Moderator: Hudički

Anderson#8 je napisal:Am. Naj razločim. Torres in Ronaldo sta klassa. Ona dva sta izjemna igralca in sta res dobra v vsem. Adebayor me spominja na Inzaghija ali pa kakega drugega piškota. On je vedno tam da postavi svojo taco. Poglej gole ki jih je dosegel včeraj. On daje gole samo proti povprečnim ekipam. V PL je samo proti nam se mi zdi dosegel gol pa še to smo videli da je bil z roko. Valda da dosti golov če pa je on edini pravi napadalec trenutno ki še lahko rečemo da je pri Arsenalu v formi. Van Persie ni več to, Bentdner igra za druge, Dudu pa je poškodovan. Pa sicer koga briga, proti Derbyju bi še kdo od nas dal gol, navijačev. Samo če pogledaš njegove gole letos...
Fluid je napisal:
Anderson#8 ... tud žogo je v gol treba potisnit, niso tega vsi sposobni. Ruud je bil tud dost podoben igralec, pa zato verjetno nisi pizdil čez njega. Adebayor je zelo dober napadalec, bil je med nominiranci in Ronaldo je glasoval zanj. Tolk o tem.
Anderson#8 je napisal:Rekel sem da me spominja na njega. Povej kateri gol si je Adebayor sam pripravil? Vse dobi na nogo oz. na glavo. Ronaldo pa si je večino golov pripravil sam. Adebayor je visok in samo skoči ter nameri kam bo vstrelil. Pa še napadalec je. Ronaldo je vezist in ima vse. Fucker ga pa kličem zato ker se veseli golov tako kot Inzaghi. Ista sta. Kot da sta vse ona naredila in si priborila. Recimo Liverpool vs Arsenal. Walcott prelaufa 70m, poda do Adebayorja on se tako veseli kot največji heroj ker je porino žogo v dobesedno prazen gol, 10min prej pa zajebal 1000% šanso. Vsi igralci gredo se veselit na Walcotta ker so videli kaj je naredil (RESPEKT) on pa se gre veselit pa krili nekaj z rokami... Po enih 20sec pa vidi da ni nikogar na njem ker so vsi na Walcottu. Zato mu rečem fucker ali pa NIGA. Inzaghi pa isti šnicl. Da gol se gre veselit na ono kurčevo zastavico pri rezultatu 4:1 za Milan v 90min... WTF? Zato sem rekel da me spominja na njega.
Če pa ti je tako všeč pa lahko navijaš za Arsenal oz. boš pod poletne prestope napisal da si želiš Adebayorja...
infinity je napisal:Pa mimogrede, Adebayor je bil v opcijah pred letošnjo sezono, tako da predvidevam da so tudi drugi opazili njegove kvalitete.
GoUp je napisal:infinity je napisal:Pa mimogrede, Adebayor je bil v opcijah pred letošnjo sezono, tako da predvidevam da so tudi drugi opazili njegove kvalitete.
Ja s tem se pa strinjam - za rezervnega napadalca pa je odličen.
Pač ima vsak svoje poglede na kvalitete določenega igralca.
Vrni se na Angleške zelenice 2007/08
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov