Premier league 2007/08

EPL, FA, CC v sezoni 2007/08 - Arhiv

Moderator: Hudički

Re: Premier league 2007/08

OdgovorNapisal/-a CaRrIcK#16 dne 28. april 2008, 21:43:16

Škoda, k se nism odloču gledat Derby - Arsenal. Zdej pogledam na livescore pa je 5:2 za Arsenal. To mora bit fešta za Derby, nevem če so letos že na kaki tekmi dali 2 gola :D
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
CaRrIcK#16
One of the 24th Evra's siblings

Kraj: Dolenje

OdgovorNapisal/-a zimi dne 28. april 2008, 22:17:05

6:2 na koncu za Arsenal..
Adebayor dau 3 gole, ampak dost sreče, enga mogoč s penala, zadnjega mu je tak Caroll poklonu, k je iz gola prehit šow..upam da ne ujame Ronalda, +4 še ma..
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 29. april 2008, 8:34:33

Sam kok tele prasice pritiskajo zdj na naše! Desailly, pol tale kurac od nemca, k nam je zabi dva gola, ... Upam da ostanejo naši treznih glav in nabijejo West Ham najprej, pol se bo pa Čelski itak usral prot Srakam, bodo vidl da smo zmagala pomembno tekmo.
Kok ne prenesem tehle rusov!
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 29. april 2008, 10:08:45

Ne ga biksat no. Ne preneseš jih? Jaz jih mrzim, sovražim, ni izraza ki bi ga lahko povedal.

NIGI se je opet vsralo. Hat-trick je dal fucker. Grem gole pogledat, ziher neki kjer je glavo podstavo ali pa nogo :evil:

EDIT: NIsem se zmotil, vse je dal na dobesedno prazen gol :roll: Ampak kaj moreš...
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

Kraj: Pragersko

OdgovorNapisal/-a jansson23 dne 29. april 2008, 10:20:18

In potem se mu je usralo al kaj? Bodi resen no. Vse se mu pa tud ne more usrat. Torresu se tud serje vse letos a? Ronaldo je pa edini ki zna! :roll:
Without drugs, without drugs...
Uporabniški avatar
jansson23
Dannyjeva zvezda

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 29. april 2008, 10:24:55

Am. Naj razločim. Torres in Ronaldo sta klassa. Ona dva sta izjemna igralca in sta res dobra v vsem. Adebayor me spominja na Inzaghija ali pa kakega drugega piškota. On je vedno tam da postavi svojo taco. Poglej gole ki jih je dosegel včeraj. On daje gole samo proti povprečnim ekipam. V PL je samo proti nam se mi zdi dosegel gol pa še to smo videli da je bil z roko. Valda da dosti golov če pa je on edini pravi napadalec trenutno ki še lahko rečemo da je pri Arsenalu v formi. Van Persie ni več to, Bentdner igra za druge, Dudu pa je poškodovan. Pa sicer koga briga, proti Derbyju bi še kdo od nas dal gol, navijačev. Samo če pogledaš njegove gole letos... :D
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 29. april 2008, 11:17:57

Sven Goran Eriksson prihodnje leto najverjetneje ne bo več trener nogometašev Manchester Cityja, je sporočil Švedov menedžer. Tajski lastnik Taksin Šinavatra naj ne bi bil zadovoljen s spomladansko formo modrih.

Aloha Sven :twisted:
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a infinity dne 29. april 2008, 12:20:42

Anderson#8 je napisal:Am. Naj razločim. Torres in Ronaldo sta klassa. Ona dva sta izjemna igralca in sta res dobra v vsem. Adebayor me spominja na Inzaghija ali pa kakega drugega piškota. On je vedno tam da postavi svojo taco. Poglej gole ki jih je dosegel včeraj. On daje gole samo proti povprečnim ekipam. V PL je samo proti nam se mi zdi dosegel gol pa še to smo videli da je bil z roko. Valda da dosti golov če pa je on edini pravi napadalec trenutno ki še lahko rečemo da je pri Arsenalu v formi. Van Persie ni več to, Bentdner igra za druge, Dudu pa je poškodovan. Pa sicer koga briga, proti Derbyju bi še kdo od nas dal gol, navijačev. Samo če pogledaš njegove gole letos... :D

Ah v bistvo ga nehi ti srat. . .

Adebayor = Inzaghi ? Niti ni to ne vem kaj prida res. Mogoče le v številu ofsajdov, v ostalih pogledih pa niti ne gre za podobna igralca. Pa tudi Ronaldo da kakšen gol v prazno mrežo. Pa še vseno ga ne ozmerjaš fukcera.

Adebayor je zame še vedno eden izmed boljših igralcev Arsenala, in brez njega bi imeli precej manjšo bero točk. Mogoče zadnji čas ni več takšni formi kot je bil na začetku, ampak je še vedno eden izmed boljših napadalcev v PL. ;)
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 29. april 2008, 12:32:01

Rekel sem da me spominja na njega. Povej kateri gol si je Adebayor sam pripravil? Vse dobi na nogo oz. na glavo. Ronaldo pa si je večino golov pripravil sam. Adebayor je visok in samo skoči ter nameri kam bo vstrelil. Pa še napadalec je. Ronaldo je vezist in ima vse. Fucker ga pa kličem zato ker se veseli golov tako kot Inzaghi. Ista sta. Kot da sta vse ona naredila in si priborila. Recimo Liverpool vs Arsenal. Walcott prelaufa 70m, poda do Adebayorja on se tako veseli kot največji heroj ker je porino žogo v dobesedno prazen gol, 10min prej pa zajebal 1000% šanso. Vsi igralci gredo se veselit na Walcotta ker so videli kaj je naredil (RESPEKT) on pa se gre veselit pa krili nekaj z rokami... Po enih 20sec pa vidi da ni nikogar na njem ker so vsi na Walcottu. Zato mu rečem fucker ali pa NIGA. Inzaghi pa isti šnicl. Da gol se gre veselit na ono kurčevo zastavico pri rezultatu 4:1 za Milan v 90min... WTF? Zato sem rekel da me spominja na njega.

Če pa ti je tako všeč pa lahko navijaš za Arsenal oz. boš pod poletne prestope napisal da si želiš Adebayorja... ;)
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a yoco dne 29. april 2008, 12:40:04

Neki me zanima. V soboto igrajo proti West Hamu. A je zadnji krog takoj naslednji teden, a je pavza vmes?
Uporabniški avatar
yoco
The real Keano

OdgovorNapisal/-a Fluid dne 29. april 2008, 12:42:54

West Ham = 3. maj
Wigan = 11. maj

Anderson#8 ... tud žogo je v gol treba potisnit, niso tega vsi sposobni. Ruud je bil tud dost podoben igralec, pa zato verjetno nisi pizdil čez njega. Adebayor je zelo dober napadalec, bil je med nominiranci in Ronaldo je glasoval zanj. Tolk o tem.
When the DREAMS come TRUE!
Uporabniški avatar
Fluid
Despot

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a pek dne 29. april 2008, 12:51:49

pa daj ne uporabli besede nigr. Res take fore me razpizdijo. Rasizem bi mogu bit stvar preteklosti.

Glede Adebayora. Če bi bil slab že ne bi igral za Arsenal, poleg tega pa njegovo število golov to potrjuje. In ne nihče od nas ne bi dal golov derbyu. Se mi zdi da derby kr gladko poseka domžale ali interblock ;)
"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you and you'll not even able to touch it if we lose. And for many of you that will be the closest you will ever get. Don't you dare come back in here without giving your all".
ALEX FERGUSON
Uporabniški avatar
pek
The real Keano

OdgovorNapisal/-a zimi dne 29. april 2008, 13:04:07

adebayor je klasa, sam se obnaša ko opica včas, that's the fact

pol smo mi čez 1 tedn pod pristikom, kr chelsea ma 10.maj tekmo, ne?
sej saf bo poklicu Curbishley-a pa Steva Bruce-a :)
Uporabniški avatar
zimi
mi ci

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Omč dne 29. april 2008, 15:32:13

Fluid je napisal:
Anderson#8 ... tud žogo je v gol treba potisnit, niso tega vsi sposobni. Ruud je bil tud dost podoben igralec, pa zato verjetno nisi pizdil čez njega. Adebayor je zelo dober napadalec, bil je med nominiranci in Ronaldo je glasoval zanj. Tolk o tem.

A si prepričan da ve kdo je Ruud? :twisted:
Viva Wayne Rooney
Uporabniški avatar
Omč
Ve vse... o alkoholu!

Kraj: Duplje

OdgovorNapisal/-a Anderson#8 dne 29. april 2008, 16:47:14

Ruuuuuuuuuud Van Nistelrooy JA :D :D Adebayor tudi če bi hotel da bi ga primo za gleženj mu Ruudi ne bi pusto :)
Uporabniški avatar
Anderson#8
Borkovič vol.2

OdgovorNapisal/-a Red Devil™ dne 29. april 2008, 16:48:56

Zj sm pa prepričan da veš kdo je.. :lol:
ONEUNITED
Uporabniški avatar
Red Devil™
In charge of Fletch's makeover

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 29. april 2008, 17:39:05

Anderson#8 ma kr prov. Pr Arsenalu lahko ob taki sredini vsak kurc zadene - celo Bendtner. Tud mene Ade še ni prepričal in bo še trajal nekaj časa da me bo.
Kr lepo se spomnite ko je prišel Eduardo v formo, je Ade ostal brez golov. Ko Eduja ni blo več, k se je spotaknu na Taylorja, je pa Ade rabu kr nekaj časa da je kej nardu. U glavnem Adebayor še ni klasa napadalc. In to da se ga primerja z RvN je pa totalna blesarija. Pa ne zato kr je pr nas špilal. Ruud ma občutek za odkrivanje, zna nardit tud ena na ena kej, zna potegnt več igralcev nase in nardit plac za soigralca (recmo zdj Raula) ... Ade je vse kar zna nardit je da nastav svoj keber al pa okončnine in če ma srečo se žoga odbije v mrežo.
Če se že mente o klasa napadalcih pr Topničarjih je to zaenkrat samo Eduardo. Kr Danc je pa tud kr neki :D
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a infinity dne 29. april 2008, 17:41:51

Anderson#8 je napisal:Rekel sem da me spominja na njega. Povej kateri gol si je Adebayor sam pripravil? Vse dobi na nogo oz. na glavo. Ronaldo pa si je večino golov pripravil sam. Adebayor je visok in samo skoči ter nameri kam bo vstrelil. Pa še napadalec je. Ronaldo je vezist in ima vse. Fucker ga pa kličem zato ker se veseli golov tako kot Inzaghi. Ista sta. Kot da sta vse ona naredila in si priborila. Recimo Liverpool vs Arsenal. Walcott prelaufa 70m, poda do Adebayorja on se tako veseli kot največji heroj ker je porino žogo v dobesedno prazen gol, 10min prej pa zajebal 1000% šanso. Vsi igralci gredo se veselit na Walcotta ker so videli kaj je naredil (RESPEKT) on pa se gre veselit pa krili nekaj z rokami... Po enih 20sec pa vidi da ni nikogar na njem ker so vsi na Walcottu. Zato mu rečem fucker ali pa NIGA. Inzaghi pa isti šnicl. Da gol se gre veselit na ono kurčevo zastavico pri rezultatu 4:1 za Milan v 90min... WTF? Zato sem rekel da me spominja na njega.

Če pa ti je tako všeč pa lahko navijaš za Arsenal oz. boš pod poletne prestope napisal da si želiš Adebayorja... ;)

Mislim da je bolj pomembno vprašanje, ne za koga bom js navijal, za koga boš ti navijal. In nisem napisal da mi je všeč, ampak spoštujem njegove igralčeve kvalitete. V bistvo, znam bit precej bolj realen kot pa ti. In meni nikoli ni všeč zgolj en igralec, in si ga ne drkam na igralca, kot ti npr. na Ronalda in ostale latino. . .

Pa mimogrede, Adebayor je bil v opcijah pred letošnjo sezono, tako da predvidevam da so tudi drugi opazili njegove kvalitete. Ampak važno da jih ti nis.

In veselje ob zadetku? Pa zaradi mene nategne vratnice, in to me boli. In če je glede tega tako podoben Inzagihju, potem pa tut ne vem. Zaradi tega ga uzmerjat z rasističnimi. . .

Ah bejž no. Zamisli se malo.
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

OdgovorNapisal/-a GoUp dne 29. april 2008, 17:47:06

infinity je napisal:Pa mimogrede, Adebayor je bil v opcijah pred letošnjo sezono, tako da predvidevam da so tudi drugi opazili njegove kvalitete.

Ja s tem se pa strinjam - za rezervnega napadalca pa je odličen.
Pač ima vsak svoje poglede na kvalitete določenega igralca.
Uporabniški avatar
GoUp
Dr. Love

OdgovorNapisal/-a infinity dne 29. april 2008, 17:59:57

GoUp je napisal:
infinity je napisal:Pa mimogrede, Adebayor je bil v opcijah pred letošnjo sezono, tako da predvidevam da so tudi drugi opazili njegove kvalitete.

Ja s tem se pa strinjam - za rezervnega napadalca pa je odličen.
Pač ima vsak svoje poglede na kvalitete določenega igralca.

Ampak vsak ne (rasistično) žali igralcev, ki mu niso simpatični. ;)
Uporabniški avatar
infinity
UNITED

PrejšnjiNaslednji

Vrni se na Angleške zelenice 2007/08