkov, že popušak ta vikend ne bo lih "sanjski razplet". :D
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!
 
Prispevkov: 1219
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:15:52

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Best dne 26. marec 2010, 19:05:12

SeekK je napisal:Zame precej nenavaden pogled...z vsako ekipo moraš odigrat dve tekmi, glede na to da se lahko na tekmi s Chelsea odloča tudi o prvenstvu, je vsekakor prednost da je ta tekma doma. Tudi če kiksnemo še kakšno vmes, lahko potem na tej tekmi popravljamo, če jasno ne bo Arsenal že letel mimo.

Ko sem napisal da je to prednost za Chelsea sem mislil na to, da imajo srečo da igrajo direktno z nami ker tako v primeru njihove zmage dobijo 3 točke plus še mi jih ravno toliko zgubimo. V 90-ih minutah ubiješ dve muhi na en mah, kar je prednost.
Je pa res da igramo na OT in d asmo že zaradi tega v prednosti mi, Chelsea pa ima srečo da lahko v tej tekmi potegne vn naslov angleškega prvaka.Ali pa nesrečo če izgubijo in nimajo več šans...
If Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro kept his mouth shut and stayed on his feet, he would have been No 3. As things stand, on this list he's No 50.
Uporabniški avatar
Best
Welsh Wizard
 
Prispevkov: 874
Pridružen: 24. avgust 2007, 8:40:57

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a SeekK dne 29. marec 2010, 8:48:03

Ali pa se remizira in obdrži status quo...

Za nas igrata dva rezultata, za njih en. Igra se na Old Traffordu. Kakorkoli se to obrača, ne more bit Chelsea v boljšem položaju pred tekmo kakor mi. Samo jajca bo treba pokazat.
The European Court of Human Rights have confirmed that they are investigating claims that utd`s habit of conceding goals early in a game and then leaving it to the last few minutes to score the winner is a cruel and unusual punishment. When asked about the identity of the man who made the complaint all the Court would say is that he was Spanish and lives in the Liverpool area..
Uporabniški avatar
SeekK
es pe
 
Prispevkov: 1243
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:30:12

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 29. marec 2010, 9:03:53

Če se premaga Chelsea potem imamo možnost enega poraza proti Cityju ali pa komu na gostovanju še. Pred Arsenalom pa imamo že sedaj +4 to pa sta kar dva kiksa v obliki poraza in remija. To pa je že ogromno + tega pa ima Arsenal za 2 tedna na WHL Tottenham in pa potem še City doma. Na teh dveh tekmah pa nikoli ne bodo dobili vseh 6 pik. Za mene oni nikoli niso bili resni kandidati, to sem že večkrat povedal, ampak kot sem dejal, so se kao priključili zaradi tistih dveh krogov, ko sta Chelsea in United remizirala/izgubila, Arsenal pa premagal Liverpool doma. Oni so lahko vedno kandidati, ampak nimajo ne izkušenj in ne premorejo dovolj kvalitete za zmago v PL. Pa že sedaj imajo dokaj velik zaostanek, glede nato da je do konca 6 tekem...

Kar se tiče Chelseaja, ta zmaga proti Villi je bila roko na srce, zares velika in pravi bum na samozavest, ker ni bilo Drogbe. Na OT mislim da več kot do remija ne morejo, pa še to jim bo izredno težko, saj imajo v obrambi kar nekaj težav. Ivanoviča in Carvalha ne bo, Žirkov je zelo rad v napadu in v obrambi ni zanesljiv. Šibko točko vidim v Paulo Ferreiri in tu bo moral eden od naših wingerjev narediti višek.

Sedaj imamo že kar nekaj sezon same zmage na OT proti njim in verjetno bo to res ključna tekma za zmago v PL. Oziroma dala nam bo vsaj velika maneverskega prostora za naprej.

V naslednjih tednih pričakujem pomoč Tottenhama, ki ima oba nasprotnika na WHL. Mi jih imamo doma, kar je pa seveda velik +. Ali Arsenal ali Chelsea bo moral kiksati, saj se gre Tottenhemu za LP in sem siguren, da bodo laufali kot zabite podgane po igrišču...

Kakorkoli, Manchester United bo na koncu prvak ;) :)
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Metatron dne 29. marec 2010, 12:21:13

Če pa še Spursi res pridejo do CL (in ne pušnejo kvalifikacij) bo pa sploh epsko
There are 10 million, million, million, million, million, million, million, million, million particles in the universe that we can observe, your momma took the ugly ones and put them into one nerd!
Uporabniški avatar
Metatron
Sir Bobby Charlton
 
Prispevkov: 1160
Pridružen: 9. november 2008, 19:05:21

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 1. april 2010, 12:13:00

http://www.skysports.com/opinion/story/ ... 92,00.html

Znova dobra kolumna Martina Tylerja. Primerja napadalce in njihove gole glede na minute. Tu vodi Torres, potem Rooney, sledijo Drogba, Tevez itd...

Bolj zanimiva za nas pa je April Rules. :D Gre se za to, katera ekipa je prva lestvica 1.aprila, je potem večinoma prvak. United je to bil 10x in kar 9x so končali prvaki. Upam da se letos to tudi zgodi :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL vročica

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 9. april 2010, 15:16:11

http://link.brightcove.com/services/pla ... 6822589001

Debata o prvaku Premier League. V studiu so trije "predstavniki" klubov. Za Arsenal bivši trener Graham, za Chelsea Jimmy F. Hasselbaink in pa za United Ron Atkinson...

Če imate 20min časa je zelo zanimivo za poslušat argumente... Tudi navijači imajo nekaj vprašanj o tem in o onem...

Priporočam ;)
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2009/10

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 3 gostov

cron