dandzo je napisal:Anderson ga res dostikrat pihne mimo in dramatizira brez potrebe, ampak tokrat mu dam prav. Na prvi tekmi proti Stoku ni niti v enem momentu tekme izgledalo, da lahko odnesemo tri pike nazaj v Manchester. Dobili smo dva gola v prvem polčasu, v drugem polčasu pa je bil Stoke zgolj v cruise controlu, ker si mi nismo ustvarili nič konkretnega, tako da njihova zmaga ni bila niti za trenutek ogrožena. Takrat je bilo največ govoric o menjavi trenerja (eno kolo prej smo izgubili od Norwicha če se ne motim) in zdelo se je tako kot da tudi igralci samo še čakajo na spremembo na klopi.
Upam da bo danes kaj boljše, si pa ne delam utvar, da bo to neka lahka tekma, kjer bomo z lahkoto zmagali.
Mislim, da tule ni šla debata v tej smeri, da je bil poraz proti Stoku nezaslužen. Vsaj jaz sem razumel tako, ampak je bila poanta povsem drugje. Katastrofalna podaja Depaya je bila čisto darilo iz neba in je pomenila zadetek, ki je bil posledica klasičnega taktičnega pojebanja nasprotnikovega managerja nad van Gaalom. Gol Martiala vs Southmapton away, ko je nek Japonec (baje, tako je nekdo napisal nekaj dni nazaj tu gor) podal nazaj in Martial prestregel, pa je bila zgolj in samo sreča. In debata je šla v tej smeri. Sreča za United in taktična mojstrovina za prvi gol Stoka.
Se pa popolnoma strinjam, da je United prevelik klub, da bi se zanašal na te napake in bi moral prihajati do priložnosti na drugačne načine in imeti več priložnosti, ampak taka pristranskost pa v tej slabi sezoni res ni potrebna.
Tudi sam sem se popolnoma sprijaznil, da van Gaal ostaja do konca sezone in drugega kot navijat, da Unietd zmaga vsako tekmo mi ne preostane. Iskanje upanja v primeru poraza, da bodo odpustilo van Gaala je brezveze. Na koncu sezone pa upam, da imajo odgovorni vsaj malce pameti v glavi in vidijo enako kot mi tule gor.