1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

Liga prvakov 2008/09 - Arhiv

Moderator: Hudički

1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 25. april 2009, 11:46:56

Slika vs Slika

Prizorišče: Old Trafford - Gledališče sanj

Slika

PRVI POLFINALNI OBRAČUN
V sezoni 96/97 nas je iz polfinala brcnila Borussia iz Dortmunda, v sezoni 98/99 smo se v finale prebili šele na drugi tekmi, v sezoni 06/07 smo doma premagali Milan, nato pa v Italiji klonili kar s 3:0, lansko leto pa smo s čudežnim streloma Scholsa premgali Barcelono z 1:0. Prva tekma torej je še vedno le ena polovica dvoboja. Igra bomo z Arsenalom, ki se v formi dviga in dviga.

Arsenalove tekme v Ligi Prvakov letos; V kvlifikacijah so premagali Twenete z 2:0 in 4:0. Nato so remizirali z Dinomom 1:1, razbili Porto s 4:0, povozili Fenerbache 5:2 in z njim doma remizirali 1:1. Doma so nato še premagali Dinamo z 1:0 in izgubili s Portom v gosteh 2:0. Sledila je Roma, proti kateri so zmagali in izgubili z 1:0, po 11-m pa so se veselili Topničarji. V 1/4 finala jih je čakal Villareal, s katerim so v Španiji igrali 1:1, doma pa jih lahko odpravili s 3:0.

Zadnje njihove tekme: Remi z Liverpoolom 4:4 in poraz proti Chelseaju z 1:2.


DOMA JIH MORMO!
Na Old Traffordu je naša pilika. Prejšnje tekme kažejo, da Arsenal igra najbolje seveda doma, zato lahko mariskaj postorimo že na prvi tekmi. Seveda se Wengerjevih otrok ne gre podcenjevat, na roko nam gre tudi to, da Arshavin ne sme nastopati v Ligi Prvakov in da naj bi bil RVP poškodovan.

Mene je pošteno strah te hitre Arsenalove sredine, ki pa se jo da ustavit. Zdaj, koga bo Sir Alex uvrstil v začetno enajsterico, je še vprašanje, bo pa veliko vlogo imela današnja tekma. Edina stvar, ki mi pade na pamet je to, da bo proti Totenhamu začel Rafael, nato ga bo v drugem polčasu menjal Brown, ki bo IMO v sredo kar začel (če bo danes ok). Seveda pa je itak tu še možnost, da zagira O'Shea, pa vendar bi dal Wesu prednost. Še eno vprašnje, ki ga je potrebno rešit je, kdo v napad. Doma smo, z nekim 4-5-1 kao 4-4-2, se nimamo kaj zafrkavat. Če danes Berbatov igra, potem Tevez mora v sredo. Tevez nam bi lahko pomgal, ker bo potrebno veliko lawfat, Berba pa... jah no, al eden al drugi.

Vem, da smo sposobni mariskaj, se mi pa zdi, da bomo šli preveč previdno v tekmo in upam, da se nam ne bo potrebno ozirati nazaj in govoriti: "Vidiš, če bi na Old Traffordu igrali......"

2-1


EDIT: Zanimiva tekma v soboto, kajneda? :D

Anderson, Scholes, Tevez, Park + Giggs + Brown so igralci, ki niso oz. so malo igrali in imajo kar nekaj možnosti, da bodo zaigrali v sredo.
Zadnjič spremenil ManRed, dne 27. april 2009, 8:58:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe
 
Prispevkov: 3017
Pridružen: 19. avgust 2007, 18:38:18

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 25. april 2009, 21:04:45

Tokrat si ne upam dajati napovedi.. Arsenal ima že ves čas eno samo napako: nepopravljivo naivni so. Igrajo (za moje pojme) zelo gledljiv nogomet, v napadu imajo veliko opcij, veliko idej, vendar so dovzetni za poceni gole. Silvestre ga kiksa (par golov proti Liverpoolu je šlo na njegov račun), ostala obramba ne bo kompletna (vsaj Gallas je sigurno out), tudi v napadu nimajo nekega clinical finišerja, ki bi izkoristil vsako najmanjšo šanso. To se je lepo videlo lani proti nam v PL.. Ko so nas nadigrali podolgem in počez, potem pa nam podarili penal in na koncu s prostim strelom Hargija tudi tekmo in prvenstvo.

Šanse bodo sigurno, treba jih bo izkoristiti, pa dobro poprijeti na sredini in v obrambi, sicer nas bodo spekli.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi
 
Prispevkov: 4016
Pridružen: 25. september 2007, 6:15:51

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 27. april 2009, 15:28:09

No če komentiram prvi post. Igral smo tudi finale proti Bayerju, pa ga nesrečno izgubili. Morda še kakšnega, ampak zdej iz glave nevem.. :) No ampak to niti ni tolk pomembno.

Arsenal je v boljši formi kot mi. Če odštejemo feler iz FA pokala proti Chelseaju so že vrsto tekem neporaženi. Kot ponavadi bodo napakirali tri na sredino, spredaj Adebayorja in Walcotta in Nasrija ob njem :D

Kar se nas tiče, smo zmožni odigrati vrhunsko v obrambi (Porto A), zmožni pa smo kasirat zelo smešne gole. Prvo je treba opravit naloge v obrambi, šele potem bomo lahko samozavestno napadali. Zadnji štirje so pravzaprav dokaj očitni. Treba bo pazit na hitrega Walcott (spomnimo se samo Lennona) in Nasrija, ker če njiju ne bomo ustavili, potem bo spet pestro. Čimbolj onemogočit Fabregasovo kreiranje igre, tu bo 100% nastopil Anderson. Upam da se izkaže tako, kot se je lani na Emiratih in lani v FA pokalu. Kar se ostale napadalne opcije na naši strani tiče, se kot vedno letos, poraja kup vprašanj kdo bo začel. Park je zelo primeren proti Arsenalu, borbenost in nepopustljivost vsekakor ne ustrezata Arsenalovi igri. Vprašanje pa je, če bo zanj dovolj prostora. Proti Porto je Fergie IMO postavil veliko premalo napadalno formacijo in ni se ravno izšlo po naših planih. Rooney in Ronaldo sta itak standardna, vsaj tukaj ni treba razmišljat :D

Mislim da bi lahko videli dve varianti na naši strani:

VDS
Rafael - Rio - Vidić - Evra
Anderson - Carrick - Giggs
Ronaldo - Berbatov - Rooney

Ali:

Park - Anderson - Carrick - Giggs
Ronaldo - Rooney

Seveda pa ne morem izključit niti Fletcherja, Scholsa ali Teveza. Skoraj bi rekel, da ima SAF "sladke" skrbi glede sredine in napada.

United!
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a gregx dne 27. april 2009, 15:40:24

Pomoje bomo šli kakšno bolj zaprto varjanto na prvi tekmi.

VDS
Rafa/JOS-Rio-Vida-Evra
Carrick-Anderson-Scholes-Giggs
Ronaldo-Rooney

Recimo nekaj takega.
"Can United score... they always score"
Uporabniški avatar
gregx
Sir Alex Ferguson
 
Prispevkov: 5800
Pridružen: 24. avgust 2008, 19:10:51

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 27. april 2009, 16:10:57

Ja Arse se kar mal dviga v formi tko da je za pričakovat spet en zanimiv angleški obračun. Arse nas je matiral letos na Emiratih tko da se jim je treba maščevat lepo.
Velikokrat sem že napisu in bom še enkrat- Če bo igrala obramba, bo igral tudi napad in bo steklo! Nazadnje smo ga spet neki srali proti T'Hamu in ma da popravijo to. Rooney in Ronaldo sta prišla v mal bolšo strelsko formo in upam da jih bo dvignlo tudi v sredo.

Drugače pa mislim da bo SAF igral normalno postavo 4-4-2 ker dobro ve da se najbolj izide in bo potem eksperimeniral s 4-3-3 če ne bo šlo.

VDS
JOS/Rafael-Rio-Vida-Evra
Ronaldo-Carrick-Scholes-Giggs
Rooney-Berba/Tevez

Zdaj ne vem za desni bok kdo bo igral,napad bo pomoje da kar Berba začel kot ponavadi,ampak bi raje vidu Teveza ker bo bolje vršil pritisk na branilce Arseja in pa tudi sredino.
Smo na Final 4 v CL in nismo tok dalč prišli za brezveze! Ampak če bo spet finale United-Čelski bom pa res živce zgubu :D Whatewa,....

UNITED!!!
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol
 
Prispevkov: 2133
Pridružen: 16. avgust 2007, 10:41:08
Kraj: Mirna

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a zelvak dne 27. april 2009, 18:28:34

Golman in obramba sta pri nas dokaj predvidljiva, morda le na desni strani nekaj ugibanja, a pričakujem, da bo SAF v prvo enajsterico uvrstil Rafaela. Kar se bokov tiče pomoje pride na desni zagotovo v poštev Ronaldo, na levi pa pričakujem Giggsa. Giggs, ki tudi na zadnji tekmi ni igral ima pomoje več možnosti kot Park (ki sicer tudi ni igral proti Spursom), ker on je pomoje trenutno naš najboljši. Na sami sredini pa verjetno Anderson, zraven bi pa jaz postavil Fletcherja, čeprav je bolj verjetno, da bomo videli Andersona, ki se je tudi na zadnji tekmo delno spočil. V napadu pa bo Rooney začel zagotovo, zraven pa verjetno še Berbatov, prihod Teveza pa pričakujem potem kasneje.

Van der Sar
Rafael - Rio - Vidić - Evra
Ronaldo - Carrick - Anderson - Giggs
Rooney - Berbatov
Uporabniški avatar
zelvak
One of the 24th Evra's siblings
 
Prispevkov: 132
Pridružen: 12. marec 2009, 16:22:08
Kraj: Kranj

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Giggsy11 dne 28. april 2009, 16:34:45

Mislim da bo na tekmi padlo veliko golov...arsenal stavi več na napad ne glede ali igrajo doma ali v gosteh, mi imamo priložnost ker imajo počasno zadno linijo, veliko pritiska pa bo na Silvestreju s strani navijačev! Tudi mi roko na srce nismo nevem kaj zadnje čase v obrambi tako da znamo dobit gol!

VDS
JOS,Vida,Rio,Evra
CR,Carrick,Anderson,Giggs
Rooney,Tevez

Z Tevezom in Andersonom, pričakujem velik napad na njihovo zadnjo linijo, ker sta oba zelo hitra, Arse se zna pomaknit nazaj, vendar se bojim konter! Samo da bo obramba na mestu!!! ZAbili ji bomo že!!

C'MON LADS!!!
UNITED WE STAND!!!!!
Uporabniški avatar
Giggsy11
Cantona's virtual brother
 
Prispevkov: 704
Pridružen: 14. januar 2009, 0:28:38

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a braul dne 28. april 2009, 18:17:39

Tole bo šlo na nož. Osebna želja mi je, da ne bi dobili gola, a bo vse prej kot lahko, saj je Arsenal v dobri formi, veliko so k temu pripomogli povratniki, predvsem mislim tu na Fabregasa, okrog katerega se vse vrti. Upam, da ga v svojem stilu 'uniči' Anderson in še enkrat več upraviči svoj chant! Sam bom za tekmo zelo naspidiran, saj se mi je Arsenal še iz časov Viere zelo 'zasral' in to ostaja še dandanes in bo ostalo večno, zato bi res vse dal za skupno zmago in zelo sladek odhod v finale.Upam, da prevelikega kalkuliranja ne bo in da gremo že od začetka na polno in jih stisnemo ter zabijemo hitri gol. Potem bo vse lažje in potem strpno probat zadet še drugič in seveda ne dobit gola. Torej 2-0 bi zame bil dober in zelo zadovoljiv rezultat z velikimi možnosti pred povratno tekmo. To je le enostavna teorija, a upajmo na najboljše in da svoje jutri pokažejo in naredijo še igralci, saj meni optimizna zares ne manjka!!!

Postava:
VDS
JOS Rio Vida Evra
Ronaldo Carrick Anderson Giggs
Rooney Berbatov
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža
 
Prispevkov: 3168
Pridružen: 16. avgust 2007, 15:23:25
Kraj: Slovenj Gradec

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Taki dne 28. april 2009, 18:54:31

VDS

Rafael-Ferdinand-Vidic-Evra

Ronaldo-Carrick-Anderson-Park

Rooney-Dimitar
Uporabniški avatar
Taki
marsh qiddath snéck
 
Prispevkov: 1100
Pridružen: 17. avgust 2007, 21:20:12

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Kobe24 dne 28. april 2009, 22:23:38

VDS

Rafael-Ferdinand-Vidic-Evra

Ronaldo-Carrick-Anderson-Giggs

Rooney-Berba
Uporabniški avatar
Kobe24
Mourinho's dog
 
Prispevkov: 31
Pridružen: 13. april 2008, 18:55:15

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 29. april 2009, 12:08:58

Kdo za vraga bi pa gledal fianle LP Arsenal:Chelsea?? Mislim halo, sprehod Rusov prek otrok :lol:

Resno, Arsenal je trenutno v najboljši formi v PL, sreča je ta, da ne bo Arshavina, ki je trenutno neustavljiv, prav tako imajo resne težave v obrambi, tako da pričakujem bunker na Old traffordu, s poskusi hitrih protinapadov. Sredina je močna, še posebej, ker se je pobral Fabregas, tako, da bomo tu imeli največ dela. Če jih naženemo v kozji rog na sredini, potem ne bo težav. :lol:

Fino bi bilo. če bi alex že doma štartal na zmago in ne bi čakal do konca, da bi se potem na Emiratih lovili... Sam upam na napadalno postavo, magari s Tevezom spredaj, da požene braničem grozo in strah po žilah, kar lahko s pridom izkoristita Ronaldo in Ronster. Berbo bi pustil na klopi, itak ne kaže veliko interesa za igro ;) Tako da bi vse skupa izgledalo nekako takole.

VDS
O Shea, Ferdinand, Vidič, Evra
Ronaldo, Fletcher, Carrick, Giggs
Tevez
Rooney


Aja pa gremo na zmago!!
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 29. april 2009, 12:30:32

Derbi naše mladosti. Proti koncu 90. in na začetku novega tisočletja edini pravi derbi v Angliji. Liverpool je bil še manj konkurenčen kot zdaj, Chelsea brez Abramoviča in vsega sranja, ki ga je pripeljal prav simpatična ekipa (z Zolajem in Flojem v napadu), Arsenalu pa se je začlo poznati Wengerjevo delo. Takrat so imeli eno najbolj antipatičnih ekip, kar sem jih videl. Tony Adams - kapetan -, Dixon, Keown, Luzny, Seaman in seveda Viera (so imel pa zato Bergkampa). Tudi sedaj imajo razne Diabye, Denilsone, Gallase in Eduarde. Bli pa so edini, ki so lahko v Angliji vzeli naslov Unitedu. Tekme so bile vedno nore, škoda, da Keano ne igra več. Zdaj se ekipi končno srečata tudi v resnih tekmah Lige prvakov.

Nočem preveč napovedovati, največ skrbi ima Fergie v sredini, kjer mora izbrati med "in-form" Giggsom, igralcem za velike tekme Fletcherjem, Andersonom, ki lahko dobro onemogoča njihovo močno vezo in najzaneslivejšima Scholesom in Carrickom. Obramba in napad sta bolj kot ne jasna.

Važno, da vidimo dobro tekmo, veliko zadetkov in napredovanje Uniteda. Upam, da bo čisto drugače kot včeraj. Arsenal se braniti ne zna, United je na domačem terenu in mora nujno napadati. Bi znalo kar pokat ...

There`s only one United!
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija
 
Prispevkov: 2304
Pridružen: 27. september 2007, 10:29:51

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a TSD dne 29. april 2009, 13:14:14

Remmy je napisal:Derbi naše mladosti. Proti koncu 90. in na začetku novega tisočletja edini pravi derbi v Angliji. Liverpool je bil še manj konkurenčen kot zdaj, Chelsea brez Abramoviča in vsega sranja, ki ga je pripeljal prav simpatična ekipa (z Zolajem in Flojem v napadu), Arsenalu pa se je začlo poznati Wengerjevo delo. Takrat so imeli eno najbolj antipatičnih ekip, kar sem jih videl. Tony Adams - kapetan -, Dixon, Keown, Luzny, Seaman in sevead Viera (so imel pa zato Bergkampa). Tudi sedaj imajo razne Diabye, Denilsone, Gallase in Eduarde. Bli pa so edini, ki so lahko v Angliji vzeli naslov Unitedu. Tekme so bile vedno nore, škoda, da Keano ne igra več. Zdaj se ekipi končno srečata tudi v resnih tekmah Lige prvakov.





Hval ti, vse kar sm pojedu za kosilu sm zdej vrnu. Res hvala. Aja pa da si Parlourja pozabu je tut no-go.
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!
 
Prispevkov: 1219
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:15:52

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 29. april 2009, 13:18:44

Ashley Cole, Lauren... res ne moreš pozabit tud teh dveh!

TSD postdobertek

Slika
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 29. april 2009, 13:21:31

Ray se mi je kr smilu mal, pismo, njega pa še domači niso hotl povohat. Tko da sem se pri njem mal omehčal. Laurena pa nisem dal, da ne bi preveč rasistično izgledal, ampak vsekakor je tam vmes. Kot tudi Cole. Pizda so bli gandi, še bolj kot zdaj.
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija
 
Prispevkov: 2304
Pridružen: 27. september 2007, 10:29:51

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a raven dne 29. april 2009, 13:33:28

Giggsy je napisal:Sreča je ta, da ne bo Arshavina, ki je trenutno neustavljiv

Na azdnji temi da 4 gole, pa je majka. A pol je blo enako z Tevezom, ko jih je letos utaknu 4 prot BBurnu?
Uporabniški avatar
raven
Wormazza
 
Prispevkov: 1577
Pridružen: 4. september 2007, 16:58:03
Kraj: Radolca

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 29. april 2009, 13:37:39

Evra in Rooney imata že po dva kartona. Jaz pravim, da bi bilo ful fajn, če danes ne bi dobila rumenega kartona :mrgreen: Za Evraja bo to dosti težje, ker bo imel spopade s Walcottom in hitro se mu lahko rumena barva prikaže pred očmi. KAr se pa tiče Rooneyja, ga pa lahko samo lastna neumnost pripelje do rumenega kartona, tako da se mora res brzdat (čeprav v zadnjih tekmah je nenormalno miren, kar je samo pozitivno).

Strah me je, da bi se po morebitnem našem vodstvu kar zadovoljili z minimalno prednostjo in se pomaknili v obrambo. Potem bo spet precej živčna tekma, hkrati pa tudi dokaj bedna. Mislim da moramo našo glavno priložnost iskati prav na prvi tekmi. Gledalci bodo sigurno razpoloženi in jih bodo ponesli, v napadu smo dokaj razpoloženi zadnje tekme, treba je strnit obrambne vrste, predvsem pa trdno stat na sredini, da nas ne razbijejo s kratkimi podajami.

Slika
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot
 
Prispevkov: 9303
Pridružen: 16. avgust 2007, 9:58:35
Kraj: Bled

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a TSD dne 29. april 2009, 13:44:02

Remmy je napisal:Ray se mi je kr smilu mal, pismo, njega pa še domači niso hotl povohat. Tko da sem se pri njem mal omehčal. Laurena pa nisem dal, da ne bi preveč rasistično izgledal, ampak vsekakor je tam vmes. Kot tudi Cole. Pizda so bli gandi, še bolj kot zdaj.




Campbell, Bergkamp, Pires(to govorim iz osebne perspektive, ker enim je Berkamp car), Jeffers, Ljunberg, Wiltord.... to so bli zame vse gadni v pm...edini ki sem ga prenašal je bil Overmars pa-opa opa-pogojno Henry.
'Just remember one thing: respect this club.' SAF
Uporabniški avatar
TSD
Ne upa prit prepevat!
 
Prispevkov: 1219
Pridružen: 16. avgust 2007, 16:15:52

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a Giggsy dne 29. april 2009, 13:50:19

raven je napisal:
Giggsy je napisal:Sreča je ta, da ne bo Arshavina, ki je trenutno neustavljiv

Na azdnji temi da 4 gole, pa je majka. A pol je blo enako z Tevezom, ko jih je letos utaknu 4 prot BBurnu?


No Arshavin jih je dal Lpoolu, mal razlike, če že samo to izpostavljaš, pa poglej si kakšne je dal ;)
United forever!
Uporabniški avatar
Giggsy
Treble winner
 
Prispevkov: 2462
Pridružen: 28. avgust 2007, 15:13:36

Re: 1/2 finale - Manchester United:Arsenal, 29.4.09 ob 20:45

OdgovorNapisal/-a yoco dne 29. april 2009, 14:15:15

Me ze kar malo nervoza daje. Sreča da Arshavin nima pravice nastopa. Upam, da prikazemo taka polcasa kot proti Tottenhamu in da zabijemo kaksn gol. Zmagat moramo!
Uporabniški avatar
yoco
The real Keano
 
Prispevkov: 604
Pridružen: 26. april 2008, 20:01:51

Naslednji

Vrni se na Evropsko dogajanje 2008/09

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov