Napisal/-a braul dne 2. maj 2009, 22:25:54
No predvsem zanimivo mi je bilo s stališča, ker sem si tekmo ogledal z Barca fanom.Meni je bil bolj lovski komentar na zadevo, da je Abidal najboljši RB...no za to se ima predvsem on sam...Ramos mi je sicer povsem ql igralec, vendar Messi ter Henry sta v takšni formi, da lahko obrneta kogarkoli, pač so to tudi izjemne sposobnosti igralcev.
Drugače pa me predvsem letos veseli, da so se določene angleške tekme odigrale podobno brez obramb oz. z veliko moči usmerjene v napad in smo dočakali tekme z visokimi rezultati, z kupico golov in napetosti, kljub temu, da si tekmo ogledaš z nevtralne strani. To se v španiji dogaja že nekaj časa in včasih je kakšna tekma prava popestritev večera. El clasico je pač samo poseben primer in tekma me zares še ni nikoli razočarala. Pač je to vse drugače in se sploh ne da primerjati z določeno tekmo in to sploh z angleško ligo, kjer se veliko več polaga na obrambo. Sploh pa, če pogledaš Real in Barco, kjer se tako ve, da že lep čas vse svoje denarce dajejo za čimbolj napadalno usmerjeno igro in temu primerne so tudi tekme teh dveh klubov. Za oko nevtralnega gledalca so pravi užitek, dokler pač ne začneš vleči določenih primerjav, a to se vsaj zame določene tekme pač ne tiče...Sicer pa bo Barca pokazala kako in kaj že v sredo. Upam, da se tudi v finalu srečamo z njimi in da prav z trdno obrambo premagamo njihov stroj za gole. Če se tole finale zares zgodi, se s kolegom skupaj udeleživa ceremonije v LŽ!
United! LUHG