Napisal/-a King_Cantona_7 dne 7. maj 2012, 18:18:10
Juve je po dolgem času spet osvojil "scudetto". Povsem zasluženo. Če ostanejo neporaženi še proti Atalanti, bodo osvojili ligo brez poraza. To pa je neverjetno. Sploh za Serie A. Poleg tega pa so še v pokalnem finalu, kjer pa bi zmago privoščil Napoliju. To bi bil velik uspeh za "južnjake", ki bi njihove navijače pognal v delirij.
Pri Juventusu so me letos navdušili Marchisio, Vidal, Pirlo in v bistvu celotna obramba. Vidal se je izkazal z nekaj pomembnimi goli in predvsem enegično ter vsestransko igro. Njega bi takoj imel v Unitedu. Buffon je prejel zgolj 19 golov, a je imel pred seboj izjemno obrambo, ki ji je poveljeval borbeni Chiellini, a najbolj me je navdušil Barzagli. Dokaj neizstopajoč igralec, a nekajkrat je postregel z izjemnimi predstavami. Vesel pa sem predvsem za Del Piera. Meni osebno eden najljubših nogometašev. Ta lovorika je lep zaključek njegove kariere pri Juvetu. Upam, da bo še nastopal na velikem odru, ker gledati takšne nogometaše je največji užitek. Vsekakor pa je bil za "staro damo" velik plus trener. Conte je pripeljal dobre okrepitve, brez velikih denarjev in medijskega pompa. A za naslednjo sezono bo moral poseči predvsem po kakšnem "world class" napadalcu, saj za igranje na več frontah manjka Juvetu predvsem to. Kajti Juventus bo končno spet igral v Ligi prvakov. To pa je tekmovanje, ki je brez Juventusa precej osiromašeno.
''The 90th minute at Anfield, in front of the Kop! Gary Neville told me that is his dream and I've just gone and done it!"
JOHN O'SHEA AFTER SCORING WINNER AT ANFIELD IN MARCH 2007