Ostale nogometne lige

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Re: Ostale nogometne lige

OdgovorNapisal/-a infinity dne 12. februar 2012, 13:55:22

Plus da ima slednji groznega trenerja ...

Čez par let bo tvoj najljubši :D

Drugače sta mi oba kluba antipatična, tako da me ne gane kdo je prvi.

Se bo pa že ta teden dobro videlo, koliko vode drži teorija, da bi Barca (nasploh španske ekipe) z lahkoto osvajala PL. Liga Europa bo postregla z dvobojem Stoke - Valencia, kjer bodo španci obsojeni na težke vremenske pogoje, ter tudi na hruste, ki jih ima Stoke v svojem kadru. Že top angleške ekipe niso sposobne zmagovati na Britannii (Spursi poraz, Chelsea in United remi, City?), kaj šele španci.
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 12. februar 2012, 14:39:13

Če to Real zapravi, potem je najboljše da šutdownajo klub in gredo vse znova delat.. Začnejo v amaterski ligi in gor.. Če pa v tej otročje lahki ligi ne moreš ubranit 10 točk pa tudi.. :roll:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a Best dne 12. februar 2012, 14:47:10

Rekord je preobrnit zmagovalca lige ko so imeli 6 zočk prednosti...tako da Barca nima šans
If Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro kept his mouth shut and stayed on his feet, he would have been No 3. As things stand, on this list he's No 50.
Uporabniški avatar
Best
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 12. februar 2012, 15:19:59

Ni šans, da bi Mourinho spustil tako prednost. Barcelona očitno igra zelo nezainteresirano, posebej v gosteh. Mislim, da bodo vse moči usmerili v Champions League, kjer jih lahko ustavi le Real, drugim ne dajem veliko možnosti. Barca zaigra dobro, ko mora zaigrati dobro, proti malim se jim preprosto ne da (pa poglejte si tudi malo postavo do Barce zadnje tekme, sami mladiči igrajo).
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 12. februar 2012, 17:11:42

7 točk prednosti s tekmo manj in smešno lahka liga gor ali dol, prvenstvo ne more biti še odločeno 16 krogov do konca. Je pa res, da takšne idealne priložnosti Real ne bi smel zapraviti. Vsaj upam, da je ne bo, ker bi jim privoščil ta naslov.

Matavž je spet zadel za PSV ;)
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a zani dne 12. februar 2012, 17:37:35

ne bi se čudil, če bi naslednjo tekmo proti barci, mourinho dal igrati rezervno ekipo...glede na to, da je večina tekem izgubil proti barci in da ima 7 (danes bo verjetno 10) točk prednosti, si lahko privošči takšno potezo...in tudi izjavil je,da ga ne ganejo porazi proti barci dokler vodijo ligo oz zmagujejo druge ekipe....in goup..mogoče boš čurijamurija gledal čez par let na old traffordu :D
Uporabniški avatar
zani
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. februar 2012, 17:46:23

Jst ne vem kako lahko govorite o superiorni igri Reala. Če kdo gleda njhiove tekme, se vidi da se matrajo iz tekme v tekmo. Enkrat ali dvakrat naletijo na mino, nekdo se poškoduje in potem pridejo problemi v slačilnici pa bo šlo še samo dol.
ČuriMuri ne bo nikoli moj najboljši trener. Tudi če pride k nam, bom navijal da čim prej poka. Takšen klub si ne zasluži takšnega drekača na klopi. Se lepo vidi sedaj česa je sposoben.
Drugače Matija, kolikor vem sta Chelsea in Real že imela prednost v prvenstvu, pa ga na konc niso osvojil (govorim na pamet).
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Matija dne 12. februar 2012, 17:53:18

S tako potezo bi si nakopal še dodaten bes Realovih navijačev. Že sedaj je močno nepriljubljen na SB, s tem bi pa to le še poslabšal. Pa nima stanje na lestvici nobene veze z njegovo priljubljenostjo, problem je ker ne more premagat Barce. Samo naslov v CL bi to lahko izboljšal, naslov v Primeri bo premalo. In da bi jih slučajno pregazili na El Classicu z rezervno postavo, bi Mourinhu namesto za Madrid kupili karto za Portugalsko.

Enkrat ali dvakrat naletijo na mino, nekdo se poškoduje in potem pridejo problemi v slačilnici pa bo šlo še samo dol.

Letos so v 21 tekmah naleteli na 2 mini (derbi proti Barci ne moremo šteti kot kiks). Zdej pa pričakovat da bodo v kratkem naleteli še na dve in da gre nato še vse navzdol je pa zelo malo verjetno. Tud Barca ne bo imela do konca 16 zmag. Ni šans.

Drugače Matija, kolikor vem sta Chelsea in Real že imela prednost v prvenstvu, pa ga na konc niso osvojil (govorim na pamet).

Slišal sem že velikokrat ta podatek. Ko je Mourinho imel več kot 3 točke prednosti v prvenstvu je na koncu vedno zmagal.
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. februar 2012, 17:57:29

Od debelega Obreza verjetno, ki govori da je Park pretekel mali maraton na tekmi :lol:
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. februar 2012, 18:05:54

King_Cantona_7 je napisal:Matavž je spet zadel za PSV ;)

Včeraj je Obrez sanjal, da bi kao on dal več golov za Pool kot Carrol.
Bi kdo od vas stiskal pesti za slovenca, če bi igral tm? Jaz ne.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Matija dne 12. februar 2012, 18:12:47

GoUp je napisal:Od debelega Obreza verjetno, ki govori da je Park pretekel mali maraton na tekmi :lol:

Ne, ni bil Obrez :D
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. februar 2012, 18:14:00

Nejcu in kompaniji pa tud ni vse za verjet. Tle lahko nastopi edino Matic, ki ima statistiko v malem prstu :D
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 12. februar 2012, 18:33:55

GoUp je napisal:

Jaz bi, ker je iz istega kraja kot sem sam in nekajkrat sem igral proti njemu. Seveda pa bi še vedno želel Liverpoolu poraz na vsaki tekmi in v tem pogledu se ne bi nič spremenilo. Itak je pa brezveze špekulirat, ker ga v dresu rdečih drekov ne bomo nikoli videli. ;)
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe

Kraj: Šempeter pri Gorici

OdgovorNapisal/-a gregx dne 12. februar 2012, 18:46:40

dandzo je napisal:
GoUp je napisal:

Jaz bi, ker je iz istega kraja kot sem sam in nekajkrat sem igral proti njemu. Seveda pa bi še vedno želel Liverpoolu poraz na vsaki tekmi in v tem pogledu se ne bi nič spremenilo. Itak je pa brezveze špekulirat, ker ga v dresu rdečih drekov ne bomo nikoli videli. ;)

Enkrat sem ga v klepetu na rtvslo vprašal za koga navija, United ali Liverpool. Lahko si misliš kakšen je bil odgovor. :(
"Can United score... they always score"
Uporabniški avatar
gregx
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. februar 2012, 18:51:56

:lol: Tim scouser.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. februar 2012, 22:48:06

Robi rekel adijo Sloveniji. Zadnji cas, zame en najslabsih kapetanov repke. V SLO je prihajal na dopust, zraven pa se mal brcat za repko in se kregat za kes.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a gregx dne 12. februar 2012, 23:31:48

GoUp je napisal:Robi rekel adijo Sloveniji. Zadnji cas, zame en najslabsih kapetanov repke. V SLO je prihajal na dopust, zraven pa se mal brcat za repko in se kregat za kes.

Ob tem pa še popeljal Slovenijo na svetovno prvenstvo.

Pretiravat pa res ni treba.
"Can United score... they always score"
Uporabniški avatar
gregx
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a Matija dne 12. februar 2012, 23:48:37

Zambija zmagala African Cup. Bravo, nekakšen spomin na njihovo zlato generacijo, ki je tragično preminula.

V finalu so zapravili 11-m Drogba (redni del), Gervinho & K. Toure, največji zvezdniki. Y. Toure je verjetno lahko srečen, ker je bil zamenjan, kajti očitno bi zgrešil tudi on 8-)
Uporabniški avatar
Matija
Všeč mu je Harry Potter

OdgovorNapisal/-a Best dne 13. februar 2012, 0:09:29

gregx je napisal:
GoUp je napisal:Robi rekel adijo Sloveniji. Zadnji cas, zame en najslabsih kapetanov repke. V SLO je prihajal na dopust, zraven pa se mal brcat za repko in se kregat za kes.

On jo je popeljal ane?zakaj že? Njegova prava osebnost se je pokazala ko se je začelo pogovarjat o denarju...
GoUp kdo pa ne bi dal več golov kot Carrol? :D
If Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro kept his mouth shut and stayed on his feet, he would have been No 3. As things stand, on this list he's No 50.
Uporabniški avatar
Best
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 13. februar 2012, 0:16:24

gregx je napisal:

Tisto o dopustu so njegove besede. Sicer še ko je brcal pod Oblakovo taktirko, vendar kot pravi slovenski pregovor: volk dlako menja, narave pa ne. Res da je vmes nekaj bolje zaigral na začetku Kekovega mandata, potem pa vse po starem.
Takšnega kapetana repka ne more imeti ...
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport