Tu se pa ne strinjam. Igra je bila zanič že veliko prej, a zaradi dobre obrambe tega niti nismo opazili.. V svojih vrstah imamo dovolj talenta, da vsako tekmo spacamo vsaj po en ali dva gola, tudi če je naša igra obupna. Problem nastane, kadar je naša obramba prepustna in ko smo postavljeni pred izziv. Če bi nam kakšen West Ham ali Tottenham kakšen dober mesec ali dva nazaj zabil 2 gola, bi kar pošteno švicali in preklinjali, tako pa sploh opazili nismo, da so nam na sredini lepo parirali.
Sicer ni ravno primera tema za tole, ampak vseen. Sej če zmagaš v goste "samo" 1:0 še ne pomeni, da nisi v formi... Konec koncev je bil pa West Ham takrat v najboljši formi, imel je neko serijo zmag, nek niz neporaženosti, nevem kaj še vse. Hudi so bli uglavnem... Tottenham si verjetno mislil carling cup, ne moreš ravno dat za primerjavo, saj smo odigrali z dokaj mešeno, rezervno zasedbo... No sej se mi niti ne da tukaj prepirat, kdaj smo padli. Prva zares slaba tekma je bila proti Blackburnu IMO in takrat smo bli zreli za izgubo kakšne točke.
Res zakon tekma! Fantastičen nogomet, men je blo čis vseeno kdo gre naprej, ker sem v tem polfinalu strasten navijač Barce, ker res nočm vidt ne Chelseaja ne Liverpoola na evropskem prestolu.
Hud nogomet, to pa je to.
"After his first training session in heaven, George Best, from his favourite right wing, turned the head of God who was filling in at left-back. I would love him to save me a place in his team - George Best that is, not God" - Eric Cantona
Ah, menjava Torresa je bila pravilna po moje....na celi tekmi ga ni bilo, edino tista šansa v prvem polčasu.....tako da govorit če če...Najbrž tudi gola ne bi dali na koncu, če bi bil on notri.....Skratka nora tekma.....
Nevem kaj bi snoč blo bolš. Če bi takšno tekmo pool dobil bi dobli tako motivacijo da bi IMO do konca vse zmleli. Tako so pa izgubili in bojo imeli veliko lažji od nas (če ostanemo v CL) pa še FA Cup nas čaka zdj enkrat
Jaz bi pa rajši da bi šli scouserji naprej... Zdaj se bodo lahko samo FAPL posvetili in mislim da jih ta izpad iz LP ne bo pretirano vrgel iz tira. In lepše ter slajše bi jih bilo zmagati v finalu kot chelsky Sicer pa res nora tekma. Ena boljših letos.
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!" JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007