LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

Liga prvakov 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a zimi dne 15. maj 2008, 9:07:43

Slika vs.Slika


Sreda, 21.5. ob 20.45
Prizorišče: Luzhniki Stadium Moscow


Slika

A jebi ga, domačini so
Torej, Fluid spet nima kej bol pametnega za delat, ko težit nej hit ofnem temo
Mal si bom z GoUpovim idejam pomagu, ne zameri mojster..torej primerjava:

Obe ekipi imasta vrhunske golmane, odlične branilce, kreativne veziste in napadalce z nosom za gol. No to vemo, sej zato so pršl oboji v finale..
Veselim se da v tem dvoboju sodeluje tudi moja ekipa - MANCHESTER UNITED!!!

Rečmo da oboji špilajo predelano 4-5-1 ( v fazi napadanja 4-3-3). Se bom kr strinju, čeprav bi raj vidu 4-4-2 oz. neki taga ko proti Wiganu..

Golman:
VdS vs Čech - oba golmana sta odlična. Visoki predložki v petercu so praviloma njuni, odlično sodelujeta z branilci, znata igrat z nogami ... Tu se tehtnica ne nagne ne na Unitedovo ne na Čelskijevo stran. Se strinjam!

DB:
Wes vs Ferreira - United ima na tej poziciji celo sezono hendikep. Legenda kluba Gary Neville je zaradi poškodbe manjkal celo leto in se zelo počasi vrača v ritem tekem (preko rezerv). Na tej poziciji ga je zamenjal Wes Brown. Veliko teka, krije hrbet CR, predložki so vse čedalje boljši ...Glede na Ferreiro mislim da United nikakor ni na slabšem, ker je Paulo le bleda senca tistega kar je kazal v svojih najboljših časih pri Portu. Tudi če igra na tej poziciji Belleti, mislim da se tehtnica ne nagne nikamor.

Oba CB:
Rio/Vida vs Terry/Carvalho - tu kaj prida besed ne bom izgubljal. Vsi štirje so odlični tako v obrambi, kot v napadu pri prekinitvah. Sploh nosilca Rio in Terry sta taka branilca, da je res škoda kakršnihkoli besed na njun račun. Tu se tehtnica ne nagne na nobeno stran.

LB:
Evra vs Cole - Evra je neumoren tekač, polno ga je po celem igrišču, odličen v napadalnih akcijah in ima odlične predložke (no, to še čakam). Glede na to, koliko iga v napadau ne razumem kako zmore še toliko moči da venomer pokriva svojega igralca in tudi to počne več kot odlično. Cole sicer ni slab, je pa predvsem v fazi napada povprečen. Pa tudi mentalno zame ni močna osebnost in se pusti dostikrat sprovocirati. Tu vidim veliko šanso Uniteda. Na tej poziciji se tehtnica vsekakor nagne na stran Uniteda.

Oba centralna vezista:
Scholes/Carrick vs Lampard/Ballack - tu je odločitev težka. Na eni strani prekaljeni in izkušenj polni borec Paul, na drugi rahla neznanka Frank. Celo sezono je bil slednji le bleda slika sebe izpred parih let. V zadnjem času (malo pred in po smrti mame) pa preporod na igrišču. Oba sta odlična igralca in upam da se glede na izkušnje Paula tu obrne na stran Uniteda (upam, bom samo dodal). Tu je tudi Carrick. Zadnje čase mu je forma spet malo padla, ampak se je na zadnji tekmah pomoje vrnu v formo!Ekipa močno potrebuje njegovo zelo natančne podaje naprej in na krila. Upam da se mu na tekmi v Moskvi strže kot se mu je na tekmi z Romo. Ballack? Zame sicer precenjen igralec, ki pa ima odlične proste strele in zna psihično zlomt nasprotnikove igralce. Eden bolj umazanih pri Čelskiju. Upam da se mu naši ne bodo pustili. Zadnje čase je bil pomoje njihov najboli igralc..Tu bi mogoče moral SAF mu nasproti postaviti mladega Andersona. Ta se ne boji renomiranih igralcev - še več, kot izgleda se proti njim še raje bori in jih ne kaže prav nobenega spoštovanja na igrišču, poleg tega pa ima tudi dolgi jezik, ki bi se lahko kosal z nemčevim Tehtnica neopredeljena.
Mogoče se Andersona pršpara kot menjavo, pa pol če gre kej narobe not..

Wingerja:
CR/Giggs vs Cole/Kalou - Najboljši igralec na svtu + izkušnje in znanje proti najboljšemu angleškemu wingerju. Tu se tehtnica nagne (krepko) na stran Uniteda. Upam da C-Ron spet pokaže, da je igralec za vlke tekme, pa če pride do penala/ov, da ga uspešno da!
glede na prikazano formo zadnje čase, Joe nikakor ne more dodati pike na i, laufa pa sicer veliko. Kalou se je po drugi strani sicer odlično ujel z Drogbajem, vendar ga bo naš RB kamot pospravil v žep (kot na zadnji medsebojni tekmi) [upam da se GoUp ne moti].
Za dobro Uniteda upam, da bo CR na finalni tekmi končno spet nastopil na poziciji wingerja.
(golden award za tale stavek!) Napadalna pozicija mu ne sede. Ronaldo je izjemen tekač, dober šprinter in ima vesoljsko tehniko. Pozicija wingerja mu je več kot pisana na kožo + da so finalne tekme špilajo zaprto in se bolj kot ne čaka na napake nasprotnika in na protinapade. SAF premisli preden ga porineš spet naprej!!! Giggs je že leta 99 že okusil igranje v finalu LP. Zato bo Ryan več kot dobrodošel na tej tekmi. Znal bo stopiti na žogo, umiriti strasti in kej nardit prot najslabšemu členu Čelskija - RB. Se pravi United močnejši čeprav pomoje bo Park začel, in bo pol Giggs pršu not, da naredi razliko..


AMC ali pa DMC:
Anderson(Owen) vs Makelele (Obi) - mladost proti izkušnjam. Anderson je šele prišel v klub in že prvo leto dokazal, kljub mladosti, zrelo igro, borbeno igro za svoj klub, neumorno letanje po igrišču gor in dol ... Po drugi strani pa je Claude izjemno izkušen. Teka sicer dosti manj kot Anderson, je pa zato odličen v fazi branjenja in prekinjanja nasprotnikovih protinapadaov in napadov. Čeprav me je Anderson letos izjeno presenetil s svojo zrelostjo, bi na finalni tekmi na to pozicijo vseeno reja postavil Hargreavesa. Slednji je že dokazal, da če ne čuti poškodbe je izjemen na tej poziciji. In je vsekakor mnogo mnogo boljši kot Jedi Knight (Obi). Pa tudi kamot bi se kosal z Makelelejem na tej poziciji. Imamo boljšo izbiro in oba bolje igrata v fazi napada. Če bo posest na naši strani zna ta pozicija prevesti tok dogajanja na našo stran.

Napadalec:
Rooney vs Drogba - čeprav mi je Rooney najboljši igralec Uniteda v tej sestavi, imam mnogo spoštovanja do Drogbaja. Če bo tako motiviran kot prot Liverpoolu, je to edina pozicija kjer je Čelski boljši. Z vsem spoštovanjem do Wayna. Upam pa da mi bo Wayne zaprl gob** in pridobil še več spoštovanja pri meni (čeprav ga bo izjmemno težko povečal, ker je že itak na vrhu ). Ok, Drogba world class, ampak temu igralcu pa čist nič ne prvošim! Tak bedak je s svojim obnašanjem, sovražim ga. upam da ga Vidič pospravi, Rio pa da ga nadere tak k Torresa v Liverpoolu (čeprav dvomim, da bi se Drogba pusto). Anyway, težk ga bo ustavit!
Aja, pa Scum se je za pir stavu, da bo Saha pršu notr in ga dal za 2:1. če bo to res, mu takoj dam za pir al pa dva!

No po moje je naša ekipa močnejša, bo pa seveda ogromno pomenila tudi dnevna forma in pa nabrušenost. United je dobil EPL, zato bo v manjši psihološki prednosti, ker bo že nekaj osvojil in bo CL samo češnja na torti. Poleg tega bo tisti, ki bo izgubil EPL, po moje tudi bolj napadal in poskušal osvojiti vsaj eno lovoriko in tle se potem odpira velika vrzel v obrambi. Zato upam, da zmoremo ugnat še West ham in Wigan, ter nato v miru pričakati ruse na njihovem terenu

No zadnje smo uresničl, tak da.. sploh pa nočem da Chelsea napada! Nej United igra svojo igro, tko k proti WHU! Smo vidl ka se zgodi, če se zapremo (SB away).
In pa baje so Rangersi učeri tud bunker igral, pa vidmo ka je blo! Torej, napadat, sej mamo najbolši napad (pa tud najbolšo obrambo!).

Vir: viewtopic.php?f=9&t=29&start=400 (hvala GoUp, brez zamere, če te moti lahk po svoje napišem!)

po zmago, ker me bo Fluid nagradil :mrgreen:
Zadnjič spremenil zimi, dne 15. maj 2008, 9:15:56, skupaj popravljeno 6 krat.
Uporabniški avatar
zimi
mi ci
 
Prispevkov: 5777
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:46:39
Kraj: Celje

Re: LP 1/2 finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.

OdgovorNapisal/-a jansson23 dne 15. maj 2008, 9:10:59

Spet copy/paste a? :D
Without drugs, without drugs...
Uporabniški avatar
jansson23
Dannyjeva zvezda
 
Prispevkov: 1099
Pridružen: 1. september 2007, 10:41:40
Kraj: Ljubljana

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a zimi dne 15. maj 2008, 9:15:37

ne? :mrgreen:
Uporabniški avatar
zimi
mi ci
 
Prispevkov: 5777
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:46:39
Kraj: Celje

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a Scum4ever dne 15. maj 2008, 9:44:31

zimi je napisal:Aja, pa Scum se je za pir stavu, da bo Saha pršu notr in ga dal za 2:1. če bo to res, mu takoj dam za pir al pa dva!


Za gajbo zimi, za gajbo.
Uporabniški avatar
Scum4ever
Ni glasbenik, bobnar je!
 
Prispevkov: 1463
Pridružen: 16. avgust 2007, 12:32:46
Kraj: Lj

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a raven dne 15. maj 2008, 11:04:02

A nismo mi domačini?
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 15. maj 2008, 11:39:51

raven je napisal:A nismo mi domačini?


Valda nismo, če v Rusiji igramo? Halo :mrgreen: Sicer pa tako ni pomembno, dresi se tako razlikujejo, da bomo oboji lahko v svojih pravih barvah!

Kaj od tekme pričakovati. Eno napeto, živčno in razburljivo buljenje 90+ minut v ekran. Zdej šanse so jasno 50:50, v finalu sta ekipi, ki imata IMO najmočnejše ekipe (squad). Pričakujem pa postavitev 4-5-1 z Rooneyjem v špici. S težkim srcem rečem, da Tevez pomoje te tekme ne bo začel. Na krilih Giggs in Ronaldo na sredini Scholes in še dva :P Obramba pa standardna, torej z Brownom na RB (Brown je btw imel letos največ nastopov, zanimivo, a? :) )

United!
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 15. maj 2008, 13:16:35

Zadna tekma sezone! Srčno upam da bodo na vse drugo pozabli in se še enkat zadnič osredotočli in nabili te fakin ruse :twisted: Ma da se jim maščujemo za tisti poraz na SB-u!
Mislim da so meli 1 tedn dovolj za počitek torej ne bo SAF nič eksperimentiral.Torej mislim da bo nekak tkole:

VDS
Brown-Rio-Vida-Evra
Ron-Scholes-Carrick-Giggs
Tevez-Rooney

Najmočnejša postava kar jih je bo vstopila v ta finale in ma da jim Giggs enga pokne in da jih enkat za vselej utihnemo!Pa še Scholes bo dodatno motiviran ker je zadnič manku v finalu :twisted: Rooneyu in Tevezu se bo itq fuzalo na vse strani in bota laufala ko zmešana!Obramba bo pa zid postavla tku da un fakin narkoman( Drogba) nau pršu čez pa da se na glavo postav!
There will be blood :twisted: Remember Chelsea :twisted:

GO UNITED!!!!!! :appl: :002:
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol
 
Prispevkov: 2133
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:41:08
Kraj: Mirna

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a yoco dne 15. maj 2008, 13:51:29

To bo pa res zivcna tekma. Upam da bodo igral tko kot znajo. Sploh ne vem kvva naj napisem :)
Uporabniški avatar
yoco
The real Keano
 
Prispevkov: 604
Pridružen: 26. april 2008, 20:01:51

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 15. maj 2008, 15:26:14

Noja.. Tale primerjava je malo pristranska. Glede na CRjeve predstave na velikih tekmah bi rekel, da smo na krilih celo malo šibkejši, sredina se tudi bolj nagiba na njihovo stran, sploh če bomo štartali s Scholesom in Carrickom, ki tekaško ne bosta parirala kakšnemu Lampardu in Obiju ali Makeleleju.
Glede na vložek pričakujem dolgčas, malo preobratov, kakšen penal.. Upam, da se motim.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 15. maj 2008, 16:39:45

Najbolj me je strah, da bo United igral kot Rangersi včeraj. Zaprli pa čakali na kontre. Smo v finalu, gola v gosteh ni več, bo treba igrat tko kot znamo. Sam nad nami lebti tisti "United way, the hardest way"...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe
 
Prispevkov: 3017
Pridružen: 19. avgust 2007, 18:38:18

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 15. maj 2008, 17:25:49

Upam, da je SAF-a v Londonu izučilo, da se ni dobro preveč zapirat in odigrat npr. tako kot Rangersi čez cel pokal UEFA. Če se bomo šli v Rusijo branit sem prepričan, da se to verjetno ne bo dobro končalo.
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe
 
Prispevkov: 3813
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:23:01
Kraj: Šempeter pri Gorici

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a est.1878 dne 15. maj 2008, 20:15:05

Tudi lanska finalna tekma pokala FA je bila polom. Takega dolgčasa še nisem gledal. Sploh se ni igralo nogometa, ampak se je podajajlo žogo na sredini. Sicer smo ob koncu tekme malo stopili na plin, tudi v podaljških, tako da je bilo prav neverjetno, da nismo zadeli. Potem se je zgodilo kar se je. Uglavnem: v sredo nočem gledat anti nogometa in upam, da pokažemo željo po igranju nogometa, željo po dosegi zadetka, željo po dopadljivi igri. Vem da je v igri veliko, a kdor ne riskira, ne profitira. Jasno pa ne smemo brezglavo napadat, odgovorni moramo biti tudi zadaj. In prav zato, bi jaz na sredino postavil Hargreavesa, ki bi morda preprečeval kakšne protinapade in malo omejeval Ballacka, Lamparda in v končni fazi tudi Drogbaja.
Keano's attitude was: 'What goes around comes around'. He got his just rewards. My attitude is an eye for an eye."
Uporabniški avatar
est.1878
Chief of Execution
 
Prispevkov: 251
Pridružen: 7. maj 2008, 12:29:42

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a zimi dne 15. maj 2008, 21:21:46

zarad mene je lahk dolgčas, antinogoment, zaprtost do kraja, sam da zmagamo na koncu :)
se pa strinjam da mormo bol napadat k na SB!
Uporabniški avatar
zimi
mi ci
 
Prispevkov: 5777
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:46:39
Kraj: Celje

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a est.1878 dne 16. maj 2008, 15:18:13

Kdo bo pa sodil tekmo, če morda kdo ve?

Slika
Zadnjič spremenil est.1878, dne 16. maj 2008, 15:58:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Keano's attitude was: 'What goes around comes around'. He got his just rewards. My attitude is an eye for an eye."
Uporabniški avatar
est.1878
Chief of Execution
 
Prispevkov: 251
Pridružen: 7. maj 2008, 12:29:42

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a C.R.7. dne 16. maj 2008, 15:37:16

dora primerjava slik čelziki mali.... Man.Utd velik...upam da bo tudi na koncu tako mi veliki zmagovalci v angleški ligi in ligi prvakov oni pa pa poražencih....
C.R.7.
Mourinho's dog
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 29. marec 2008, 8:16:46

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a est.1878 dne 16. maj 2008, 17:05:15

O M G, mene že taka evforija daje, potem pa še najdem tale prelep video



:o
Keano's attitude was: 'What goes around comes around'. He got his just rewards. My attitude is an eye for an eye."
Uporabniški avatar
est.1878
Chief of Execution
 
Prispevkov: 251
Pridružen: 7. maj 2008, 12:29:42

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a C.R.7. dne 16. maj 2008, 17:19:10

brez besed...lepa...
C.R.7.
Mourinho's dog
 
Prispevkov: 33
Pridružen: 29. marec 2008, 8:16:46

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a mateya dne 16. maj 2008, 18:32:09

A se še komu vedno prikažejo solze v očeh, ko to gleda? Zadnje minute nepozabnega finala '99...

Kaj bi dala da se zgodba ponovi... Naj United ponovno spiše zgodovino... Naj se ve kdo je najboljši! GREMO!
Uporabniški avatar
mateya
Simply the Best
 
Prispevkov: 922
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:38:50
Kraj: Solkan

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a yoco dne 16. maj 2008, 19:11:56

Zelo lep video. Ta tekma mi bo vedno ostala v spominu. Od tistega dne sem bil za ManUtd.
Uporabniški avatar
yoco
The real Keano
 
Prispevkov: 604
Pridružen: 26. april 2008, 20:01:51

Re: LP finale: Chelsea - Manchester United; sreda 21.5.@ 20.45

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 16. maj 2008, 20:18:51

mateya je napisal:Kaj bi dala da se zgodba ponovi...


Ta zgodba je neponovljiva! Takšna borba do zadnjega piska, takšen preobrat .. to je možno samo 1x v obstoju časa. Toliko čustev, borbe, znoja kot je bilo vloženo to leto ne vem če bo še kdaj.
Igral smo predkolo - sploh ne vem prot komu - neki outsajderji, ki so se kr dobro upiral(MB tisto leto senzacionalno premagal PSV doma, potem pa izpadel v gosteh); skupinski del je itak bil legendaren. Barca, Bayern in Manchester so bili boj titanov že v skupinah. Do zadnjega kola smo trepetal a bomo uspel zmagat v skupinskem delu, al bomo mel srečo in bomo med dvema najboljšima runner up, ki se uvrstita v četrfinale. Nato pa ITA liga. Najprej Intermerda, nato Stara dama. Kakšno polfinale!? :shock: Na prvi tekmi zadetek Giggsa v zadnjih sekundi tekme. Hladnokrvno ga je zabu čist pod prečko! Na povratni pa v prvi četrtini tekme totaln potop. Zaostanek za dva gola in že sm mislu da je vsega konc. Vendar se naši spet niso dal. Že na tej tekmi se je jokalo. Nben pa seveda ni vedel, kaj nas čaka v finalu.
O tej tekmi sploh ne vem a je kaj za govorit. Nbene besede ne morejo opisati kaj se je dogajalo tisti večer. Nič na svetu ne more opisati občutka v srcu po koncu tekme. Nihče mi ne more vzeti teh trenutkov! Tisto noč nismo spali - tisto noč smo prebedeli ob hektolitrih piva. Sedaj moja žena - takrat moja punca, pa me je zvesto spremljala povsod in me čuvala :D Me nekak zjutraj pripeljala domov in spravla v postlo (sicer ne vem kako pr mojih kilah in njeni moči :o ). Pa še vseen mi je nato ratal, da sm si bučo prebil k sm s pojstle zletu :D :twisted: :mrgreen: Bom videl letos poleti, kako je z rojstvom prvega otroka - a se lahko primerja s tem naslovom :D
Ta tekma in celotna liga tisto leto ni ponovljiva, zato se tudi zgodba ne more ponoviti. Več spoštovanja do tega naslova! Več spoštovanja do igralcev, ki so ga osvojili! Več spoštovanja da SAFa!

Sam tale video je res hud. Ful dobr skup spravljen!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love
 
Prispevkov: 9751
Pridružen: 20. avgust 2007, 18:06:30

Naslednji

Vrni se na Evropsko dogajanje 2007/08

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov