Liga prvakov 2007/08

Liga prvakov 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: Liga prvakov 2007/08

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 19. april 2008, 6:42:28

woodchucky je napisal:
Johnny je napisal:Ti matr kakšno vzdušje. NORO!! Haha Obrez pa scouserji :D Pa ste zapel na konc YWNWA? to je itak edina pesm k jo sploh zapojete med tekmo. Pomoje je v še v evroligi v tivoliju 5x boljše vzdušje alpa na hokejski tekmi.

haha je že prov smešno kako se povzdiguje tale anfield do višav, ko v bistvu ni prov NČ

Iščem neko stvar od Obreza, pa naletim na ta debilen post, ki me je prisilil k prijavi v to greznico. Na podlagi česa sklepaš o tem vzdušju? Ko boš enkrat doživel to v živo, se oglasi, prej pa si lahko tiho in samo sanjaš o takem vzdušju na vaši njivi. Že to, da se na slednji ne sme stat pove več kot preveč o vzdušju pri vas. Še vsi, ki so prišli iz Anfielda niso mogli prehvaliti atmosfere, tudi navijači manureta ja. :roll:

Ja pa dej ti Taylor lepo prosim povej, kaj še drugega slišiš iz vaših tribun? Na začetk obeh polcajtov zapojete YWNWA, potem na konc obeh ponovite isto. Vmes drugega če zgubljate pojete to pesem. Če zmagujete pojete to pesem. Drugega pa še res nisem slišal v prenosih iz vašega stadiona.
Sicer, kaj bi pa lahko drugega pričakoval od takih navijačev!?
Slika
Glede na vaše debilne izraze mislim, da je že to višek, da ste si zapomnali besedilo ene pesmi!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Johnny dne 19. april 2008, 8:13:36

woodchucky je napisal:
Johnny je napisal:Ti matr kakšno vzdušje. NORO!! Haha Obrez pa scouserji :D Pa ste zapel na konc YWNWA? to je itak edina pesm k jo sploh zapojete med tekmo. Pomoje je v še v evroligi v tivoliju 5x boljše vzdušje alpa na hokejski tekmi.

haha je že prov smešno kako se povzdiguje tale anfield do višav, ko v bistvu ni prov NČ

Iščem neko stvar od Obreza, pa naletim na ta debilen post, ki me je prisilil k prijavi v to greznico. Na podlagi česa sklepaš o tem vzdušju? Ko boš enkrat doživel to v živo, se oglasi, prej pa si lahko tiho in samo sanjaš o takem vzdušju na vaši njivi. Že to, da se na slednji ne sme stat pove več kot preveč o vzdušju pri vas. Še vsi, ki so prišli iz Anfielda niso mogli prehvaliti atmosfere, tudi navijači manureta ja. :roll:

:D Se ne čudim zakaj ste mel take frise na slikci, ker na žalost tut ti nisi dojel zakaj sem napisal tak post, čeprov sem mal kasnej to tut razložu. Anfield je res na "višku", vaša pesm mi je pa že od nekdaj glupa. Pa če se na glavo postavš.
Uporabniški avatar
Johnny
Chief of Execution

OdgovorNapisal/-a raven dne 19. april 2008, 8:36:01

woodchucky je napisal:Že to, da se na slednji ne sme stat pove več kot preveč o vzdušju pri vas. Še vsi, ki so prišli iz

No, no, da ti hitro zaprem usta. Tudi na drugih tekmah po Evropi se ne sme stat. Lih najbolši premier sta Milanska kluba. Pojdi 5 let stare posnetke gledat, potem pa zmeraj eno leto novejše in boš videl, kako so zjagal folk da ni več pri ograjah. Ko niso bli več tam, so bli na zicah in vsest so se mogl. Govorim iz lastnih izkušenj, seveda vse to ne velja za ultrase, kjer vsi stojijo, ter momente ob golu, ko vsi ustanejo.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

Kraj: Radolca

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 19. april 2008, 10:07:00

Manchester United vs. Barcelona trailer

Liverpool vs. Chelsea trailer

When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Omč dne 19. april 2008, 10:54:26

:lol: :twisted:
Viva Wayne Rooney
Uporabniški avatar
Omč
Ve vse... o alkoholu!

Kraj: Duplje

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 19. april 2008, 11:10:53

Zakon :D
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a woodchucky dne 19. april 2008, 16:33:14

GoUp je napisal:
woodchucky je napisal:

Ja pa dej ti Taylor lepo prosim povej, kaj še drugega slišiš iz vaših tribun? Na začetk obeh polcajtov zapojete YWNWA, potem na konc obeh ponovite isto. Vmes drugega če zgubljate pojete to pesem. Če zmagujete pojete to pesem. Drugega pa še res nisem slišal v prenosih iz vašega stadiona.
Sicer, kaj bi pa lahko drugega pričakoval od takih navijačev!?
Slika

Glede na vaše debilne izraze mislim, da je že to višek, da ste si zapomnali besedilo ene pesmi!

Mogoče pa se kdaj srečamo v kakem pokalu ali podobno pa si lahko ti Eduardo ;) Ne mislim ti razlagat stvari, ki so jasne večini ljudem na svetu, razen vam driskam. YNWA slišiš pa zato, ker jo poje cel stadion, je himna kluba. Ostale pesmi so kreirane iz strani KOP-a, torej ne more priti besedilo, oz. glas iz mikrofona na drugo stran stadiona? Glas pa se ob komentatorju in prenosu izgubi. Mislim, da celo zmanjšajo jakost ostalih zvokov. Dvomim, da vas večina pametnjakovičev tu hodi na kakše tekme kluba v Sloveniji, vendar v primeru da ja, očitno poznate razliko npr. med Dragonsi in ostalim stadionom? Sicer pa če boš bolj pozoren, boš slišal tudi ostale v ritmu Que sera sera, Torres song, Rafael, Rafa, Liverpool si in wrong hand itd. Sicer je pa tudi ena pesem boljša, kot pa nič in smrtna tišina. Kaj praviš šolarček? Že spet komentator na šport klubu ne more prehvaliti navijačev, čeprav igrajo v Londonu, pa ni Obrez. Le zakaj?
Za sliko pa; veš kak pravijo, stara fora, novo tele :)

Johnny je napisal::D Se ne čudim zakaj ste mel take frise na slikci, ker na žalost tut ti nisi dojel zakaj sem napisal tak post, čeprov sem mal kasnej to tut razložu. Anfield je res na "višku", vaša pesm mi je pa že od nekdaj glupa. Pa če se na glavo postavš.

Saj pa si ti meni tudi glup, pa te zaradi tega še ne obrekujem okrog, a?

raven je napisal:No, no, da ti hitro zaprem usta. Tudi na drugih tekmah po Evropi se ne sme stat. Lih najbolši premier sta Milanska kluba. Pojdi 5 let stare posnetke gledat, potem pa zmeraj eno leto novejše in boš videl, kako so zjagal folk da ni več pri ograjah. Ko niso bli več tam, so bli na zicah in vsest so se mogl. Govorim iz lastnih izkušenj, seveda vse to ne velja za ultrase, kjer vsi stojijo, ter momente ob golu, ko vsi ustanejo.

No, da jih jaz tebi nazaj. Sem bil že sam, s kolegi Milanisti na San Siru in tega problema ni bilo. So vstali sredi tekme, spreklinjali sodnika, itd., navijali, se drli pa jih ni nihče zagnjavil. Ali pa smo imeli srečo? Medtem, ko na vaši njivi dobiš hot dog v glavo, če se med tekmo vstaneš. Ne delaj se pametnega za bv, ker je to itak znano, da pri vas vzdušja NI.
Zadnjič spremenil woodchucky, dne 19. april 2008, 16:46:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
woodchucky
Lomilec moških src

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 19. april 2008, 16:35:37

V kjeri ligi ti igraš?
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 19. april 2008, 16:40:34

FC Vuko*ebina v 84. podeželski ligi republike Spodnja Pliskovica.
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe

Kraj: Šempeter pri Gorici

OdgovorNapisal/-a raven dne 19. april 2008, 16:57:35

@woodchucky: Malce bolje preberi kaj sem ti jaz napisal. Ultrasi pa to.
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

OdgovorNapisal/-a zimi dne 19. april 2008, 17:13:49

"Mogoče pa se kdaj srečamo v kakem pokalu ali podobno pa si lahko ti Eduardo ;) "

a si ti na nogomanii isto za Ronaldota napisu, da ti kot branilcu gre najbolj na živce če te kdo preigra, in da če ga naslednič dobiš ga podereš?
no če nisi se ti opravičujem, če pa si oz. tisti ko je, morem sporočit da je sramota za nogomet, da lahk sam na tak način ustaviš igralca!

in tele grožnje prek računalnika en drugemu so...zeeehhh

pizda sej nisi mogu pričakvat da bomo pisal YNWA da je najbolša pesm na svetu itd. (čeprav jz lahk priznam da mi je čist všeč, in da je dobr v vsakem primeru slišat kak stadion cel poje!), ampak z govoricami čez UTD neboš tle dobil nobene prijazne besede! tist ko te moti, mu pošl PM pa sem zmenta, zdj pa nehimo smetit tole temo; in fact Fluid bi lahk celo pobriso zadnjih 10 postov :evil:
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a lukac13 dne 19. april 2008, 17:22:34

tko ja,lepo pa lahko je bit pametn prek kompa na forumu
It's about a dedication and a passion, whatever the score. LUHG
Uporabniški avatar
lukac13
Prebivalec Lepe žoge

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 19. april 2008, 18:12:25

1. Če misliš žalit uporabnike z raznim driskam itd. boš odstranjem po hitrem postopku. Si na forumu Manchester Uniteda, kaj misleš, da bodo padali hvalospevi na račun Pooja? Dripec

In ja, vsem je jasno da se nogomet igra za gledalce, zato ne pametuj. Je pa jasno ponužijoče, če te napadalec rola kot za šalo. Wood pa to!

Najprej govoriš nekaterim, ki so kritizirali vzdušje na Anfieldu, če so mogoče že bili na stadionu na tekmi Pooja, na drugi strani pa praviš da na Traffordu ni vzdušja. Si mogoče bil gor?

Ne boš verjel, ampak vzdušje je. Nimajo take pesmi kot recimo Celtic in Liverpool, ampak to še ne pomeni da ni vzdušja.

Hardcore navijači so nehali hodit na tekme ob prodaji kluba Američanom. Oni sedaj navijajo za novo ustanovljen klub FC United of Manchester. Poglej si malo. Hodijo še na gostovanja Uniteda in prav zato ima United najboljšo Away podporo v ligi!
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a raven dne 19. april 2008, 18:15:55

YNMA je dobra pesem, ko jo pojejo Jetrca.
YNWA je odlična pesem, ko jo pojejo Celticovi navijači. lubčk.gif
Uporabniški avatar
raven
Wormazza

OdgovorNapisal/-a jansson23 dne 19. april 2008, 19:28:24

Fluid je napisal:Hardcore navijači so nehali hodit na tekme ob prodaji kluba Američanom. Oni sedaj navijajo za novo ustanovljen klub FC United of Manchester. Poglej si malo. Hodijo še na gostovanja Uniteda in prav zato ima United najboljšo Away podporo v ligi!

Skoraj mi je pritekla solzica sreče ob tem dejstvu! :oops:

We'll never die!
Without drugs, without drugs...
Uporabniški avatar
jansson23
Dannyjeva zvezda

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 19. april 2008, 19:54:02

woodchucky je napisal:Mogoče pa se kdaj srečamo v kakem pokalu ali podobno pa si lahko ti Eduardo ;)

Kamot - s tem da jst nism tolk debiln kot toti brazilski južnjak in ne bi čakal na tvojo nogo, temveč bi odskočil :twisted: Al pa ti podplat nastavu.
woodchucky je napisal:Ne mislim ti razlagat stvari, ki so jasne večini ljudem na svetu, razen vam driskam. YNWA slišiš pa zato, ker jo poje cel stadion, je himna kluba. Ostale pesmi so kreirane iz strani KOP-a, torej ne more priti besedilo, oz. glas iz mikrofona na drugo stran stadiona? Glas pa se ob komentatorju in prenosu izgubi. Mislim, da celo zmanjšajo jakost ostalih zvokov.

In kako si potem ti lahko tolk pameten o tistem vzdušju?! Si bil na tekmi? Po moje ne, kr si na nogomanii pisal istočasno. Tko da vidim da verjameš vse na besedo Scouserju Obrezu. Vzdušje je potem samo na KOP ne pa na celem stadionu :twisted:
Sm pa raje driska kot pa Scouser. To je nekaj najnižjega kar se lahko v vesolju pojavi.
woodchucky je napisal:Dvomim, da vas večina pametnjakovičev tu hodi na kakše tekme kluba v Sloveniji, vendar v primeru da ja, očitno poznate razliko npr. med Dragonsi in ostalim stadionom?

Sem hodil na ogromno tekem SLO lige in SLO repke. Vendar sem zadnje čase nehal obiskovat, kr to kar naši igralci kažejo na igrišču ni nogomet. In če se učijo od istih trenerjev kot ti, potem to ni čudno - brez "cirkusantov", vragolij, take je potrebno pobiti. Pizda fuzbal se špila za gledalce in za klub, ne pa za keš (in po tvoje za dušo - čeprav če lamaš noge, nimaš duše). Upam da to čimprej spoznajo.
Dragonsi so svoj čas napeljali zvočnike po celem Bežigradu, tko da je cel stadion slišal kaj se navija in smo lahko vsi pritegnili zraven.
woodchucky je napisal:Kaj praviš šolarček?

Najbrž bi ti lohk bil fotr :D Se pa zahvaljujem, da me imaš za mladega - kar sm po srcu :twisted:
woodchucky je napisal:Že spet komentator na šport klubu ne more prehvaliti navijačev, čeprav igrajo v Londonu, pa ni Obrez. Le zakaj?

Mogoče ker je Scouser :twisted: Drgač si ne morm predstavlat zakaj sploh komentira tisto tekmo!? Raje sm gledal odbojko, kot pa tisto matranje žoge v Londonu.
woodchucky je napisal:Za sliko pa; veš kak pravijo, stara fora, novo tele :)

Ma sliko sm prlimal, kr so teb tud ujel gor - v prvi vrsti drugi z desne - un ta mal.
Pa spet - raje tele kot pa Scouser, najnižje od najnižjega v vesolju.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Ra100 dne 19. april 2008, 20:14:30

Iščem neko stvar od Obreza, pa naletim na ta debilen post, ki me je prisilil k prijavi v to greznico.

si lahko tiho in samo sanjaš o takem vzdušju na vaši njivi.

Mogoče pa se kdaj srečamo v kakem pokalu ali podobno pa si lahko ti Eduardo

Ne mislim ti razlagat stvari, ki so jasne večini ljudem na svetu, razen vam driskam.

Kaj praviš šolarček?

Saj pa si ti meni tudi glup, pa te zaradi tega še ne obrekujem okrog, a?

Car. Prijaviš se na forum od Uniteda in napišeš 2 posta, samo da lahko serješ po klubu in navijačih.
Lej, če ti je lajf sproščati svoje frustracije po nogometnih forumih, imaš en kup primernejših za to. Imaš mn3njalnik, RKC forum, lahko pišeš glupe komentarje na spletnih novicah pri Delu in Rtvju.... Če pa ti grejo posti tu tako na živce in se ne moreš zadrževati, lahko še vedno NE klikneš na to spletno strani in si prihraniš dragoceno voljo in čas.

zimi je napisal:a si ti na nogomanii isto za Ronaldota napisu, da ti kot branilcu gre najbolj na živce če te kdo preigra, in da če ga naslednič dobiš ga podereš?

To je on, ja:
"Koliko vas sploh igra nogomet? Ali pa bolj specifično vprašanje; koliko vas igra na mestu branilca? Se vam dopadejo cirkuške fore? Če Ronaldo igra nogomet za publiko, je zgrešil poklic. Sam igram na mestu branilca in cirkusante rušim takoj. Hvala."

Aja, mimogrede, ne replicirat na njegove poste, se enostavno ne splača.
Uporabniški avatar
Ra100
Ne deli šnopsa z drugimi

OdgovorNapisal/-a DarkManX™ dne 20. april 2008, 12:48:19

škoda odgovorov na take provokacije, fantje ... sicer pa je tema Liga prvakov in ne "You'll never walk alone je Liverpoolova pesem", "Ko te igralec preigra, mu zlomiš nogo" ali "Prijavil sem na forum, da bi izlil frustracije 18 let brez naslova prvaka" ...

tole pa je v zvezi z Ligo prvakov ...

Chelsea eye Steven Gerrard

Gerrard almost joined Chelsea in June 2004 for £20m, and again 12 months later, for £32m, after the Anfield captain reacted to the interest by submitting a transfer request. He changed his mind only after his family received death threats and a fan burned his replica shirt live on Sky TV.

Mr. Liverpool ;)
Uporabniški avatar
DarkManX™
Chief of Execution

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Leby dne 20. april 2008, 13:35:26

Ne gužvejte prek žic :D ... bi blo pa lepo dap se enkt tko zmenil kokr u Rusiji al pa Poljskem pa bi se udarl L`poolci pa Manchesterci 8-) Kdo zainteresiran?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Drgač pa gledam mau po straneh in Barcelona kar kipi od samozavesti za tekmo proti Manchestru... Madona labavih dripcov... So u res hudi krizi in poj Laporta prav da bodo osvojil LP v Moskwi :roll: Upam da jh pošteno nabijemo u rt u usta uglavnem v vse možne odprtine :D
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a lukac13 dne 20. april 2008, 13:37:15

hehe...give me some beer and i'm in mate :D
p.s. ampak ne vzhodno evropska pa italjanska scena= cigani,ampak english way seveda
It's about a dedication and a passion, whatever the score. LUHG
Uporabniški avatar
lukac13
Prebivalec Lepe žoge

Kraj: Domžale

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Evropsko dogajanje 2007/08