Euro 2008

Vse o ostalih športih

Moderator: Hudički

Za koga boste navijali v finalu Eura 2008?

Nemčija
12
35%
Španija
22
65%

Skupaj glasovi : 34

Re: Euro 2008

OdgovorNapisal/-a mirnaunited dne 12. junij 2008, 0:41:30

ja Češi so se kar dobr držali ampak zgleda da jih je razigranost Portugala potolkla :) Sicer sam navijam za Nizozemce in ma da me letos navdušijo s kako solidno uvrstitvijo k čene bo huda pela :D
Uporabniški avatar
mirnaunited
hehe :D lol

Kraj: Mirna

OdgovorNapisal/-a dandzo dne 12. junij 2008, 6:21:39

If two teams meeting in one of the last group matches have the same number of points, the same goal difference and the same number of goals, and if this match stands at a draw at the end of normal time, then the ranking of these two teams will be determined by kicks from the penalty spot, provided no other teams within the group have the same number of points on completion of all group matches.

V primeru remije med Turki in Čehi bomo torej gledali penale. :shock: Če pa ne bi igrali zadnje tekme med sabo bi odločal koeficient.
Uporabniški avatar
dandzo
Busby babe

Kraj: Šempeter pri Gorici

OdgovorNapisal/-a mateya dne 12. junij 2008, 12:19:20

Raje penali kot žreb!
Uporabniški avatar
mateya
Simply the Best

Kraj: Solkan

OdgovorNapisal/-a braul dne 12. junij 2008, 16:00:27

mateya je napisal:Raje penali kot žreb!

Itak...tu majo vsaj oboji šanse...tam pa kar je je....ne morš vplivat na žreb...se vidi, da Protega kar nekaj na pamet govori :D
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul
Ob YNWA se mu naježi koža

Kraj: Slovenj Gradec

OdgovorNapisal/-a Tev(e)z dne 12. junij 2008, 18:16:34

"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Uporabniški avatar
Tev(e)z
Sir Bobby Charlton

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 12. junij 2008, 18:52:36

Oppa Hrvatje. 2:1 zmagali Nemce. Ti se lahko zahvalijo Lehmanu, da so izgubili. Nasploh so bili zelo slabi. Podolski zmanjšal poraz sicer. Nato pa Swineštajnga rdečga čist po neumnosti. Sinovi šahovnice torej že v 1/4 finalu...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 12. junij 2008, 18:53:29

Lahm je hud igralec.

Modrič je dobr odigrov zadnjih 10 minut, ampak ne prenesem tega človeka, kr živčen ratam ko ga gledam.

Majo pa zdej Hrvatje izjemno šanse za polfinale, ker Čehi in Turki niso pokazali praktično nič. Eh bedno :)
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. junij 2008, 19:08:11

Luka je pojedel celo nemško sredino. In odigral je dobro celoten drug polčas in ne samo 10 minut. Ballack je ob njem norel, kot je v Moskvi ob CR, kar pomen da je klasa igralc.
Drgač pa naciji niso mel za pol kile svežega dreka, kaj šele za burek :D Švajne je pa ponovno izpadel kot debil - joj se opravičujem, ni izpadel ampak je debil :twisted: Jens pa klasa od golmana :lol:
Miljonkrat raje vidim da iz te skupine pridejo naprej Hrvati in Poljaki, kot pa naciji in jodlarji!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a zimi dne 12. junij 2008, 19:25:34

Luka je pojedel sredino? c'mon no, tak k je Fluid reku..zadnje 10min se je izkazu k je žogo držau, prej pa tema!
nemci so slabo igral, niso hrvati tok dobri.. pa a niso še teoretične možnosti da hrvati ne grejo naprej? dokler so šanse vrjamem, upam!
ma res so igral slabo nemci, ampak mam raj use k pa da hrvati grejo naprej!
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a braul dne 12. junij 2008, 19:33:28

Jasno je, da ni bilo pričakovati, da bi hrvati odigrali še eno tako slabo tekmo kot proti Avstriji...zato je pa Nemčija toliko bolj razočarala in danes je odpovedalo marsikaj pri njih.So totalno odpovedali od prvega do zadnjega. Napake v obrambi, sredina premalo agresivna in natančna...v napadu tudi ni nihče storil kaj konkretnega razen spet slučajnega,sicer spet lepega gola Poldija. Hrvati so imeli še kar nekaj lepih šans(predvsem Kranjčar)...na koncu povsem zaslužena zmaga, ne morem reči kaj drugega(čeprav bi rad.)
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. junij 2008, 19:37:52

Hja to je najboljši izgovor - niso tile dobro igral, nasprotniki so bli zanič :D Klasična je tale :lol: Jaz pa rečem da so jih južni bratje onemogočili. Pustili so jim 15 minut igre in nič več. Na koncu so vsi pričakovali pritisk Nemčije, ki pa je zvodenel ob odlični sredini Hrvaške.
Grem mal za primerjavo pozicije primerjat:
Golman - hja samo en je Jens (sem dovolj povedal)
obramba - nemci imajo tam samo Lahma, ki pa je dober v napadu, v obrambi pa za en kurc (mislim da so obe podaji za gol, padle z njegove strani - popravte me, če se motim), ostalo je blo pa megla (kot da bi bili prvič skupaj). Hrvati čvrsti, vsakdo je vedel kaj mu je storiti, Pranjič presegel Lahma po moje.
sredina - naciji jo sploh mel niso, Hrvati so jih pregazili.
napad - naciji spet ena megla. Še gol je bil pocarija. Olič borben, laufa ko nor (spominja na Rooneya).
Hrvati so bržkone zmagal, ker je njihova sredina bila vsaj tri nivoje boljša od nemcev. Ballack je bil le bleda senca sebe s tekme prot Poljakom. In ne da je bil on slab, onemogočal so podaje nanj, kot tudi to da so ga podvajali ...

Raje mam nekdanje brate, kot pa naše okupatorje - če že hrvatov ne morete zaradi nacionalnih interesov, se spomnte kolk zemlje nam je jodlarija pokradla, pa fašisti. Naciji pa pobil članov familije.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a zimi dne 12. junij 2008, 19:45:53

ja ka je kdo reku da so bli Nemci boljši? not!
nemci so slabo igral, so jih pa res hrvati dost visoko stiskal!
primerjava ne vem če je glih dobra.. z boljšo igro na sredini so pršl hrvati do prilik v napadu, medtem ko se ne spomnem da bi nemca kako žogo v napad dobila..
sredina hrvaške je bla absolutno boljša, sam s tem še kr ne spodbiješ mojga mnenja da je modrić overrated, pa da ni nič pokazu (razn zadnjih 10min!).
no, če je bil nemški gol pocarija? ka boš pol na drugega hrvaškega reku???? :?

če pa hočemo politiko met na forumu, ofnmo pa novo temo, to je vse kar lahko odgovorim!
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 12. junij 2008, 19:54:01

Hja če bi men nasprot v golu stal Jens, bi nonstop streljal s sredine magari - 1x bi prov gotov zajebal (je že skor pr strelu Modriča :D ).
Ti si rekel, da so bili Nemci slabi. Jst sem rekel, da so jih Hrvati onemogočili. Vsak ma svoje mnenje.
Primerjava je kr OK ;) Za sredino sm pa itak zaključek napisal.
Luka se bo dokazal kot se je Eduardo, za katerega so prav tako vsi govorili, da ne bo nkol nč pokazal pr Topličarjih.

Politiko sem zato omenil, ker velika večina ne more Hrvaške na sploh. In vemo zakaj (sem že v prejšnjem postu napisal) :D In to potem prenašajo v šport. Zato sem povedal svoje, kar se tiče politike. Drgač me boli za tt sraje (beri politiko), pa če nam vzamejo pol Piranskega zaliva in Prekmurja, ker če smo že v preteklosti bli tiho ob kraji Trsta, Celovca ... bomo še zdj :twisted:
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a zimi dne 12. junij 2008, 20:19:24

jz sm si pa mislu da bo Eduardo razturo..sm že takrat reku da je ful dobr..
za modriča ne verjamem tolk, ker bo prletu na močnejše veziste, kot npr. proti Interju (iz Zaprešiča!)..ko ga bo edn angleški Gattuso dobu nebo glih dobr.. po domač povedan, po moči mi bolj sodi v špansko ligo..my opinion drgač..

no, primorske pa drugih koncev slovenije pa jz nebi kr tko dal, ampak (še) ni od mene odvisn :)
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

OdgovorNapisal/-a braul dne 12. junij 2008, 20:52:17

Heh, se morem še js v vajino debato vključit...pustimo zdej politiko in kaj se dogaja med nami in sosedi...to je popolnoma drugo sranje.Tu je pa šport, ki nima nikakšne veze s tem. Gre se predvsem za Modriča. Vidim, da ga marsikdo ne mara, ne verjame vanj ipd. sam pol ga pač nekateri res poznate zadnje leto ali dve, ko je postal malo bolj razpoznaven. Sam ga spremljam že lep čas, saj si velikokrat ogledam tudi tekme hrvaške lige in on je bil takoj tisti, ki je hitro začel izstopati in sem ga takoj zapazil. Ne govorim seveda, da je že naredil veliko kaj...a je vendarle mlad in veliko se še mora naučiti in izpiliti. Če pa pogledamo njegovo konstrukcijo in dejstvo, da mu je žogo zelo težko odvzeti pač to nekaj priča o kvaliteti mar ne? Predvsem so dobre tudi njegove natančne podaje. Mogoče tudi ni slučajno, da so ga želeli veliko kje kupiti a na koncu je pristal v Tottenhamu in sam sem bil vesel, saj ga bomo tako lahko gledali v 'naši' ligi. Upam, da preseneti in demantira nekatere tu gor že v prvi sezoni, čeprav, če jo odigra solidno bo že za prvo sezono v tako močni in povsem drugačni ligi kot je bil sedaj dobro. Hrvat gor dol...on mi je res edini, ki mi je pač ql od bivših bratov(govorimo o igralski kvaliteti)...to je to z moje strani. Zdj pa gremo gledat 2.polčas :D
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul

OdgovorNapisal/-a ManRed dne 12. junij 2008, 21:39:09

Avstrijici do remija s penala v 92' minuti. Ne morš verjet...
Uporabniški avatar
ManRed
Busby babe

OdgovorNapisal/-a trelcek dne 12. junij 2008, 21:40:38

PIČKE POFUKANE AUSTRIJSKE DA JIM JEBEM MAMICU ZAJEBAL SO MI 90 €!!
:D
mah jebi ga se slovenc jih premagajo jih pa polaki ne... sramota...
Slika
United´s soul is never sold
so proudly wear thet green and gold
we´ll never wear our famous RED
till gralzer´s gone or even dead
so raise thet ancient standard high
by green and gold we´ll live and die
that day will come again for sure
WHEN WE CAN WEAR OUR RED ONCE MORE!
Uporabniški avatar
trelcek
Sir Bobby Charlton

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a braul dne 12. junij 2008, 21:41:50

haha...je mogu Webb piskat to, da ne bi še drugi gostitelji odpadli :D
United! LUHG
Uporabniški avatar
braul

OdgovorNapisal/-a zimi dne 12. junij 2008, 22:10:13

bmk za gostitelje, hrvati grejo naprej..majku milu!
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

OdgovorNapisal/-a AaBoy dne 12. junij 2008, 22:43:58

GoUp je napisal:Raje mam nekdanje brate, kot pa naše okupatorje - če že hrvatov ne morete zaradi nacionalnih interesov, se spomnte kolk zemlje nam je jodlarija pokradla, pa fašisti. Naciji pa pobil članov familije.

Prvo kot prvo, sram te je lahko, ker mešaš nogomet s politiko. To se ne dela, to se ne spodobi in te je lahko sram!
Drugo, prosim ne govori na pamet glede okupatorja pa to. Kdo je dal rep med noge, ko so nas (Jugoslavijo) napadli Nmeci? Kdo je sodeloval z okupatorjem? Ne podpiram nacizma, samo če bi ti bil na njihovem mestu in bi ti človek dal delo in kruh, potem bi tudi ti bil za njega.
Tretjič, ammm jodlarija nam je zemljo "pokradla" zato ker je naša politika nesposobna (Trst, Celovec). Mimo grede, da je Celovec avstrijski smo si sami krivi, ker naši voditelji niso bili sposobni za vojskovanje.

Drugače pa mir o politi in o kakih naciji ali kaj še vem čem.

Glede tekme:
Nemci totalno nezbrani, brez prave volje. Sredi danes ni obstajala. Danes se je vidlo kdo je igral s srcem (drugače nimam rad hrvaške) in morem priznat, da so si Hrvatje zmago čisto zaslužili.

_____________________________________________________________________________________________
AaBoy & GoUp - Morebitno nadaljne razpravljanje o zgodovini in politiki nadaljuta preko PM. Hvala
rioferdy5 on Scholes

If any1 tried to take a pee in the bushes during training Scholesy would be trying to hit u with a ball smashed from 40yds!!
Uporabniški avatar
AaBoy
Cantona's virtual brother

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Šport