Euro 2008

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Za koga boste navijali v finalu Eura 2008?

Nemčija
12
35%
Španija
22
65%

Skupaj glasovi : 34

Re: Euro 2008

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 7. junij 2008, 20:48:46

Fuck Obrez... HRT in Blažičko :P

Ronaldo vratnica iz super prostega strela in kar dobra igra Portugala... Slej ko prej bo pado in ko bo... potem bo spokalo iz vseh strani. Upam da pride Nani not, ker še ga nisem za repko vido igrat... 8-)
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 7. junij 2008, 21:45:24

Zasluženo Portugalci zmagali z 2:0

Ronaldo je odigrov dobr, bil je nevaren za gol, vratnica iz prostega in nekaj lepih podaj. Tud motečih dejavnikov ni bilo ;)

Za Nanija sm se pa ustrasu, da mu je že nogo zlomil, ko sem gledal počasen posnetek. Na srečo je bil tisto ščitnik in ne kost, kar je pogledalo izpod štucne.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 7. junij 2008, 21:45:40

1. dan EURA je mimo.

Čehi so zmagli Švicarje, ki pa so igrali zelo dobro in skoraj nezasluženo izgubili. Portugalci so z dvema goloma odpravili Turke. "Naš" Ronaldo je bil v 1. polcajtu dokaj neviden, v drugem presedlal na levo in zašpilaw kot zna, mel kar nekaj prodorov, zadel vratnico, imel skoraj nekaj asistenc, začetnik akcij pri obeh zadetkih. Nani ni dost igral, so pa ga izredno grdo spravili na tla. Lepo presenečenje je bil Moutihno...

Slika
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 7. junij 2008, 22:10:58

Ah v prvi minuti je Ronaldo že dajval. Navadn. Sej se vsi teli portugalčki mečejo kt da bi jim noge sekal. Turčija pa dons polom. Res so me razočaral. Nč niso skup spraskal. Upam, da bo jutr kej bl zanimiv (računam na Poljake).
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 7. junij 2008, 22:14:02

Lep prvi gol res lepo izigrano... 3 vratnice in nekaj šans... Predvsem me je navdušil drugi gol, Ronaldo se osvobodi, preteče 30m, poda lepo do Moutinha in ta FANTASTIČNO obrne z obratom branilca ter nesebično poda do Raula Meirelsa, ki brez težav zadene... Res čudovita akcija.

Kurčev Aurelio da mu jebem nepazljivost, skoraj je Naniju pol tace odneso, ampak Hvala bogu brez posledic.

Dobre predstave: Ronaldo, Moutinho, Pepe, Bosingwa; Kazim Kazim, Sabri, Altintop skoraj ni igral pa vseeno opravil delo zelo dobro... Emre

Slabe predstave: Ferreira, deloma Deco(veliko žog je izgubil) ter Gomes; Nihat neviden...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 7. junij 2008, 22:19:49

Remmy je napisal:Ah v prvi minuti je Ronaldo že dajval. Navadn. Sej se vsi teli portugalčki mečejo kt da bi jim noge sekal. Turčija pa dons polom. Res so me razočaral. Nč niso skup spraskal. Upam, da bo jutr kej bl zanimiv (računam na Poljake).

Eh ni bilo take sile v prvi minuti. Dive dneva je vsekakor pripadel Nihatu (od Tuncaya posnetek pa niso pokazal, ko je pomoje tud dajvnu v kazenskem).

Drugač so pa Kazima Richardsa po tekmi spraševal, če bo Ronaldo šel :l0l: Sej so prfukneni :shock:
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a Leby dne 7. junij 2008, 22:31:32

Ja Moutinho dokazuje svoje kvalitete. A škoda k so moji Turki puhlni na koncu :cry: Upam da bo usaj prot Švicarjem pa Čehom drgač :D .Bosingwa mij tut padu v oči.. Odlično je odigrou danes, škoda k je u Chelsea šu :(
It`s all around you, it dominates your nightmare, it is the darkest emotion of all, his paths leads to the darkside......QLIMAX!!
Uporabniški avatar
Leby
transfer muppet

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 7. junij 2008, 22:34:03

Dada. Moutinho se je danes izkazal z dobrimi podajami in tehniko. Menda se je tudi on nekaj omenjal da bi prišel v United. Ne vem mogoče se lahko to tudi zgodi. Morem pa priznat toti Sporting ma FENOMENALNO šolo za nogometaše...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a andre dne 7. junij 2008, 22:49:34

zaslužena zmaga portugalcev
so tut moji favoriti :D
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
andre
One liner

OdgovorNapisal/-a Best dne 8. junij 2008, 1:14:40

Remmy je napisal:Ah v prvi minuti je Ronaldo že dajval. Navadn. Sej se vsi teli portugalčki mečejo kt da bi jim noge sekal. Turčija pa dons polom. Res so me razočaral. Nč niso skup spraskal. Upam, da bo jutr kej bl zanimiv (računam na Poljake).

le zakaj remmy računa napoljake? :D
drgač pa ja no upal sem na švico pa se na koncu ni izšlo..portugalci pa z kar vredu igro in totalno "nezainteresirano" turčijo lahko do zmage...ju3 bo verjetno bolj zanimivo
If Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro kept his mouth shut and stayed on his feet, he would have been No 3. As things stand, on this list he's No 50.
Uporabniški avatar
Best
Welsh Wizard

OdgovorNapisal/-a braul dne 8. junij 2008, 12:10:44

Tudi mene so turki s pristopom in igro razočarali, vendar kot navijač portugalcev sem seveda zadovoljen....tudi meni se zdi škoda švice, so imeli res nesrečo in izgubili pomembne tri točke, tako da se jim tudi, žal brez Frei-a slabo piše...
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 8. junij 2008, 17:09:53

http://online-media-archive.net/tv/browse.php?country=Croatia&category=all&sort=rating+desc&search=&in_name=on

evo tukaj kliknite na HRT2 in ce zelite gledati EURO na hrvaski televiziji lahko gledate v dobri kvaliteti!

PS: na levi lahko tudi iscete programe po razlicnih kategorijah!

PLP trecek
Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 8. junij 2008, 17:26:10

bemu,Hravti že dajvajo :D
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol

Kraj: Mirna

OdgovorNapisal/-a King_Cantona_7 dne 8. junij 2008, 18:09:28

Slab prvi polčas. Sicer glede penala bi se dalo še govoriti. Je blo bolj tako tako. Jaz ga ne bi piskal. Že včeraj niso Švicarjem piskali dveh penalov, danes proti Avstriji, se pravi da sodniki niso naklonjeni domačinom. Na EURU 2000 je imela Nizozemska veliko naklonjenost sodnikov kot domačinka...
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007
Uporabniški avatar
King_Cantona_7
Sir Alex Ferguson

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 8. junij 2008, 18:57:23

jaoooo k ni in ni šlo Avstrijcem nč not :| mrš :x 2. polcajt so jih čis nadirgal Hrvate.Ampak kaj čš k so se u obrambo čis zabil kurci :x
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol

Kraj: Mirna

OdgovorNapisal/-a zimi dne 8. junij 2008, 21:50:21

jz sm za Nemce glasoval :)
se pa podpisujem tistim k nočete sosede prek kolpe videt v četrtfinalu :)
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Remmy dne 8. junij 2008, 22:12:53

Kakšen komentator je bil pa dons na tekmi med AVS in HRV! Mislm, pomoje je na HRT majn navijal za hrvatarje. Gorane, Gorane, v Sloveniji živimo. Hrvati pridejo čez sredino, Obrez se dere kot prifuknjen, Avstrici majo lepo šanso, on pravi, da bi mogoče lahko blo nevarn. Nism mogu gledat druzga polčasa. Hrvatofil! Če mislš, da ne boš mogu bit približno objektivno, bolš da ne bi komentiral. Ne pa do so Hrvati
" glavni favoriti prvenstva", pa so komaj tele južne švabe premagal. Mislm, kt da so Hrčki eni svetovni prvaki, ne pa, da majo srečo takšno da se vn ne vidš (dobr razn Eduarda) - same neke lahke nasprotnike (vključno z Anglži). 98 so mel 10-krat bolšo postavo, ampak za eni se tega ne zavedajo in navijajo za "svoje." Težko bojo pomeoje naprej pršli, ker Poljakom se bo enkrat odprl, pa bo padl ene 5 golov. Sicer pa do zdej na Evru na štirih tekmah šele 6 golov, pa še nobena ekipa ni izenačla, najbl napeta tekma pa tale ravno končana. Jutr igra "najtežja" skupina, upajmo da bo bolš.
"I once went into Manchester with a bourgeois, and spoke to him of ... the frightful condition of the working people's quarters, and asserted that I had never seen so ill-built a city. The man listened quietly to the end, and said at the corner where we parted: 'And yet there is a great deal of money made here; good morning, sir.'" F. Engels
Uporabniški avatar
Remmy
Nikol ni dobu ponija

OdgovorNapisal/-a braul dne 8. junij 2008, 22:16:58

Ma ja res je blo tako!Zame so hrvati igral zelo slabo in vse skupaj je bil en podn od podna...upam, da jim Poljaki pokažejo malo nogometa....'Nemci'(Podolski) suvereno, čeprav me Poljaki ravno niso razočarali, vendar v napadu jih potem preveč zmanjka...no upam, da bodo imeli več sreče in poguma proti hrvatim in da jim malo prekrižajo načrte!Jutri pa skupina smrti!
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Johnny dne 8. junij 2008, 22:40:34

Obrezovo komentiranje je šlo tut men na jetra.. sm si že mislu d bom končno lohk v miru gledu tekmo k jo komentira obrez, učer je blo vredu, dons pa žalost. Hrvati 10x boljše tehnično podkovani kot Avstrijci a vseeno pridejo avstrijci do kr neki lepih akcij, ki so seveda zgolj sreča. Pa na jetra mi gre tut uporabljanje nekaterih hrvaških besed kot npr. korner, kornerska zastavica.... se prov čudm da ga še noben vodilnih na tv3 ni skurcu glede tega.
Uporabniški avatar
Johnny
Chief of Execution

OdgovorNapisal/-a lukac13 dne 9. junij 2008, 6:39:55

o komentiranju je brzveze zgublat besed,k se itak po usaki tekmi menmo o tem kok je katastrofalno...jbg-zto so pa zatemnil hrt k drgac bi itq usi gledal tm,kaj cs ne prenesejo konkurence.
kar se pa tekme tice,penal je biu,tm bi mogu bit se rdeč, oz. drug rumen pa ga bohvezakaj ni pokazu,tko da o sojenju lih nebi...10 holcerjev bi pa tzko zdrzal do konca.
kar se pa tice da niso mogl enga gola zbasat notr...jbg-that's football :twisted:

vatreni! ;)
It's about a dedication and a passion, whatever the score. LUHG
Uporabniški avatar
lukac13
Prebivalec Lepe žoge

Kraj: Domžale

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport