Napisal/-a Anderson#8 dne 8. februar 2010, 13:07:52
Za mene so bili boljši od Chelseaja da, ampak so bili nesposobni v zaključku akcij in tudi v branjenju. Ne vem zakaj Clichy mora toliko igrati, ko pa je bil tako dolgo poškodovan...
Za pripisovanje šanse za prvaka pa sem že takrat trdil, da je Arsenal dobra ekipa proti slabim ekipam. Raznim Pompeyom, Blackuburnom in ostalim šibakom, ni težko na Emiratih zabijat gole, ko pa pride ekipa, ki se zna branit in ki ima tudi neko kvaliteto pa so drek. 2x United, 2x Chelsea, City in še kaj bi se našlo. Pa še ena težava Arsenala. Izjemnost Fabregasa. Enostavno mu drugi ne morejo slediti, ne znajo brati njegovih podaj in niso tam kjer bi lahko bili. Primer recimo, ko Fabregas dobi skok, pa z glavo poda Bendtnerju v srce peterca on pa ni pričakoval tako dobre podaje in potem tap-ina. Pa isto podaja Aršavinu na začetku, ko je tako dobro skinil Cech ter Nasri ko se tam ni odločil za strel.
Kakorkoli, jaz sem že kdaj vedel da bo to two-horse race, enostavno zaradi širine kadra, izkušenj in znanja Chelseaja in Uniteda. Arsenal pa bo potreboval še veliko časa za dozorenje, saj tile Francozeki rabijo precej več časa očitno. Vedno so TOP da, ampak nikoli na vrhu...