EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

EPL, FA, CC v sezoni 2009/10 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 4. april 2010, 13:17:28

Ma kak podpis nekaj!! Pizda no, kaj vam ni jasno, sodniki SO zajebali tekmo in BASTA. Alo, pa kje vi živite? Se pravi, da je vse ok, če sodnik piska 5 penalov, ki si jih sam izmisli, spregleda dva ofsajda in potala 3 dreče, ker se mu tako zdi... Za poraz bo pa kriva ekipa, ki slabo igra?? Bodite malo bolj resni, sodnik so tam zato, da preprečijo kršitev nogoetnih pravil in na tej tekmi so GNOJILI 90 minut in oškodovali obe ekipi, najbolj pa United in tu ni debate! To je tko, kot bi vi enga premlatli kot vraga, pa bi vas sodnik spustil, ker je bil on pač šibkejši!?!? Alo??
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Matija dne 4. april 2010, 13:32:50

Se strinjam z Giggsyem.

Nevem kje ste vi videli nek izjemen Chelsea in slabo igro naših. Prvi polčas so nas res da poejdli na sredini, ampak v drugem je bilo pa ravno obratno. Niso mogli nič. Tisti prodor Ferreire je bilo skoraj vse kar so pokazali v nadaljevanju. Evo malce drugačno vprašanje. Če so bili oni res tako boljši, zakaj niso zmagali brez pomoči sodnika?

Pa še ena o tej zasluženosti zmage in pomoči sodnikov. Ekipa A napada celo tekmo, ima veliko priložnosti, nato pa v protinapadu ekipa B doseže iz edinega strela zadetek. Ali je dopustno da sodnik potem dosodi neregularen zadetek v korist ekipe A samo zaradi razloga ker so imeli tekom tekme več priložnosti? Nekateri bi rekli ja. Saj so bili boljši....
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter
 
Prispevkov: 6270
Pridružen: 16. avgust 2007, 19:34:31

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 4. april 2010, 13:37:23

Ne ga srat, no. Zgubili smo in s tem se bomo moral sprijaznit. Ne se spuščat na nivo skavzov, ki zdaj za vsako zgubljeno tekmo najdejo po 5 nepiskanih penalov ali narobe dosojenih rdečih kartonov.

Roko na srce, meni se v vseh 90 minutah ni zdelo, da bomo zadeli. Gol Machede je bil nepričakovan in je dal nekaj upanja, ampak do takrat smo svojo zalogo sreče že pokurili. Enostavno se je poznalo, da smo med tednom že odigrali eno tekmo in tudi tisti Maloudov prodor je bil očitna posledica. Spočit Fletch bi ga verjetno ustavil ali vsaj izrinil od žoge, spočit Rio bi verjetno prestregel tisto podajo, medtem ko Garyja (ki je, mensezdi, kril enega drugega igralca) in Valencie (ki je pač ostal nekje spredaj) ne moremo toliko okriviti.

Tudi v 2. polčasu nismo pokazali nič posebnega. Ok, držali smo žogo, ampak kakšne posebne energije ni bilo. Bile so 2, 3 šanse čez celo tekmo, Chelsea pa si jih je nabral nekje toliko samo s kontrami. Nekako podobna tekma kot tista z Liverpoolom, samo da smo bili tokrat mi na strani luzerčkov.

Kar pa se tiče napak sudij: bile so grozne, ampak še kar enakomerno razdeljene. Obojim so spregledal en čist penal (Park;Anelka) oboji smo dobili po en neregularen gol (Drogba iz ofsajda, Macheda z roko - pa ne reč da je blo "po nesreči" ker brez tiste roke tudi gola ne bi bilo), mi smo imeli še en neprepričljiv apel, kakršnega se piska enkrat na 15 takih situacij. Je pa zato Scholesy dobro odnesel s kartoni.

Skratka, glave gor pa oddelat tele tekme do konca. Pa vesele praznike (željeno s kančkom zdrave ironije :) ).
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 4. april 2010, 13:54:53

Ne vem če ga kdo serje. Žal se ne da več nič storiti in več kot jasno je, da bo Chelsea samo zaradi te tekme dobil naslov prvaka. Vaju Goup in Ra100 to nič ne boli? Da sta navijača Uniteda, pa smo izgubili naslov zaradi offsida oz. gola, ki ga nikoli ne bi smelo biti? Ne vem no, jaz popolnoma uničen že od včeraj, ko sem označil 3.4.2010 za resnično preklet dan. Sem tak da se sekiram glede teh zadev, ker pač vem da si United tega ni zaslužil...

Gol Drogbe bi se dalo ustaviti, brez težav. Gol Machede, pa je prikazala le ena kamera pa še ta je bila 50/50. In zraven tega je velika razlika v teh golih. Gol Drogbe jim je prinesel 3 točke in posledično skoraj garant naslov, kaj pa je nam prinesel gol Machede? Nič.

Na koncu si omenil ironijo Ra100, prav ironično se mi zdi, da smo imeli prejšnji teden žolčno razpravo o tem kako bi tehnologija morala priti v nogomet. Ko sem te vprašal, kaj bi ti storil da se to zgodi Unitedu. Sedaj pa smo doživeli to. Ne vem če bi tehnologija to preprečila, ampak bi bil prekleto bolj vesel, da me zajebe tehnika, kot pa ta svinja ki je držala zastavico... Če ste pogledali njegovo faco in držo, veste o čem govorim :evil: ...

Dejansko je problem ker ni ene preklete objektivnosti, ampak se gre raje pljuvat sodnike, ki so res vplival na igro, vendar če bi mi imeli svojo igro do takega rezultata ne bi prišlo nikoli.


Na Stamford Bridgu, smo jih dotokli in razbili v igri in so nas sodniki oškodovali za čist 1 na 1 run Rooneya in še nekaj situacij... Koliko smo zmagali? Aja saj res, izgubili smo po trademark svinjskem golu Chelseaja. Faula Fletcherja ni bilo, Terry je naredil faul nad Brownom, Drogba je bil v pasivnem in še kaj bi se našlo.. Ne govoriti kaj bi bilo če bi mi imeli svojo, ker če sodnik ne bo opravil svojega dela kot bi moral in kot bi morali te lahke odločitve potem United ne more nič...

Glede Deana še bom samo nekaj povedal. Vsi sodniki v Angliji so postali za en kurac. Noben več ne sodi kot bi moral in odločitve so naravnost smešne. Olsson prejšnji teden vs Burnley, rdeči Henryja vs Arsenal, človeka ki nikoli ni dobil rdečega v življenju in pa 3 penali Sunderlanda vs Tottenham. Dean pa nam je tako ali tako zajebal naslov. Zato smo mu res lahko hvaležni in to je pač direktno United kriv al kako?

Kot sem dejal, nič se več ne more. Posledice pa bo občutila naša ekipa in nam vzela naslov... Kriv pa je United, ker budalo ni znalo dvignit zastavice ob najlažjem offsidu vseh časov...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2
 
Prispevkov: 10740
Pridružen: 13. november 2007, 18:30:58
Kraj: Pragersko

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 4. april 2010, 15:32:43

Pa dajte no mir.

Je Chelsea zmagal - je. Je Chelsea zmagal zaradi gola Drogbe - ne ni, ker itak smo za en gol ŽE zaostajali. Preprosto ni izgledalo, da lahko zadanemo. Gol Machede je bil, roko na srce, posran in je le omilil poraz. Se mi pa zdi, da če bi VDS branil, bi sodnik piskal offside. :) Chelsea je odigrala kolkor je bilo potrebno, mi pa smo bli še zmačkani od torka. Smo pričakovali, da nas bo poraz prebudil, no upajmo, da nas bosta zdaj dva, čeprav splooh nisem optimističen.

Boli me, ker smo se dobro borili do sedaj. Ni še vse izgubljeno, vendar je 7 porazov v prvenstvu absolutno preveč, pa še ene par bananih olupkov je na poti. Doma se ne bi smelo izgubljati, doma bi morala biti trdnjava. Ha, SAF je pred tekmo dejal, da bodo šli na zmago, najbrž podobno kot lani proti Liverpoolu. Ko je Drogba zadel, sem se res zbal, da se zna podobno ponoviti.

Smo res roONEy - man team? Glede na eno tekmo je res neumno ocenjevati, ker so letošnji rezultati brez Rooneya čist solidni, edini problem je, ker proti težjim ekipam brez njega res cvikamo. Presneto, morajo biti res vsi napadalci zdaj poškodovani. Če je celotna ekipa zdrava, jih je preveč, ko manjka en, dva pa gledat na market.

Ne vem, poizkušajmo NE IZGUBITI tekme do konca, letos ne znamo remizirat in raje izgubimo, in dosečt tisto drugo mesto. Kar bo več, bo velik bonus. Pričakovat čudežev od Tottenahama in Liverpoola je kot čakati, da pride Ronaldo nazaj...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe
 
Prispevkov: 3017
Pridružen: 19. avgust 2007, 18:38:18

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 4. april 2010, 18:28:50

Dragi Anderson, men je tole mal smešno brat. Pišeš, kot da je vseh 38 kol odločil en gol Drogbaja in kot da so nam sodniki zajebali dobljeno tekmo s tremi penali v zadnji minuti.

Tako jokcanje je sicer bolj značilno za slabe poražence in rahlo spominja na zadnji derbi s skavzi, ki so se enako zgovarjali na nedosojeno izključitev Nevillu, na izmišljen penal.. Obenem pa so le redki znal priznat, da si več kot poraza niti niso zaslužili, pa sudja gor ali dol. Za vse take imam še vedno isti odgovor kot v topiku o tehnologiji - lahko gledate fuzbal in ste pripravljeni na vse, ali pa greste špilat FIFO, kjer boste vedno zmagovalci.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 4. april 2010, 20:13:21

Ra100 je napisal: Za vse take imam še vedno isti odgovor kot v topiku o tehnologiji - lahko gledate fuzbal in ste pripravljeni na vse, ali pa greste špilat FIFO, kjer boste vedno zmagovalci.


To pa je citat za prebrat :)

Res je da nas je Chelsea letos dvakrat zmagal v PL na sumljiv način. Se pravi gola Terrya in Drogbaja iz ofsajda. ČE izgubimo naslov, se bomo seveda naslanjali tudi na ta dejavnik - krivda sodnikov. A vseeno ne mislim, da bo Chelsea osvojil naslov zaradi tega. Osvojil ga bo izključno zato, ker bo osvojil več točk kot mi. In to šteje. Verjetno smo tudi mi dobili kdaj kakšno pomoč s strani sodnikov in nam zaradi tega kakšen Chelsea fan lahko brez kakršnega zadržka to vrže pod nos. ČE bo Chelsea na koncu prvak, mu bo treba čestitati in priznati, da je to zasluženo. Obenem pa bo v tem primeru United nezasluženo drugi, saj letos igramo zelo, zelo dobro (navkljub vsem težavam) in imamo že zdaj za seboj lepo sezono. ČE pa bomo mi prvaki, bomo prav tako zasluženo slavili 19. naslov. Ne smemo pozabiti tudi na Arsenal. ČE osvojijo naslov bo prav tako zasluženo. Sicer pa je letos Chelsea zelo superioren v tekmah s klubi iz velike četverice - 5 tekem, 5 zmag.

Kljub vsemu jaz verjamem v naše fante. Do konca je še 5 tekem in CL. Upam da dajo vse od sebe in se prikažejo v dobri luči. Chelsea bo po mojem še kiksnil. Mi pa seveda ne smemo več. Vse je še odprto in verjamem da bo na koncu še kakšna lovorika.

UNITED ARE THE TEAM FOR ME !!!
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 4. april 2010, 20:27:55

Ne, ne, pa ne! Čisto drugače je igrati ob rezultatu 1:0, kot pri izzidu 2:0. Ob pravilno razveljavljenem golu Drogbaja bi in so naši pritikali zadnjih 20 minut in sem 100% da bi in smo zadeli gol. Tako bi dobili vsak po eno piko in bi bili še vedno na prvem mestu. Ne vem kaj vam tu ni jasno... Ali ste navijači Uniteda, ali Čelze, mater no.

Dajmo pogtem tkole rečt, da boste bolj objektivni. Igrata Bolton in Wolfsi in se zgodi podobno kot na tej tekmi. Kakšna bi bila vaša mnenja....

Za moje pojme, smo bili drugi polčas definitivno boljši nasprotnik in smo počasi stiskali obroč okoli Čelze in nas je gol Drogbaja globoko posekal v igri, če bi ga sodniki upravičeno razveljavili bi mi nadaljevali z zapiranjem obroča in ga slej kot prej dali. Pač igrali smo proti Čelzi in ne proti nekemu klubu, to morate zastopit. Vložek je bil velik in Fergie si ni mogel privoščit napak.

V tekmo smo šli z jasno mislijo po neodločenem rezultatu, zato smo v prvem polčasu tudi pustili igro Čelzi. Pač se ni izšlo in smo fasali gol. Zato smo v 2 polčasu pritisnili in bili bližje, BLIŽJE prvemu golu, kot Čelza drugemu, pa so nam načrte preprečili sodnik in to je FACT.

Briga me kaj si mislite, samo za moje pojme smo bili oškodovani in nismo igrali slabše od Čelze in pika.

Pa tudi ne dvomim v to, da se bomo do konca sezone vrnili nazaj na 1. mesto, medtem, ko bo Čelzo prehitel še Arsenal.
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 4. april 2010, 20:38:52

Kaj se potem razburjaš če veš da bomo na konc prvaki?

Zadel smo hitro po prejetem zadetku. Za vsak gol je bila minuta podaljška, torej smo imeli takorekoč enako časa da izenačimo na 2:2, kot na 1:1. Pa smo obdržal prekleto senilnost v napadu, ker sredina ni nič zmučkala skupaj.
In kako veš da ne bi Čelski v kakšni naslednji kontri zabil iz kontre prej kot pa mi?
Edino nekaj imaš prav - SAF si ni smel privoščiti napake ... pa si jih je po moje že drugo tekmo zapored.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 4. april 2010, 20:52:41

Jasno da imam tudi jaz grenak priokus glede gola Drogbaja. Ofsajd je bil tako čist, da je kar neverjetno, da ga linijski sodnik ni videl! In res je vprašanje, kaj bi bilo če bi sodnik razveljavil zadetek. Mogoče bi naredili celo preobrat... Tako da je vsekakor res, da je ta napaka imela velik vpliv na rezultat. In da sem Chelsea še bolj zasovražil. Ta izid bo vsekakor imel vpliv tudi na končnega zmagovalca. A vseeno bo največ štelo to, da bo Chelsea zbral več točk kot mi na podlagi tudi drugih tekem... Gleda se pač celotno sezono. V primeru, da bo Chelsea na koncu prvak, pa bo seveda res grenak priokus zaradi tega gola Drogbaja. Mene bo pa bolj bolel poraz s Stamford Bridgeja, kjer smo bili dejansko res boljši in smo si zaslužili zmago, a smo na koncu izgubili zaradi napake sodnika.

Še enkrat ponavljam. Chelsea bo še kiksnil... :)
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5036
Pridružen: 29. marec 2008, 14:02:14

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a braul dne 5. april 2010, 0:57:01

Prizadeto do amena in sramotno, Chelsea prvak? na podlagi česa? Do konca je še pet tekem in od teh bo odvisno kdo bo na vrhu. Sj tut mi ne bi že bili prvaki s tole morebitno zmago nad rusi, ampak bi bila prednost pač 4 pike....lepa, a nikakor ne neulovljiva. A to se ni zgodilo in sedaj pač treba čakat na kiks, sami pa moramo opraviti z odliko, ne glede na tekmeca aka Shitty in Tottenham.
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a lord of maddnes dne 5. april 2010, 18:49:44

Jebeni sodniki... Še jst sm vidu offside pa je bla kamera iz kota :x
Someone asked me the other day, what time do City kick off?
About every ten minutes I replied.
Uporabniški avatar
lord of maddnes
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 516
Pridružen: 13. marec 2009, 15:40:31
Kraj: Ljubljana

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Kid_A dne 6. april 2010, 9:02:45

Ma, v prvem polčasu United ni sestavil enega pametnega napada in tudi to je dejstvo. Bolj ko poraz me skrbita prvi polčas, ki je bil nič od nič. Res ne vem, zakaj je dal Scholesa v igro, ki več ne more odigrati dveh težkih tekem na teden (fizično) in to je bil eden od dejavnikov slabe sredine. Fletch praktično nima zamenjave, preko bokov so sicer bili preboji, ampak predložki niso obrodili sadov, Berba pa je bil v napadu totalno anemičen.


To je tisto, kar me skrbi. Sodniki so bili velik faktor na tekmi, nikakor pa ne odločilen. IMHO, seveda...
"Manchester United stands for more than any person, any player, any supporter. It is the soul of a sporting organisation which goes on season after season, making history all the time"
Uporabniški avatar
Kid_A
Passionate Wayne
 
Prispevkov: 595
Pridružen: 22. maj 2008, 1:58:01

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a warioth dne 6. april 2010, 11:37:38

V tej tekmi se je pokazalo kako zelo rabimo enega kreativca na sredini igrišča (varianta Fabregas, Gerrard...). Igra nikakor ne steče iz obrambne polovice v napad. Sicer je Berbatov spet bil kot bi bil na dopustu, je pa dejstvo, da ni dobil skoraj nobene uporabne žoge. Samo z vingerji ne moreš dobiti tekme, še posebej če igraš tako kot je Valencia igral v prvem polčasu, se pravi katastrofalno.
Uporabniški avatar
warioth
Welsh Wizard
 
Prispevkov: 880
Pridružen: 16. avgust 2007, 11:29:08

Re: EPL 33.krog, Manchester United:Chelsea, 3.4.2010 ob 13:45

OdgovorNapisal/-a Matija dne 7. april 2010, 8:46:05

http://www.guardian.co.uk/football/2010 ... x-ferguson

Dean in njegov slepi pomočnik bosta ta teden počivala kar se tiče Premier league. Za nagrado za izjemno opravljeno delo ta vikend sta dobila tekmo v Championshipu
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter
 
Prispevkov: 6270
Pridružen: 16. avgust 2007, 19:34:31

Prejšnji

Vrni se na Angleške zelenice 2009/10

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 8 gostov

cron