Birmingham 0-1 West Ham
Fulham 1-2 Middlesbrough
Portsmouth 3-1 Bolton
Reading 1-0 Everton
Tottenham 4-0 Derby
Wigan 3-0 Sunderland
Newcastle 0-0 Aston Villa
Mogoče nisem pričakoval zmago WHU, a vendarle se je mogoče le pokazalo realno stanje v kvaliteti igralskega kadra med ekipama.
Presenečenje da je Boro zmagal tole zame. Mido je že na debiji zatresel mrežo. Mogoče še to, huje se je poškodoval McBride...
Bolton še naprej igra slabo, predvsem v obrambi. Lani so imeli dobro obrambo, letos pa bolj bogo. Pričakovano, mislim da se bo Sammy Lee prvi poslovil iz managerskega stolčka.
Vsaka čast Readingu, v prvih treh krogih je imel neverjetno težke nasprotnike in osvojil 4 točke. Evertonov pričakovan padec. Mogoče so jim preveč zrasla krila po zmagi na Spursi v goste.
Tud Spursi morajo kaj zmagat. Tale tekma jim je prišla kot naročena, da svojo jezo izlijejo na bolj bogega nasprostnika.
Ja kdo bi si mislil... Wigan top on the table
Sunderland je za mene tole zelo nepričakovano visoko izgubil.
Newcastle me je kar malo razočaral. Sem mogoče več pričakoval od njih, pa je bila Villa celo boljša. Newcastle ima res nekaj poškodovanih igralcev na sredini, tako da jim zadeva ni najbolje funkcionirala. Zelo me je presenetila Villa, ki je igralo hitro, lepo. Zelo dobro tekmo sta odigrala Young in Barry, tudi v obrambi sta dobro poveljevala skandinavca. Pripravili so si nekaj zelo lepih priložnosti, ki pa jih niso izkoristili.